Καλημέρα.
93
Printable View
Καλημέρα.
93
τα ίδια με χθες αν και πριν ζυγιστώ είχα φάει πολύ. Άρα ίσως κάτι χάθηκε.
Καλημέρα, 92,700 σήμερα.Φαντάζομαι ότι είναι μόνο απώλεια υγρών και το περίμενα,αλλά και αυτό καλό είναι!
Καλημερα δε με αφηνει να στειλω προσωπικο μηνυμα, δε ξερω γιατι. Φυσικα και μπορεις να γραφεις εδω. Εγω δε ζυγιστηκα σημερα γιατι χθες απο το αγχος μου ξυπνησα κι εφαγα και ξανακοιμηθηκα! :flaming:
Εντάξει!Σε ευχαριστώ για την απάντηση! :)
Καλημέρα.92,300
Γεια σου lost, σημερα 102.2 :) :) :) δουλεψε η βαλεριανα χθες. Ηπια μια και δεν εφαγα βλακειες μπροστα στην τηλεοραση. Δεν ηξερα αν μου μενουν θερμιδες και ειχα μαζευτει :)
μονιμως ξεχνω τον κωδικο για το τικερ βαρους :( ξερεις καποιο να μη ζηταει κωδικο?
Γειά σου sweetOctober!Πάτα πάνω στο πρώτο τικεράκι μου,δεν χρειάζεται κωδικό και μπορείς να αλλάξεις το βάρος από την υπογραφή σου,πολύ εύκολα!
Τώρα είδα ότι έχεις το ίδιο,εγώ πάω στην υπογραφή μου,και αλλάζω το νούμερο που έχει στον κωδικό του τικερ.
καλημερα απο σενα το πηρα! 102.0 σημερα και περιμενω το πολυποθητο 1.................
Καλημέρα. 92,500 ουπς! κάτι πήγε στραβα!Μάλλον χαζομαρούλες έφαγα εχθές.
να γραφεις τι τρως για να ξερεις. Γραφω μονη μου διπλα λυπησου με :) Γενικα το βαρος εχει αυξομειωσεις λογω κατακρατησεων και συνηθως δειχνει εβδομαδιαια την κανονικη απωλεια, αν και το να ζυγιζεσαι μια φορα τη βδομαδα παλι μπορει να μη δειξει αφου μπορει πριν πχ να εχεις φαει χαζομαρες...να μην εχεις παει τουαλεττα κτλ
Είδα ότι οι πρώτες μέρες πήγαν καλά και ξεθάρεψα:tumble: !Τα κεφάλια μέσα τώρα!
ΑΥΤΌ ακριβως ομως παθαινω κι γω, για αυτο ειδικα στην αρχη ζυγιζομαι καθε μερα. Ετσι μαζευομαι :wink1:Quote:
Originally posted by lost in life
Είδα ότι οι πρώτες μέρες πήγαν καλά και ξεθάρεψα:tumble: !Τα κεφάλια μέσα τώρα!
Καλημέρα. 92 .Μου αρέσει αυτή η διαδικασία,κάθε πρωί!Πάω να αλλάξω και τα τικεράκια μου.