Τρόμος για hiv - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 19 FirstFirst ... 816171819 LastLast
Results 256 to 270 of 273
    Senior Member
    Θεωρω οτι οσο το κάνεις και βγαίνεις αρνητική ισως σου φύγει αυτή η εμμονή. Εγώ ειμαι σίγουρη οτι δεν εχεις aids
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Θεωρω οτι οσο το κάνεις και βγαίνεις αρνητική ισως σου φύγει αυτή η εμμονή. Εγώ ειμαι σίγουρη οτι δεν εχεις aids
    Αρχίζω να αμφιβάλλω για αυτό. Σκαρφίζεται απίστευτα πράγματα, δε το βλέπω να κάνει απλά τεστ και να πει οκ όλα καλά. Μάλλον γι'αυτό της είπε ο ψυχο μη πας για τεστ.

Nefeli28
    Guest
    Από την πρώτη εξέταση μου έλεγαν να μην πάω γιατί θα μου γίνει εμμονή και θα πηγαινω. Εγώ δεν το πίστευα με τίποτα.
    Έλεγα πως αν πάω κ βγουν αρνητικά τα αποτελέσματα θα είμαι μια χαρά.
    Έχω κάνει τρεις εξετάσεις και σκέφτομαι πάλι την τεταρτη.
    Έχω εξαντληθεί...

Senior Member
    Νεφέλη στείλε μου π.μ.αν θες να μιλήσουμε, σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Senior Member
    Νεφέλη πήρες το μήνυμα μου? Δεν ξέρω αν το έστειλα σωστά. Πεσμου αν είναι να προσπαθήσω ξανά

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by lloullou00 View Post
    Νεφέλη πήρες το μήνυμα μου? Δεν ξέρω αν το έστειλα σωστά. Πεσμου αν είναι να προσπαθήσω ξανά
    Ναι σου έστειλα

Nefeli28
    Guest
    Έχουν επιστρέψει οι αυτοκτονικές σκέψεις. Όπου και να πάω, ο,τι και να κάνω, ο,τι βλέπω μπροστά μου εγώ σκέφτομαι το ειτζ. Όλοι μου λένε ότι είναι μια ιδέα, ότι οι άνθρωποι δεν αυτοκτονούν για μια ιδέα. Τελικά όμως για μια ιδέα τελειώνουν τη ζωή τους αυτοί που το κάνουν. Κάτι που δεν αντέχουν, κάτι που τους εξάντλησε, κάτι που δεν αντέχουν άλλο.
    Δεν είναι ζωή να βουλιάζω μέσα σε αυτό 24 ώρες το 24ωρο. Να κοιμάμαι και να ξυπνάω με αυτό. Μου τρυπάει τα σωθικά. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ.
    Φοβάμαι υπερβολικά, ο φόβος αυτός με παραλύει. Το μυαλό μου έχει καεί από τις σκέψεις.
    Δεν υπάρχει τίποτα πια να με βοηθήσει;
    Πως να ζήσει κάποιος έτσι;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Έχουν επιστρέψει οι αυτοκτονικές σκέψεις. Όπου και να πάω, ο,τι και να κάνω, ο,τι βλέπω μπροστά μου εγώ σκέφτομαι το ειτζ. Όλοι μου λένε ότι είναι μια ιδέα, ότι οι άνθρωποι δεν αυτοκτονούν για μια ιδέα. Τελικά όμως για μια ιδέα τελειώνουν τη ζωή τους αυτοί που το κάνουν. Κάτι που δεν αντέχουν, κάτι που τους εξάντλησε, κάτι που δεν αντέχουν άλλο.
    Δεν είναι ζωή να βουλιάζω μέσα σε αυτό 24 ώρες το 24ωρο. Να κοιμάμαι και να ξυπνάω με αυτό. Μου τρυπάει τα σωθικά. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ.
    Φοβάμαι υπερβολικά, ο φόβος αυτός με παραλύει. Το μυαλό μου έχει καεί από τις σκέψεις.
    Δεν υπάρχει τίποτα πια να με βοηθήσει;
    Πως να ζήσει κάποιος έτσι;;;
    Μα δε θα είναι έτσι για πάντα, δε παρατηρείς ότι είχες διακυμάνσεις στη ζωή σου σε αυτό το θέμα? Μήπως γιαυτο είπε ο γιατρός να κάνεις εισαγωγή? (αν θυμάμαι καλά).

