Ετών 40. - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 22 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 256 to 270 of 329

Thread: Ετών 40.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Και πολυ καλα θα κανει αν οσα προσφερω δεν συναδουν με την πολιτικη της εταιριας η του εκαστοτε εργοδοτη. Θα ειμαι ελευθερη να στρεψω την προσοχη μου σε εναν εργοδοτη που χρειαζεται ακριβως αυτα. Οχι θα κατσω να σκασω.
    οχι στην χώρα που ζείς, 26% ανεργία, θα πρ΄πει να υποταχθείς

Banned
    Quote Originally Posted by zoltar View Post
    Ναι και εγώ αυτό θα έλεγα, ότι υποτάσσεσαι αν δεν έχεις να φας

Senior Member
    Τεσπα εγω καληνυχτιζω γτ νυσταξα

Senior Member
    θα δουλέψεις σκληρά και θα υποταχθείς με μισθό που δεν θα ξεπερνά τα 380 ευρώ τον μήνα τουλάχιστον για τα πρώτα έξι χρόνια , απο εδώ και εμπρός....

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Καληνύχτα.........

Senior Member
    Πιος σ κακολογησε οτι λες ψεματα?
    Το γουσταρες με λιγα λογια ,εμενα ποτε δεν με ενθουσιασε να διαβαζω στο σχολειο γτ τα μυαλα μου ητταν πανω απο το κεφαλι μου
    Μετα μαθαινεις πως βγαινει η δουλεια αν και θα σ πω πως εγω ουσιαστικη περα απο κατι λιγα δεν εχω δουλεψει ακομα :p
    Πανω κατω οπου κι αν ηταν τα μυαλα μας πλεον χωρις οτι να ναι δουλειες δεν βγαινεις, οποτε... :P
    Δε θα πιεζα το παιδι μου αν ειχα να σκασει για μαθηματα.
    Θελει να σ'αρεσει και να το αγαπας κ να το κανεις για εσενα οχι οτι θα κερδισεις κατι αμεσα η στον ηλιο μοιρα...εγω αυτη τη περιοδο πχ δουλευω και τα πρωινα, μοιραζω φυλλαδια, εχω ξεποδαριαστει. Και σκεφτομουν μη με δει κανας γονιος με τα φυλλαδια στο χερι χαχαχαχα
    Και σε ξενοδοχειο εχω δουλεψει και σε προωθησεις και σε ταβερνα με κοβω σε λιγο καιρο...ολα τα καλα :)
    Αλλα δεν το μετανιωνω γιατι μ'αρεζε ρε παιδι μου και θα το συνεχισω...αλλο η δουλεια αλλο η μαθηση. Ο κοσμος πρεπει να το παρει χαμπαρι.

Banned
    θα δουλέψεις σκληρά και θα υποταχθείς με μισθό που δεν θα ξεπερνά τα 380 ευρώ τον μήνα τουλάχιστον για τα πρώτα έξι χρόνια , απο εδώ και εμπρός....
    Το από εδώ και εμπρός μ΄άρεσε.......και είναι και αναλόγως την δουλειά.........

Senior Member
    Δεν εχω προβλημα. Θα κανω και εκατο ασχετες δουλειες παραλληλα. Αλλα την ακρη μου θα την βρω με αυτο που γουσταρω ο κοσμος να χαλασει. Στη χωρα εξω απο τη χωρα, στην Ανδρομεδα, δε με νοιαζει. Εχω υπομονη.

Senior Member
    μάθε να γράφεις , ποιος θα σε πάρει με τέτοια ορθογραφία...

Banned
    Δεν εχω προβλημα. Θα κανω και εκατο ασχετες δουλειες παραλληλα. Αλλα την ακρη μου θα την βρω με αυτο που γουσταρω ο κοσμος να χαλασει. Στη χωρα εξω απο τη χωρα, στην Ανδρομεδα, δε με νοιαζει. Εχω υπομονη.
    Α ωραία τα λες.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Α ωραία τα λες.......
    Μα και στη πραξη ετσι ειναι κιουμπ. Ναι ειναι σκατα ολα. Ναι ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος. Αλλα τι σημαινει οτι θα παψουν να υπαρχουν καλοι επαγγελματιες; Οχι δα. Η μονη διαφορα ειναι οτι γινεται ολο και πιο δυσκολο να τα καταφερει οποιος να ναι. Και οταν λεω οποιος να ναι δεν το εννοω καπως...εννοω οτι τη διαφορα απο τους αποφοιτους μια σχολης θα τη κανει αυτος που γουσταρει το αντικειμενο του και λογω αυτου θα εχει το κουραγιο να το παλεψει...αυτοι που θα ζοριστουν ειναι αυτοι που μπηκαν γιατι ετσι, χωρις να ξερουν γιατι...ετσι παει οταν ζοριζουν τα πραγματα. Ναι δεν εχει περιθωρια για ολους. Αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν εχει για κανεναν.

Senior Member
    Το ξημερωσαμε παντως :P
    Καληνυχτιζω κι εγω... :)

Banned
    Το ξημερωσαμε παντως :P
    Καληνυχτιζω κι εγω... :)
    καληνύχτα....

Banned
    Μα και στη πραξη ετσι ειναι κιουμπ. Ναι ειναι σκατα ολα. Ναι ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος. Αλλα τι σημαινει οτι θα παψουν να υπαρχουν καλοι επαγγελματιες; Οχι δα. Η μονη διαφορα ειναι οτι γινεται ολο και πιο δυσκολο να τα καταφερει οποιος να ναι. Και οταν λεω οποιος να ναι δεν το εννοω καπως...εννοω οτι τη διαφορα απο τους αποφοιτους μια σχολης θα τη κανει αυτος που γουσταρει το αντικειμενο του και λογω αυτου θα εχει το κουραγιο να το παλεψει...αυτοι που θα ζοριστουν ειναι αυτοι που μπηκαν γιατι ετσι, χωρις να ξερουν γιατι...ετσι παει οταν ζοριζουν τα πραγματα. Ναι δεν εχει περιθωρια για ολους. Αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν εχει για κανεναν.
    Δεν φτάνει μόνο ρε να σε αρέσει αυτό που κάνεις με την κατάσταση που επικρατεί...Εντάξει ισχύει αυτό που λες ότι αν είσαι καλός θα την βρεις την άκρη σου κλπ αλλά έχω αμφιβολίες σε ότι αφορά το να βρεις δουλειά σύντομα πάνω στο αντικείμενό σου κλπ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δεν φτάνει μόνο ρε να σε αρέσει αυτό που κάνεις με την κατάσταση που επικρατεί...Εντάξει ισχύει αυτό που λες ότι αν είσαι καλός θα την βρεις την άκρη σου κλπ αλλά έχω αμφιβολίες σε ότι αφορά το να βρεις δουλειά σύντομα πάνω στο αντικείμενό σου κλπ........
    Ε ειναι πολυ ζορικα κανεις δεν ειπε πως δεν ειναι. Απλα αν σ'αρεσει εχεις περισσοτερο κουραγιο να επιμενεις και να κανεις υπομονη σε οτι χρειαστει και να το παλεψεις. Αυτο απλα. Κ εγω ειχα απογοητευτει με τη δικια μου λογω συνθηκων και νομιζα δεν μου αρεζε το αντικειμενο. Αλλα μετα πηρα χαμπαρι πως ειναι οι σκατα συνθηκες που με ξεγελουσαν χαχα...συντομα κιουμπ μου δε γινεται τπτ, η ρωμη δε χτιστηκε σε μια μερα. :)

Page 18 of 22 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast