Nα ζεις τετοια;δηλαδη;
Καλησπερα!
Printable View
Nα ζεις τετοια;δηλαδη;
Καλησπερα!
μαλον ενοεις οτι το πνευμα ειναι πολυ πιο ευκινητο απο το σωμα σου και καπιες φορες φαινετε να τρεχει το πνευμα και το σωμα σου να ακολουθειQuote:
3-5 -10 δευτερα απο το τι βιωνεις ειναι τρομαχτικο..λες κ καποιος με τραβαει προσ τα επανω και βγαινω απο το σωμα μου κ βλεπω τον εαυτο μου να κοιταει το χωρο με ενα βλεμμα αποριας
Δυστυχως εχεις δικιο, ομως πολλοι απο αυτους οπου εχασαν την ζωη τους ηταν ατομα οπως εσυ ,προλεταριοι που εφευγαν απο Αθηνα να πανε για μπανιο, αυτοι και εχασαν τον δρομο, διοτις οι ντοπιοι φνωριζαν καλητερα το δρομο προς θαλασσα.
Οσο και να εχουν φτεξιμο, κανενα δεν ειναι ανταλαξημο με την ανθρωινη ζωη!! σε καταλαβαινω ,διοτις αν εχεις καταθλιψη ειναι λογικο ο θανατος αλλα και η αξια της ζωης να ειναι διαφορετικοι σε εμας οπου εχουμε καταθλιψη απο αυτους που ειναι υγειες.
Το οτι νιωθεις πολλες φορες να "φευγεις" απο το σωμα σου ειναι καραμπινατη αποδειξη καταθλιψαρας συμφορμιτισσα, οταν το αναφερα στο γιατρο μου - οτι ενιωθα και εγω αυτο το πραμα - τωτες ηταν οπου η ψυχολογος μου φωναξε τον ψυχιατρο μου για να παρω φαρμακευτικη αγωγη!!
Εχεις τοσο δικιο σχετικα με τις οικονομικοκοινωνικες σου ανυσηχιες!! ειναι τοσο αδικο να μεγαλωνει συνεχως η ταξικη μας δυαφορα απο καποιους τετοιους ανθρωπους οπου ειναι ολο και πιο προκλητικοι!!
πεςς μου ομως? μπορουμε να το αλλαξουμε αυτο? οταν -προωπικα δεν λεω για εσενα- δεν εχω καταφερει να νικησω την δικη μου ψυχικη "αδικια" δεν μπορω ακομα να βγω απο τον λυθαργο??
Γιωργακι πωσ εισαι καλα παιχταρα μου
https://youtu.be/vvvr6ZXpomk
Γιωργακη σκοτσεζοσ ειμαι μπορω να σε δουλευω εκατο χρονια αφου στα ελληνικα σχολεια δε μαθαινετε τιποτα
Παιδια!!!!τι κανετε;
καλησπερα συμφορμιτες,
ποσο εκνευριστικο πραμα ειναι οι υποτροπες της καταθλιψης!! σαν να γινεσαι αλλος ανθρωπος ειναι!!
Προσωπικα απο τωτες οπου μιωσα το φαρμακο μου -2 μερες δλδη- ειμαι σκατα!! και αν δεν ητα νεναντι στην θρησκεια μας αυτη η αυτοκτωνια, δυστυχως δεν εχει την ευλογια της εκκλησιας μας!!
κριμας!!κριμας διοτις ουτος η αλλος καποια μερα θα πεθανω, ειτε τωρα, ειτε σε καμια 30αρια χρονια αν παω απο φυσικα ετεια , εκτως αν σταθω τυχερος και "φυγω" νωριτερα!!
Θα ακουστει ασχημο πολυ,, αλλα δεν φανταζεστε ποσο ζηλεψα τους ατυχους κατα αλλους οπου πεθαναν στις φωτιες της ανατολικης ακτης, οχι αυτους που καηκαν, αλλα αυτους που "εφυγαν" απο τα αερια, η απο πνιγμο!!
Δεν βρισκω λογο στο να ζω, ποσο μαλον οταν διπλα μας χανωντε συνεχως ωες!! τι κακο δλδη να "μπω" κι εγω στην λιστα!! δεν ειναι κατι τοσο τρομερο !! εξαλου το να ζω, προσωπικα δεν το βρισκω ,μαλον δεν του βρισκω κανενα νοημα!! διοτις συμφωνα με το "προφιλ" της κοινωνιας ειμαι αποτυχημενος, καιεγκληματιας!!
Εκτως απο τους δικους μου κανεναςδεν θα μεκλαψει πλεον, αφου εχω τοσο αποτραβηχτει!!
Και γτ θεσ να σε κλαψουνε εγω θελω να κανουν παρτι
Καταρχασ εσυ με τισ ουσιεσ αν ελεγεσ αληθεια επρεπε να εχεισ χασει οργανα εσυ ακομα ζεισ κ βασιλευεισ κανε μια προσευχη στον καλο θεουλη που ζεισ ακομα
Nadi?yoco choco?μερες εχω να διαβασω μηνυμα σας
Εγώ είμαι σίγουρος, ότι εάν εκείνη την στιγμή ήσουν μέσα στους καπνούς στις αναθυμιάσεις, σίγουρα θα έκανες τα πάντα για να επιβιώσεις!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Όταν κόβεις τα φάρμακα παθαίνεις κρίση και θες να αυτοκτονήσεις;
Αν είναι έτσι, δεν είναι συνειδητή απόφαση, αλλά μια παρενέργεια των φαρμάκων.
Θα ήθελες να αυτοκτονήσεις από παρόρμηση και μόνο;
Μια τέτοια σοβαρή απόφαση πρέπει να λαμβάνεται μόνο από ένα ελεύθερο πνεύμα, όχι από την επήρεια χημικών.
Συμφωνω με τους προλαλησαντες.
Επισης ,εαν συνειδητοποιουσες την πλεονεκτικη θεση στην οποια βρισκεσαι ,οπου εχεις την επιλογη της ζωης,θα μετανιωνες γι αυτο που εγραψες
Δεν σου επιτιθεμαι,το λεω γιατι ο γραπτος λογος ειναι ευκολα παρεξηγησιμος.Απλως εννοω οτι εχεις επιλογη ,σε αντιθεση με οσους πεθαναν στην τραγωδια .Εχεις την επιλογη της ζωης!
δυστυχως παρεξηγηθει! σεβομαι απολυτα τους νεκρους και τον ασχημο τροπο οπου εφυγαν.Απεναντιας κι αυτο εννουσα,καλητερα να ειμουν εγω παρα καποιο πεδακι οπου θα θελε με τοσο παθος να ζησει.
Δυστυχως λογο του προιγουμενου επαγγελματος μου οι συνθηκες αδρεναληνης μου ειναι γνωστες οπως και οι απιρες ασκησεις οπου καναμε κι σκοπο ειχαν να μας γινουν αντανακλαστικες κι αυτοματοποιημενες οι πραξεις μας.
Δυστυχως ,φοβαμαι οτι ολα αυτα ειναι λογο μιωσεις του φαρμακου ,αλλα τι να καμω?πριν ειχα συμπτωματα μανιας και επιθετικοτητας,το μιωνω κι εχω φουλ καταθλιψη,δεν εχει ενδιαμεσο
δυστυχως ο κοσμος αναγνωριζει προβληματα υγειας μονο οσα τα βλεπει εξωτερικα δλδη,σπασμενο χερι,η οσα δειχνουν οι εξετασεις. Προβληματα ψυχολογικα δυσκολα τα δεχετε,μονο οσοι πασχουν μπορουν να καταλαβουν τον βαρυ πονο της καταθλιψης,το κενο που υπαρχει! τον πονο που ερχετε με καθε ανασα,η στεναχορια που συνοδευει τη καθε σκεψη,ετσι λοιπον η αυτοκτονια μοιαζει λυτρομος
Με συγχωρεις για την παρεξηγηση.
