Εσένα WildHoney σε έχουν ενημερώσει για όλα αυτά που λέει η νίμο να προσέχεις;
Printable View
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Τελικά τι έγινε με την αγαμία βρήκαμε άκρη;
Τέλειωσα ένα project στο οποίο εργάζομαι πάνω από ενάμιση μήνα τώρα και είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα.
Μιλάς για υποτίμηση και χειραγώγηση; Αλήθεια τώρα;
Κι εσύ γιατί δεν έχει λάβει ποινές; αν και θα έπρεπε σε αρκετά μηνύματα σου-καλή ώρα όπως στο συγκεκριμένο μήνυμα-... (σου έχω πρασινίσει αρκετά μηνύματα σου, αλλά δεν σου έχω δώσει ποινή).
Μήπως είσαι και συ μέρος της "κλίκας" και δεν το ξέρεις;
Σε παρακαλώ! Σε παρακαλώ!!
Τι λέτε;
Έχω λάβει ποινή για εκτός θέματος..
Εγώ σας παρακαλώ πολύ εδώ μέσα με αυτή σας την συμπεριφορά..
Σας έχω στείλει αναφορές με το μέλος να με χαρακτηρίζει και δεν πρασίνισε καν το μήνυμα της ..
Χθες κάποιο άλλο μέλος σας έστειλε αναφορές γιατί την προσβάλουν χωριάτισα την ανεβάζουν αξέστη την κατεβάζουν και ακόμα και σήμερα τα μηνύματα είναι εκεί..
Ντροπή επιτέλους σεβασνος σε ανθρώπου που λένε ότι έχουν κατάθλιψη..
Αρκετά λοιπόν με την στοχευμενη διαχειρηση και στην τελική δεν είμαστε εδώ για εσάς ούτε για το άλλο μέλος με τους διπλούς τριπλούς λογαριασμούς που ανέχεστε..
Ειμάστε εδώ γιατί υποτίθεται είναι φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης και καλλιεργειται με την ανοχή σας συμπεριφορές που δηλώνουν ότι δεν έχουν κανένα θέμα και κάνουν συνέχεια μπουλινγκ ..
Αυτά κ.Αεον ,όχι σε εμάς αυτό το gashliting εδώ μέσα.
Είπαμε κατάθλιψη έχουμε δεν είμαστε ανόητοι να μην βλέπουμε πόσο επιλεκτικός είσαι
.
Άκου εκεί ποινή για εκτός θέματος ενώ σε όλα τα θέματα βγαίνουμε εκτός.
Πλέον θα απαντάω σε όσους με προκαλούν και αν πρασινίζει τα μηνύματα θα είναι γιατί αυτοί ασχολούνται..
Οπότε σεβασμος σε εμάς ,ντροπή πλέον να φεύγουν μέλη που έχουν όντως θέματα γιατί εσείς επιτρέπετε σε αυτους που δήθεν ΔΕΝ έχουν να προσβάλουν...
Για κοιτάξτε τι φόρουμ έχετε στην τελική και σίγουρα δεν ευθύνομαι εγώ...
Και στο πληθυντικκ σας παρακαλώ όπως σας μιλάω εγώ,,δεν γνωριζόμαστε από χθες και δεν θυμάμαι να σας έχω δώσει το δικαίωμα να μου μιλάτε στον ενικό.
Ίση είμαι εδώ μέσα μόνο με αυτούς που δηλώνουν ότι έχουμε κατάθλιψη, κανέναν άλλον...
Καλή σας συνέχεια δεν θέλω πλέον καμία αναφορά ούτε με εσάς ούτε με την κλίκα σας ...δεν είμαι εδώ για εσάς
Γιατί ασχολείστε με κάτι που δεν σας αρέσει? Αν εγώ γράψω μια βλακεία η κάτι που σας ενοχλεί μπορείτε να το προσπεράσετε, μην απαντάτε και μην χαλάτε την διάθεση σας. Είναι απλό. Ένα , δύο, τρία, ψεύτικα ονόματα βλέπετε που δεν είναι ο κόσμος όλος ούτε σας ξέρουν, γράφουν κάτι και εσείς πέφτετε σε κατάθλιψη? Πρέπει να το διαχειριστείτε διαφορετικά, υπάρχει μια απάντηση προσβλητική, αν δεν είναι αλήθεια πάμε παρακάτω διαφορετικά αν έχουν λίγο δίκιο προσπαθούμε να το διορθώσουμε
Ακριβώς αυτό φίλε.. Η τρέλα δεν πάει στα βουνά τελικά.. Εντωμεταξύ η τύπισσα έχει αλλάξει 800 προφίλ.. Τη μια είναι κάποια Ντιντι.. Την άλλη μάνα με δυο μεγάλα παιδιά και έναν άντρα δίμετρο, τώρα μητέρα χωρισμένη με μικρό παιδί, και πάει λέγοντας. Μιλάμε για σάικο καταστάσεις.
Ενώ την έχουν πάρει χαμπάρι όλοι στο φόρουμ, αυτή εκεί ψεύδεται, προκαλεί, υποκρίνεται.. Το σημαντικότερο και πιο ακραίο βγάζει πράματα από το μυαλό της που δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση.. κλίκα, υποτίμηση, χειραγώγηση κτλ. Ότι να ναι.. Δουλειά δεν είχε ο διάβολος.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση:p
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση:cool:
ήρθα για το σημερινό μεροκάματο.... κι επειδή έχει ξεφύγει πάλι η κατάσταση, ξεκίνησα να διαγράφω μηνύματα και να μοιράζω παρατηρήσεις με μικρότερη ανοχή από ότι έκανα τόσο καιρό.
Ενημερώνω πως δεν θα απαντήσω σε κανένα από τα κλασσικά υβριστικά/προσβλητικά μηνύματα που συνήθως λαμβάνω στο inbox μετά από απόδοση παρατηρήσεων.
Αμα θες ν κανεις καλα την δουλια σου παρατηρησε κ την renedy k την wild ταδε ..αυτες κανουν πρτυ εδω μεσα .. αλλιως δεν δικαιολογεις το μεροκαματο ....οταν καποιος σ λεει κανε καλα την δουλια σου κανε την ....κατι κανεις λαθος ....τι δεν θες ν καταλαβεις ?αυστηρος σε ολους οχι επιλεκτικα
Και που ξέρετε τι πρόβλημα έχει ο καθένας; Γιατί κι εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα, έχω κάνει πολλές απόπειρες κι ακόμα κάποιες φορές μου περνάει η σκέψη απ' το μυαλό... Και γιατί όλο το φόρουμ μπαναρισμένο; Ενόχλησα κανέναν προσωπικά και δεν το κατάλαβα; Κι εμένα με ταράζει αυτή η επιθετικότητα των τελευταίων ημερών κι ας μην έχει στραφεί και σ' εμένα ακόμα αλλά δεν βλέπω να ενδιαφέρει κανέναν... Προς αποφυγή παρεξηγήσεων να διευκρινίσω πως όταν μιλάω για επιθετικότητα αναφέρομαι σε όλους τους εμπλεκόμενους απλώς διάλεξα το δικό σας μήνυμα για ν' απαντήσω γιατί ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα...
Την παροιμία είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, φαντάζομαι την γνωρίζεις...
Λοιπόν, ανέχτηκα κατ' επανάληψη τις προσβολές σου και τα αυθαίρετα/συκοφαντικά συμπεράσματα σου για το είδος της διαχείρισης που ασκώ.
Ακόμη χειρότερα -κάτι που το μετάνιωσα ήδη- ανέχτηκα την αρχική παραβίαση σου, με τα πολλαπλά προφίλ και τα συνοδά ψέμματα σου για το ποια είσαι και τι κάνεις τα οποία
1. συνιστούν εξαπάτηση των συνομιλητών σου στο φόρουμ
2. πυροδοτούν τόσες και τόσες εντάσεις και συγκρούσεις.
Δεν θα έπρεπε -με απλά λόγια- να επιτρέψω να υπάρχεις στο φόρουμ, από την 1η ημέρα της επαν-εγγραφής σου.
Μην το χοντραίνεις λοιπόν με βαρύγδουπες προσβολές, δεν έχει νόημα.
Τον σεβασμό δεν τον απαιτείς.... αυτό σημαίνει πως έχεις ήδη χάσει την ηρεμία σου.... γι αυτο λοιπόν σου συνιστώ να αποχωρίσεις οριστικά από το φόρουμ.
Ωστόσο, αν θέλεις να κοροϊδευόμστε μεταξύ μας, δεν έχω αντίρρηση να αρχίσουμε να μιλούμε με το σεις και με το σας... με έναν ωραιότατο πληθυντικό ειρωνίας (και επίφασης ευγένειας).
και σε αυτές... και σε αυτούς... και σε σένα... και σε άλλους.... και σε όλους, έχω χαρίσει εκατοντάδες ποινές. Εκατό χαρίζω, μία δίνω....
Δεν κρατάω ζυγαριά όμως...
Αποφεύγω να δίνω ποινές, μέχρις ότου παρατραβήξουν κάποια πράγματα.
Τότε, όσοι εμπλέκονται λαμβάνουν ποινές, για μηνύματα που νωρίτερα μπορεί να τους είχα χαριστεί.
Με αυτή την έννοια, δεν υπάρχει μια ακριβοδίκαιη ζυγαριά.
Αν όμως δεν καταλαβαίνεις το σκεπτικό πίσω από την συμπεριφορά μου, δεν μπορώ να το κάνω... λιανέστερο.
Συμφωνω ....οκ....καταλαβα το σκεπτικο σου....ακου ομως κ εμενα ...εγω ειμαι περαστικος απο εδω οπως βλεπεις.. καθομαι ενα 2 μηνες κ μετα εξαφανοζπμαο κ για πολυ καιρο....ειναι θεμα ψυχολογιας....οποτε εχω φαει ποινες πολλες για λιγο καιρο....οι αλλες 2 που προανεφερα ειναο μονιμες εδω καθε μερα....σαν να λεμε ερχονται για καφε καθε μερα....αν εοχες δωσει τις ποινες σωστα δεβ θα ξαναπαταγαν εδω ....αλά βλεπεις τον μονιμο πελατη τον χαιδευουμε......
Αλλα οκ ετσι ινε η ζωη ....δεν τηβ μαθαμε τωρα....ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?Ενταξει ειμαστε !!
Τόσες φορές που απευθύνθηκα σε σένα μέσω σχολιασμού γιατί δεν μίλησες,και το έκανες τώρα;Είναι ξεκάθαρα κάποια πράγματα,και δεν χωρούν αμφισβήτηση.Η κλίκα υπάρχει είτε το δέχεσε είτε όχι.Και αυτή η κλίκα αποτελείται από ταραξίες οι οποίοι μπήκαν εδώ μέσα έχοντας ως μοναδικό στόχο να κάνουν προπαγάνδα.Φύγαν κάποια άτομα εξαιτίας τους(αποδείξη;γιατί τόσα μέλος έχουν μείνει ανενεργά εδώ και χρόνια),και πολλά είναι ένα βήμα πριν το κάνουν.Εφόσον το κάνατε κωλοχανιο,να το χαίρεστε.Όταν κάποια στιγμή πέσουν και καταγγελίες για ιντερνετικό μπουλιγκ σε ψυχικά αδύναμα άτομα τότε να δω τι θα πεις!!