ρωτα και πες μας τι γίνετε......
κι εγω περιμένω να χάσω λίγα ακόμη κιλά και μετα θα δω
σε τι φάση βρίσκεται η άτιμη....
Printable View
ρωτα και πες μας τι γίνετε......
κι εγω περιμένω να χάσω λίγα ακόμη κιλά και μετα θα δω
σε τι φάση βρίσκεται η άτιμη....
ρωτησα και το γιατρο και ειπε οτι αναλογως το μεγεθος του προβληματος- κυτταριτιδα κανεις θεραπεια και μειωνεται..αρκετα..
αναλογως το δερμα και την ποιοτητα του.
αααα πολύ ωραία....σκέφτεσαι να την κάνεις????
δεν σας είπα τι έπαθα!!!!!!
απο την ημιμόνιμη βελόνα που μου έβαλε ο γιατρός την τελευταία φορά στο άλλο
αυτί, πρίστηκε το αυτί μου και με πονούσε πολύ!!!!!
φυσικά και την έβγαλα.... τώρα άρχισε να ξεπρίζετε αλλα με πονάει αρκετά!!!!
δεν ξέρω τι να κάνω.... ο γιατρός λείπει στο εξωτερικό....
θα γυρίσει τη τετάρτη που έχω και ραντεβού....
μέχρι τότε καμιά ιδέα??????
α και να σας πω οτι μου την έβαλε σε άλλο
σημείο αυτή τη φορά απο ότι μου την είχε βάλει
στο άλλο αυτί..... πιο πάνω!!!
bubble εφοσον ερχεται αυριο ο γιατρος σου κανε μια προσπαθεια για εγκρατεια και αυριο στο ξαναβαζει..
για μια μερα τωρα να τρεχεις σε αλλο γιατρο?
χωρις το καρφακι τι συμβαινει?νιωθεις πεινα τελικα αν δε το φορας??
οσο για την παλιο κυτταριτιδα...σκεφτομαι πρωτα να χασω καμια 10αρα κιλα γιατι ως τωρα εχασα 3 (εχω και περιοδο τωρα) και εχω αλλα 12-15 κιλα να χασω.
Αμα χασω τη 10αρα μου θα δω που βρισκομαι σε οτι αφορα την κυτταριτιδα και αναλογα θα πραξω.
επειδη εχω πολυ σφιχτο δερμα ..ηδη δεν εχω μεγαλο προβλημα με την κυτταριτιδα..αλλα θα ηθελα να ελαχιστοποιηθει εντελωωωωωως καποια στιγμη!χαχα
εννοείται πως θα περιμένω τον δικό μου.....
σκέφτομαι πάντως να μην το ξαναβάλω μην πάθω καμιά πλάκα
πάλι...αλλα και πάλι χωρίς το καργάκι το ίδιο νιώθω....δεν πεινάω πολύ....
ασε που σκέφτομι να μην κάνω αύριο βελονισμό γιατι με πονάει το αυτί
πολύ και δεν υπάρχει περίπτωση να μου βάλει βελόνες εκεί....
θα τον ρωτήσω βέβαια αν γίνεται να κάνω χωρίς να μου βελονίσει το ένα αυτί.....
θα δείξει.....
όσο για την κυτταρίτιδα, αν δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα
μην κάνεις τίποτα...άλλωστε όταν θα φύγουν τα κιλά θα
φύγει κι αυτή.....
αχ πάντως είσαι πολύ τυχερή που δεν έχεις....
εγω φουλλλλλλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κορίτσια πάμε όλες μαζί να κουκουλωθούμε με τα φύκια μόλις χάσουμε τα κιλά μας! και να ανεβάσουμε εδώ και τις φωτό να γελάσει κάθε πικραμένος!
γίνεται και χωρίς να σου βελονίσει το αφτί, μην ανησυχείς μπουμπλάκι. Ε δεν είναι και κανάς βάρβαρος να σε βάλει κάτω να σου τρυπάει το τουμπανιασμένο σου αφτάκι!!!
θα τον πάρω τηλ και θα συννενοηθούμε.....
καλα ε έχεις ρέντα σήμερα..... βάρβαρος!!!!χαχαχαχα
ναι οντως η ρουφιανα ειμαι τυχερη απο τη μια που εχω σκληρο δερμα αρα και σφιχτο.απο την αλλη ολες οι γυναικες εχουν απαλο δερματακι ενω εγω οχι!!κλαψ!αλλα χαλαλι...κερδιζω στο οτι η κυτταριτιδα ειναι εμφανως λιγοτερη...!!