Οπως εχεις την αντιληψη να αναγνωρισεις αυτο που βιωνεις,την καταθλιπτικη σου διαθεση,γιατι δεν προσπαθεις να αναγνωρισεις και την δυνατοτητα σου για ζωη;Εσυ μου ελεγες μπραβο χιλια μπραβο που προσπαθω και κανω βηματακια μικρα !Και με εκανες να χαμογελασω με το ωραιο σου μηνυμα,πριν καποιες εβδομαδες!Μου εδωσες κουραγιο!Εχεις μεσα σου την ενθαρρυνση προς τους αλλους!Και τη χαρα για την προοδο τους!Στρεψε το θαρρος για τον ιδιο σου τον εαυτο φιλτατε!!
Καλημέρα κορίτσι.
Το βιβλίο που μου πρότεινες,υπάρχει σε pdf?
Χμ..δε νομιζω..καλημερα.
Κοστιζει γυρω στα 14 ευρω..εγω σκεφτομαι μολισ το επισττεψω στο γιατρο να παω να το παρω γιατι θελω να υπαρχει στη βιβλιοθηκη μου και θελω να μπορω οποιαδηποτε στιγμη να ανατρεχω εκει εαν χρειαστει
Φυσικα!
Να σαι καλα
Ναι! ετσι σου γραψα! και χερομαι πολυ που διαβαζω πως γινεσε καλητερα οπως κι στεναχωριεμαι σαν διαβαζω οταν εισαι στα "απο κατω σου" , το ιδιο νιωθω και για τους αλλους αν κι δεν σας ξερω,δεν σας εχω δει και ουτες προκετε να σας δω!
Προσπαθω εδω και χρονια να βγαλω απο μεσα μου αισθηματα ζηλιας, αισθηματα φθονου! ειναι δυσκολο διοτις ειναι στην ανθρωπινη μας φυση ολα αυτα! ειναι πολυ πιο δυσκολο διοτις εχουν γινει "αρετες" για τις συγρονες κοινωνιες! βλεπεις το αισθημα της αλληλεγγυης πλεον θεωρειτε αδυναμια! αυτα που καπωτες εγραφε ο Νιτσε με ειρωνικο τροπο πλεον ειναι δεδωμενα, δλδη το να αρπαζεις απο καποιον αλλων κατις που ζηλευεις ειναι πραξη θαρρους και ανδριας! ενω το να προσπαθεις να το ζητας, η να αποκτας κατις με οσο πιο ευχαριστω τροπο για τους γυρο ειναι αδυναμια, δειχνει οτι δεν εχεις κοτσια!! αυτος ειναι ο κοσμος μας πλεον!
Σε αυτον τον κοσμο πρωσοπικα συχενομαι να ζω! ποσο μαλον σαν θυμουμε τον εαυτο μου να ηταν αρπακτικο καπωτες! οι τυψεις ακομα δεν με αφηνουν ,μπορει να εχουν περασει πανω απο 10 χρανια! μπορει να μου λενε οι γιατροι οτι δεν ειμουν "εγω" αλλα ενας εξαρτημενος ασθενης οπου επικρατουσε μεσα μου το αισθημα της βιας για την συντηρηση της ,των εξαρτησεων μου, μπορει να ειμουν κυριευμενος απο πολυτοξικομανια! μπορει ακομα και ο πνευματικος μου να με συγχωρει! αλλα τα προσωπα, οι μορφασμοι αυτων που τους φερθηκα σαν ζωο εμενα ακομα με στοιχιονουν!
Αυτο που με τρομαζει ειναι οτι καποιοι που ειμασταν μαζι τωτες σαν με βλεπουν με επαρση τα φερνουν στην θυμηση τους! τα λενε σε αλλους και υπεριφανευωντε!! ποσο ασχημος κοσμος υπαρχει!!
Αυτος ο κοσμος εμενα πλεον δεν μου αρμοζει! και ο αλλος κοσμος που υπαρχει με αποφευγει! οι ανθρωποι οι καλοι και οι κοινωνικα αποδεχτοι εμενα δεν με θελουν ποιος , ποια θα ηθελε εναν ανθρωπο σαν εμενα? εναν αποτυχημενο????
Πολλες φορες ο γιατρος μου αναφερει τον ερωτα, να ξανα ερωτευτω μου λεει!! δυστυχως το εχω ξεχασει αυτο το συναισθημα!! οπως λεει και ο ποιητης, ειμαι πλεον στεγνος απο συναισθηματα αγνα, ειμαι πλεον γκριζοπος απο χρωματα του ερωτα!! μπορει να εχω μεσα μου την δυναμη να ξανα ερωτευτω, αλλα δεν εχω την δυναμη να αντεξω ξανα την ενδεχομενη αποτυχια σε ερωτα! δεν νομιζω να αντεξω αλλον προδωμενο ερωτα!!
Γιωργακη ηρεμησε ολοι ετσι ζουμε χαλαρωσε δεν εισαι μονο εσυ που εχεισ προβληματα ειμαστε ισοι αν δεν το καταλαβεσ εδω μεσα εξω θα ειμαστε ισοι αν εχεισ μια εμφανιση νορμαλ κι ασ κανεισ ουσιεσ κοινωσ αν δε σε χαλανε κανε οτι θεσ αν σε χαλανε ομωσ λυπαμαι αλλα δεν ειμαστε ισοι τοσο απλο ειναι
Ελις η ανυσοτητα στην εποχη μας φτανει στα υψη !οσο και να προσπαθω να μην ενδιαφερομαι για τα οικονομικα θεματα δυστυχως μετραν πολυ! το νιωθω στο πετσι μου, βλεπω το προβλημα και το νιωθω!
Οσο για τα αλλα ,,, ευχομαι να εισαι παντα τοσο αισηοδοξος Ελις !!, μακαρι να ειχα λιγο απο την ικη σου δυναμη!!
Αυριο θα πρεπει να πω στον γιατρο μου το προβλημα μου, ειναι απιστευτο το προβλημα που αντιμετοπιζω απο τωτες που μιωσα το φαρμακομου!! Δυστυχως η ευτυχως η δικη μου η καταθλιψη ειναι αρκετα βιοχιμικη! δλδη η ελειψη τροπων παραγωγης σερωτονινης απο το μυαλο μου ειναι πολυ εμφανες! για αλλους αυτο ειναι καλο, διοτις το προβλημα μου φευγει ευκολα, απλα με φαρμακα οπου δυναμονουν αυτην την πραξη, την παραγωγη σερωρονινης δλδη!
αναφερομαι σε προ δεκαετιας τροπο ζωης μου, δλδη το οτι καποιες φωρες φερθηκα πολυ λαθος σε ανθρωπους, μπορει να με ειχαν πιραξει, να ηταν ανθρωποι παρανομοι, ανθρωποι οπου ειχαν κερδισει λφτα με βρωμικους τροπους! αλλα δεν παυει να παραμεναν ανθρωποι!!
Δυστυχως η ζωη ενος ανθρωπου οπου ζει μεσα στα βαρια ναρκωτικα δεν ειναι χωη οπου υπαρχει ευκολα γελιο, ξενιασια, δεν θα βρεις εκει ευκολα στιγμες γαληνης! συνηθως ζουσαμε μεσα στο φοβο της αστυνομιας! μεσα στην ντροπη !ζουσαμε κατω απο καθεστος φοβου ! ειναι ενας κοσμος οπου προσπαθεις συνεχως να επιβληθεις στους αλλους με βια ,με τρομο! το ιδιο και αυτοι! αποτελλεσμα τα περιστατικα βιας να ηταν καθημερινα!
Αυτα μερικες φωρες με στιχιονουν!
Υποτιθεται οτι εσεισ ζειτε την πραγματικοτητα κι εμεισ κοιμομαστε η αληθεια ειναι οτι γινεται πολεμοσ μεταξυ κρατουσ κ μαφιασ εδω και τριαντα χρονια οποτε ουτε εσεισ ζειτε την αληθεια
Για να καταλαβεισ γτ σε λεω γιωργακη υπαρχουν ανθρωποι που βγαζουν καρπο στην ελια χωρισ χωμα σπαρμενη η ελια σε βραχουσ υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν απο εφτα χρονων οπωσ εγω υπαρχουν ανθρωποι που δεν ξερουν το δεξι με τα αριστερο υπαρχουν ανθρωποι που δερνουν κι ειναι καλοψυχοι υπαρχουν ανθρωποι που δε δερνουν αλλα ειναι σκατοψυχοι υπαρχουν πολλοι τελοσ παντων κι εσυ ερχεσαι και μου λεσ οτι παιρνεισ ουσιεσ χεστηκα ρε φιλε τα αλλα που εχεισ να πεισ με ενδιαφερουν κι οχι αυτο κι εγω περασα δυσκολα μπαλλα δουλεια ξυλο και σχολειο τι να κανουμε τωρα να κλαιμε για τοτε παει περασε
Εγω εφτα χρονων οταν ημουν ακουγα ελληνικη μουσικη ολη μερα και τουσ μαγκεσ ολα οτι υπηρχε απο πριν εκατο χρονια για να ξεπερναω τα προβληματα μου εσυ ηθελεσ τσιγαρο κι εγω κι εσυ ειμασταν παιδια και δεν ειχαμε ιδεα τι γινεται δηλαδη τι να κανουμε τωρα κι αν θεσ να μαθεισ εγω ειμαι ποδοσφαιριστησ η μπαλλα δε μ αρεσε μεχρι να μαθω να παιζω δηλαδη τα πρωτα πεντε χρονια επαιζα για να ξεσκασω ημουν βλακασ γι αυτο δεν εμπλεξα αμα ημουν εξυπνοσ θα μπλεκα αρα εσυ ησουν πιο εξυπνοσ ασ τα κανεσ καλυτερα εγω παντα βλακασ ημουν
Παρε κι ενα τραγουδακι απο το φιλαρακι μου αμα τη δεισ απο κοντα μιση μεριδα ειναι αλλα καλη
https://youtu.be/Z_yFB8wJSWA
Εγω σημερα ειμαι ολη μερα ξαπλα..αναλυω την καθε κινηση που κανω σαν παρατηρητης.ξερω οτι δεν ημουν ετσι.αλλα δεν ειναι ευκολο να επανελθω εκει π ημουν.νιωθω οτι καθε μερα κανω 1μιση βημα μπροστα.αλλοτε 2.μετα υπαρχουν μερες π κανω 2 βηματα πισω..δεν ειμαι ο δραστης στη ζωη μ.ειμαι απλα ενα ατομο γενους θηλυκου που εχει ξεχασει ποια ηταν.χωρισ ορεξη να κανει πραγματα..παω στη δουλεια μου .αλλα περα απο εκει ,βλεπω 1 συγκεκριμενη φιλη μου σχεδον καθε μερα,που ειναι κ μεγαλυτερη μου .που ειναι η ορεξη μ;φιλες ή φιλοι με παιρνουν τηλ κ δεν το σηκωνω γτ δεν ξερω τι να τους πω..δεν ειναι οτι βαριεμαι.ειναι οτι δε με πειραζει κ να μην επικοινωνησω μαζι τουσ..δεν το θεωρω αναγκαιο..ομως περνανε μερες ετσι κ αναρωτιεμαι εαν ειμαι τοσο στα @@@ μου ή αν αυτη τη στιγμγ δεν μπορω να αξιολογησω την αξια τους και την ανθρωπινη επικοινωνια.να την εκτιμησω.υπαρχουν κι αλλες 2 φιλες π με χαρα θα ηθελα να συναντηθω μαζι τουσ.αλλα και με αυτες νιωθω οτι μετα απο λιγη ωρα συναντησησ εγω θα ειμαι στον κοσμο μ..
Κι ολα αυτα συνοδευονται απο μια ατελειωτη κουραση.
Ναι,ειναι κ η δουλεια.Αλλα τωρα στα 24 ποναω στα ποδια ,στα γονατα αφορητα,στη μεση,στην πλατη .κ νιωθω το σωμα μ βαρυ .Εαν γυρισω απο τη δουλεια με ενα φαι ειμαι ετοιμη να κοιμηθω κ δε με πειραζει..Ομως εαν συνεχισω ετσι,χωρισ σκοπο στη ζωη μ,νιωθω σαν 45αρα που χει ξοφλησει στη ζωη τησ
Κορίτσι,σου ήρθε το βιβλίο?
αυτο με τα γονατα το ειχα παθει και εγω απο τα τακουνια στα παπουτσια
Κουκλα αν δεν κανεισ γυμναστικη ξεχνα τουσ αντρεσ μετα τα 25 και τισ δουλειεσ μετα τα 35 φιλικα στα λεω να ξερεισ