Μέδουσα δεν μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον δημόσιο φορέα; Χαίρομαι που έκοψες την κορτιζόνη, ένα βήμα την φορά..
Printable View
Μέδουσα δεν μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον δημόσιο φορέα; Χαίρομαι που έκοψες την κορτιζόνη, ένα βήμα την φορά..
Ψάχνω να δω με την ασφάλεια... Αλλά το χειρότερο είναι πως στο Παπαγεωργίου είμαι σε λίστα αναμονής που παίρνει περί τα δυο χρόνια από τη μια και από την άλλη ο γιατρός δε μου άρεσε καθόλου. Οπότε, δεν είμαι βέβαιη αν θέλω και να κάνω σε νοσοκομείο. Το μαγικό ραβδί πάντα είναι η καλύτερη λύση, αλλά μου παν πως έσπασε... το άθλιο (κινέζικο θα ταν)! :fake sniffle:
Υπάρχουν μέρες συννεφιασμένες, που όποια μάσκα και να βάλω,
το άρωμά σου είναι εκεί.
Να μου θυμίζει η απουσία σου
τα λάθη μου
γιατί σωστά δεν ξέρω ...
Να με είχες πάρει απ΄το χέρι
να μου΄χες δείξει ...
Η σκάλα και το φιδάκι... το γνωστό επιτραπέζιο Μαρουλένια... Μόνο που οι σκάλες έσπασαν στο βάρος της διάθεσής μου και μ΄έφαγαν τα μαύρα φίδια.
Διατροφή άστατη, συνεχίζεται το σήριαλ. Άκη, δάσκαλε που δίδασκες, αλλά ποιος σε άκουγε. Ναντίν ξέρεις καλύτερα. Μπακλαβά, είμαι έτοιμη για να συνεχίσω τα ίδια!!!!!!!!!!!!!!
Μια ζεστή αγκαλιά Μέδουσά μου...
Να είσαι καλά!
Κι εσύ μοσχοβολιστή Μαντζουράνα... Σ΄ευχαριστώ.
Αυτό το επιτραπέζιο ποτέ δε μου άρεσε...
Πάνω που χαιρόσουν ότι εφτανες στο τέλος σε έτρωγε το φίδι και φτου κι από την αρχη...
Λιακάδα έχει έξω, άνοιξ' το παραθύρι σου :blush:
Μέδουσα χαίρομαι πολύ που έχουμε νέα σου! Εύχομαι να είσαι καλά! Σου στέλνω τη σκέψη μου και μια αγκαλιά!!
Εγώ ξέρω πως δε λυγούν,τα παλικάρια... Θα λυγίσουν οι Μέδουσες;! Μην τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα! Στην υγειά μας,μανάρι μου!Quote:
Originally posted by Medousa
Ναντίν ξέρεις καλύτερα.
Τι όμορφη φωτογραφία.. Όλοι επιβιώνουν, είναι θέμα χρόνου.Quote:
Originally posted by NADINE
Εγώ ξέρω πως δε λυγούν,τα παλικάρια... Θα λυγίσουν οι Μέδουσες;! Μην τρελαθούμε τελείως εδώ μέσα! Στην υγειά μας,μανάρι μου!Quote:
Ναντίν ξέρεις καλύτερα.
Μέδουσα, καλησπέραααα! Τί συνέβη λοιπόν?? Για την ιστορία και μόνο..παραμένω αιώνιος μαθητής...όσο κι αν με πονάει που μεγάλωσα και ακόμη διδάσκομαι...ενώ θα έπρεπε να έχω μάθει όλη την ύλη από έξω...χαχαχαχα...Αναμένω νέα σου!!!Quote:
Η σκάλα και το φιδάκι... το γνωστό επιτραπέζιο Μαρουλένια... Μόνο που οι σκάλες έσπασαν στο βάρος της διάθεσής μου και μ΄έφαγαν τα μαύρα φίδια.
Διατροφή άστατη, συνεχίζεται το σήριαλ. Άκη, δάσκαλε που δίδασκες, αλλά ποιος σε άκουγε. Ναντίν ξέρεις καλύτερα. Μπακλαβά, είμαι έτοιμη για να συνεχίσω τα ίδια!!!!!!!!!!!!!!
Τα νέα μου είναι παλιά. Καλησπέρα είπα; Δεν είπα.
Οι αιώνιοι μαθητές ...δε΄ν΄κακόόό...
Κάτι αρρυθμίες και η Μεγάλη Εβδομάδα ... Η αναμονής της άτιμης της Άνοιξης που μας την έκατσε άσχημα φέτος...
Θα ΄θελα να χα μπει σήμερα εδώ, να γράψω νέα τόσο καλά, να σας κάνω να ζηλέψετε... Πολύ το θέλω. Ας είναι. Έχει ο καιρός γυρίσματα.
Καλή Ανάσταση σε όλους,
Υγεία,
Ψυχική ανάταση και
Ευημερία.
Την καλησπέρα μου.
Παρά την πρόσφατη απουσία μου...- κοίτα να δεις με την ανάληψη επανήλθα απ το πάσχα...
Απλά θα χαρώ να μου ευχηθείτε καλή επιτυχία στην επέμβαση που αποφάσισα και κανόνισα για τις 12 του μηνός...
Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη εδώ και κάποιους πιο ειδικά - αλλά εσάς θα σας τα πω και πιο ειδικά αλλού.
Καλή συνέχεια να χουμε όλοι μας... κι επιφυλάσσομαι για περισσότερα και καλύτερα.
:love:
Μέδουσα σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στην επέμβαση που θα κάνεις και σύντομα ν' ακούσουμε χαρούμενα νέα από εσένα!
Όλα θα πάνε καλά! :yes:
Στις 12;!
Ε...εντάξει...Δεν έχει τις ωραίες καπύλες του 13...
αλλά τι να κάνουμε; Ας πάει το παλιάμπελο! 12 ιτ ιζ!
Πάμε γι' άλλα,μανάρι μου! Αποκαθήλωση κι Ανάσταση!
Αρκετά με τη Σταύρωση! Εξιλεωθήκαμε και με το παραπάνω!
Έρχονται οι μέρες του φωτός
οι μέρες του φωτός
μια εποχή τελειώνει
---> ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ : ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
12...Κι ούτε ένα τηλεφώνημα...Η ελπίδα σου κρεμάστηκε...στην κούνια λοιπόν!! Καλές σπρωξιές στη νέα σου ζωή και καλές ματιές στον κόσμο από ψηλά!! Συγχαρητήρια! Καλή προετοιμασία!!
medousa, καλοτάξιδη! να κατακτήσεις τις θάλασσες που θα περάσεις, να μη φοβηθείς τα κύματα, να ποθήσεις τον προορισμό και να απολαύσεις τις ώρες και τις μέρες που θα ατενίζεις τους ανοιχτούς ορίζοντες που σε περιμένουν!
οοοο!μεγάλες στιγμές!!! να πάνε όλα καλά κ περιμένουμε νέα!!!!
Μη μου κλαις, μη μου κλαις
Δυνατή να φανείς θέλω εσύ
Και εγώ θα 'μαι εδώ στο πλευρό σου
Ανά πάσα στιγμή
Θα βοηθήσω θα σε φροντίσω
Τίποτα κακό δεν θα αφήσω
Να μου πάθεις θα σε προσέχω
Και πίστεψέ με
Όλα καλά όλα καλά
Θα σου πάνε
Όλα καλά
Θα φτιάξουν όλα όπου να 'ναι
Όλα΄καλά
Μην σταματήσεις να ελπίζεις
Κράτα γερά
Γιατί στο τέλος κερδίζεις
Όλα καλά Όλα καλά
Όλα καλά Όλα καλά
Όλα καλά Όλα καλά θα 'ναι
Όλα καλά
Δεν μπορώ δεν μπορώ
να σε βλέπω να μελαγχολείς
Μ' αγαπάς σ' αγαπώ
Και γι' αυτό μην μου ανησυχείς
Για καλό ήταν όλα
Θα πούμε
Και όπως θέλουμε όλα
θα 'ρθούνε
Νικητές στο τέλος θα βγούμε
Και πίστεψέ με
https://www.youtube.com/watch?v=W11WQ4fC2G0
α δν το ξέρω αυτό το άσμα!μπιθικώτσης?
ΠαβαρότιQuote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
α δν το ξέρω αυτό το άσμα!μπιθικώτσης?
Μέδουσα καλή επιτυχία και καλή νέα ζωή
Ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές και αφιερώσεις... :)
Με το ένα πόδι είμαι στο χειρουργείο... Ουφ! τι άγχος !
Καλημέρες! Οριστική η αντίστροφη μέτρηση...
Τι χαρά και προσμονή!
Τι θλίψη και αναστάτωση!
Είμαι πολύ σίγουρη πια πως θέλω αυτό που επέλεξα. Ίσως να έχω αργήσει κιόλας, αλλά όλο και κάποιος λόγος θα υπήρχε, που ακόμα δε μου χει φανερωθεί.
Μεταξύ της χαρμολύπης και των προετοιμασιών χωράνε άπειρες σκέψεις.
Κρατάω και μοιράζομαι μαζί σας τις θετικότερες, γτ αυτές έχω ανάγκη ούτως ή άλλως.
Ανοίγω το παράθυρο λοιπόν να πετάξουν όλες οι υπόλοιπες μακριά μας...
Medousa καλημέρα! Τι επέμβαση θα κάνεις; Ψάχνω να μου λυθεί η απορία και δεν βρίσκω απάντηση! :D
Ωχ... η ντροπή του βορρά και του παχύσαρκου... Δε θυμάμαι τον ιατρικό όρο καθόλου. Κάτι με χολεπαγκρεατικό, κάτι με δυο , κάτι με Υ ...
Έχει σημασία το όνομα; Εσύ πώς πας Μαράκι; Βλέπω καλά; Κατηφορίζεις υπέροχα;
Χειρουργείο παχυσαρκίας; Γαστρική παράκαμψη; Καλή επιτυχία εύχομαι. Όλα θα πάνε καλά. Η αισιοδοξία και το χαμόγελο βοηθάνε πάρα πολύ! Να μην φοβηθείς τίποτε. Θα ξυπνήσεις και δεν θα καταλάβεις πότε μπήκες και πότε βγήκες!
Εγώ πηγαίνω πολύ καλά. Είναι όμορφο αυτό που ζω. Μέρα με τη μέρα βρίσκω την υγεία μου. Δεν υπάρχει καλύτερο! Ξαναγεννήθηκα και όσο περνά ο καιρός τόσο χαίρομαι για την αισιοδοξία της κάθε μέρας, που πριν ήταν μια μαύριλα και ένα σχεδόν μόνιμο "αχ-ωχ" που δεν μπορούσα να κάνω οτιδήποτε με άνεση. Τώρα άνοιξα φτερά και κάνω μικρά πεταρίσματα κι όσο εγώ "εκπαιδεύομαι" θα έρθει κι ο καιρός που θα πετάω, ανάλαφρη απ'τα περιττά βάρη! :starhit:
I'm back!!!
Καλώς σας βρίσκω.
12 του Ιούνη χειρουργείο και τώρα σπίτι μου στην ανάρρωση.
Πολλά και ανάμικτα τα συναισθήματα.
Βασικό πρώτο θετικό προϊόν της επέμβασης : ρύθμιση του σακχάρου και της αρτηριακής μου πίεσης. *τόσο γρήγορα!!!
Καλή ανάρρωση!!!
Πόσο σημαντικό που βλέπεις ήδη θετικά αποτελέσματα!
Πόσο χαίρομαι που φύγαν τα αποσιωπητικά ήρθαν τα θαυμαστικά!!!
:bouncy:
Σιδερένια Medousa. Στην κυριολεξία "ξαναγεννήθηκες". Να δεις τι θαυμάσια θα τα πας και πόσο όμορφα θα σε αποζημιώσει η απόφασή σου μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα, μήνα με το μήνα. Καλό κατήφορο! :yes:
Καλώς μας ήρθες Μέδουσα!
Συγχαρητήρια! :thumbup:
Χαίρομαι πραγματικά που όλα πήγαν καλά και που έχεις ήδη πολύ θετικά αποτελέσματα!
Εύχομαι σύντομα η παχυσαρκία να είναι για σένα παρελθόν και να λατρέψεις τον εαυτό σου!
:wink1:
συγχαρητήρια Μέδουσα! απόλαυσε την διαδρομή!
welcome to the club! Να είσαι οπλισμένη με την ελπίδα που γεννήθηκε τη στιγμή που έκανες αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου και να βγεις στη μάχη με δυναμισμό! Φιλιαααα
Eυχαριστώ για τις ευχές και τις παραινέσεις. Τετάρτη βγάζω ράμματα και ζυγίζομαι!
Τι ωραία νέα!! Άντε με το καλό!!!!
Εύχομαι τα καλύτερα!!
Καλησπέρα, καλημέρα... όπως και να 'χει το λοιπόν, εγώ προ χειρουργείου, στη ζυγαριά του ενδοκρινολόγου έδειχνα 197 και σήμερα στη ζυγαριά της διαιτολόγου 190. Ήτοι 7 κιλά σε 19 μέρες... Μου ψιλοκακοφάνηκε, έχοντας ακούσει για 15 και 20 κιλά στις πρώτες δέκα μέρες, αλλά επιφυλάσσομαι για ωριμότερη απώλεια και come back σε δεκαπέντε μέρες!
Πάντως, ότι έχει ανήφορο κι εδώ, τον έχει. Καίτοι κανείς δε με είχε προετοιμάσει γι αυτό, δεν έχω μετανιώσει στιγμή για την απόφασή μου να κάνω κάτι τόσο δραστικό.
Αυτά...
Φιλούρες!!!
Καλημέρα,κορίτσι! Πού δεν έχει τάχα ανήφορο; Στα ύψη απλώνεται ωστόσο η καλύτερη θέα!
Ο πρώτος μήνας είναι κάπως με τις διατροφικές απαιτήσεις (για μένα είχε και έντονη αδυναμία)
αλλά περνά και προχωράμε στα καλύτερα! Πάρα πολλά κιλά θα φύγουν και το ξέρεις.
Ο κάθε οργανισμός έχει τους χρόνους του. Σημασία έχει να ελαφρύνουμε από λίπος
κι όχι από νούμερα και η αλήθεια είναι πως στην αρχή η απώλεια είναι κάπως πλασματική,
οπότε μην αποθαρρύνεσαι, συγκρινόμενη με αντίστοιχες επιδόσεις άλλων.
Ειδικά αν έχεις πρότυπο κανέναν Άκη πολυχασοκιλάκη, πάμε να φουντάρουμε τώρα μαζί!
Σε γλυκοφιλώ με στέβια, Ζαλογγίνα μου!