ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΗ - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 19 FirstFirst ... 71516171819 LastLast
Results 241 to 255 of 284
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    XAXAXAAAAA!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣΧΩ ΑΠ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ!!! ΕΕΕΕΕ...ΟΣΟ ΝΑ ΠΕΙΣ....ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ lol lol !!!!!!
    Και γω απορρίπτω την ιδέα του γάμου ήτοι της οικογένειας, για προσωπικούς λόγους που σχετίζονται με το πρόβλημά μου, αλλά η ιδέα της κοπέλας μου-μάνας των παιδιων μου, των παιδιών, με πλημμυρίζει με μελαγχολικές αλλά θετικές σκέψεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Και γω απορρίπτω την ιδέα του γάμου ήτοι της οικογένειας, για προσωπικούς λόγους που σχετίζονται με το πρόβλημά μου, αλλά η ιδέα της κοπέλας μου-μάνας των παιδιων μου, των παιδιών, με πλημμυρίζει με μελαγχολικές αλλά θετικές σκέψεις...
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΟΡΙΠΤΩ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ!!! Η ΛΕΞΗ "ΣΥΜΒΙΩΣΗ" ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Βρε μεχρι τι ωρα το συνεχισατε?αχχαχα ελεος παιδακι μου!

Senior Member
    Εντάξει ο γαμος υποτίθεται ότι είναι κάτι παραπάνω απο μια τελετή, θα προτιμούσα σύμφωνο συμβίωσης από απλή συμβίωση... καλύπτονται νομικά όλοι...

Παστέλι είμαστε καμμένοι!

Banned
    Εντάξει ο γαμος υποτίθεται ότι είναι κάτι παραπάνω απο μια τελετή, θα προτιμούσα σύμφωνο συμβίωσης από απλή συμβίωση... καλύπτονται νομικά όλοι...

Παστέλι είμαστε καμμένοι!
    xaxaxax.Εγω λεω να καταργηθει ο γαμος και ολα τα σχετικα.Ειναι μια διαδικασια ολο αγχος για το ζευγαρι.Το καλυτερο θα ειναι να σηζουν απλα χωρις ορκους και παπαριες.:P

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Ελάτε δω πουλάκια μου στη Dr Ruth, εε, dr H-Raw. Θα σας εξαφανίσωμεν!
    Purple, άμα δε σου ταιριάζει το συνηθισμένο, άνευ φαντασίας, ανέμπνευστο και τετριμμένο πλέον ρεπερτόριο "φιλιά χάδια διείσδυση", μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις τον ρου της σεχσουαλικής ιστορίας κάνοντάς το "διείσδυση, χάδια, φιλιά". Αλλά φοβούμαι πως και τούτο έχει δοκιμαστεί από αρκετούς άντρες (ειδικότερα το συναντάμε στις περιπτώσεις πρόωρης εκσπερμάτισης, όπου η γυναίκα καθώς έχει γίνει μπλαβί από το θυμό χρειάζεται μετά αρκετά χάδια και φιλιά για να μην πλακώσει στις γρήγορες τον "βιαστικό" εραστή στην ερωτική κλίνη)
    Και μια τελευταία ερώτηση. Από πόσο μακριά τις βλέπεις εκείνες τις όμορφες και γλυκές κοπέλες που έλεγες πριν? Έχει όσο να το κάνεις τη σημασιολογική αναπαράστασή του κι αυτό. Να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Όσο η Ελλάδα την εξώφληση του χρέους ας πούμε? mwaxa. Σε πειράζω, αλλά νομίζω ότι φοβάσαι τις γυναίκες και αντί να το παραδεχτείς, έχεις ονομάσει το φόβο σου πλεονέκτημα που έχεις μόνο εσύ. Άσε εμάς στην πλέμπα της ανθρωπότητας, σνιφς. λολ
    Xαχα ωραία το διατυπωσες στην 1η παραγραφο ;)

Απο τα 32 μετρα.Λολ,εννουσα οτι δεν εχουμε προσωπικη επαφη,ξες,δεν μιλαμε,το πολυ να πουμε κανα "γεια".Απο τις γυναικες τί να φοβάμαι?Όντως καποιες φορές όταν μιλω μαζι τους νιωθω τρακ αλλά δεν ξερω αν αυτο σημαινει οτι τις φοβαμαι κιολας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PurplePuppet(male) View Post
    Οσο για τον ερωτα (το διακρινω απο το σεξ,διοτι στο σεξ στοιχηματιζω οτι δεν υπαρχει θηλυκο που να γουσταρει αυτα που γουσταρω εγω)
    δεν μπορω να φανταστω πως γινεται να μην ταιριαζουν σαυτον τον τομεα 2 ανθρωποι,το ιδιο ρεπερτοριο ειναι παντα,φιλιά,χάδια και διεισδυση.
    α) Κανεις μεγαλο λαθος, σιγουρα υπαρχουν γυναικες που θα τους αρεσουν αυτα που αρεσουν σε εσενα. Π.χ. μονο οι αντρες ειναι σαδομαζο και διαστροφικοι; Νοοοο

β) Ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΝ να ΜΗΝ ταιριαζουν σε αυτον τον τομεα δυο ανθρωποι. Θα ελεγα κιολας οτι το συνηθες ειναι να μην ταιριαζουν, και το πιο σπανιο να ταιριαζουν.

Senior Member
    Δεν ξεχνώ, ο κόσμος της σοφίας.... lololololololol Στην σχολή ας πούμε, δεν υπάρχει περίπτωση, θα υπάρχουν άτομα που ταιριάζετε. Όσο για τα χόμπι, άτομα που συνήθως ακολουθούν εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης (ποδηλασία, ορειβασία, ιστιοπλοΐα, κλπ κλπ) δεν ηδονίζονται και τόσο στην ιδέα ενος club (είπαμε μην πάμε στο άλλο άκρο, και αυτά τα παιδιά πηγαίνουν)......Χμμ φτιάξτα με μια ΕΑΑΚίτισσα ας πούμε, θα σε ξεσκίσει! Απέφυγε ΠΑΣΠ, ΔΑΠ, ΚΝΕ συστηματικά....

Σχετικώς άσχετον, αλλά γενικώς τα αγοράκια έχουν σχεδόν πάντα ένα επίπονο entry στην σεξουαλική ζωή, 20 και αγάμητος δεν είναι τίποτα φίλτατε (καλά γενικώς δεν είναι τίποτα), το θέμα είναι πότε θες χωρίς όμως την πίεση του κοινωνικών στερεότυπων... Αν το χεις καταλάβει αυτά σου δημιουργούν τόσο την πίεση για να ξεφορτωθείς την παρθενιά σου (μισώ αυτή τη λέξη) όσο και την αποστροφή γύρω από το όλο θέμα... Άκουσε την Κλαίρη! Χαλάρωσε... μην το σκέφτεσαι και θα σου ρθει... έχεις "κάψες"; πήγαινε σε μια επαγγελματία και ανακουφίσου, μη το κάνεις όμως σε καμία περίπτωση για να "χάσεις την παρθενιά σου"... Η ζωή είναι απλή, τα γμμενα μυαλά μας την κάνουνε σύνθετη...

Καλημέρα!
    Μα δεν ηδονιζομαι στην ιδεα του club,δεν είμαι κλαμπόβιος!!Μην μου θυμιζεις κόμματα και αρχιζω να ξερνω με την καταντεια της χωρας μας....τελοςπαντων btw δεν ειμαι ελλαδα.

Μα δεν βιαζομαι να κανω σεξ,δεν νιωθω πιεση,αφου σου ειπα πριν καποια μηνυματα οτι αν θες γυναικα για σεξ,υπαρχουν ετοιμες σερβιρισμένες στο πιατο στα σωστα μερη.Να πληρωσω για κατι που προσφερεται τζαμπα?Ασε που οπως ειπα,δεν με απασχολει αυτο,σου ειπα και πριν οτι με απασχολει να βρω για κατι πιο σοβαρο μια κοπελα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Σήμερα μου τυχε να μπω σε μια συζήτηση για το χωρισμό.
    Μια άποψη που ακούστηκε από καποιον και συζητήθηκε είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις για τα διαζύγια φταίνε οι ίδιες οι γυναίκες με τις λάθος επιλογές που κάνουν, ότι κατά το χρόνο που γνωρίζουν κάποιο ενώ έχουν ενδείξεις ότι ο άλλος του αρέσει να απατά, είναι πάντα φραγκος, είναι του ποτού και βίαιος εντούτοις τελικά τους παντρεύονται και τελικά ένεκα της συμπεριφοράς του αυτής χωρίζουν. Ότι οι ίδιες βλεπουν τον άλλο να ναι μ..κας και τελικα τον παντρευονται.
    Εσείς τι πιστεύεται; Ισχύει καθόλου αυτό;
    Αρα οι γυναικες επιλεγουν, αποφασιζουν κανονιζουν και συνεπως φερουν τις ευθυνες, οι αντρες ειναι αψυχες κουκλες που καθονται στις βιτρινες και περιμενουν καποια γυναικα να τους διαλεξει;

ΛΟΙΠΟΝ..Mιλατε για αντρες..ο αντρας θελει τη γυναικα σεμνη διπλα του και <<***** στο κρεβατι>>,να μαγειρευει αλλα να μην τρωει,να ξυπναει το πρωι και να ειναι ομορφη,τα μαλλια της να ναι περιποιημενα εστω και αν εχει γαμηθει στις δουλειες,κοιτατε αλλες μπροστα της χωρις κανεναν σεβασμο στην υπαρξη της,αν σας γκρινιαξει ριχνετε και μια; σφαλιαρα(ζωα!!!!!!!!),και εμεις οι γυναικουλες υπομενουμε γιατι ετσι μας το εμαθε η μανα που σας γεννησε και εσας και σας εκανε τοσο ζωα..αυτα ειχα να πω..
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Κοιτα όλγα σε έναν τελειο κόσμο και γω θα ηθελα μια γυναικα με ενα χαμογελο ολη μερα διπλα μου αλλά το βραδυ να μετατρεπεται σε βρωμιαρα *****,το πρωι να ναι παντα ομορφη φυσικα(δηλ.να σηκωνεται 1 ωρα πριν να φτιαχτει για μενα),να ριχνω και σφαλιαρες μονο στο σεξ και πολλα άλλα.Αλλα δεν είστε ρομποτ,ειστε ανθρωποι,για αυτο αν και θα τα ηθελα ολα αυτα δεν θα τα απαιτουσα ποτε απο τη γυναικα που θα ηταν πλαι μου.Σιγουρα και εσεις θα ειχατε τρελες απαιτησεις σε εναν τελειο για εσας κοσμο.

Senior Member
    Οσο για το γάμο,ο θεσμος ειναι απλά τυπικός,τι γαμοι και κουραφεξαλα?Συμβιωνεις με τον ανθρωπο που αγαπας και τελειωσε,δηλαδη πρέπει να ακολουθησουμε το ανόητο πρωτοκολλο έτσι γιατί μας το λέει η οπισθοδρομικη ελληνικη κοινωνια?

Senior Member
    ώχου πια! Ναι έτσι είναι... ούτε τα μοντέλα από τήν ίδια γραμμή παραγωγής δεν έχουν τα ίδια χούγια!

http://www.youtube.com/watch?v=6adlr...eature=related

ναι θελω ο αντρας να μου κανει σεξ και αγριο και ευαισθητο αναλογα τις αναγκες μου.θελω να μην μου την σπαει,και προπαντων να μη μου το παιζει δυνατοτερος((θελω αν ειναι παχυς να φοραει ρουχα που τον κολακευουνε και να μην αφηνει τη κοιλαρα του εκτεθιμενη.αν ειναι αδυνατος θελω να φοραει διπλα ρουχα για να γεμισει)θελω εναν αντρα γυμνασμενο με λιγη κοιλιτσα.και εξυπνο ματι,να εχει χρημα και αισθηματα,να μην εχει μανα,να μην εχει ψυχολογικα,να κοιταει και να λιωνει για μενα εστω αν εχω παρει κιλα η εχω χασει,να μην βλέπει αγωνες,να πινει μονο κρασι και οχι αμστελ και σουβλακια,να με κατανοει με τις μαλακιες μου.και χωρια απο αυτα σεξ καθε μερα ..μηπως θελω πολλα?μηπως οντως εχω τρελες απαιτησεις?
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    εγώ θέλω μια V8 με την κατανάλωση και την τιμή ενός aygo, γίνεται; Σχέση = συμβιβασμός, τουλάχιστον μετά το πέρας του έρωτα...

Page 17 of 19 FirstFirst ... 71516171819 LastLast