χαχαχαχαχα πολυ!
Printable View
χαχαχαχαχα πολυ!
Παιδιά εχοντας ζήσει ξαδέρφια και αδέρφια που ετοιμάζονται για γάμο, νομίζω ότι δεν φταίνε οι ετοιμασίες και το άγχος που όλοι είναι μέσα στα νεύρα πριν. Αλλά η απίστευτα ασφυκτική σκέψη ότι από δω και πέρα δεν έχεις κάτι 'ουάου' να περιμένεις.
Γενικά το όλο θέμα γάμος μου φαίνεται αφύσικο. Αλλά σε 10 χρόνια μπορεί να αλλάξω γνώμη.
ουαο εχουμε πολλα Δαναη μου...παρα πολλα να περιμενουμε...γιαυτο παντρευομαστε αλλωστε...
ειναι πολυ πιεσμενη φαση κ με πολυ αγχος να τα προλαβεις ολα κ ναναι τελεια...κ να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι, που δεν γινεται...
Θαλλαξεις γνωμη...οταν θα ζησεις κ τα παιδακια των ξαδερφων σου!
κ οταν θα λιωνεις οποτε τα βλεπεις ο,τι κι αν εχεις...
να προσθεσω οτι με ανακουφισες που δεν ειμαι εγω μονο μες τα νευρα χεχεχ Τετη επισης!
Badgirl μου εύχομαι εσένα να σου πάνε όλα όπως τα θες.
Εγώ μάλλον είμαι εντελώς περίπτωση που τα σκέφτομαι έτσι :)
Μην αγχωνεσαι ρε κοριτσακι..γιατι ξερεις?
Θα ερθει εκεινη η βραδια θα το εχεις ζησει ολο,
θα εχει τελειωσει και θα λες "μα καλα γι αυτο εκανα ετσι?"
Μεταααααααααα αρχιζουν τα δυσκολα..αλλα τα ωραια δυσκολα...αν με πιανεις!
It is not the wedding that matters but the marriage and there should you invest ????..
Quote:
Originally posted by natallia
It is not the wedding that matters but the marriage and there should you invest ????..
+1
εγω ειμαι πεντε χρονια παντρεμενη και καθε μερα τον αγαπαω και περισσοτερο, οποτε αν υπαρχει αγαπη και υγεια ολα τα αλλα τα βρισκεις.......ξερω ακουγεται λιγο κλισε αλλα ετσι αισθανομαι :)
Παιδιά εμένα με τρομάζει το ότι δεν θα ξαναερωτευτώ από την αρχή. Γιατί κακά τα ψέματα η αρχή είναι το καλύτερο σημείο της σχέσης. Μπορεί να υπάρχει όμως και ο σούπερ έρωτας που δεν το έχεις ανάγκη αυτό...
αμα βρεις τον ενα και μοναδικο δε θα θελεις να ξαναερωτευτεις και θα παρακαλας μα μην θελει ουτε και αυτος.
αμα μεινει τιποτε θα κανουμε invest :D:D:DQuote:
+100Quote:
αμα βρεις τον ενα και μοναδικο δε θα θελεις να ξαναερωτευτεις και θα παρακαλας μα μην θελει ουτε και αυτος.
Bad εχεις u2u.
Καλο βραδυ σε ολες!
Λέτε βρε κορίτσια; Μακάρι, γιατί μέχρι τώρα, θα με χαρακτήριζες καρδιά αγγινάρα
Αφού η γιαγιά μου κάθε φορά που έχει καιρό να δει κάποιον μου λέει "και αυτός έφαγε πασαπόρτι;"
:)
Καλό βράδυ
xaxaxaxax k gw polloys eixa na trexoyn alla...εναν αγαπησα. Προς το παρον. ας μη το ξερει αυτος δε πειραζει...γιατι δενουν κ το γαιδαρο τους!
στο καλο τετακι σευχαριστω που πολυ