120,4
Yay! Εχασα 100 ολόκληρα γραμμάρια ΧΔ αχαχαχα
Printable View
120,4
Yay! Εχασα 100 ολόκληρα γραμμάρια ΧΔ αχαχαχα
Skarlet κανε διαιτα να χασεις κι αλλα, τα πρωτα χανονται ευκολα. Καλη αρχη!
Καλημερα 102.4
Κάνω :)
Καλημέρα.Εμένα μου είχε πει,ότι είναι διατροφή με 1.800 θερμίδες,αλλά δεν τις είχα υπολογίσει και ποτέ για να ξέρω σίγουρα.Πάντως είχα χάσει 1-2 κιλά όσο ήμουν έγκυος και τώρα θηλάζω,οπότε φαντάζομαι ότι και με το θηλασμό θα καίω κάποιες θερμίδες.Δεν ξέρω αν τα πάω καλά.Τις δυό τελευταίες ημέρες,που μέτρησα θερμίδες,τις βρήκα λίγες.Εχθές το βράδυ,μέτρησα τις θερμίδες και ήταν περίπου 1.440 ,οπότε ,έφαγα και δύο μικρά μήλα για να τις αυξήσω.Quote:
Originally posted by sweetOctober
στην εγγυμοσυνη μου ειχε δωσει διαιτολογιο 1600 θερμιδες στο οποιο ομως μου επετρεπε να φαω πολυ περισσοτερο, ειδικα υδατανθρακες λογω του μωρου (απαραιτηττοι). Κι αυτο γιατι ηταν για διαβητη η διατροφη, οποτε τον ενοιαζε ο συνδιασμος τροφων και να μην ανεβαζω ζαχαρο. Ετσι ετρωγα περισσοτερο απο πριν την εγγυμοσυνη αλλα σωστες τροφες. Ποσο ειναι το παιδακι σου? Ποσα εχεις? Να σου ζησει!
Μια χαρα πας! Σημερα δε ζυγιστηκα γιατι ημουν πολυ πρωινη και το ξεχασα. Σε λιγο θα ζυγιστω αναγκαστικα φαγωμενη...νιωθω ξεφουσκωτη και ομορφα, αν και με λιγο υπνο (με ξενυχτησε ο μπραντ πιτ χθες χαχαχαχα) θελω να παω βολτα μετα τη δουλεια, νιωθω ηδη λες κι χω αδυνατισει (κακο αυτο...).
Αν θηλάζεις πρέπει να τρως πολύ καλά!
lost πως και κανεις διαιτα ενω θηλαζεις? Φευγουν τα κιλα με το θηλασμο και μονο! Αν παλι οχι τοτε πρεπει να συμβουλευτεις τη συμβουλο θηλασμου σου τι να τρως για να αδυνατισεις. Δεν ξερω αν ειναι ιδιες οι θερμιδες κυησης με τις θερμιδες θηλασμου, αλλωστε στην κυηση ειναι για διατηρηση ενω στο θηλασμο τις μειωνεις για αδυνατισμα. Σιγουρα ειναι σημαντικο και πρεπει να ρωτησεις καποιον ειδικο.
102.0 πριν λιγο :wink1:Quote:
Originally posted by sweetOctober
Καλημερα 102.4
αμα βλεπεις και δε χανεις κοψε φαγητο η μετρα πιο αναλυτικα θερμιδες μηπως ειναι περισσοτερες απο οσες νομιζεις (που λεγαμε στο αλλο ποστ)Quote:
Originally posted by Scarllet_D
Κάνω :)
Και όμως!Εγώ έχω πάρει αρκετά κιλά ,ενώ θηλάζω,αλλά έχω ακούσει και για πολλές θηλάζουσες,που επίσης έχουν πάρει κιλά.
Δεν είχα σκεφτεί,ότι είναι τόσο σημαντικό για την διατροφή.Θα ψάξω, να ρωτήσω ,κάποιον σύμβουλο θηλασμού.
Ξέχασα,σήμερα είμαι 91,400.
SweetOctober, μωρέ γενικα ο οργανισμός μου ανταποκρίνεται καλά στην διατροφή, απλά πρώτη μέρα ειναι, λογικό να μην έχασα τίποτα σχεδόν ^_^
Καλημέρα. 92,700 . Αδιαθέτησα,οπότε,μάλλον είναι κατακράτηση.
117,3
Ξε-αδιαθέτησα οπότε μάλλον ξεπτηστηκα, γιατι δεν νομιζω να εχασα 3 κιλά σε μια μέρα αχαχαχαχα
Σκαρλετ ειδες? Μια χαρα! Πηρες τα πανω σου ελπιζω, εμενα το καθημερινο ζυγισμα μου εχει δειξει οτι πριν την περιοδο βλεπω το κανονικο μου βαρος, ακριβως πριν. Μετα ολο κατακρατησεις ειμαι, σε σπανιες περιπτωσεις μετα την περιοδο ισως ξεφουσκωσω.
Δε ζυγιστηκα σημερα νηστικη το ξεχασα, σε λιγο θα ανεβω παλι φαγωμενη, αλλα θελω να δειξω στον εαυτο μου οτι δεν εγινε και κατι τρομερο που χλαπακιασα χθες, δε μπαινουν 5 κιλα σε μια μερα...........
103.4 ντυμενη (μπρρρρρρρρ) και εννοειται εχοντας φαει :wink2: