Καταθλιψη - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 25 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 364
    Senior Member
    Nα ζεις τετοια;δηλαδη;
    Καλησπερα!

Banned
    3-5 -10 δευτερα απο το τι βιωνεις ειναι τρομαχτικο..λες κ καποιος με τραβαει προσ τα επανω και βγαινω απο το σωμα μου κ βλεπω τον εαυτο μου να κοιταει το χωρο με ενα βλεμμα αποριας
    μαλον ενοεις οτι το πνευμα ειναι πολυ πιο ευκινητο απο το σωμα σου και καπιες φορες φαινετε να τρεχει το πνευμα και το σωμα σου να ακολουθει

Banned
    Quote Originally Posted by Myra View Post
    Ο θυμος μου ειναι πιο πολυ απεναντι στο ανθρωπινο ειδος.
    Μία άλλη ειχε το θρασος να μου πει στην εργασιμη Κυριακη του μηνα "Εγω μονο Κυριακες κατεβαινω για ψωνια.Εγω τους εδωσα τους επαναστατικους αγωνες μου για τα δικαιωματα μου οταν ημουν νεα.Εχω τη συνειδηση μου καθαρη"
    Αντε μωρη ντροπη του ανθρωπινου ειδους.Που δεν εχεις φλεβα στα ποδια σου 60 χρονων γτ ποτε δε δουλεψες (ετσι εικαζω ! : P )
    Επισης θυμωσα.Αντι να προβληματιστουμε βριζουμε τον ενα και τον αλλον για την κατασταση στο Ματι.Τι λες ρε μεγαλε εσυ με το οοκοπεδο και την ιδιωρικη παραλια;Δεν ηρθαν εγκαιρα τα πυροσβεστικα;Εγκλωβιστηκα� � τοσοι ανθρωποι γτ πρωτα χτιστηκαν τα αυθαιρετα σπιτια κ μετα οι δρομοι.Που θες και ιδιωτικη παραλια...Παρτην τωρα να τη χαιρεσαι,κι αμα ξαναβουτηξεις εκει ελα να με χεσεις.Παντα τα ιδια γινονταν...Ελπιζω να μην ξαναζουμε την ιδια ιστορια σε λιγα χρονια"

Εχω θυμωσει,εχω στενοχωρεθει και εχω προβλημαριστει πολυ..Αυτα
    Δυστυχως εχεις δικιο, ομως πολλοι απο αυτους οπου εχασαν την ζωη τους ηταν ατομα οπως εσυ ,προλεταριοι που εφευγαν απο Αθηνα να πανε για μπανιο, αυτοι και εχασαν τον δρομο, διοτις οι ντοπιοι φνωριζαν καλητερα το δρομο προς θαλασσα.
    Οσο και να εχουν φτεξιμο, κανενα δεν ειναι ανταλαξημο με την ανθρωινη ζωη!! σε καταλαβαινω ,διοτις αν εχεις καταθλιψη ειναι λογικο ο θανατος αλλα και η αξια της ζωης να ειναι διαφορετικοι σε εμας οπου εχουμε καταθλιψη απο αυτους που ειναι υγειες.
    Το οτι νιωθεις πολλες φορες να "φευγεις" απο το σωμα σου ειναι καραμπινατη αποδειξη καταθλιψαρας συμφορμιτισσα, οταν το αναφερα στο γιατρο μου - οτι ενιωθα και εγω αυτο το πραμα - τωτες ηταν οπου η ψυχολογος μου φωναξε τον ψυχιατρο μου για να παρω φαρμακευτικη αγωγη!!
    Εχεις τοσο δικιο σχετικα με τις οικονομικοκοινωνικες σου ανυσηχιες!! ειναι τοσο αδικο να μεγαλωνει συνεχως η ταξικη μας δυαφορα απο καποιους τετοιους ανθρωπους οπου ειναι ολο και πιο προκλητικοι!!
    πεςς μου ομως? μπορουμε να το αλλαξουμε αυτο? οταν -προωπικα δεν λεω για εσενα- δεν εχω καταφερει να νικησω την δικη μου ψυχικη "αδικια" δεν μπορω ακομα να βγω απο τον λυθαργο??

Senior Member
    Γιωργακι πωσ εισαι καλα παιχταρα μου
    https://youtu.be/vvvr6ZXpomk
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Γιωργακη σκοτσεζοσ ειμαι μπορω να σε δουλευω εκατο χρονια αφου στα ελληνικα σχολεια δε μαθαινετε τιποτα

Senior Member
    Παιδια!!!!τι κανετε;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Myra View Post
    Παιδια!!!!τι κανετε;
    Γειά σου κορίτσι.
    No money αυτήν την περίοδο και βλέπω λιγο μπαλίτσα.

