Τι σκέφτεστε; - Page 719
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 719 of 1532 FirstFirst ... 2196196697097177187197207217297698191219 ... LastLast
Results 10,771 to 10,785 of 22967
    Banned
    Κι άμα σου πω ότι θέλω έναν σαν βδέλα τι θα πεις; :P Ψάχνω την αγάπη εκεί αφού δεν μπορώ να την πάρω από αλλού.

Banned
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    αυτα ειναι γυναικειες δουλειες ρε συ... white
    και δεν μπορεις να υποχρεωνεις το συντροφο σου να κανει πραματα που δεν θελει
    Ποιά είναι γυναικείες δουλειές;

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Όταν αγαπάς αγαπάς.
    Ακριβώς και επειδή αγαπάς αφήνεις τον άλλον να αναπνεύσει...

Senior Member
    Ναι, γιατί όχι. :)
    γτ ειναι βαρετο και ηλιθιο να κοιτας ρουχα που δεν σκοπευες να αγορασεις, εχω συνοδευσει την πρωην μου καποτε σε μια προσπαθεια να συμφιλιωθουμε και εκει καταλαβα ποσο ηλιθιο ον ειναι - δουλευει 5 ωρες την μερα για τους κινεζους και μετα της φταινε ολοι οι υπολοιποι. παλι καλα που χωρισα να βρω την υγεια μου

Senior Member
    Κι άμα σου πω ότι θέλω έναν σαν βδέλα τι θα πεις; :P Ψάχνω την αγάπη εκεί αφού δεν μπορώ να την πάρω από αλλού.
    ΕΝΤΑΞΕΙ,ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΜ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ. ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.... ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ !!! ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ...
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ,ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΝΤΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ....! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :P

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ακριβώς και επειδή αγαπάς αφήνεις τον άλλον να αναπνεύσει...
    Τι να πω αν δεν τον ενδιαφέρει η αγάπη και τον ενδιαφέρουν άλλα πράγματα, προφανώς την βρίσκει ακόμα από τη μανούλα του και δεν έχει πρόβλημα, ή από τους φίλους του. Εγώ όμως είμαι γυναίκα και στις γυναίκες δεν υπάρχει αληθινή φιλία, συνεπώς αν με αγαπούσε, θα με καταλάβαινε. Και στην τελική και να υπήρχε, κακό είναι που θέλω να περάσω ώρα με το αγόρι μου;

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    γτ ειναι βαρετο και ηλιθιο να κοιτας ρουχα που δεν σκοπευες να αγορασεις, εχω συνοδευσει την πρωην μου καποτε σε μια προσπαθεια να συμφιλιωθουμε και εκει καταλαβα ποσο ηλιθιο ον ειναι - δουλευει 5 ωρες την μερα για τους κινεζους και μετα τις φταινε ολοι οι υπολοιποι. παλι καλα που χωρισα να βρω την υγεια μου
    Αχλ δεν σε τιμά να λες έτσι για την πρώην σου να ξέρεις, λίγος σεβασμός δεν βλάπτει. Γιατί είναι ηλίθια δηλαδή επειδή κοίταγε ρούχα που δεν της άρεσαν;

Banned
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    ΕΝΤΑΞΕΙ,ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΜ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ. ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.... ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ !!! ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ...
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ,ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΝΤΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ....! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :P
    Χαχαχα μ'αρέσεις εγώ αυτό το βλέπω σαν εκδίκηση! :P

Senior Member
    Αχλ δεν σε τιμά να λες έτσι για την πρώην σου να ξέρεις, λίγος σεβασμός δεν βλάπτει. Γιατί είναι ηλίθια δηλαδή επειδή κοίταγε ρούχα που δεν της άρεσαν;
    ποιος ηλιθιος κοιταει 5 ωρες κατι που δεν του αρεσει και στο τελος το αγοραζει γτ ειναι σε προσφορα

Senior Member
    Χαχαχα μ'αρέσεις εγώ αυτό το βλέπω σαν εκδίκηση! :P
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΕΤΣΙ... ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ,ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ,ΜΕ ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΧΤΙΖΩ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ....
    ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ,
    ΕΣΤΩ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ....

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ποιος ηλιθιος κοιταει 5 ωρες κατι που δεν του αρεσει και στο τελος το αγοραζει γτ ειναι σε προσφορα
    Κανείς δεν είναι ηλίθιος. Απλά το είδε ότι ήταν σε προσφορά, γι'αυτό το κοίταγε 5 ώρες και ήταν αναποφάσιστη.

Senior Member
    Τον θέλεις βδέλα γιατί δεν είσαι πλήρης και ολοκληρωμένη και δεν τα έχεις καλά με τον εαυτο σου... Ετσι ήμουν και εγώ! Αλλά δεν είναι υγιές αυτο κοριτσάκι! Είσαι ελειπης και σε γεμίζει ο άντρς βδέλα για να ολοκληρωθεις και να νιώσεις καλά αλλά σε πληροφορώ οτι θα πονάς κάθε φορα.. Γίνε επαρκης με τον εαυτο σου!

Senior Member
    Κανείς δεν είναι ηλίθιος. Απλά το είδε ότι ήταν σε προσφορά, γι'αυτό το κοίταγε 5 ώρες και ήταν αναποφάσιστη.
    και εγω καθομουνα απ'εξω και καπνιζα σαν μαλακας

Banned
    Quote Originally Posted by kokkinoskoufitsa View Post
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΕΤΣΙ... ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ,ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ,ΜΕ ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΧΤΙΖΩ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ....
    ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ,
    ΕΣΤΩ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ....
    Κατάλαβα. Δεν είσαι τόσο του δεσίματος δηλαδή.

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Τον θέλεις βδέλα γιατί δεν είσαι πλήρης και ολοκληρωμένη και δεν τα έχεις καλά με τον εαυτο σου... Ετσι ήμουν και εγώ! Αλλά δεν είναι υγιές αυτο κοριτσάκι! Είσαι ελειπης και σε γεμίζει ο άντρς βδέλα για να ολοκληρωθεις και να νιώσεις καλά αλλά σε πληροφορώ οτι θα πονάς κάθε φορα.. Γίνε επαρκης με τον εαυτο σου!
    Πως το κάνω αυτό;