παλεύοντας στα κύματα - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 35 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 515
    αμελί...εκτίθεσαι και κατά βάθος το ξέρεις...
    Τα βαζεις με όσους έχουν διαφορετική άποψη από σένα, που σημαίνει πως δεν θες διάλογο αλλά να σου χαιδεύουν τα αυτιά.
    Αν θες να κοροιδευεις τον εαυτό σου, κάντο.
    Όμως έτσι δεν κάνεις κακό σε κανέναν άλλο πέρα από σένα. Εμείς είμαστε άγνωστοι. Σου πούμε δεν σου πούμε τη γνώμη μας, δεν μας κοστίζει τίποτα ούτε κερδίζουμε κάτι με το να σε ταράξουμε. Κάτσε και σκέψου λίγο παραπέρα απο σένα.
    Στα λέω πολύ φιλικά και με καμία εμπάθεια.

Senior Member
    Ας πάρω κι εγώ το ρίσκο.λολ
    Αμελί, συμφωνώ με τη marian_m, όσο και με τις δικές σου εκτιμήσεις για τις δυσλειτουργίες που θα είχε-πιθανότατα-μία ερωτική σχέση ανάμεσα στους δυο σας. Βασισμένη σε όσα στοιχεία έδωσες επιπλέον-στη ροή της γραπτής συζήτησης- φυσικά. Αλλά εντάξει η ερωτική σχέση, οκ, είχε κάποιες προδιαγραφές που σου φάνηκαν αρνητικές, καλά έκανες και αποφάσισες ανάλογα με τη δική σου κρίση για το ζήτημα. Αλλά γιατί απόκλεισες άλλου είδους σχέση? Μπορεί να δημιουργούσατε μία σχέση φιλίας, οπότε η σχέση εξάρτησης από τη μητέρα του να μην είχε να παίζει κεντρικό ρόλο. Μήπως φοβήθηκες περισσότερο εσένα παρά αυτόν εν προκειμένω?
    Και ξέρεις, σκέφτηκα για μία στιγμή το ίδιο με την iberis, πως καμιά φορά υπάρχει περίπτωση κάποιος να γίνεται αυστηρός σε χαρακτηριστικά που βλέπει στον άλλον και φοβάται στον εαυτό του. Δηλαδή, θα μπορούσε να πει κανείς πως για ό,τι κατηγορείς τον Μάριο, αντίστοιχα κι εκείνος θα μπορούσε να σε κατηγορήσει για το ίδιο που εσύ θεωρείς μεμπτό στη δική του οικογένεια. Το έχεις σκεφτεί έτσι? Και πως αφού θεωρείς τις δικές σου ξέχωρες συνθήκες ζωής "έναν αγώνα τιτάνειο", γιατί να μη δεις τον αγώνα του άλλου (του Μάριου) κάτω από το ίδιο πρίσμα? Και αντί να τον μειώνεις για ό,τι ζει να τον εκτιμάς ως συνοδοιπόρο σε παρόμοια βιώματα και αγώνες? Λεω γω τώρα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    καλα εκανες και το πηρες το ρισκο Ηρω μου.(το χεις το ψυχαναλυτικο )

και για σενα Θεοφανια αναθεωρησα και δεν αμφισβητω πλεον τις προθεσεις σου,παρολο που δεν μου αρεσε καθολου η φραση του κιπ την οποια υιοθετησες.
    αλλα ας τα ξεχασουμε αυτα καλυτερα.
    με εχεις βοηθησει στο παρελθον και περα απο ευφυια διαθετεις και αστειρευτο χιουμορ(δεν θα ξεχασω αυτο το περι προικας μου μου λεγες να του αναφερω και πολλα ακομα ποστ σου τα οποια διαβαζω και ξαναδιαβαζω και χαμογελαω).
    και ξερεις κατι ακομα και να μαλωνεις με ευφυη ατομα ειναι διαφορετικο απο το να μαλωνεις με "ηλιθιους".
    εξ αλλου ολοι εχουμε τις καλες και τις κακες στιγμες μας.
    σε ολους παιζει μεσα μας και το καλο και το καλο.
    κανεις δεν ειναι αμιγως καλος η κακος.
    ουτε εγω, ουτε εσυ ,ουτε κανεις.

δεν μπορω να σας γραψω αυτη τη στιγμη περισσοτερα.
    το μονο που μπορω να σας πω ειναι οτι υπαρχει η πιθανοτητα επανασυνδεσης της φιλιας μας με τον Μαριο.

