Τι σχεση εχει αυτο με το ποστ που εκανες quote αρχικα...θες να πιασω εγω απο κανα αλλον νημα κατι δικο σου?
Εγω οπως εγραψα εκανα 18 μηνες συνορα χωρις μεσο και μην χωνοντας ποτε κανεναν....πηγα και εφυγα με ψιλα κεφαλι , εαν θες να σου πω για μενα.
Printable View
Ααααχ βρε? Τι χαζουλικο που εισαι? Και σε μενα να αναφεροταν δεν με νοιαζει, την γνωμη μου ειπα και στο οτι συμφωνησα μαζι του. Και στο κατω κατω δεν εκανα καμια επιθεση..Ααααχ χαζο που εισαι βρε??? Δεν μπορεις να ξεχωρισεις την επιθεση απο την διαφωνια και την γνωμη.. Σε ευχαριστω για τον τιτλο με τιμα!!!
Χριστινα , δεν μπορεις να καταλαβεις..ΤΙΠΟΤΑ.
Ισως θα επρεπε αν εισαι λιγο πιο ανοιχτομυαλη και να μη νομιζεις οτι οσοι σε διαβαζουν ειναι ηλιθιοι.
το ειδα, το εκρινα, και το σχολιασα, αυτη τη σχεση εχω. τωρα θες να απαντησεις? Αν δεν δυνασαι, απαντα τουλαχιστον στο δευτερο σκελος που αναφερομαι σε μενα. Με ειρωνευτηκες που με ειπες εξυπνη; Και βασικα συνεχιζεις να με ειρωνευεσαι και να με περιπαιζεις;
Που το ειδες αυτο? Ειληκρινα πες μου!!! Στο "εξυπνη" που ειπα νομιζω οτι φαινεται καθαρα για ποιον λογο το ειπα.. Το να σε περιπαιζω?..οχι και ουτε σε ειρωνευομαι! Λυπαμαι αν σου φανηκε κατι τετοιο.. Οπως σου ειπα αν θες απαντηση θα την δωσω σε αυτον που αφορα το θεμα... οποτε αν θες παρακολουθησε το! Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω..
E αφού δε σε νοιάζει σε ποιον αναφέρεται ποιο ποστ και ο καθένας απλά λέει τη γνώμη του, τι μ@λ@κίζεσαι και λες στον έναν και στον άλλον "σου μίλησε κανείς" και "σε όρισε κανείς υπερασπιστή"; Και οι υπόλοιποι την άποψή τους λένε, ή μήπως επιτρέπεται μόνο σε εσένα; Τσιφλίκι σου το πέρασες εδώ μέσα;
Φάσκεις και αντιφάσκεις συνεχώς... ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΜΩΣ! Είναι αρκετά αστείο, και προσπαθείς μετά να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα, και να κατηγορήσεις άλλους, ενώ εσύ δεν μπορείς καν να κατανοησεις, πόσο μάλλον να υπομείνεις, την ειρωνία... και όσο για τον τίτλο, de nada :)
Πόσο κουραστική μπορεί να γίνει η βλακεία!
φακ!
Πόσες φορες σας έχω πει να μη τα βάζετε με ηλίθιους?
Θα σας ρίξουν στο επιπεδο τους και θα σας κερδίσουν λόγω εμπειριας.
Ούτε διακοπές δεν μπορώ να κάνω πια?
παρατηρω πως είναι δυσκολο να πευχει καποιος το εξης :
να βγει έξω απο μια κατάσταση κ να την παρατηρησει σφαιρικά.
επίσης πως είναι απαραίτητο να μαθουμε τι σημαινει η προβολη του ευατου μας πανω σε αλλους...
Εχεις απολυτο δικιο. ++++++++++++++++++++++++++
Ποσες φορες εχω αναλογιστει το ιδιο πραγμα για τον εαυτο μου , ειμαι τυφλος σκεφτομαι πολλες φορες?
Επισης σκεφτομαι οτι μακαρι να μπορουσα να μπω λιγο στο κεφαλι των αλλων και να μαθω για μενα...να αποκτησω πραγματι αυτογνωσια.
Ποσες φορες βλεπω κατι στραβα , τρωγομαι με τα ρουχα μου και δεν υπαρχει κανενας λογος για αυτο. Ψευδαισθησεις. Τρωμε την ζωη μας σε ψευδαισθησεις ολοι , προσπαθωντας να κατανοησουμε τοσο τον εαυτο μας οσο και το περιβαλλον μας.
"Απιστευτος ο κοσμος και ο χαρακτηρας μας"
Καλημερα.
Φανταστειτε τι προβλημα εχουν καποιοι να λεει ενας χιουμοριστικα "χωρισε η Παπαριζου; Τι λες ρε παιδι μου, θα βαλω τη γατα μου να κλαιει!!!", και καποιοι την αλλη στιγμη να τον καταγγελουν στην Φιλοζωικη για κακομεταχειριση ζωου!! Χαχαχαχα!
αυτο λεγεται χιουμορ!
κ μαλιστα πετυχημενο!
θεές κορίτσια!
Αυτό το θρεντ χρειάζεται τον κρίνο
Αρχικά θα ξεθαβε τα quotes και θα έβαζε τα χρώματα του πολέμου, τα μωβ γράμματα. Από εκεί και πέρα λίγοι θυμούνται τι έλεγε , αν έλεγε και κάτι , μιας και το σοκ ήταν τόσο δυνατό που προκαλούσε μετατραυματικό πατατοσοκ λίγο πριν απο μια μόνιμη αμνησία επί του συμβάντος. Λέγεται πως από οσοι επεζησαν απο τις φορουμιστικες επιθεσεις του σημερα βρισκονται εγκλειστοι σε γωνιες δωματιων κουλουριασμενοι και την ωρα που τρεμουν σαν ψαρια και κοιτανε το ταβανι μπορεις να τους ακουσεις να ψελιζουν τραυλιζοντας την φραση "τα.. μωβ.. γραμμ..γραμματα.. τα μωβ γραμματα.. τα μωβ γραμματα.."
Η αρκτος σου προτεινε να ψαξεις στο search. Ελπιζω περα απο γενναιος να εισαι και δυνατος για κατι τετοιο.
...ελπίζω να ζω εφιαλτη και να μη το ζω αυτο...:ρ............(ελεος πετραν).
ψυχολογος παιδί μου, τί περιμενεις?
giorgo panou εισαι ακομα εδω?
Ο στρατός δεν είναι τίποτα μπροστά στην κύηση.Βασικά ειναι κάπως αντίθετα...τι δουλειά έχουν?
Στο στρατό γνωρίζεις κόσμο και πας περα δωθε για των αξιωματικών τις δουλειες και αγγαρείες.
Στην κυηση πρέπει να κάθεσαι και να τρως ότι σου έρχεται στην όρεξη και να προσέχεις τον εαυτό σου,
για την νέα ζωή του μωρού...
Όποτε λίγο fail ήταν αυτό....
ξανα ζωντανεψες ενα απο τα πιο περιπετειωδεις θεματα! οπου τσακοθηκε κοσμοςκαικοσμακης¨)
Κοιτα kid kriw" το θεμα ειναι ακυρο γτ. δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο για να πεις πιο απο τα δυο ειναι χειροτερο .
Παντως αν το πας για συγκρηση και φυσικα -για την γνωμη μου παντα- ο στρατος ειναι πολυ πιο πακετο!! Γιατι ειναι απλα τα πραματα , στρατο δεν σε ρωταει κανεις ! ενω εσενα δεν σε υποχρεωνει κανεις να κανεις παιδι! στην τελικη αμα το βλεπεις αγγαρια απλα μην το κανεις κοπελια ! δεν θα πας φυλακη αμα δεν κανεις παιδι!! ε? και μεγαλο λαθος να βλεπεις την κυηση ετσι , σαν κατι κακο!!