Νεφέλη μου ο θάνατος δεν γιατρεύεται ενώ αυτό που έχεις αργά η γρήγορα θα μαλακώσει, δε ξέρω αν φύγει εντελώς δεν είμαι γιατρός, αλλά ο κόσμος και ο άνθρωπος αλλάζει τόσο πολύ με τα χρόνια που δε ξέρεις πως θα είσαι σε λίγο καιρό. Είναι εντελώς άγνωστο, πιστεύω θα είσαι πολύ καλύτερα οσο μεγαλώνεις. Δε σου έχει δώσει οδηγίες ο γιατρός τι να κάνεις σε περίπτωση που δεν την παλεύεις? Τον πήρες τηλέφωνο?

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Μα δε θα είναι έτσι για πάντα, δε παρατηρείς ότι είχες διακυμάνσεις στη ζωή σου σε αυτό το θέμα? Μήπως γιαυτο είπε ο γιατρός να κάνεις εισαγωγή? (αν θυμάμαι καλά).

Νεφέλη μου ο θάνατος δεν γιατρεύεται ενώ αυτό που έχεις αργά η γρήγορα θα μαλακώσει, δε ξέρω αν φύγει εντελώς δεν είμαι γιατρός, αλλά ο κόσμος και ο άνθρωπος αλλάζει τόσο πολύ με τα χρόνια που δε ξέρεις πως θα είσαι σε λίγο καιρό. Είναι εντελώς άγνωστο, πιστεύω θα είσαι πολύ καλύτερα οσο μεγαλώνεις. Δε σου έχει δώσει οδηγίες ο γιατρός τι να κάνεις σε περίπτωση που δεν την παλεύεις? Τον πήρες τηλέφωνο?
    Δεν έχω οδηγίες. Ο ψυχίατρος όποτε τον πάρω μιλάει για τις δοσολογίες των φαρμάκων. Έχω την άλλη βδομάδα ραντεβού τι να πατώ πάλι τηλ; Τίποτα δεν θα μου κάνει.
    Με την ψυχολογο έχω σήμερα συνεδρία. Θα της τα πω αλλά.....

Nefeli28
    Guest
    Αν πάω αρχές Αυγούστου να κάνω εξέταση θα είναι 6 βδομαδες. Αλλά αυτοί λένε 6-8.
    Μετά θα λέω να πάω στις 8 η στους 3 μήνες.
    Οι 3 μήνες είναι στο τέλος του Σεπτέμβρη. Εγώ δεν τη βγάζω μέχρι τότε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Αν πάω αρχές Αυγούστου να κάνω εξέταση θα είναι 6 βδομαδες. Αλλά αυτοί λένε 6-8.
    Μετά θα λέω να πάω στις 8 η στους 3 μήνες.
    Οι 3 μήνες είναι στο τέλος του Σεπτέμβρη. Εγώ δεν τη βγάζω μέχρι τότε....
    Να μη πας καθόλου να την κάνεις. Να ακούσεις και μια φορά τον γιατρό σου
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Nefeli28
    Guest
    Προσπάθησα λοιπόν να ακούσω όλους και να μην πάω για την εξέταση. Και δεν πήγα παρόλο που πέρασαν 3 μήνες και...
    Κάποιες μέρες νιώθω καλύτερα, αλλά κάποιες ο φόβος έρχεται δυνατός.
    Υπάρχουν φορές που το παλεύω και κάποιες με παίρνει από κάτω.
    Φοβάμαι αυτό το «να είμαι καλά»
    Σαν να μην πρέπει να εφησυχάζομαι και να πρέπει να αγχώνομαι συνέχεια γι αυτό.
    Ίσως να μην είναι φυσιολογικο αυτό, αλλά έτσι νιώθω.
    Φοβάμαι μην κόλλησα από το τσεκποιντ.
    Αυτή παραμένει η φοβία.....
    Βοηθήστε με....

Senior Member
    Νεφέλη, μια από τα ίδια, τα ξέρεις.. Εμένα πέρασαν μόνο 3 εβδομάδες από το τελευταίο περιστατικό που με αγχώσε.. Είσαι καλά σωματικά? Νιώθεις υγιής? Αν το ξεχάσεις τελείως, σα να μην έγινε ποτέ? Θα μπορούσες?

Nefeli28
    Guest
    Αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω. Οτι όλα είναι οκ, ότι δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα φοβάμαι. Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να νιώσω φυσιολογική. Καθόλου όμως ...

Senior Member
    Kοιτα, κι εμένα το μυαλό μου κάποιες φορές το σκέφτεται, ότι, λες να μην πρέπει να εφησυχαζω και κακώς είμαι χαλαρή τώρα? Από την άλλη, σκέφτομαι πως ζει όλος ο κόσμος που σίγουρα καθημερινά του τυχαινουν αντίστοιχα περιστατικά αλλά δεν τα δίνει μάλλον σημασία?

Page 18 of 19 FirstFirst ... 816171819 LastLast