και η ψυχολογος μου η Βικυ,αυτα που μου ειπατε εσεις περιπου μου ειπε.
    οτι ηταν αποτομη και ατσαλη η κινηση μου.
    και με εβαλε να σκεφτω καποια πραγματα.
    και σεις το χετε το ψυχαναλυτικο αλλα εκεινη λογικο ειναι το χει λιγο περισσοτερο,γιατι αν μη τι αλλο εχει ιδρωσει ο κωλος της στα εδρανα και στη μελετη τοσα χρονια,οποτε λογικο ειναι να εχει και το καταλληλο υφος στο να μου πει καποια πραγματα ακομα και αν ειναι ακριβως τα ιδια επι της ουσιας με αυτα που μου ειπατε εσεις.

να ειστε ολοι καλα και ευχηθειτε μου να μην σπασει η καρδια μου απο το αδιακοπο ντουκου-ντουκου μεχρι το απογευμα που θα του τηλεφωνησω.

και για μια ακομη φορα ευγνωμονω τον Θεο που μου εστειλε την Βικυ(την ψυχολογο).

πι.ες. αχ βρε Μαριακι μου που να ξερες οτι εχεις γινει "διασημος" σε τοσο κοσμο,γιατι βλεπω απο τα στατιστικα οτι η επισκεψιμοτητα του θεματος μου ειναι αρκετα μεγαλη.
    Last edited by amelie74; 30-03-2011 at 04:27.

Quote Originally Posted by amelie74 View Post
    καλα εκανες και το πηρες το ρισκο Ηρω μου.(το χεις το ψυχαναλυτικο )

και για σενα Θεοφανια αναθεωρησα και δεν αμφισβητω πλεον τις προθεσεις σου,παρολο που δεν μου αρεσε καθολου η φραση του κιπ την οποια υιοθετησες.
    αλλα ας τα ξεχασουμε αυτα καλυτερα.
    με εχεις βοηθησει στο παρελθον και περα απο ευφυια διαθετεις και αστειρευτο χιουμορ(δεν θα ξεχασω αυτο το περι προικας μου μου λεγες να του αναφερω και πολλα ακομα ποστ σου τα οποια διαβαζω και ξαναδιαβαζω και χαμογελαω).
    και ξερεις κατι ακομα και να μαλωνεις με ευφυη ατομα ειναι διαφορετικο απο το να μαλωνεις με "ηλιθιους".
    εξ αλλου ολοι εχουμε τις καλες και τις κακες στιγμες μας.
    σε ολους παιζει μεσα μας και το καλο και το καλο.
    κανεις δεν ειναι αμιγως καλος η κακος.
    ουτε εγω, ουτε εσυ ,ουτε κανεις.

δεν μπορω να σας γραψω αυτη τη στιγμη περισσοτερα.
    το μονο που μπορω να σας πω ειναι οτι υπαρχει η πιθανοτητα επανασυνδεσης της φιλιας μας με τον Μαριο.

και η ψυχολογος μου η Βικυ,αυτα που μου ειπατε εσεις περιπου μου ειπε.
    οτι ηταν αποτομη και ατσαλη η κινηση μου.
    και με εβαλε να σκεφτω καποια πραγματα.
    και σεις το χετε το ψυχαναλυτικο αλλα εκεινη λογικο ειναι το χει λιγο περισσοτερο,γιατι αν μη τι αλλο εχει ιδρωσει ο κωλος της στα εδρανα και στη μελετη τοσα χρονια,οποτε λογικο ειναι να εχει και το καταλληλο υφος στο να μου πει καποια πραγματα ακομα και αν ειναι ακριβως τα ιδια επι της ουσιας με αυτα που μου ειπατε εσεις.

να ειστε ολοι καλα και ευχηθειτε μου να μην σπασει η καρδια μου απο το αδιακοπο ντουκου-ντουκου μεχρι το απογευμα που θα του τηλεφωνησω.
    να ειστε ολοι καλα.
    και για μια ακομη φορα ευγνωμονω τον Θεο που μου εστειλε την Βικυ(την ψυχολογο).

