Σκληρό αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
Printable View
Παει κ η σημερινη μερα. Μετραμε 2 μερες που δεν εκανα αυτο που ηθελε. Πηγα γυμναστηριο κ περασε απο εκει με ρωτησε τι ωρα θα τελειωσω να βρεθουμε του δωσα ψευτικη ωρα γνωριζοντας τι ωρα πρεπει να ειναι σπιτι. Μου κανε κ ζηλιες καλα για τους τυπους που γυμναζονταν. Μου στελνει μηνυμα οτι ειναι ετοιμος κ με περιμενει εγω καθηστερισα επιτηδες. Με παιρνει μετα απο μιση ωρα κ λεω τωρα τελειωσα κ μου λεει αργησες επρεπε να ησουν εδω. Ξερετε ποση ωρα ειχε σημερα για μενα? Μιση ωριτσα! Τωρα παμε να δουμε αυριο πως θα ξεφυγουμε...
Μπράβο. Καλά έκανες. Οποιαδήποτε εξάρτηση..είτε συναισθηματική είτε από ουσίες χρειάζεται χρόνο. Έχεις βρει τι είναι αυτό που σε τρομάζει;;; Ότι θα είσαι μόνη σου;;; Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω πως τον αγαπάς;; Δεν θεωρείς πως αξίζεις κάτι καλύτερο;;; Έχεις άσχημα συναισθήματα για αυτόν;;; Ή όχι;;;
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Αυτο που με τρομαζει ειναι σιγουρα το να μεινω μονη κ τον να τον δω η να μαθω οτι εχει αλλη! Τον αγαπω κ οταν τον βλεπω λιωνω! Πιστευω οτι αξιζω κατι καλυτερο αλλα κ αν δε το βρω ποτε??!! Τα συναισθηματα μου γι αυτον ποτε ειναι καλα κ ποτε ασχημα αναλογα σε πια κατασταση ειμαι. Εχω νοιωσει κ υπερβολικο μισος γι αυτον οπως κ υπερβολικο παθος! Ποτε ομως αδιαφορια...
Αυτο που με τρομαζει ειναι σιγουρα το να μεινω μονη κ τον να τον δω η να μαθω οτι εχει αλλη! Τον αγαπω κ οταν τον βλεπω λιωνω! Πιστευω οτι αξιζω κατι καλυτερο αλλα κ αν δε το βρω ποτε??!! Τα συναισθηματα μου γι αυτον ποτε ειναι καλα κ ποτε ασχημα αναλογα σε πια κατασταση ειμαι. Εχω νοιωσει κ υπερβολικο μισος γι αυτον οπως κ υπερβολικο παθος! Ποτε ομως αδιαφορια...
Θα το βρεις. Έχω περάσει από τέτοια φάση.Η μόνη λύση ήταν να αδιαφορησω και να εστιάσω σε μένα. Θέλει χρόνο. Αλλά μετά ήταν καλύτερα. Μα τον βλέπεις με άλλη. Δεν νομίζω πως δεν έχει σχέσεις με τη γυναίκα του. Έχει..!! Θα βρεις τον ευατο σου. Θέλει χρόνο και θα απολαμβάνεις το να είσαι και κάποιες στιγμές μόνη σου. Αν και τώρα μόνη σου είσαι. Κάνε χώρο για να έρθει το καλύτερο. Ξεκινά κάτι..κάποιο χόμπυ ίσως για να έρθεις σε επαφή με καινούριο κόσμο. Όχι για να βρεις κάτι καλύτερο..όχι με αυτό το σκοπό. .για να κάνεις κάτι για εσένα. Παίξε ένα ρόλο όσο κι αν σε πονάει..θα πέφτεις..αλλά θα σηκώνεσαι. !! Και να τον δεις με άλλη ( εκτός της γυναίκας του)να τον λυπάσαι. Νομίζεις πως είναι ευτυχισμένος;;; Ξέρεις τι πόνο έχει αυτός;;; Ένας διαλυμένος άνθρωπος είναι...! Και επειδή δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτό που είναι κοιτάζει πως θα κυλήσει και άλλους στο βούρκο..! Μόνος του θα είναι σε λίγα χρόνια. Δεν έχει ψυχη...!!! Δυστυχισμένος είναι και θα είναι. Δεν μπορεί να είναι καλά και να παίρνει ικανοποίηση από το δικό σου πόνο...δεν μπορεί να είναι καλά και αν παίρνει ευχαρίστηση όταν σε μειώνει σαν άνθρωπο και σαν γυναίκα..! Εστιασε σε σενα.
