Τι ξερεις δλδ? Διοτι όπως ειπες πιο πριν οι "ευαισθητοι" είναι τα θυματα.
Κι αυτους που λες "λύκους" δεν ειναι και τόσο λύκοι όσο πιστεύεις!! Απλά το θύμα ένεκα φόβου εξειδανικεύει το θύτη του!
Printable View
Όλο ψάχνω για ταξιδιωτικά πακέτα και ενθουσιάζομαι -νιλωθω ανάγκη να πάω κάπου (και εχω υπόψη προορισμούς).
ΑΛΛΑ δεν το κάνω! Σκέφτομαι τη μοναξιά και τις σκέψεις που θα με βασανίζουν (θεματα ψυχολογιας που άπτονται μοναξιάς). Άρα δεν θα περάσω καλά! Γι αυτο βασικά δεν τολμώ.
Καποιος φιλος, μου είπε πως αυτος δεν χαλιέται να πάει μονος και το έχει κάνει. Μου ειπε, παιρνάς καλά και μόνος εκει που θα πας φτάνει να τα εχεις καλά με τον εαυτό σου!
Άρα τα εντονα αισθηματα μοναξιας που θεωρω πιθανόν να έχω ειναι απόδειξη ότι δεν τα έχω καλά με μένα ως μια τετοια πτυχή του εαυτού μου.
Άρα μάλλον δεν παω.
Σκέφτομαι πόσο θα ήθελα έναν άνθρωπο να μου πει απλά ότι όλα είναι καλά
Σκέφτομαι ότι αυτή είναι μία από τις φορές που νιώθω τρομερά μόνη κι αυτό πονάει πολύ...
σ'ευχαριστω why :)
κύκνε και εγώ μία απ'τα ίδια.
Μπορεί να μου πει κανεις γιατί στελνω συνεχεια CVs ενώ ξέρω πως δεν πρόκειται να ενδιαφερθώ (έστω κι αν φαινονται καλές για μενα δουλειές), εκτός κι αν βρεθω μπροστα σε κανα θαυμα. Νοειται πως είμαι σχεδόν ευχαριστημένος με το τωρα.
Και εγω εχω γινει γονιος της μανας μου καθως πατερα δεν εχω...αν ειν δυνατον ο ανικανος ναρκομανης που πλεον καθαρισε και προσπαθει να φροντιζει τους αλλους....
Παντως για το θεμα και εγω ευαισθηυος ειμαι ευθικκτος και ευερεθιστος δυσκολευομαι στις σχεσεις με τους ανθρωπους και ενα περιεργο πραγμα ενω δεν εχω δυνατη προσωπικοτητα συο να ανταγωνιζομαι η να διεκδικω υο παρελθον μου ειναι γεματο απο ανυικοινωνικες συμπεριφορες....απλως χανω λιγο το μετρο δεν ειμαι οριοθετημενος και ευκολα βγαζω αναρμοστες συμπεριφορες....αλλα προσπαθω οσο γινεται να συμπεριφερομαι σαν ανθρωπος πραγμα δυσκολο οντας λιγο νευρικος και παρορμητικος....χωρις την αγωγη κιολας δεν εχω αναστολες και ειμαι σαν μπετο δεν νιωθω κατι εκτος απο αγχος και θυμο
Με τον ορο αντικοινωνικες συμπεριφορες εννοουσα παραβασεις συλληψεις προσαγωγες επιθετικες συμπεριφορες κτλπ