Παίρνω dumyrox και risperdal. Το 2ο είναι αντιψυχωσικο..
Printable View
Και παλι δεν σου κάνει δουλειά; πολυ εντύπωση μου κάνει τι να σου πω ρε κορίτσι μου. Θεωρώ οτι εφοσον θα πας σε ειδικό λοιμωξιολογο θα σου λυσει καθε απορία. Χώρια του οτι ειναι απο τους καλύτερους γιατρους και ειδικεύεται στο aids οποτε αν σου πει οτι δεν εχεις, θς είναι κατι παραπανω απο σίγουρο.
Ξεκίνησα να παίρνω φάρμακα (για 1η φορά στη ζωή μου) από αρχές Μαρτίου.
Άλλαξα από τότε 4 φορές αγωγή.
Τώρα είμαι σε αυτή κανα 15ημερο. Κάπως καλύτερα από τις προηγούμενες, αλλά οι σκέψεις και η φοβία είναι φορές που κυριαρχούν και με ισοπεδωνουν. Δεν μπορώ να χαρώ και να κάνω τίποτα παρόλο που το παλεύω παρα πολύ γιατί έχω οικογένεια και παιδιά.
Είναι απογοητευτικό να ζω σαν ζωντανή νεκρή κάτι φορές. Εκει είναι που νιώθω ότι δεν αξίζει καν να ζω....
Αγάπη ειναι νωρις ακομα για να δεις αποτέλεσμα. Εμενα μου πηρε κοντα ενα χρονο με τις συνεχόμενες αυξήσεις για να πω οτι ειμαι καλα. Οπότε μην απελπίζεσαι. Δωσε χρονο στα φαρμακα να δράσουν. Μίλησε και με τον γιατρο και ολα καλα θα σου πανε. Υπομονή κανε να δεις αν θα λειτουργήσουν τα φάρμακα γιατί 15 μέρες ειναι πολυ λίγο... Εγω τα παιρνω απο περσυ τον ιουνη.
Είμαι εκτός Αθηνών, δεν έχω δει τον γιατρό.
Ζω με την αίσθηση ότι είμαι άρρωστη.
Δεν παλευεται αυτό το πράγμα.
Τα χάπια δεν θα έπρεπε να βοηθούν κάπως;;;;;Αντιψυχωσικα είναι. Δεν θα έπρεπε να μειώνουν κάπως ΚΑΠΩΣ, τις ιδεοληψίες;;
Δεν είναι σκέψη πια, είναι αίσθηση.
Η ψυχολόγος που της το ειπα είπε ότι δυστυχώς σωματοποιηθηκε η φοβία μου.
Τι θα κάνω ρε γαμωτο;
Δεν είναι ζωή αυτή.
Όλη τη μέρα ο,τι και να κάνω, ο,τι και να δω/ακούσω εγώ σκέφτομαι/νιώθω ότι έχω hiv.
Αλήθεια δεν μπορώ να ζήσω έτσι...
Θεωρω οτι οσο το κάνεις και βγαίνεις αρνητική ισως σου φύγει αυτή η εμμονή. Εγώ ειμαι σίγουρη οτι δεν εχεις aids
Από την πρώτη εξέταση μου έλεγαν να μην πάω γιατί θα μου γίνει εμμονή και θα πηγαινω. Εγώ δεν το πίστευα με τίποτα.
Έλεγα πως αν πάω κ βγουν αρνητικά τα αποτελέσματα θα είμαι μια χαρά.
Έχω κάνει τρεις εξετάσεις και σκέφτομαι πάλι την τεταρτη.
Έχω εξαντληθεί...
Νεφέλη στείλε μου π.μ.αν θες να μιλήσουμε, σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Νεφέλη πήρες το μήνυμα μου? Δεν ξέρω αν το έστειλα σωστά. Πεσμου αν είναι να προσπαθήσω ξανά
Έχουν επιστρέψει οι αυτοκτονικές σκέψεις. Όπου και να πάω, ο,τι και να κάνω, ο,τι βλέπω μπροστά μου εγώ σκέφτομαι το ειτζ. Όλοι μου λένε ότι είναι μια ιδέα, ότι οι άνθρωποι δεν αυτοκτονούν για μια ιδέα. Τελικά όμως για μια ιδέα τελειώνουν τη ζωή τους αυτοί που το κάνουν. Κάτι που δεν αντέχουν, κάτι που τους εξάντλησε, κάτι που δεν αντέχουν άλλο.
Δεν είναι ζωή να βουλιάζω μέσα σε αυτό 24 ώρες το 24ωρο. Να κοιμάμαι και να ξυπνάω με αυτό. Μου τρυπάει τα σωθικά. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ.
Φοβάμαι υπερβολικά, ο φόβος αυτός με παραλύει. Το μυαλό μου έχει καεί από τις σκέψεις.
Δεν υπάρχει τίποτα πια να με βοηθήσει;
Πως να ζήσει κάποιος έτσι;;;
Μα δε θα είναι έτσι για πάντα, δε παρατηρείς ότι είχες διακυμάνσεις στη ζωή σου σε αυτό το θέμα? Μήπως γιαυτο είπε ο γιατρός να κάνεις εισαγωγή? (αν θυμάμαι καλά).
Νεφέλη μου ο θάνατος δεν γιατρεύεται ενώ αυτό που έχεις αργά η γρήγορα θα μαλακώσει, δε ξέρω αν φύγει εντελώς δεν είμαι γιατρός, αλλά ο κόσμος και ο άνθρωπος αλλάζει τόσο πολύ με τα χρόνια που δε ξέρεις πως θα είσαι σε λίγο καιρό. Είναι εντελώς άγνωστο, πιστεύω θα είσαι πολύ καλύτερα οσο μεγαλώνεις. Δε σου έχει δώσει οδηγίες ο γιατρός τι να κάνεις σε περίπτωση που δεν την παλεύεις? Τον πήρες τηλέφωνο?
Αν πάω αρχές Αυγούστου να κάνω εξέταση θα είναι 6 βδομαδες. Αλλά αυτοί λένε 6-8.
Μετά θα λέω να πάω στις 8 η στους 3 μήνες.
Οι 3 μήνες είναι στο τέλος του Σεπτέμβρη. Εγώ δεν τη βγάζω μέχρι τότε....
Προσπάθησα λοιπόν να ακούσω όλους και να μην πάω για την εξέταση. Και δεν πήγα παρόλο που πέρασαν 3 μήνες και...
Κάποιες μέρες νιώθω καλύτερα, αλλά κάποιες ο φόβος έρχεται δυνατός.
Υπάρχουν φορές που το παλεύω και κάποιες με παίρνει από κάτω.
Φοβάμαι αυτό το «να είμαι καλά»
Σαν να μην πρέπει να εφησυχάζομαι και να πρέπει να αγχώνομαι συνέχεια γι αυτό.
Ίσως να μην είναι φυσιολογικο αυτό, αλλά έτσι νιώθω.
Φοβάμαι μην κόλλησα από το τσεκποιντ.
Αυτή παραμένει η φοβία.....
Βοηθήστε με....
Νεφέλη, μια από τα ίδια, τα ξέρεις.. Εμένα πέρασαν μόνο 3 εβδομάδες από το τελευταίο περιστατικό που με αγχώσε.. Είσαι καλά σωματικά? Νιώθεις υγιής? Αν το ξεχάσεις τελείως, σα να μην έγινε ποτέ? Θα μπορούσες?
Αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω. Οτι όλα είναι οκ, ότι δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα φοβάμαι. Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να νιώσω φυσιολογική. Καθόλου όμως ...
Kοιτα, κι εμένα το μυαλό μου κάποιες φορές το σκέφτεται, ότι, λες να μην πρέπει να εφησυχαζω και κακώς είμαι χαλαρή τώρα? Από την άλλη, σκέφτομαι πως ζει όλος ο κόσμος που σίγουρα καθημερινά του τυχαινουν αντίστοιχα περιστατικά αλλά δεν τα δίνει μάλλον σημασία?
Ότι θα κολλήσω τα παιδιά μου κι αυτό δεν μπορώ να το αντέξω