Αν το παρεις αποφαση, κατα τη γνωμη μου εχεις μελλον ακομα αλλα δεν πειραζει, κρατα μακρια απο αλκοολ και καψουροτραγουδα.
Θα σου πω κατι 100% σιγουρο και απλως οπως θα το διαβαζεις φαντασου το με τη χροια της φωνης του:
«Κοιτα το *******κι που θελει να μου σηκωσει και κεφαλι, θα σε κανω εγω αλογο μαλακισμενο»
Καλου κακου ετοιμασου ψυχολογικα για τυχον απειλες αυτοκτονιας κτλ, απλα οτι σου λεει μολις κλεινει το τηλ γελαει
Να εμπιστευτείς τον εαυτό σου, η ζωή μιας γυναίκας δεν είναι απαραίτητο να περιστρέφεται γύρω από έναν άντρα. Υπάρχουν τόσα πράγματα στη ζωή για να ασχοληθείς κι εσύ αφήνεις απλώς τη ζωή σου να περνάει.....
....Κι όσο για τον έρωτα, όταν θα ρθει η στιγμή να έρθει, θα ρθει.... Σε αυτή τη φάση δεν σου ανήκει ούτε ο εαυτός σου...
εσυ για να μην μεινεις μονη εισαι ικανη να δωσεις και την ψυχη σου
Μάιρα πως πήγε σήμερα?
Πως να παει??? Ημουν χαλια!!! Τον ειδα κ ειμαι ακομα πιο χαλια!!!!!
Πιστευατε οτι θα αντεχα περισσοτερο??
Θα μας πεις τι έγινε;;; Δεν είμαστε εδώ για να σε κρίνουμε. Ούτε για να στα "χώσουμε" . Για να βοηθήσουμε είμαστε εδώ.
Βρεθηκαμε... δεν αντεξα....κ εζησα τα ιδια κ τα ιδια ξανα...Κ η γυναικα του παλι να παιρνει τηλ κ να πηγαινει οσο πιο μακρια να μην ακουω.. κ μετα να τρεχει να φυγει.. κ ουτε καν να στειλει να μαθει αν γυρισα καλα σπιτι... Ειμαι αξια της μοιρας μου... Ας προσεχα...
Βασικά, εκτός και αν είδες με τα μάτια σου την οθόνη και την κλήση, παίζει και να μην τον παίρνει κάνεις και με αυτό τον γελοίο τρόπο να σε ξεφορτώνεται αφού πρώτα έκανε την δουλειά του. Έχεις πόλεμο με τον εαυτό σου. Αυτός, ξέρεις τι είναι και όλοι σου το λένε εδώ.
Οκ. Ότι έγινε έγινε. Τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή. Έχεις ωραία συναισθήματα για σένα;;; Για αυτόν;; Από εδώ και πέρα τι;;;
Το θέμα δεν είναι να να πούμε...στα έλεγα εγώ.. το θέμα είναι να βοηθήσουμε.
δεν πειραζει που ενεδωσες....διοτι ειδες οτι ειχαμε δικιο σε αυτα που σου λεγαμε και τωρα απο δω και περα μονη σου θα αρχισεις να τον σιχαινεσαι σιγα σιγα μεχρι να τον βαρεθεις τελειως και να του πεις ουστττ απο δωωωω
Ελα 0-1 σε εχει. Βαλε στοιχημα με τον εαυτο σου οτι δε θα παει 0-5.
Θες μια συμβουλη; Μην τον παρεις τηλ ποτε ουτε να του στειλεις μνμ. Αν σε παιρνει σηκωσε το, ξαναδεστον αν θελει και προσπαθησε να μην του κατσεις.
Μετα απο 5-6 τετοια πες του να δω για ποσο καιρο ακομα θα τρεχεις απο πισω μου. Μετα κατσε και απολαυσε.
Αφου τα θελει ο κολος του γλεντα τον εσυ οχι αυτος εσενα, εγω θα στα μαθω;
Μετα θα τον βαρεθεις
Α και αν τσιλιμπουρδιζει με καμια αλλη μπροστα σου για να ζηλεψεις, πες του στ αυτι κανε οτι θες, πισω μου θα τρεχεις παλι.
Μερικοι ανθρωποι δεν βαζουν ποτε μυαλο , εχω τον κολλητο μου , 59 ετων, μια ζωη τα ιδια λαθη κανει ........και δεν ειναι χαζος , .........μεχρι κι εγω βαρεθηκα τις επιπολαιοτητες του ......
για να βοηθησεις καποιον πρεπει να πιστευει σε σενα το βασικοτερο αν δε πιστευει σε σενα κανεις δε μπορει να του αλαξει γνωμη
εξαρχης το ελεγα οτι αυτη θα ενδωσει και το παλευατε συνεχως μην ενδωσεις αντιστασου φυγε χωρις να σας απασχολει τι θα κανει πραγματικα η αν εχω δικιο
ΕΛΕΓΑ ΛΟΙΠΟΝ αν το προσεξατε (ξερω οτι ο τροπος μου δεν ειναι και οτι καλυτερο) οτι αυτη δε θα ειναι το κοροιδο που θα δηλωνει δευσμευμενη ενω αυτος θα εχει και αλλη παραληλα γιατι το δικαιο θα ηταν να κανει και αυτη το ιδιο
εκτος αν αυτη θελει να δηλωνει οτι εχει αντρα και αυτος να κανει το κεφι του χωρις να υπολογιζει οτι αυτη ειναι πιστη σε αυτον
Νιωθω απαισια. Εχω τρομερο πονοκεφαλο. Κ ολα αυτα γιατι ηθελε μονο αυτο που πηρε. Ηταν ομως η τελευταια φορα. Θα το παιξω αδιαφορη. Σαν να πηρα εγω αυτο που ηθελα σαν εγω να τον χρησιμοποιησα κ οχι αυτος! Συνηθως μετα απ αυτο τον ψαχνω απεγνωσμενα να ξανα βρεθουμε κ αυτος εξαφανιζεται. Τωρα θα εξαφανιστω εγω. Περιμενω το σαβκυρ εκει θα παιχτει η τελευταια πραξη του δραματος μου! Αν δεν πει να βρεθουμε ουτε τοτε δεν υπαρχει περιπτωσει να τονκρατησω αλλο στη ζωη μου. Αυτες τις αποφασεις πηρα. Κ ειμαι αρκετα νευριασμενη με μενα!
Ναι αυτο δεν κανω. Δε το χα σκεφτει! Δεν εχω καθαρο μυαλο να σκεφτω. Ειναι θολωμενο απ την εξαρτηση!!! Θελω να τον κανω να τρεχει κ να τον φτηνω! Τοσα χρονια αυτο κανει! Να μπορουσα να σας τραβηξω βιντεο τον τροπο με τον οποιο πεταχτηκε απ τ αυτοκινητο να της μιλησει!! Κοντεψε να σκοτωθει!!!! Θελω σχεδιο! Πειτε μου κατι! Μεχρι τωρα ημουν η ζηλιαρα γκομενα κ αυτος ο οικογενειαρχης με τις υποχρεωσεις. Θελω να τον κανω σκυλακι του αξιζει!!!
για να τρεχεις ακομη απο πισω του σημαινει οτι δεν εχει τελειωσει ο κυκλος σας ακομη.....εχεις φαει ενα γερο χαστουκι αλλα οχι ολοκληρο ακομη....βλεπω αντεχεις ακομη....δεν πειραζει καποια στιγμη θα δεις θα βαρεθεις.......
αφου το εχει κανει τοσες φορες, γιατι σε ταραξε τοσο πολυ αλλη μια;
φυσικα αυτο θα εκανε.
βιντεο θα αξιζε να τραβουσες αν σου ελεγε κατι διαφορετικο.
ο'τι και να λες, κι οτι και να κανεις, τα λες και τα κανεις γιατι εξακολουθεις να ελπιζεις οτι θα κανει αυτο που ονειρευεσαι.
παντα η ζηλιαρα γκομενα θα εισαι κι αυτος ο βολεμενος οικογενειαρχης που δεν θα αφησει την γυναικα του.
δεν υπαρχει σχεδιο.
το σχεδιο ειναι να του γυρισεις την πλατη.
οσο ασχολεισαι μαζι του, χαμενη θα εισαι, σε ολα τα επιπεδα.
σκυλακι δεν μπορεις να τον κανεις γιατι τουε χει φυγει ο ενθουσιασμος για σενα.
αν φυγει οε νθουσιασμος, δεν επιστρεφει, γιαυτο και δεν προκειται ποτε να ειστε οπως οταν γνωριστηκατε.
αφου περασε αυτοτ ο διαστημα χωρις να φυγει απο τον γαμο του, η μονη αλλαγη μπου μπορει να γινει ειναι να βρει μια αλλη να ανθουσιαστει και τοτε θα καταρακωθεις.
φυγε πρωτη , πριν γινει κι αυτο.