tiker test
Printable View
tiker test
οσοι βλεπετε μια μικρη διαφορα στα κιλα σας να μη σας πιανει πανικος δεν ειναι τιποτα διοτι σε μια μερα δεν προλαβαινει ο οργανισμος να μετατρεψει αυτο που εχουμε φαει σε λιπος.Οταν ξεκινησα και εγω τη διατροφη το εβλεπα αυτο και αγχωνομουν πολυ χωρις να υπαρχει καποιος λογος,το πραγματικο σας βαρος θα το βλεπετε οταν θα ζυγιζεστε μια φορα την εβδομαδα ,πρωι με αδειο στομαχι και να εχετε παει τουαλετα.Ειναι κριμα να στεναχωριεστε οταν την επομενη μερα σας δειχνει λιγο παραπανω.
ειλικρινά έχεις δίκιο... εγώ μόλις έπεσα από 90 :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy: και έχω μία τρομερή αγωνία! ήδη νιώθω τρομερή τη διαφορά, και φοβάμαι μην ξαναπαχύνω! δε θέλω :no:
68,3 σημερα!!!!μολις 3,3 κιλα απο το στοχοοοοοοο!!!!!!!!!!!
μπραβοοοο ,τι ειναι 3,3 κιλα?θα φυγουν και δεν θα παρεις χαμπαρι.
:) :) :) κι εσυ απ οτι βλεπω τελεια εισαι!!!!μπραβο!!!!με τι μεθοδο τα εχασες?
Γειά σας, αρχίζω και εγώ ξανά, 106.5 και θα ενημερώνω.
104.5! 'Ισως που αδιαθέτησα! Πάντως από δίαιτα δεν είναι γιατί τρώω το ίδιο με πρίν.
Ούτε καν θυμάμαι πόσο καιρό έχω να μπω. Ούτε καν θυμάμαι τι γράφει το τικερ μου. Παχαινα Αδυνατίζα παχαινα αδυνατιζα κτλ. Σήμερα ήμουν 68.
66,8
Καλημερα, 103.4
Καλησπερα 102.6 !!!!!!!! τελος περιοδου
δε ζυγιζομαι δε ζυγιζομαι...εφαγα καρδια μου και βασανιζομαι :)
103.4
Καλησπέρα σας.Είμαι καινούρια εδώ,οπότε να σας πω μερικά πράγματα για εμένα.Είμαι 1,73 ύψος και 93 κιλά.Μετά την γέννα έχω πάρει 12 κιλά,μέσα σε ένα χρόνο.Όσο ήμουν έγκυος,λόγω του διαβήτη κυήσεως που είχα,δεν πήρα καθόλου κιλά,αλλά μάλλον έχασα και 1-2.Μετά όμως εφόσον δεν είχα πλέον περιορισμό στο τι να τρώω,έφτασα στα κιλά που είμαι σήμερα.Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάσω τα 90 κιλά και αποφάσισα να κάνω κάτι τώρα,πριν πάρω ακόμη περισσότερα και είναι ακόμη πιό δυσκολο να τα χάσω.Από ψυχολογία είμαι χάλια,και αυτό με δυσκολεύει πολύ στο να κάνω κάτι καλό για τον εαυτό μου.Αποφάσισα να ζυγίζομαι καθημερινά μπας και καταφέρω επιτέλους κάτι.