ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 738
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 738 of 1380 FirstFirst ... 2386386887287367377387397407487888381238 ... LastLast
Results 11,056 to 11,070 of 20693
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Δεν χρειαζεται να καταλαβω ξερω απο bullying!!
    Τι ξερεις δλδ? Διοτι όπως ειπες πιο πριν οι "ευαισθητοι" είναι τα θυματα.
    Κι αυτους που λες "λύκους" δεν ειναι και τόσο λύκοι όσο πιστεύεις!! Απλά το θύμα ένεκα φόβου εξειδανικεύει το θύτη του!
    γιάννης

Όλο ψάχνω για ταξιδιωτικά πακέτα και ενθουσιάζομαι -νιλωθω ανάγκη να πάω κάπου (και εχω υπόψη προορισμούς).
    ΑΛΛΑ δεν το κάνω! Σκέφτομαι τη μοναξιά και τις σκέψεις που θα με βασανίζουν (θεματα ψυχολογιας που άπτονται μοναξιάς). Άρα δεν θα περάσω καλά! Γι αυτο βασικά δεν τολμώ.
    Καποιος φιλος, μου είπε πως αυτος δεν χαλιέται να πάει μονος και το έχει κάνει. Μου ειπε, παιρνάς καλά και μόνος εκει που θα πας φτάνει να τα εχεις καλά με τον εαυτό σου!
    Άρα τα εντονα αισθηματα μοναξιας που θεωρω πιθανόν να έχω ειναι απόδειξη ότι δεν τα έχω καλά με μένα ως μια τετοια πτυχή του εαυτού μου.
    Άρα μάλλον δεν παω.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Όλο ψάχνω για ταξιδιωτικά πακέτα και ενθουσιάζομαι -νιλωθω ανάγκη να πάω κάπου (και εχω υπόψη προορισμούς).
    ΑΛΛΑ δεν το κάνω! Σκέφτομαι τη μοναξιά και τις σκέψεις που θα με βασανίζουν (θεματα ψυχολογιας που άπτονται μοναξιάς). Άρα δεν θα περάσω καλά! Γι αυτο βασικά δεν τολμώ.
    Καποιος φιλος, μου είπε πως αυτος δεν χαλιέται να πάει μονος και το έχει κάνει. Μου ειπε, παιρνάς καλά και μόνος εκει που θα πας φτάνει να τα εχεις καλά με τον εαυτό σου!
    Άρα τα εντονα αισθηματα μοναξιας που θεωρω πιθανόν να έχω ειναι απόδειξη ότι δεν τα έχω καλά με μένα ως μια τετοια πτυχή του εαυτού μου.
    Άρα μάλλον δεν παω.
    Γιατί δεν πας με γκρουπ να γνωρίσεις και κόσμο?Εγώ είχα πάει Κωνσταντινούπολη και αν και δεν ήξερα κανέναν έκανα παρέες και πέρασα τέλεια.

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Τι ξερεις δλδ? Διοτι όπως ειπες πιο πριν οι "ευαισθητοι" είναι τα θυματα.
    Κι αυτους που λες "λύκους" δεν ειναι και τόσο λύκοι όσο πιστεύεις!! Απλά το θύμα ένεκα φόβου εξειδανικεύει το θύτη του!
    Δεν το καταλαβα αυτο μου το κανεις πιο λιανα;

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο θα ήθελα έναν άνθρωπο να μου πει απλά ότι όλα είναι καλά

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Σκέφτομαι πόσο θα ήθελα έναν άνθρωπο να μου πει απλά ότι όλα είναι καλά
    Όλα είναι καλά!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι αυτή είναι μία από τις φορές που νιώθω τρομερά μόνη κι αυτό πονάει πολύ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    σ'ευχαριστω why

κύκνε και εγώ μία απ'τα ίδια.

Quote Originally Posted by Mary93 View Post
    Γιατί δεν πας με γκρουπ να γνωρίσεις και κόσμο?Εγώ είχα πάει Κωνσταντινούπολη και αν και δεν ήξερα κανέναν έκανα παρέες και πέρασα τέλεια.
    Δεν είναι και άσχημη ιδέα... αν και, άμα φτιάξεις καλή διάθεση στον εαυτο σου και αφήσεις τα ψυχολογικά σου πίσω πας και μόνος.
    γιάννης

Quote Originally Posted by always sad View Post
    Δεν το καταλαβα αυτο μου το κανεις πιο λιανα;
    Ειναι λύκοι μαζί σου επειδή τους έκανες (με τη σταση σου έναντι τους) να πιστέψουν πως εισαι πιο αδύνατος τους!
    γιάννης

Μπορεί να μου πει κανεις γιατί στελνω συνεχεια CVs ενώ ξέρω πως δεν πρόκειται να ενδιαφερθώ (έστω κι αν φαινονται καλές για μενα δουλειές), εκτός κι αν βρεθω μπροστα σε κανα θαυμα. Νοειται πως είμαι σχεδόν ευχαριστημένος με το τωρα.
    γιάννης

Senior Member
    Και εγω εχω γινει γονιος της μανας μου καθως πατερα δεν εχω...αν ειν δυνατον ο ανικανος ναρκομανης που πλεον καθαρισε και προσπαθει να φροντιζει τους αλλους....
    Παντως για το θεμα και εγω ευαισθηυος ειμαι ευθικκτος και ευερεθιστος δυσκολευομαι στις σχεσεις με τους ανθρωπους και ενα περιεργο πραγμα ενω δεν εχω δυνατη προσωπικοτητα συο να ανταγωνιζομαι η να διεκδικω υο παρελθον μου ειναι γεματο απο ανυικοινωνικες συμπεριφορες....απλως χανω λιγο το μετρο δεν ειμαι οριοθετημενος και ευκολα βγαζω αναρμοστες συμπεριφορες....αλλα προσπαθω οσο γινεται να συμπεριφερομαι σαν ανθρωπος πραγμα δυσκολο οντας λιγο νευρικος και παρορμητικος....χωρις την αγωγη κιολας δεν εχω αναστολες και ειμαι σαν μπετο δεν νιωθω κατι εκτος απο αγχος και θυμο

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Και εγω εχω γινει γονιος της μανας μου καθως πατερα δεν εχω...αν ειν δυνατον ο ανικανος ναρκομανης που πλεον καθαρισε και προσπαθει να φροντιζει τους αλλους....
    Παντως για το θεμα και εγω ευαισθηυος ειμαι ευθικκτος και ευερεθιστος δυσκολευομαι στις σχεσεις με τους ανθρωπους και ενα περιεργο πραγμα ενω δεν εχω δυνατη προσωπικοτητα συο να ανταγωνιζομαι η να διεκδικω υο παρελθον μου ειναι γεματο απο ανυικοινωνικες συμπεριφορες....απλως χανω λιγο το μετρο δεν ειμαι οριοθετημενος και ευκολα βγαζω αναρμοστες συμπεριφορες....αλλα προσπαθω οσο γινεται να συμπεριφερομαι σαν ανθρωπος πραγμα δυσκολο οντας λιγο νευρικος και παρορμητικος....χωρις την αγωγη κιολας δεν εχω αναστολες και ειμαι σαν μπετο δεν νιωθω κατι εκτος απο αγχος και θυμο

Και εγώ δεν είμαι οριοθετημένη kavkaz και αν και δεν έχω μπλέξει με ναρκωτικά και γενικά είμαι ευγενική και ευαίσθητη αλλά είμαι ευθικτη ευερέθιστη και πολλές φορές αντικοινωνική.

Senior Member
    Με τον ορο αντικοινωνικες συμπεριφορες εννοουσα παραβασεις συλληψεις προσαγωγες επιθετικες συμπεριφορες κτλπ

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Με τον ορο αντικοινωνικες συμπεριφορες εννοουσα παραβασεις συλληψεις προσαγωγες επιθετικες συμπεριφορες κτλπ
    Κατάλαβα.Εγώ ότι πολλές φορές παρεμηνεύω αρκετά τη συμπεριφορά των άλλων και έχω άσχημα ξεσπάσματα .Γτ δεν έχω συναισθηματική αντικειμενικότητα