joanna τι ειναι τα lipotox?
σκευασματα που σου μειωνουν την ορεξη?
Printable View
joanna τι ειναι τα lipotox?
σκευασματα που σου μειωνουν την ορεξη?
http://www.pharmacynet.gr/product_in...s_id=453εδω γραφει αναλυτικα!εγω παντως ειδα φοβερη μειωση στην ορεξη μου για γλυκα που εμενα πρωσοπικα ειναι η καταστροφη μου!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΛΛΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!ΝΑΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!
ΠΗΓΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ 77!!!!!!!! ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ...!!!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΙΓΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ!!!
ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ 7 ΚΙΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ!!
ΠΑΜΕ ΟΛΕΣ ΓΕΡΑ!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!
ΜΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΜΟΥ??
σημερα 76!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 76!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειμαι πολυ χαρουμενη!!! νιωθω αναλαφρη!! μετα απο 3 εβδομαδες επιτελους ξεκολλησα!!!
που ειστε ολες να μοιραστω τη χαρα μου!!?!??! :)
Μπραβο Pink_Butterfly!!!!!
Χαιρομαι πολυ για σενα... Μ'αρεσει που σιγα σιγα φτανεις στο στοχο σου, η επιμονη τελικα ανταμιβεται!
Μακαρι να τα καταφερω και εγω σαν και σενα!!!!!!
σ'ευχαριστω μαρη λου!!! σου ευχομαι κι εσενα τα καλυτερα αποτελεσματα!!!αφου μπορω εγω μπορεις κι εσυ να τα καταφερεις πιστεψε με!!! ποσα κιλα θες να χασεις?
Μπρααααβο πεταλουδιτσα......!!!
μεγαλη επιτυχια...μπραβο μπραβο μπραβο!!!
mia xara ta pas sinonomati..na sou pw kali m tin dieta p eixes postarei dikaiousai kanena kafedadi?den mporw xwris kafe!!!!!!Quote:
Originally posted by Pink_Butterfly
Καλησπερα! Πεταλουδιτσα πως παει? ολα καλα?
Pink_Butterfly θελω το λιγοτερο 20 κιλα να χασω, μη σου πω 30! και μου φενεται βουνο
Μακαρι να τα καταφερω και εγω σαν και σενα!
nai mporeis sinonomati petalouditsa! alla fysika xwris zaxari :) kai nomizw mono 1 tin imeraQuote:
Originally posted by petalouditsa
mia xara ta pas sinonomati..na sou pw kali m tin dieta p eixes postarei dikaiousai kanena kafedadi?den mporw xwris kafe!!!!!!Quote:
mary loo an kaneis mia issoropimeni diatrofi kai gymnastiki ( poly vasiko) tha ta katafereis!! egw exw xekinisei edw kai 2,5 mines kai exw xasei synolo 14 kila kai pollous pontous!! mporeis ki esy!!! arkei na to pareis apofasi!! :)
Mairy_Lou an thes mpes sto chat na ta poume :)
pink περριτο να σου πω οτι διαβαζοντας τα νεα μετα το σκ ,τσιριξα απο την χαρα μου λες και ανεβηκα εγω στην ζυγαρια και ειδα 2 κιλα κατω!!μπραβοοοοοοοοο!!!!!!!εγ� � δυστυχως εχω κολλησει και ειμαι λιγο απογοητευμενη αλλα που θα μου παει μεχρι10 αυγουστου θα ριξω αλλα 2-3 κιλακια !!αμα κατεβω στα64 νομιζω οτι μετα θα ειναι ολα πιο ευκολα!!στις 20 σεπτεμβρη βαφτιζω το 3ο μου βαφτηστηρακι και θελω να χωρεσω σε κατι ομορφο !!μπορειτε να μου πειτε γιατι η αδερφη μου τρωει τον αμπακα και ειναι57 κιλα και εγω μονιμως κανω διαιτα?αμα το εχεις μεσα στο σπιτι σου ειναι σπαστικο!!(αυτο το τελευταιο σας το λεω για να μου πειτε αν εχετε καμια παρομοια περιπτωση τωρα που το θυμθηκα!)φιλια σε ολες!!
Καλησπερα σ'ολους!
Καλη εβδομαδα να χουμε.
σ'ευχαριστω τζοαννα!!! εισαι πολυ καλη!!!!!!!!! μην ανυσηχεις θα ξεκολλησεις κι εσυ!! υπομονη θελει! μην το σκεφτεσαι!!! εγω δεν εχω αδερφη αλλα εχω μια φιλη ψηλη και κοκκαλο 49 κιλα. τρωει συνεχεια και τα παντα!!! και πολυ ντελιβερι!! και δεν παιρνει ουτε γραμμαριο...εχει ομως κυταρριτιδα! και τωρα εχει ξεκινησει γυμναστικη και γιογκα και εχει γινει ακομα πιο ωραια!!! η ατιμη!! παντως ειναι πολυ σπαστικο ποσο μαλλον να την εχεις και μεσα στο σπιτι σου!! κανε υπομονη ομως!! θα αδυνατισουμε κι εμεις!! μεχρι 20 σεπτεμβρη θα εχεις φτασει στο στοχο σου !!!! πιστεψε το και θα γινει..:)
Καλησπέρα!!!Μια χαρά πάει η προσπάθεια ε?Μπράβο!!!!!
kalimera den les kalytera ? :P nai ola kala!! eimai poly eyxaristimeni me ton eayto mou :) exw kai exetastiki ki egw twra kai einai ligo pio dyskola ta pragmata alla den ta parataw oute ypokeiptw stous gnwstous peirasmous tis exetastikis( sokolates, delivery!)!!
na ta pigaina kai sta mathimata kala tha imoun eytyxismeni!!!!!!!!!
esy pos ta pas? :)
Εγώ τώρα άρχισα,αλλά νιώθω πολύ δυνατή...Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην ξαναπέσω ποτέ στα ίδια λάθη με το φαγητό...
sto eyxomai eilikrina!!!!!!!!!!!!!! :)
kali arxi kai kali apwleia!!!!!!!!!
να μαι κι εγω. οπως καταλαβες ροζουλα μου ημουν διακοπουλες. εσυ γυρισες κι εγω εφυγα. εγω δυστυχως πηρα κιλακια. ειμαι σημερα 90,7 αλλα αρχιζω απο μεθαυριο (σημερα και αυριο απλως θα συνηθησω το στομαχι στο λιγο φαι μεχρι να εφοδιαστω τα απαραιτητα) ξανα την διατροφουλα σου και ελπιζω να ειμαι γρηγορα ξανα 87. ουτε τικερακι δεν αλλαζω.
εσυ βλεπω τα πας τελεια. μπραβο σου. σε ζηλευω. εγω αντιθετως με εσενα στις διακοπες καθοοοοομουν στην παραλια κατω απο ομπρελα. καλα να παθω.
καλημερα βαρβ!! δεν πειραζει θα τα ξαναχασεις σιγουρα!! αξιζει αφου περασες καλα!!! ισα ισα εγω πιστευω μολις ξαναρχισεις τη διατροφη θα χασεις πιο πολλα!!
εχω καιρο να καταγραψω τισ μετρησεις μου...γιαυτο ας γραψω αυτης της εβδομαδας!
ΚΙΛΑ : 75,5 ΑΛΛΑ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΩ 75!!!!
ΜΕΣΗ : 82 (-1 ΕΚ)
ΚΟΙΛΙΑ 104,5 (-1)
ΓΟΦΟΙ 110 ΕΚ (-2,5 ΕΚ )!!!!!!!!
ΠΟΔΙ ΨΗΛΑ : 52 (-1,5)
ΜΠΡΑΤΣΟ 28 ΕΚ
ΣΤΗΘΟΣ : 94 (-2,5 ΕΚ) ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ 90 ΚΙΛΑ..ΣΤΑ 57 ΔΕ ΗΜΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΑΚΑ...:( ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ!!
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ! Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΕΤΣΙ ΣΕ 6-7 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ!! ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!! ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 45 ΛΕΠΤΑ ΤΗ ΦΟΡΑ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ!! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ;)
Καλησπερα. Εγω ειμαι απογοητευμενη full μεσα σε μια βδομαδα εχασα μονο μισο κιλο!!!
Μπραβο pink butterflay για την υπομονη σου και φυσικα για τα αποτελεσματα σου!
Συνεχισε ετσι... σ εχουμε προτυπο!!!
εμπρος στο δρομο που χαραξε η ροζ πεταλουδα!!!
αχ pink butterfly πως τα καταφερνεις...??????????????
εγω τωρα ξεκιναω καινουρια στο forum και παιρνω δυναμη απο ολες σας και φυσικα και απο σενα!!!!!!!!!!!
κανεις ιδιαιτερη διατροφη η τα συνηθισμενα?
φιλια!!!!!!:)
mary lou , celeste, eygenia σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια κι εσεις δυναμη μου δινετε!!! Mary Lou μην απογοητευεσαι μισο κιλο ειναι μισο κιλο...! εγω για 3 βδομαδες ειχα κολλησει δεν εχανα ουτε γραμμαριο και ξαφνικα μου εφυγαν 2,5 κιλα! μην τα παρατας και δεν θα χασεις!
ευγενια η διατροφη που ακολουθω ειναι στη σελιδα 2 αυτου του τοπικ αναζητησε τη και στη προτεινω ανεπιφυλακτα σε συνδιασμο με γυμναστικη!! ξεκινα δυναμικα λοιπον...αν εχεις διαδρομο ανεβα, αν μπορεις γραψου σε γυμναστηριο. οτι ασκηση κι αν κανεις θα σε ωφελησει. κανε και τη διατροφη και τα πρωτα 10 κιλα θα σου φυγουν χωρις να τα καταλαβεις... ξεκινα τωρα!!!!!!!!!
σε ευχαριστωωωωω!!!!!!!!!
μπορει να σου κανει εντυπωση αλλα ναι εχω διαδρομο και τωρα με την διατροφη που κανω θα τον τιμησω δεοντως........... συγχαρητηρια για τα κιλα που εχεις χασει. ελπιζω γρηγορα να φτασεις στο στοχο σου........
σε φιλω τωρα γιατι πρεπει να παω για δουλεια.. :(:(
pou isaste oles xamenesssssssssss????????????
εδω ειμαστε βρε εσυυυυυυ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
mpes sto chat an thes marili mou nata poume!
παρόν
μαλλον παρουσα.......
εγω πλεον δεν μπορω να μπαινω τα πρωινα απο το γραφειο αλλα ενα παρων θα το δινω οποτε μπορω. σημερα με την διαιτα της ροζουλας μου ειμαι 87,3 και καθε μερα πλεον κανω διαδρομο 40 λεπτα.
αντε κοριτσια ολες μαζι για τα χριστουγεννα με νεα κορμια
bravo barb!!!!!!!!!!! synexise etsiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! ta pas teleia!!!!!
ti kaneis petaloyditsa moy
Thank you. 87 ακριβως σημερα. οπως κι εσυ, τρελαινουμε τον μεταβολισμο και συνεχιζουμε ακαθεκτες. σιγουρα βοηθαει και η γυμναστικη. το σαββατοκυριακο θα εχω φιλοξενουμενους αλλά θα κοιταξω να συγκρατηθω. πιθανον βεβαια διαδρομο να μην κανω (φανταζεσαι ενα σαλονι γεματο 5 παιδια και 3 μεγαλους και την οικοδεσποινα στον διαδρομο να μουσκευει? ε οχι -δεν λεει) Αλλά θα προσεξω το φαγητο και απο δευτερα ξαναρχιζω ακαθεκτη.Quote:
bravo barb!!!!!!!!!!! synexise etsiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! ta pas teleia!!!!!
λοιπον κοριτσια, εγω τρωω και μισο γιαουρτι 0% σε καθε γευμα. το ριχνω και αυτο στην πολυσαλατα. και επειδη ο τονος ειναι πανακριβος αν τρως συνεχεια, βρηκα στον μαρινοπουλο ενα κουτι του κιλου (1200γρ στραγγισμενο για την ακριβεια) σε πολυ καλη τιμη (περιπου 9 ευρω). μετρια γευση βεβαια αλλα αν τον ανακατεψεις με διαφορα λαχανικα και γιαουρτι, μια χαρα ειναι και γλιτωνεις ενα καρο λεφτα. εχω ογκομετρησει σε ενα μικρο πλαστικο ταπερ ποσο ειναι περιπου 100 γραμμαρια και μου βγαινει 12 γευματα περιπου. αντε να βγουν 11 ή 13. δεν χαλασε ο κοσμος. προσοχη για οσες δεν ξερουν απο κονσερβες, τον αδειαζουμε οταν ανοιξουμε το κουτι σε ταπερ και διατηρηται μια χαρα στο ψυγειο για τουλαχιστον μια εβδομαδα. οποτε αναμεσα τρωμε και κανενα φιλετο κοτοπουλο να αλλαξουμε και γευση. αν και η αλλαγη γινεται κυριως με τα λαχανικα. μαρουλι, λαχανο, ντοματα, πιπερια, κρεμυσι, σελινο (ειδικα με το λαχανο, σαν τουρσι γινεται αν το αφησετε 2-3 ωρες εκτος ψυγειου), καροτο κα. α, βραζω και λαχανικα οπως χοτρα, κολοκυθακια και τα ριχνω κι αυτα μεσα στο μαρουλι ή το λαχανο. και τωρα το καλοκαιρι και καμια ψητη πιπερια ή μελιτζανα μια χαρα θα ειναι.
μου ανοιξε η ορεξη και πρεπει να φυγω για δουλεια. τα λεμε. φιλακια και καλο σβ σε ολα τα κοριτσια
εγω παιρνω φιλετο μπακαλιαρο καλιμμανη και τον ξεπαγωνω, τον πεταω στο τεφαλ και σε δεκα λεπτα ετοιμο!!!
κούκλες καλημέρα από την όμορφη ιεράπετρα, έφθασα χθες και βρισκομαι σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο πάνω στο κύμα και αγναντεύω το απέραντο γαλάζιο!!!
φυσικά δε θα κάνω αλλο διαίτα, αλλά κολύμπι περπάτημα και κρητικους μεζέδες με ρακί,
σας φιλώ ολες πολύ πολύ
ιεραπετρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ημουν εκει περυσι σε σχολειο.....αχ τι μου θυμισες!!αν πατε στην παραλια στις ταβερνες στην
κατω μερα(ετσι λενε την περιοχη) να φατε στον ναπολεοντα κολοκυθοκεφτεδες και στο chokolicious την καφετερια να φατε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ βαφλα με παγωτο!!!ειναι στην ιδια σειρα ολα....α!!και στην αλλη ακρη της παραλιας να πιειτε ποτο στο waikiki το βραδυ ειναι μαγικα και πολυ ρομαντικα.....