Εγώ πιστεύω για σένα το κανε για να την δεις όμορφη, τέσπα.
Printable View
Βρε παιδιά έχετε συνειδητοποιήσει ότι η ζωή περνάει και λίγες είναι οι στιγμές που μας ανήκουν; Άμα κι αυτές τις χαλάμε στο περίμενε, χ..... μέσα! Δηλαδή τι να έχω αγόρι μόνο και μόνο για να λέω ότι έχω; Η ζωή κυλάει πολύ γρήγορα στις ωραίες στιγμές! Άρα πως να χαλαρώσω; Άσε που έχω ανασφάλεια! Ότι δεν με αγαπάει......
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ !!! ΕΙΜΑΙ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ !!! ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ''ΔΕΣΙΜΟ'' ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ. ΑΛΛΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΓΩ...
ΕΣΥ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΕΡΙ ΒΔΕΛΛΑΣ).
ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΧ.ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΕΡΑΣΜΟΥΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΣΥΧΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ 6ΜΗΝΟ ΑΡΚΕΙ (WHAT???),ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΦΟΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΑΓΩΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΙΕΤΑΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΩ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΟΥΙΣΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΑΕΡΑ !!! ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ'ΜΕΝΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ. Μ'ΑΓΑΠΑΣ? ΣΕΒΑΣΟΥ ΜΕ. ΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΛΟΥΒΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΩ, ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ! ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ....
ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΩΡΕΣ. Η ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΣΟΤΙΚΑ.
ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ 5 ΩΡΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 5,ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕ Μ'ΑΓΑΠΑΕΙ.
Εγώ πάλι έτσι το θεωρώ, κάποιος που αγαπάει σου αφιερώνει χρόνο, τέλος, δεν μπορώ να αλλάξω γνώμη σε αυτό. Ειδικά άμα σε βλέπει ανασφαλή και μέσα στη δυστυχία!
ΑΛΛΟ ''ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΧΡΟΝΟ'' ΚΑΙ ΑΛΛΟ ''ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ''....
ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ....
Αφιερώσου καλύτερα σ' αυτό που κάνεις τώρα (πχ σπουδές) και άσε τις σχέσεις, γιατί, απ' ό,τι καταλαβαίνω, κανένας στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία δεν είναι διατεθειμένος να σχετιστεί...
Πού στο καλό να πάω τώρα;
Δεν το καταλαβαίνεις με λόγια. Μόνο οταν θα πονέσεις θα το καταλάβεις. Θες κάποιον βδέλλα λες και δεν έχει προσωπικότητα ο άλλος. Κάποιοι άνθρωποι έχουν ενδιαφέροντα και χρόνο για τον εαυτο τους αλλά αυτο δεν το σέβεσαι οπότε γιατι και ο άλλος να σε σεβαστεί? Και δεν σημαίνει οτι προτιμα άλλα πράγματα απο σένα. Μην συγκρίνεις εσένα με τα ενδιαφεροντά του.