Banned
    καλησπερα συμφορμιτες,
    ποσο εκνευριστικο πραμα ειναι οι υποτροπες της καταθλιψης!! σαν να γινεσαι αλλος ανθρωπος ειναι!!
    Προσωπικα απο τωτες οπου μιωσα το φαρμακο μου -2 μερες δλδη- ειμαι σκατα!! και αν δεν ητα νεναντι στην θρησκεια μας αυτη η αυτοκτωνια, δυστυχως δεν εχει την ευλογια της εκκλησιας μας!!
    κριμας!!κριμας διοτις ουτος η αλλος καποια μερα θα πεθανω, ειτε τωρα, ειτε σε καμια 30αρια χρονια αν παω απο φυσικα ετεια , εκτως αν σταθω τυχερος και "φυγω" νωριτερα!!
    Θα ακουστει ασχημο πολυ,, αλλα δεν φανταζεστε ποσο ζηλεψα τους ατυχους κατα αλλους οπου πεθαναν στις φωτιες της ανατολικης ακτης, οχι αυτους που καηκαν, αλλα αυτους που "εφυγαν" απο τα αερια, η απο πνιγμο!!
    Δεν βρισκω λογο στο να ζω, ποσο μαλον οταν διπλα μας χανωντε συνεχως ωες!! τι κακο δλδη να "μπω" κι εγω στην λιστα!! δεν ειναι κατι τοσο τρομερο !! εξαλου το να ζω, προσωπικα δεν το βρισκω ,μαλον δεν του βρισκω κανενα νοημα!! διοτις συμφωνα με το "προφιλ" της κοινωνιας ειμαι αποτυχημενος, καιεγκληματιας!!
    Εκτως απο τους δικους μου κανεναςδεν θα μεκλαψει πλεον, αφου εχω τοσο αποτραβηχτει!!

Senior Member
    Και γτ θεσ να σε κλαψουνε εγω θελω να κανουν παρτι

Senior Member
    Καταρχασ εσυ με τισ ουσιεσ αν ελεγεσ αληθεια επρεπε να εχεισ χασει οργανα εσυ ακομα ζεισ κ βασιλευεισ κανε μια προσευχη στον καλο θεουλη που ζεισ ακομα

Senior Member
    Nadi?yoco choco?μερες εχω να διαβασω μηνυμα σας

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    καλησπερα συμφορμιτες,
    ποσο εκνευριστικο πραμα ειναι οι υποτροπες της καταθλιψης!! σαν να γινεσαι αλλος ανθρωπος ειναι!!
    Προσωπικα απο τωτες οπου μιωσα το φαρμακο μου -2 μερες δλδη- ειμαι σκατα!! και αν δεν ητα νεναντι στην θρησκεια μας αυτη η αυτοκτωνια, δυστυχως δεν εχει την ευλογια της εκκλησιας μας!!
    κριμας!!κριμας διοτις ουτος η αλλος καποια μερα θα πεθανω, ειτε τωρα, ειτε σε καμια 30αρια χρονια αν παω απο φυσικα ετεια , εκτως αν σταθω τυχερος και "φυγω" νωριτερα!!
    Θα ακουστει ασχημο πολυ,, αλλα δεν φανταζεστε ποσο ζηλεψα τους ατυχους κατα αλλους οπου πεθαναν στις φωτιες της ανατολικης ακτης, οχι αυτους που καηκαν, αλλα αυτους που "εφυγαν" απο τα αερια, η απο πνιγμο!!
    Δεν βρισκω λογο στο να ζω, ποσο μαλον οταν διπλα μας χανωντε συνεχως ωες!! τι κακο δλδη να "μπω" κι εγω στην λιστα!! δεν ειναι κατι τοσο τρομερο !! εξαλου το να ζω, προσωπικα δεν το βρισκω ,μαλον δεν του βρισκω κανενα νοημα!! διοτις συμφωνα με το "προφιλ" της κοινωνιας ειμαι αποτυχημενος, καιεγκληματιας!!
    Εκτως απο τους δικους μου κανεναςδεν θα μεκλαψει πλεον, αφου εχω τοσο αποτραβηχτει!!
    Εγώ είμαι σίγουρος, ότι εάν εκείνη την στιγμή ήσουν μέσα στους καπνούς στις αναθυμιάσεις, σίγουρα θα έκανες τα πάντα για να επιβιώσεις!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    Όταν κόβεις τα φάρμακα παθαίνεις κρίση και θες να αυτοκτονήσεις;
    Αν είναι έτσι, δεν είναι συνειδητή απόφαση, αλλά μια παρενέργεια των φαρμάκων.
    Θα ήθελες να αυτοκτονήσεις από παρόρμηση και μόνο;
    Μια τέτοια σοβαρή απόφαση πρέπει να λαμβάνεται μόνο από ένα ελεύθερο πνεύμα, όχι από την επήρεια χημικών.

Senior Member
    Συμφωνω με τους προλαλησαντες.
    Επισης ,εαν συνειδητοποιουσες την πλεονεκτικη θεση στην οποια βρισκεσαι ,οπου εχεις την επιλογη της ζωης,θα μετανιωνες γι αυτο που εγραψες

Senior Member
    Δεν σου επιτιθεμαι,το λεω γιατι ο γραπτος λογος ειναι ευκολα παρεξηγησιμος.Απλως εννοω οτι εχεις επιλογη ,σε αντιθεση με οσους πεθαναν στην τραγωδια .Εχεις την επιλογη της ζωης!

Page 17 of 25 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast