Originally Posted by
amelie74
καλα εκανες και το πηρες το ρισκο Ηρω μου.(το χεις το ψυχαναλυτικο ;))
και για σενα Θεοφανια αναθεωρησα και δεν αμφισβητω πλεον τις προθεσεις σου,παρολο που δεν μου αρεσε καθολου η φραση του κιπ την οποια υιοθετησες.
αλλα ας τα ξεχασουμε αυτα καλυτερα.
με εχεις βοηθησει στο παρελθον και περα απο ευφυια διαθετεις και αστειρευτο χιουμορ(δεν θα ξεχασω αυτο το περι προικας μου μου λεγες να του αναφερω και πολλα ακομα ποστ σου τα οποια διαβαζω και ξαναδιαβαζω και χαμογελαω).
και ξερεις κατι ακομα και να μαλωνεις με ευφυη ατομα ειναι διαφορετικο απο το να μαλωνεις με "ηλιθιους".
εξ αλλου ολοι εχουμε τις καλες και τις κακες στιγμες μας.
σε ολους παιζει μεσα μας και το καλο και το καλο.
κανεις δεν ειναι αμιγως καλος η κακος.
ουτε εγω, ουτε εσυ ,ουτε κανεις.
δεν μπορω να σας γραψω αυτη τη στιγμη περισσοτερα.
το μονο που μπορω να σας πω ειναι οτι υπαρχει η πιθανοτητα επανασυνδεσης της φιλιας μας με τον Μαριο.
και η ψυχολογος μου η Βικυ,αυτα που μου ειπατε εσεις περιπου μου ειπε.
οτι ηταν αποτομη και ατσαλη η κινηση μου.
και με εβαλε να σκεφτω καποια πραγματα.
και σεις το χετε το ψυχαναλυτικο αλλα εκεινη λογικο ειναι το χει λιγο περισσοτερο,γιατι αν μη τι αλλο εχει ιδρωσει ο κωλος της στα εδρανα και στη μελετη τοσα χρονια,οποτε λογικο ειναι να εχει και το καταλληλο υφος στο να μου πει καποια πραγματα ακομα και αν ειναι ακριβως τα ιδια επι της ουσιας με αυτα που μου ειπατε εσεις.
να ειστε ολοι καλα και ευχηθειτε μου να μην σπασει η καρδια μου απο το αδιακοπο ντουκου-ντουκου μεχρι το απογευμα που θα του τηλεφωνησω.
να ειστε ολοι καλα.
και για μια ακομη φορα ευγνωμονω τον Θεο που μου εστειλε την Βικυ(την ψυχολογο).
πι.ες. αχ βρε Μαριακι μου που να ξερες οτι εχεις γινει "διασημος" σε τοσο κοσμο,γιατι βλεπω απο τα στατιστικα οτι η επισκεψιμοτητα του θεματος μου ειναι αρκετα μεγαλη.