πι.ες. αχ βρε Μαριακι μου που να ξερες οτι εχεις γινει "διασημος" σε τοσο κοσμο,γιατι βλεπω απο τα στατιστικα οτι η επισκεψιμοτητα του θεματος μου ειναι αρκετα μεγαλη.
    θενκς για τα καλά σου λόγια αμελί...
    Και συ με έκανες να χαμογελάσω τώρα από χαρά, που πραγματικά πήγες ένα βήμα μπροστά...
    Η Βίκυ η ψυχολόγος σου είναι επιστήμονας και σίγουρα ξέρει πολύ καλύτερα απ' ότι όλοι εμείς μαζί που απλά καταθέτουμε τη γνώμη μας και μπορεί να σου γράφουμε και μπούρδες.
    Το θέμα είναι εσύ τι αποροφάς απ' όλα αυά και πόσο σε βοηθούν.
    Πάρτον τηλ και πέστου πως απλά πιέστηκες και σου βγήκε έτσι, ανθρώπινο είναι δεν νομίζω πως θα σου έχει κρατήσει κακία.
    Μη ξεχνάς πως και εκείνος αντιμετωπίζει τα δικά του, οπότε είναι πολύ εύκολο να καταλάβει και σένα.
    Πιστεύω βέβαια πως το καλύτερο θα ήταν να μη το βαρύνεις το κλίμα με εξηγήσεις, αλλά να του πεις πως τον πήρες να δεις τι κάνει.
    Περιμένουμε νέα σου.....

Να προσθέσω για την φράση του κηπ που ξέχασα....
    Όπως αντιμετωπίζεις εσύ μια ασθένεια, αντιμετωπίζει και ο Μάριος. Εσύ είσαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτόν σύμφωνα με όλα όσα έχεις καταθέσει εδώ.
    Καταλαβαίνεις λοιπόν πως δεν είναι ότι καλύτερο να ταράζεις τον άλλο λέγοντας του, θέλω να τελειώσει η σχέση μας, όποια και αν ήταν αυτή.
    Από μονο του είναι μια απόρριψη και σίγουρα θα επηρεάσει την ψυχολογία του.
    Και φυσικά ο κηπ το βλέπει από την πλευρά του, οπότε καλό θα ήταν να τον συμβουλεύεσαι σε ότι έχει να κάνει με τον Μάριο. Μόνο βοήθεια μπορείς να πάρεις και ο κηπ το έχει αποδείξει αυτό.

Senior Member
    Χμ , δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω δεν βλεπω με καλο ματι πιθανοτητα "επανασυνδεσης". Φυσικα εαν ημουν ο Μαριος δεν θα συγχωρουσα , αλλα δεν ειμαι τεσπα.

Προσωπικη γνωμη , να εμμενω στην αρχικη γνωμη.

Εσυ αμελι πειστηκες οτι ηταν κακη "συμπεριφορα" εκ μερους σου οταν στο ειπε ολοκληρο το φορουμ και η ψυχολογος. Εαν στο ειπε "κακη και ατσαλη κινηση" , θελει να πει κακη συμπεριφορα , δεν ειναι ακριβως παρτιδα σκακι.

Εν πασει ισως να ειμαι λιγο αποτομος , αλλα λεω αυτο ακριβως που σκεφτομαι και φυσικα μπορει να κανω λαθος , δεν εχει σχεση με συμπαθεια...αντιπαθεια , μακαρι ο καθενας να βρει τον δρομο του.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

amelie ψαξου μεσα στα προβληματα σου και προσπαθησε να τα αντιμετωπισεις.Το τι κανει η μανα σου ,η αδερφη σου και ο μαριος ειναι εξω απο σενα.Φυσικα και δεν θα ακουσεις συμβουλες απο εμενα καθως τα ιδια <<σκατα κανω>> αλλα ενα εχω να σου πω.Eκοψες απο εμενα και με διεγραψες απο καθε τηλ σου και ιντερνετικο μεσο γιατι σου θυμιζα το αλκοολ,εκοψες απο το μαριο γιατι οπως λες αυτος εχει σοβαροτερο προβλημα δλδ την ψυχωση και δεν θες να μπλεχτεις.Για στασου βρε κοριτσι μου,μηπως εσυ συνεχως με την γκρινια σου και με μονιμη αρνητικη διαθεση δηλητιαζεις καθε σχεση?Και μηπως αυτο δεν εχει καμια σχεση με την διπολικη?Μην κρυβουμε χαρακτηρες στο ονομα μιας αρρωστιας.Μην βολευομαστε,ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ σκληρα γιατι κουραστηκα να σε ακουω .Κανεις κυκλους συνεχως.Αυτα και οποτε εχεις διαθεση παρε οχι ομως οποτε με χρειαζεσαι.Kai ο μαριος και οι φιλοι σου και εγω εχουμε αναγκη απο σχεσεις φιλικες δουναι και λαβειν...
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    τον πηρα τηλ. και του ειπα πολλα.
    του ζητησα συγνωμη.
    του ειπα πως ηταν μια παρορμητικη ενεργεια για την οποια μετανιωσα.
    του ειπα ακομα πως θελω να επανασυνδεθουμε γιατι τον θεωρω πολυ καλο παιδι και ΟΜΟΡΦΟ.(ναι τολμησα και το ειπα αυτο).
    μου απαντησε με το μονιμα γλυκο και καλοσυνατο υφος του πως και κεινος με θεωρει ωραια και καλη κοπελα.
    του ειπα ακομα πως σκεφτομουν την θλιμμενη φωνουλα του οταν του ειπα να ξεκοψουμε και εκλεγα(οντως ετσι συνεβει) και μου ειπε πως στενοχωριεται πολυ για αυτο.
    κανονισαμε ραντεβου για το Σαββατο.
    η καρδια μου εξακολουθει να χτυπαει δυνατα.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΩ!
    ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΟΥ!
    ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ!
    ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ Η ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΩΡΑΙΑ???
    στους υπολοιπους σορρυ που δεν μπορω να απαντησω γιατι αυτη την στιγμη το μονο που σκεφτομαι ειναι ο ΜΑΡΙΟΣ!!!!!!
    ακουω συνεχεια ερωτικα τραγουδια και τον σκεφτομαι!
    Last edited by amelie74; 30-03-2011 at 04:31.

Δεν ειχε αδικο ο κιπ ουτε η θεοφανια.O Maριος ειναι ανθρωπος με τα δικα του προβληματα οχι μπαλακι σου,και επισης οχι παιχνιδι στις διακυμανσεις σου.Krima για το μαριο.................ββ
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Τεσπα , δεν ανακατευομαι σε ερωτικα των αλλων , αλλωστε ειναι και οι δυο κανονικοι ενηλικες. Ας μην σκεφτομαστε ασθενειες και λοιπα , δεν παιζουν ρολο.

Οχι οτι εχω αλλαξει γνωμη.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    δεν θελω να εμπλακω σε καυγαδες με ατομα που ουτε καν τα εχω δει απο κοντα.
    καλο το φορουμ.
    με βοηθαει ως ενα σημειο,ΑΛΛΑ μεσω ιντερνετ μπορουν να γινουν πολλες παρερμηνιες.
    δεν μπορειτε απο την οθονη να δειτε την Ιωαννα αλλα την "Αμελι".
    οπως αντιστροφα και γω πολυ πιθανον μπορω να παρερμηνευσω τα λεγομενα σας και να σας βαλω στο μπλακ-λιστ αδικως.
    Last edited by amelie74; 30-03-2011 at 19:01.

Senior Member
    Quote Originally Posted by amelie74 View Post
    ΛΟΙΠΟΝ...ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΩ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΜΑΡΙΟΥ.

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ),ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΝΑ ΤΟΝ "ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΩ" ΑΠΟ "ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ" ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Χ,Ψ,Ζ ΛΟΓΟΥΣ.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ.
    ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

ΗΤΑΝ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ.
    ολα αυτα τελικα σημαιναν:

ΜΑΡΙΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ "ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΩ."

ΜΑΡΙΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ.

ΜΑΡΙΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ( ΙΣΩΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ)

ΜΑΡΙΕ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ.

ΜΑΡΙΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!
    Last edited by amelie74; 01-04-2011 at 12:05.

Senior Member
    Και εγω σε αγαπω αμελι κ σε καταλαβαινω!
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    σε ευχαριστω θερμα Κατερινακι μου!
    διπολικη και συ?

Senior Member
    ΟΧΙ ,δεν ειμαι διπολικη. Μονο οι διπολικοι νομιζεις οτι σε καταλαβαινουν?
    Δηλ. δεν ξερω, προς το παρον δεν εδωσαν τετοια διαγνωση !αστα για μενα μη τα ψαχνεις ,δεν βγαινει ακρη με τις διαγνωσεις,( αν το ψαχνεις πολυ κ βλεπεις πολλους ψυχιατρους.)
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Page 17 of 35 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast