Τι σκέφτεστε; - Page 718
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 718 of 1532 FirstFirst ... 2186186687087167177187197207287688181218 ... LastLast
Results 10,756 to 10,770 of 22967
    Senior Member
    Επειδή δεν πρόλαβα να γράψω στο θέμα "τι θέλουν οι γυναίκες" θα ήθελα να απαντήσω σε αυτο που ήδη είχα γράψει και δεν πρόλαβα.
    Συμφωνω με κοκκινοσκουφιτσα!
    ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ο καθένας έχει μια ζωή και δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να σταματήσει επειδή βρέθηκε ένας άνθρωπος στην ζωή μας ή μπήκαμε στην ζωή του. Χαλαρά πάρτε πράγματα βρε κορίτσια και ΜΗΝ πιέζετε τους ανθρωπους. Εσεις δεν έχετε να κάνετε τιποτα άλλο στην ζωή σας? Ενδιαφέροντα?

Banned
    Όταν αγαπάς αγαπάς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Όταν αγαπάς αγαπάς.
    αγαπας ναι δεν γινεσαι φορτιο στον αλλο
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Μόλις άκουσα για ένα γνωστό μου που έγινε δεκτός στο Εράσμους και έγινα πράσινος από τη ζήλεια μου... :(

....σκέφτομαι πως ήταν το φόρουμ παλιά και πως κατάντησε.
    Σκέφτομαι πόσα αξιόλογα μέλη έχουν αποχωρήσει και μου λείπουν οι όμορφες συζητήσεις, ακόμη και οι καυγάδες μας που μπορεί να έφταναν δεκάδες σελίδες αλλά ποτέ δεν έπεφταν στο επίπεδο της τριτοκλασάτης και εύκολης βωμολοχίας.
    Μου λείπουν πολλοί; η Σοφία, η γουιρντ, ο όμπορο, ακόμη και ο κρίνο :Ρ
    Θα μου πείτε γιατί δεν φεύγω?
    Με το ένα πόδι έξω είμαι και την ευχή να αλλάξει κάτι...:)

Banned
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    αγαπας ναι δεν γινεσαι φορτιο στον αλλο
    Βρε bloodykate, άμα σε αγαπάει και ο άλλος, δεν γίνεσαι φορτίο! Πρέπει να σε σέβεται και να σου αφιερώνει χρόνο, όχι να σε έχει σαν σκουπίδι, τελευταία προτεραιότητα στην ζωή του.

Banned
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Μόλις άκουσα για ένα γνωστό μου που έγινε δεκτός στο Εράσμους και έγινα πράσινος από τη ζήλεια μου... :(
    Γιατί είχες δηλώσει συμμετοχή;

Senior Member
    Βρε bloodykate, άμα σε αγαπάει και ο άλλος, δεν γίνεσαι φορτίο! Πρέπει να σε σέβεται και να σου αφιερώνει χρόνο, όχι να σε έχει σαν σκουπίδι, τελευταία προτεραιότητα στην ζωή του.
    σαν να πηγαινετε μαζι να διαλεγεις ρουχα, ε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ....σκέφτομαι πως ήταν το φόρουμ παλιά και πως κατάντησε.
    Σκέφτομαι πόσα αξιόλογα μέλη έχουν αποχωρήσει και μου λείπουν οι όμορφες συζητήσεις, ακόμη και οι καυγάδες μας που μπορεί να έφταναν δεκάδες σελίδες αλλά ποτέ δεν έπεφταν στο επίπεδο της τριτοκλασάτης και εύκολης βωμολοχίας.
    Μου λείπουν πολλοί; η Σοφία, η γουιρντ, ο όμπορο, ακόμη και ο κρίνο :Ρ
    Θα μου πείτε γιατί δεν φεύγω?
    Με το ένα πόδι έξω είμαι και την ευχή να αλλάξει κάτι...:)
    Θα συμφωνήσω. Κάποιοι έχουν κάνει "κατάληψη" του φόρουμ, όχι επειδή έχουν κάτι να πουν, αλλά μάλλον γιατί δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν στη μίζερη ζωή τους. Δυστυχώς...

Senior Member
    αναρωτιεμαι..
    αν εχεις επιπεδο σαλονιου μπορεις να επικοινωνησεις και με επιπεδο χεστρας? η μονο στο σαλονι τη βγαζεις?
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    αναρωτιεμαι..
    αν εχεις επιπεδο σαλονιου μπορεις να επικοινωνησεις και με επιπεδο χεστρας? η μονο στο σαλονι τη βγαζεις?
    εκει συνηθως καθεσαι μονος και δεν πολυεπικοινωνεις

Senior Member
    ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΗΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ Η ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΨΕΣ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ,ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ ΟΤΑΝ ΔΕ ΘΕΣ,ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩ ΣΗΚΩ - ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΣΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΟΤΕΛΙΚΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΙ !!!!!!
    ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ !!!! ΕΙΣΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ-ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ !!!! ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΙΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΣΑΝ ΒΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΤΕ,ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ?? ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....
    ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ !!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ,ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ Η ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΙ !!! ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙ, 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΤΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 5-8 !!! :D

Senior Member
    Γιατί είχες δηλώσει συμμετοχή;
    Όχι, επειδή δεν έβρισκα αντιστοιχίες μαθημάτων κι εκτός τούτου ψιλοδείλιασα.

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    σαν να πηγαινετε μαζι να διαλεγεις ρουχα, ε?
    Ναι, γιατί όχι. :)

Senior Member
    αυτα ειναι γυναικειες δουλειες ρε συ... white
    και δεν μπορεις να υποχρεωνεις το συντροφο σου να κανει πραματα που δεν θελει