Και γω απορρίπτω την ιδέα του γάμου ήτοι της οικογένειας, για προσωπικούς λόγους που σχετίζονται με το πρόβλημά μου, αλλά η ιδέα της κοπέλας μου-μάνας των παιδιων μου, των παιδιών, με πλημμυρίζει με μελαγχολικές αλλά θετικές σκέψεις...
Printable View
Βρε μεχρι τι ωρα το συνεχισατε?αχχαχα ελεος παιδακι μου!
Εντάξει ο γαμος υποτίθεται ότι είναι κάτι παραπάνω απο μια τελετή, θα προτιμούσα σύμφωνο συμβίωσης από απλή συμβίωση... καλύπτονται νομικά όλοι...
Παστέλι είμαστε καμμένοι!
Xαχα ωραία το διατυπωσες στην 1η παραγραφο ;)
Απο τα 32 μετρα.Λολ,εννουσα οτι δεν εχουμε προσωπικη επαφη,ξες,δεν μιλαμε,το πολυ να πουμε κανα "γεια".Απο τις γυναικες τί να φοβάμαι?Όντως καποιες φορές όταν μιλω μαζι τους νιωθω τρακ αλλά δεν ξερω αν αυτο σημαινει οτι τις φοβαμαι κιολας.
α) Κανεις μεγαλο λαθος, σιγουρα υπαρχουν γυναικες που θα τους αρεσουν αυτα που αρεσουν σε εσενα. Π.χ. μονο οι αντρες ειναι σαδομαζο και διαστροφικοι; Νοοοο
β) Ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΝ να ΜΗΝ ταιριαζουν σε αυτον τον τομεα δυο ανθρωποι. Θα ελεγα κιολας οτι το συνηθες ειναι να μην ταιριαζουν, και το πιο σπανιο να ταιριαζουν.
Μα δεν ηδονιζομαι στην ιδεα του club,δεν είμαι κλαμπόβιος!!Μην μου θυμιζεις κόμματα και αρχιζω να ξερνω με την καταντεια της χωρας μας....τελοςπαντων btw δεν ειμαι ελλαδα.
Μα δεν βιαζομαι να κανω σεξ,δεν νιωθω πιεση,αφου σου ειπα πριν καποια μηνυματα οτι αν θες γυναικα για σεξ,υπαρχουν ετοιμες σερβιρισμένες στο πιατο στα σωστα μερη.Να πληρωσω για κατι που προσφερεται τζαμπα?Ασε που οπως ειπα,δεν με απασχολει αυτο,σου ειπα και πριν οτι με απασχολει να βρω για κατι πιο σοβαρο μια κοπελα.
ΛΟΙΠΟΝ..Mιλατε για αντρες..ο αντρας θελει τη γυναικα σεμνη διπλα του και <<***** στο κρεβατι>>,να μαγειρευει αλλα να μην τρωει,να ξυπναει το πρωι και να ειναι ομορφη,τα μαλλια της να ναι περιποιημενα εστω και αν εχει γαμηθει στις δουλειες,κοιτατε αλλες μπροστα της χωρις κανεναν σεβασμο στην υπαρξη της,αν σας γκρινιαξει ριχνετε και μια; σφαλιαρα(ζωα!!!!!!!!),και εμεις οι γυναικουλες υπομενουμε γιατι ετσι μας το εμαθε η μανα που σας γεννησε και εσας και σας εκανε τοσο ζωα..αυτα ειχα να πω..
Κοιτα όλγα σε έναν τελειο κόσμο και γω θα ηθελα μια γυναικα με ενα χαμογελο ολη μερα διπλα μου αλλά το βραδυ να μετατρεπεται σε βρωμιαρα *****,το πρωι να ναι παντα ομορφη φυσικα(δηλ.να σηκωνεται 1 ωρα πριν να φτιαχτει για μενα),να ριχνω και σφαλιαρες μονο στο σεξ και πολλα άλλα.Αλλα δεν είστε ρομποτ,ειστε ανθρωποι,για αυτο αν και θα τα ηθελα ολα αυτα δεν θα τα απαιτουσα ποτε απο τη γυναικα που θα ηταν πλαι μου.Σιγουρα και εσεις θα ειχατε τρελες απαιτησεις σε εναν τελειο για εσας κοσμο.
Οσο για το γάμο,ο θεσμος ειναι απλά τυπικός,τι γαμοι και κουραφεξαλα?Συμβιωνεις με τον ανθρωπο που αγαπας και τελειωσε,δηλαδη πρέπει να ακολουθησουμε το ανόητο πρωτοκολλο έτσι γιατί μας το λέει η οπισθοδρομικη ελληνικη κοινωνια?
ώχου πια! Ναι έτσι είναι... ούτε τα μοντέλα από τήν ίδια γραμμή παραγωγής δεν έχουν τα ίδια χούγια!
http://www.youtube.com/watch?v=6adlr...eature=related
ναι θελω ο αντρας να μου κανει σεξ και αγριο και ευαισθητο αναλογα τις αναγκες μου.θελω να μην μου την σπαει,και προπαντων να μη μου το παιζει δυνατοτερος((θελω αν ειναι παχυς να φοραει ρουχα που τον κολακευουνε και να μην αφηνει τη κοιλαρα του εκτεθιμενη.αν ειναι αδυνατος θελω να φοραει διπλα ρουχα για να γεμισει)θελω εναν αντρα γυμνασμενο με λιγη κοιλιτσα.και εξυπνο ματι,να εχει χρημα και αισθηματα,να μην εχει μανα,να μην εχει ψυχολογικα,να κοιταει και να λιωνει για μενα εστω αν εχω παρει κιλα η εχω χασει,να μην βλέπει αγωνες,να πινει μονο κρασι και οχι αμστελ και σουβλακια,να με κατανοει με τις μαλακιες μου.και χωρια απο αυτα σεξ καθε μερα ..μηπως θελω πολλα?μηπως οντως εχω τρελες απαιτησεις?
εγώ θέλω μια V8 με την κατανάλωση και την τιμή ενός aygo, γίνεται; Σχέση = συμβιβασμός, τουλάχιστον μετά το πέρας του έρωτα...
Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω.όλων των ειδών οι ανθρωπινες σχέσεις έχουν συμβιβασμούς...
Xαχα να μην έχει μάνα!!Κοιλίτσα γιατί θέλεις?Δεν θες κοιλιακούς??
Επιδή έγινες πολύ ακριβής θα αναφερω και γω περισσοτερες απαιτήσες μου.Θελω η γυναικα μου να μην απαιτει να ζει απο τα δικα μου λεφτα αλλα να παει να δουλεύει,θελω να μην ειναι βαρεμένη αλλά να γυμναζομαστε καθημερινα μαζι,θελω να ειναι αδύνατη με στήθος pamela andersson (και αν δεν το χει,πληρωνω δωρεαν πλαστικη),να μην παιρνει ποτέ κιλάκια (είπα να γυμναζεται),να θέλει σεξ όποτε μου σηκώνεται,θελω να ΜΗΝ θέλει γάμο με εκκλησίες και πανηγυρια και γενικώς αυτά.Δεν με ενδιαφερει αν εχει μάνα ή πατερα.
γιατι?εξηγησε μου το λογο που πρεπει να συμβιβαζομαστε με κατι που δεν μας αρεσει..
Δεν με καταλαβες, ίσως δεν το έθεσα σωστά, αν δεν σου αρέσει κάτι το αλλάζεις. Απλά δεν πιστεύω ότι θα βρείς ποτέ το τέλειο. Αν δεν κάναμε συμβιβασμούς θα ήταν ο καθένας μόνος του.
οχι πια συμβιβασμοι, μονο συμφωνιες. Η σχεση δε μπορει να ειναι καλη και να διατηρειται βασισμενη σε συμβιβασμους/παραχωρησεις, γιατι τοτε το ατομο δεν ειναι ευτυχισμενο μεσα στη σχεση και καποτε θα κανει μπαμ, θα φορεσει κερατο, θα σηκωθει να φυγει, θα βγαλει ψυχολογικα. Καλο ειναι να συζηταμε, να εξηγουμε, και να συμφωνουμε στο τι θελουμε ο ενας απο τον αλλο για να ειμαστε ευτυχισμενοι.
Προτιμάς να συναναστρέφεσαι με αυτούς που κάνεις τους λιγότερους.... Μήπως είναι σκόπιμο να ξεκουραστείς για λίγο... ή μήπως είσαι πολύ υποχωρητική; Υποχωρήσεις σε μια σχέση οφείλουν να κάνουν όλες οι πλευρές...
συμβιβασμοί, συμφωνίες... παίζουμε με τις λέξεις!
αν ξερεις ελληνικα εχουν μεγαλη διαφορα αυτες οι δυο λεξεις. δεν ειναι παιχνιδι. το συμβιβαζομαι εχει μεσα του το παραχωρω, το οτι δεχομαι κατι λιγοτερο απο αυτο που θελω, το συμφωνω κρυβει την διεκδικηση και την ισοτιμια.
purple rain σε βλέπω σε μια δεκαετία να βάζεις θέμα στο φόρουμ "30χρονος παρθένος, help!"
Δεν μου αρέσει αυτό που κάνεις:
συμβιβασμός ο : 1.εξομάλυνση ή άρση των διαφορών που χωρίζουν δύο άτομα ή δύο ομάδες ατόμων, με αμοιβαίες υποχωρήσεις: Έκανε ένα συμβιβασμό και δέχτηκε να του παραχωρήσει το σπίτι, για ορισμένο όμως διάστημα. Δείχνει διάθεση συμβιβασμού. Δε δέχτηκε να γίνει ~ και κατέφυγε στο δικαστήριο. Ήρθε σε συμβιβασμό με την εφορία και πέτυχε τη μείωση του φόρου. || Δικαστικός ~, δικονομική ενέργεια με την οποία επιτυγχάνεται ο διακανονισμός μιας αστικής, εμπορικής ή άλλης διαφοράς. 2. παραίτηση από θεμιτές διεκδικήσεις ή υποχώ ρηση από ηθικές αρχές για προσωπικό όφελος: Δεν έκανε ποτέ συμβιβασμούς στη ζωή του.
συμφωνία η : 1α.κατάσταση που είναι αποτέλεσμα της ταυτότητας απόψεων και αντιλήψεων δύο ή περισσότερων ατόμων. ANT διαφωνία1: Yπάρχει απόλυτη ~ των μελών της εταιρείας για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσουν. Είναι δύσκολο να υπάρχει ~ σε δύο τόσο διαφορετικούς χαρακτήρες. β. ταυτότητα ή αντιστοιχία ανάμεσα σε δύο ή σε περισσότερες ενέργειες ή απόψεις που προέρχονται από το ίδιο ή από διαφορετικά πρόσωπα. ANT ασυμφωνία: ~ μεταξύ θεωρίας και πράξης. Δεν υπάρχει ~ ανάμεσα στην πρώτη και στη δεύτερη κατάθεση του μάρτυρα. Οι πράξεις του δε βρίσκονται σε ~ με τις ιδέες του, βρίσκονται σε αντίθεση. ~ χαρακτήρων. || (γραμμ.) ~ των όρων της προτάσεως, κατά την οποία τα κλιτά μέρη της βρίσκονται σε σχέση μεταξύ τους ως προς το πρόσωπο, το γένος, τον αριθμό και την πτώση. ~ χρόνων, η αντιστοιχία των χρόνων της εξαρτημένης πρότασης σε σχέση με την κύρια. 2α. πράξη με την οποία δύο ή περισσότερα πρόσωπα δέχονται να ρυθμίσουν ένα ζήτημα που αφορά τις μεταξύ τους σχέσεις: Προφορική / γραπτή ~. Kάναμε ~ να με πληρώσει τοις μετρητοίς. Yπογράφω / κλείνω / αθετώ / παραβιάζω / χαλάω μια ~. Kαταλήγω σε ~. Έρχομαι σε ~ με κπ. || συνεννόηση (με κάποιους όρους), που αφορά προσωπικές, καθημερινές σχέσεις: Kάναμε τη ~, πρώτα να διαβάσεις και μετά να παίξεις. || (έκφρ.) με τη ~ να / ότι , με τον όρο, με την προϋπόθεση: Θα αναλάβω τη δουλειά με τη ~ ότι θα πληρωθώ προκαταβολικά. Θα σε περιμένω με τη ~ ότι δε θα αργήσεις. β1. στο διεθνές δίκαιο, συνθήκη μεταξύ κρατών που κανονίζει ζητήματα δευτερεύουσας συνήθ. σημασίας: Σύναψη / ανανέωση / κατάργηση συμφωνίας. β2. το έγγραφο όπου διατυπώνεται η παραπάνω συμφωνία: Yπογραφή συμφωνίας. || (έκφρ.) συμφωνία κυρίων, που συνάπτεται και εφαρμόζεται χωρίς να ακολουθηθούν οι συνηθισμένες και συνήθ. χρονοβόρες διαδικασίες που προβλέπονται, και με επέκταση, συμφωνία κυρίως προφορική που στηρίζεται στην καλή πίστη των συναλλασσομένων. 3. αρμονία: ~ χρωμάτων / ήχων. || στην αρχαία ελληνική μουσική, η συνήχηση δύο φθόγγων που παράγει έναν ευχάριστο ήχο. ANT διαφωνία2α.
Δεν έπρεπε να απαντήσω έτσι αλλά μου την δίνουν οι φράσεις "αν ξερεις ελληνικα"... Οποιαδήποτε αντίρρηση είναι ευπρόσδεκτη
Αν βάλεις μια μωβ μαριονέτα να την δέρνει η βροχή και το αγιάζι δεν ξέρω πόσο ωραίο θα είναι μετά.... Θυμίζει σκηνικό θρίλερ.... lolololol
συμβιβασμός ο : 1.εξομάλυνση ή άρση των διαφορών που χωρίζουν δύο άτομα ή δύο ομάδες ατόμων, με αμοιβαίες υποχωρήσεις (αυτό που αποκάλεσες συμφωνία δλδ) και
συμφωνία η : . πράξη με την οποία δύο ή περισσότερα πρόσωπα δέχονται να ρυθμίσουν ένα ζήτημα που αφορά τις μεταξύ τους σχέσεις
Τέσπα ότι και να πεις έχω δικιο γιατι είμαι άντρας... STOP (εννοείτε ότι αστειεύομαι)
Εγω βλεπω πρωτο πρωτο στη συμφωνια στην ερμηνεια που εσυ παρεθεσες να λεει "1α.κατάσταση που είναι αποτέλεσμα της ταυτότητας απόψεων και αντιλήψεων δύο ή περισσότερων ατόμων." και στο συμβιβασμο "1.εξομάλυνση ή άρση των διαφορών που χωρίζουν δύο άτομα ή δύο ομάδες ατόμων, με αμοιβαίες υποχωρήσεις", πραγμα που σημαινει οτι στην πρωτη περιπτωση εχουμε ταυτιση αποψεων, και στη δευτερη διαφορές.
Δεν νομίζω ότι το 1α του ενός αντιστοιχεί στο 1α του άλλου. Συμφωνία είναι γενικότερα η ταυτιση, η συναψη συμφωνίας όμως όχι... Μπορείς να βρεις κάποιον με τον οποίο να ταυτίζεσαι πλήρως;
Οι απαντήσεις μου ταιριάζουν απόλυτα με τον τίτλο του topic! lololololol