Αχ κοριτισια μου σε κανα διμηνακι που θα μαστε κορμια θα σας στειλω φωτο το πριν και το μετα... χαχαχαχ να δουμε αν οντως αξιζε ολη αυτη η προσπαθεια!
και οσο παει σφιγγουν οι ζεστες κα δεν την παλευω η ερμη! αρχιζουν και ολοι στο facebook τις ιδεες για τα Beach bar και τη θαλασσα και το μυαλο μου τρελενεται! ξερετε τωρα! ηλιοθεραπειες και μπυριτσες..(αν και δεν πινω αλκοολ ποτε... αυτο το καλοκαιρι θα το αρχισω...χαχχαα)
τελικα συνειδητοποιησα πως η μονη καταχρηση που κανω στη ζωη μου περα απο το λιγοστο πραγματικα καπνισμα ειναι η σοκολατα και τα γλυκα... σα δε ντρεπομαι η λιγοψυχη ε??!!!χααχ
αυτο θα σου έλεγα κι εγώ....και η κολλητη μου έχει πολύQuote:
Originally posted by kika*
κερδιζω στο οτι η κυτταριτιδα ειναι εμφανως λιγοτερη...!!
σφηχτο κορμι και δέρμα και η κυτταρίτιδα δεν φαίνεται
καθολου μα καθολου!!!!!
εισαι πολύ τυχερή κουκλα!!!!!!!
ετοιμάζομαι κι εγώ για σαβ/κο στη θάλασσα....θα πάρω και
μαγιώ μαζί αλλα αμβιβάλω αν θα βουτήξω!!!!!!
καλα αμα ημουν κι εγω 66 κιλα μια χαρα θα βουτουσα...ασε μας ρε κοπελια κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες..μια χαρα εισαι...κανε τη μπαναρα σου αν θες...
εγω ουτε για ηλιοθεραπεια δεν προκειται να παω για τον επομενο μηνα..μεχρι να χασω αλλα 4-5 τουλαχιστον!...
και εχουν αρχισει οι καλες οι ζεστες!
καλα σε μενα για την κυτταριτιδα δε το λες "καθολου μα καθολου" το λες "ελα μωρε μια χαρα ειμαι...ουτε στον παπα"...
λοιπον εχασες αλλα απο εκεινα τα 2-3 που ειχες πει τελευταια φορα?
στη φωτο που έβαλες πόσα κιλα εισαι????
εγω έτσι είμαι κατα 60!!!!! γιαυτο μη μιλάς θα σε φάω.......
αν δεν είναι παγωμένη η θάλασσα θα βουτήξω....είμαι και κρυουλιάρα!
είμαι σταθερά στα -4 με κρεπάλες τα σαβ/κα!!!!!!!
kika άμα περπατάς στους δρόμους και σου έρθει καμιά αδέσποτη με ρόπαλο στο κεφάλι, εγώ θα είμαι, να ξέρεις....
ξέρεις εσύ γιατί!
βρε bomo μου δε ξερω γιατι...τι εκανα η ερημη?γιατι να τις φαω???αν μου αξιζει το δεχομαι, αλλα γιατιιιιιι? τι εννοει ο ποιητης??
βρε ξέρεις....ξέρεις.....
δε ξερω καλε πες μου...αληθεια...!ειπα κατι , εκανα κατι?το παιρνω πισωωωω!!
μην είσαι χαζό καλέ, που έχεις μια χαρά σωματάκι λέω. το γνωστό κράξιμο που τρως ήδη συνεχίζω...
ααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααα! ειπα κι εγω τι ειπα η ρουφιανα καμια βλακεια!!???!!χιχιχιχιχ
bomo κι εγώ μαζί σου......
μπλόκο θα τις στήσουμε να μην ξλερει απο που τις ήρθε........χαχαχα
για να επανέρθω στο θέμα μας, πήγα εχθές για βελονισμό....
μου δωσε και μια αντιβίωση για το πονεμένο μου αυτί ...και όλα καλά....
μου βελόνισε αι τρία σημία στο πονεμένο και ειλικρινά το αυτι
ξεπρίστηκε παρα πολύ μετα....για αυτο το λόγο αλλωστε μου το βελόνισε....
νέο βελονάκι στο άλλο αυτι δεν μου έβαλε....
καοι η αλήθεια είναι οτι απο προχθές η όρεξη μου έχει ψιλοανοίξει....
λέτε να φταίει η απουσία ημιμόνιμης βελόνας ή το μυαλό μου???????
μολυνσούλα θα ήταν μωρέ, γίνονται δυστυχώς κι αυτά! άντε περαστικά σου. Για την όρεξη που λες, ειλικρινά και γω πια δεν ξέρω να σου απαντήσω...φαντάζομαι όμως δεν θα μείνεις και πολύ καιρό χωρίς βελόνα, ε; μόλις ξεπρηστείς θα σου ξαναβάλει. Κρατήσου όσο μπορείς για να μην χλαπακιάσεις ό,τι βρεις και τα καταστρέψεις όλα και σε λίγες μέρες το placebo σου έρχεται δριμύτερο!
κρατιέμαι!!!! προσπαθώ δηλαδη... γιατι εχθές το βράδυ που γύρισα σπίτι
δεν χόρτανα με τίποτα... έφαγα το γιαουρτάκι μου, έφαγα και 4
τυράκια τριγωνα light και δεν χόρταινα.... δράμα η κατάσταση! δράμα!
λογικά θα μου το ξαναβάλει στην άλλη βδομάδα....μέχρι τότε φερμουάρ!!!!
βρε καλό μου πώς να χορτάσεις με τρίγωνα τυράκια;; με τις ίδιες θερμίδες που πήρες από γιαούρτι και τυράκια θα μπορούσες να φας μια σαλατάρα τεράστια-με λίγο λαδάκι- και θα ήσουν για λίγες ωρίτσες μια χαρά! άντε καλά κουράγια!!
εγώ πάλι είμαι πιο καλά από ποτέ. και χωρίς βελονισμό. θα δω πότε θα ξαναξεκινήσω αλλά προς το παρόν βαστάω γερά.τί να σας πώ ρε παιδιά, το πρωί έχω καθιερώσει σάντουιτς με αυγό,κασεράκι λάιτ και λίγη ντομάτα και δεν πεινάω μετά για ώρες. Είχα διαβάσει κάπου ότι το αυγό το πρωί σε κρατάει χορτάτο για ώρες και δεν το πίστευα. Και σε μελέτη που έγινε διαπιστώθηκε ότι όσοι έτρωγαν αυγό στο πρωινό κατανάλωναν 200 με 400 θερμίδες λιγότερες την υπόλοιπη μέρα..το βλέπω σε μένα και δεν το πιστεύω! Για αρκετές ώρες νιώθω την ίδια αδιαφορία για φαγητό όπως όταν βελονίζομαι. περίεργα πράγματα..μήπως η φύση μας έχει προμηθεύσει βελόνες φυσικές καμουφλαρισμένες ώς αυγά;;;;
Καλημερα σας...
bomo μου, εσυ συνεχιζεις διαιτα>?Η ορεξη πως παει, ειναι μειωμενη??
bubble εγω δε φοραω καρφακι και μεχρι τωρα νιωθω πολυ καλα...εχασα κι αλλο κιλο χθες με ζυγισε.
καλημέρα σας δεσποινίς μου. Δίαιτα συνεχίζω κανονικότατα. περίπου 1200-1300 τη μέρα. Και βελονισμό 2 συνεδρίες πρόλαβα να κάνω αλλά μια χαρά η όρεξή μου. Η αδιαφορία για το φαγητό συνεχίζεται ;)
στο ένα κιλό τη βδομάδα είσαι κορίτσι;
ξεκινησα τον βελονισμο στις 27 απριλιου.απο 28 απριλιου που ξεκινησα διαιτα και μεχρι σημερα (16 μερες?)
εχω χασει 3,500 κιλα.και ειχα και περιοδο που σιγουρα με κολλησε λιγο, δε μπορει..παντα με κολλουσε!!
τωρα αν συνεχισω ετσι...θελω αλλον 1,5 μηνα μεσα στο νερο για να χασω τα κιλα μου και να μεινω με 2-4 τελευταια...τα οποια και ποτε να μην τα χασω δε με νοιαζει... Αν και ο στοχος αυτη τη φορα ειναι να τα χασω ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ.το θεμα ειναι οτι τελη ιουνιου θα μαι σε πολυ καλο σταδιο για καλοκαιρακι..και θαλασσα.
Ολα αυτα τα ονειρα βεβαια...αφου πρωτα κρατηθω και συνεχισω οπως τωρα...
εχω βαλει σκοπο αυτη τη φορα και πιστευω πολυ στο βελονισμο..εσυ με επεισες Bomo.μου το προτεινε ο πατερας μου αλλα τον κοροιδευα.
εσυ με εκανες και το φορουμ να αρχισω να πιστευω στο βελονισμο και τελικα να αρχισω.
ειχατε δικιο!ευχαριστω!
Δεν σου κρυβω βεβαια οτι εχω κανει παρασπονδιες 2-3 φορες μεσα σε αυτες τις 16 μερες εφαγα παγωτο 0% οχι πολυ....αλλα εφαγα.
οπως και στο φαγητο εβαλα παραπανω λαδι πολλες φορες κλπ αλλα μικρα πραγματα δεν ειχα υπερφαγικα επισοδεια καθολου...και η μονη νυχτα που ηθελα να φαω (αλλα δεν το κανα) ηταν η νυχτα πριν την πρωτη μερα της περιοδου.
αλλα τρωω 1000 θερμιδες τη μερα...οχι παραπανω..για να χανω πιο πολυ αφου αλλωστε δεν πειναω...αλλα τρωω πολλα φρουτα, νερα και σωστοτατο φαγητο...οχι γλυκα και πα@@ριες που ετρωγα ως συνηθως..
να σαι καλα ρε bomo.....σ'αγαπω!χχαχα
kika να σου πω κάτι; αυτά που χαρακτηρίζεις παρασπονδίες πρέπει να σταματήσεις να τα χαρακτηρίζεις έτσι. Μην ξεχνάς ότι δεν γίνεται εφ'όρου ζωής να τρως 1000 θερμίδες, μη τρελαθούμε, έτσι; αυτή είναι λάθος αντίληψη και δυστυχώς προσπαθώ και γω να την ξεπεράσω. Κάνω αυστηρή δίαιτα για 2-3 μήνες και μετά κάθομαι και σαβουριάζω μαζεμένο ό,τι στερήθηκα. και έτσι ξαναβάζω. δεν γίνεται έτσι. τώρα όμως που ξανακάνω προσπάθεια να χάσω, δεν κόβω μαχαίρι τις λιχουδιές. μέρα παρά μέρα τρώω μια ατομική μαύρη σοκολοτομπουκίτσα και τον καφέ μου τον πίνω γλυκό-αλλιώς θα είμαι δυστυχισμένη. και τις προάλλες, την έβδομη μέρα της εβδομάδας, λίγες ώρες πριν το εβδομαδιαίο ζύγισμα έφαγα 4-5 σύκα γλυκό κουταλιού. Γουρουνιά.Μου ήρθε, τα έφαγα, τόσο απλά. και ένα κιλάκι μείον. Γιατί απλούστατα πάντα θα είμαι έτσι,θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι θα κάνουμε τις παρασπονδίες μας και μετά θα προσέχουμε για 2 μερούλες. Γιαυτό λοιπόν..κουράγιο, αιωνιότητα είναι θα περάσει!!
χαίρομαι πολύ κίκα που σου έδωσα αυτήν την μικρή κλωτσιά προς την πόρτα του γιατρού!! Και μην ξεχνάτε..Σας αγαπώ!!
πραγματικά πάντως αδημονώ για την στιγμή που θα φτάσουμε τον στόχο μας και θα εξακολουθήσουμε να μπαίνουμε εδώ να τα λέμε, να βοηθάμε τους επόμενους. Να συναντιόμαστε κιόλας που και που, να μοιραζόμαστε τις γουρουνιές μας, τον ενθουσιασμό και τις στενοχώριες μας.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ναι ναι συμφωνω απολυτα...ναι ναιεγω ειμαι ετοιμη να φτασω το στοχο μου....
εχω παρει την καταλληλη φορα...τουλαχιστον!
οσο για τις γουρουνιες....ποτε δε θα τις κοψουμε εντελως...ο αθλος ειναι που τουλαχιστον τις ελαττωσαμε!!!χιχιχι
bomo συμφωνώ με όλα όσα είπες........ κι εγω κάνω τις παρασπονδίες μου κορίτσια!!!!
Τα σαβ/κα για παράδειγμα όταν βγαίνω για φαγητό έξω, και το γλυκάκι μου θα φάω
κα τις ρετσίνες μου θα πιώ..... αλλωστε πιστεύω πως αυτό δίνει μια ώθηση στη διάιτα,
και οπως είπες bomo, δεν μπορούμε να τρεφόμαστε απο δω και πέρα μόνο με 1000
θερμίδες....το θέμα είναι να αδυνατισουμε και νασυνεχίσουμε τη ζωή μας φυσιολόγικα....
να μην ξαναπέσουμε με τα μούτρα στο φαί...
kika μου πολύ χάρηκα που έχασες κι άλλο....κορμιά θα βγούμε στη παραλία......
Όντως κορίτσια..κορμιά θα βγείτε στη παραλία!!! χε χε χε!
τί γίνεται κορίτσια μου;; πώς τα πάνε οι βελονιζόμενες; πολλαπλασιάζονται οι τρυπούλες σας; πάνε κι έρχονται οι μελανιές;
καλημέρα bomo μου..... μια χαρά είμαι εγώ.... εχθές έκανα πάλι και σήμερα είμαι πολύ χαλαρή!
το αυτάκι μου επανήλθε στα φυσιολογικά του, αλλα δεν μου έβαλε ημιμόνιμη, την άλλη βδομάδα είπε!
εσυ τελίκα δεν ξαναπήγες ε?
μπαααα, δεν τα κατάφερα να ξαναπάω αλλά ακόμα νιώθω καλά και δυνατή οπότε δεν τρέχει τίποτα.
ώστε ξεπρήστηκε το αυτάκι ε; κριιιιμα...και έλεγα πώς αν συναντιόμασταν τουλάχιστον θα σε γνώρισα απ΄το γιγάντιο αυτί!!! χε χε χε! με όλη μου την αγάπη....
χαχαχα...το είχα κρυμένο κάτω απο τα μαλλιά!!!!!!! το καλύτερο καμουφλαζ!
το τοπικ ειναι τρομερα ενδιαφερον. πως τα πηγατε οι βελονισμενες και πλεον εξαφανισμενες?
αν μπορει καποια να μας γραψει και το κοστος?
30-50 η καθε συνεδρια?
click μια φίλη μου που εκανε δεν ειχε κανενα αποτελσμα.εχασε στην αρχη 2-3 κιλα και ειναι παλι στα ίδια.
Βελονισμός = Ψευδοεπιστήμη
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Βιώνοντας την εμπειρία του βελονισμού μέσω της κολλητής μου, νομίζω πως η όλη ιστορία είναι απάτη. Ή τουλάχιστον η συγκεκριμένη βελονίστρια που πηγαίνει η φίλη μου.
Να ξεκινήσω από το ότι η εν λόγω κυρία δε μένει εδώ, κάνει "αρπαχτές", ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα και εισπράττοντας καθόλου ευκαταφρόνητα ποσά.
Δεν είναι γιατρός. Δηλώνει μόνο βελονίστρια.
Λέει πράγματα που νομίζω πως δε στέκουν. Ισχυρίζεται πχ. πως ο βελονισμός ρευστοποιεί το λίπος, το οποίο το ιδρώνεις, το ουρείς, κτλ. Χωρίς να έχω πολλές γνώσεις στο θέμα, νομίζω πως το λίπος είναι στα λιποκύτταρα, τα οποία μόνο να μικρύνουν γίνεται και όχι να αποβληθούν, εκτός αν μιλάμε για λιποαναρρόφηση.
Υποβάλλει τους πελάτες της σε λιμοκτονία. Δηλαδή μία τυπική ημέρα περιέχει, για παράδειγμα, ένα βραστό αυγό, 15 ξηρούς καρπούς και δύο φέτες γαλοπούλα. Σκοπός, λέει, δεν είναι ο κορεσμός, αλλά μόνον η συντήρηση του οργανισμού. Επίσης τους υποβάλλει σε μαρτύρια. Για παράδειγμα, επιβάλλει τον καφέ σε συγκεκριμένες ώρες, τις οποίες κοιμάται ο φυσιολογικός άνθρωπος, οπότε πρέπει να βάλουν ξυπνητήρι οι δόλιοι που την εμπιστεύτηκαν, προκειμένου να πιούν καφέ και να τηρήσουν το πρόγραμμά της. Όλα αυτά μου φαίνονται από ύποπτα έως εξοργιστικά.
Η φίλη μου αδυνάτισε βέβαια, αλλά νομίζω πως με την πλήρη ασιτία μπορεί να αδυνατίσει ο καθένας, με ή χωρίς βελονισμό. Θυμώνω, γιατί μιλάμε για μεγάλα ποσά και για βασανισμό. Ο βελονισμός υποτίθεται πως προκαλεί ευεξία. Έχω άδικο?
δεν εχεις αδικο, ευεξια προκαλει. Αν διαβασεις το τοπικ απο την αρχη, η bomo περιγραφει αναλυτικα πως ηταν, καμμια σχεση με την εμπειρια της φιλης σου.