Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 198
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 198 of 356 FirstFirst ... 98148188196197198199200208248298 ... LastLast
Results 2,956 to 2,970 of 5326
    Super Moderator
    Quote Originally Posted by Babis1974 View Post
    Αμα θες ν κανεις καλα την δουλια σου παρατηρησε κ την renedy k την wild ταδε ..αυτες κανουν πρτυ εδω μεσα .. αλλιως δεν δικαιολογεις το μεροκαματο ....οταν καποιος σ λεει κανε καλα την δουλια σου κανε την ....κατι κανεις λαθος ....τι δεν θες ν καταλαβεις ?αυστηρος σε ολους οχι επιλεκτικα
    Σου έδωσα μόνο μια παρατήρηση, αντί για τρεις.
    Τι; επιλεκτικός είμαι και μαζί σου;
    Να ρθει παρακαλώ κάποιος να με επιπλήξει που σου χαρίστηκα και είμαι μεροληπτικός...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Σου έδωσα μόνο μια παρατήρηση, αντί για τρεις.
    Τι; επιλεκτικός είμαι και μαζί σου;
    Να ρθει παρακαλώ κάποιος να με επιπλήξει που σου χαρίστηκα και είμαι μεροληπτικός...
    Σε αυτες εδωσες ?ποσες ?κ ποσες χαρισες ?

Super Moderator
    Σε αυτες εδωσες ?ποσες ?κ ποσες χαρισες ?
    και σε αυτές... και σε αυτούς... και σε σένα... και σε άλλους.... και σε όλους, έχω χαρίσει εκατοντάδες ποινές. Εκατό χαρίζω, μία δίνω....
    Δεν κρατάω ζυγαριά όμως...
    Αποφεύγω να δίνω ποινές, μέχρις ότου παρατραβήξουν κάποια πράγματα.
    Τότε, όσοι εμπλέκονται λαμβάνουν ποινές, για μηνύματα που νωρίτερα μπορεί να τους είχα χαριστεί.
    Με αυτή την έννοια, δεν υπάρχει μια ακριβοδίκαιη ζυγαριά.
    Αν όμως δεν καταλαβαίνεις το σκεπτικό πίσω από την συμπεριφορά μου, δεν μπορώ να το κάνω... λιανέστερο.

Senior Member
    και σε αυτές... και σε αυτούς... και σε σένα... και σε άλλους.... και σε όλους, έχω χαρίσει εκατοντάδες ποινές. Εκατό χαρίζω, μία δίνω....
    Τότε, όσοι εμπλέκονται λαμβάνουν ποινές, για μηνύματα που νωρίτερα μπορεί να τους είχα χαριστεί.
    Αν όμως δεν καταλαβαίνεις το σκεπτικό πίσω από την συμπεριφορά μου, δεν μπορώ να το κάνω... λιανέστερο.
    Συμφωνω ....οκ....καταλαβα το σκεπτικο σου....ακου ομως κ εμενα ...εγω ειμαι περαστικος απο εδω οπως βλεπεις.. καθομαι ενα 2 μηνες κ μετα εξαφανοζπμαο κ για πολυ καιρο....ειναι θεμα ψυχολογιας....οποτε εχω φαει ποινες πολλες για λιγο καιρο....οι αλλες 2 που προανεφερα ειναο μονιμες εδω καθε μερα....σαν να λεμε ερχονται για καφε καθε μερα....αν εοχες δωσει τις ποινες σωστα δεβ θα ξαναπαταγαν εδω ....αλά βλεπεις τον μονιμο πελατη τον χαιδευουμε......
    Αλλα οκ ετσι ινε η ζωη ....δεν τηβ μαθαμε τωρα....ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?Ενταξει ειμαστε !!

Banned
    Την παροιμία είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, φαντάζομαι την γνωρίζεις...

Λοιπόν, ανέχτηκα κατ' επανάληψη τις προσβολές σου και τα αυθαίρετα/συκοφαντικά συμπεράσματα σου για το είδος της διαχείρισης που ασκώ.
    Ακόμη χειρότερα -κάτι που το μετάνιωσα ήδη- ανέχτηκα την αρχική παραβίαση σου, με τα πολλαπλά προφίλ και τα συνοδά ψέμματα σου για το ποια είσαι και τι κάνεις τα οποία
    1. συνιστούν εξαπάτηση των συνομιλητών σου στο φόρουμ
    2. πυροδοτούν τόσες και τόσες εντάσεις και συγκρούσεις.

Δεν θα έπρεπε -με απλά λόγια- να επιτρέψω να υπάρχεις στο φόρουμ, από την 1η ημέρα της επαν-εγγραφής σου.
    Μην το χοντραίνεις λοιπόν με βαρύγδουπες προσβολές, δεν έχει νόημα.

Τον σεβασμό δεν τον απαιτείς.... αυτό σημαίνει πως έχεις ήδη χάσει την ηρεμία σου.... γι αυτο λοιπόν σου συνιστώ να αποχωρίσεις οριστικά από το φόρουμ.
    Ωστόσο, αν θέλεις να κοροϊδευόμστε μεταξύ μας, δεν έχω αντίρρηση να αρχίσουμε να μιλούμε με το σεις και με το σας... με έναν ωραιότατο πληθυντικό ειρωνίας (και επίφασης ευγένειας).
    Τόσες φορές που απευθύνθηκα σε σένα μέσω σχολιασμού γιατί δεν μίλησες,και το έκανες τώρα;Είναι ξεκάθαρα κάποια πράγματα,και δεν χωρούν αμφισβήτηση.Η κλίκα υπάρχει είτε το δέχεσε είτε όχι.Και αυτή η κλίκα αποτελείται από ταραξίες οι οποίοι μπήκαν εδώ μέσα έχοντας ως μοναδικό στόχο να κάνουν προπαγάνδα.Φύγαν κάποια άτομα εξαιτίας τους(αποδείξη;γιατί τόσα μέλος έχουν μείνει ανενεργά εδώ και χρόνια),και πολλά είναι ένα βήμα πριν το κάνουν.Εφόσον το κάνατε κωλοχανιο,να το χαίρεστε.Όταν κάποια στιγμή πέσουν και καταγγελίες για ιντερνετικό μπουλιγκ σε ψυχικά αδύναμα άτομα τότε να δω τι θα πεις!!

Senior Member
    μια ερωτηση ΑΕΟΝ.
    μας ειπες οτι με την ανοχη σου (την οποια μετανοιωσες) ξαναμπηκε εδω κανοντας την κινεζα και παραμενει μεχρι σημερα, με ψευδη στοιχεια το μελος νεμο/ μαριλου/ ντιντι/ και λοιπες συνεργαζομενες ψευτικες προσωπικοτητες.

αυτο σημαινει, οτι την καταλαβες οπως εμεις, λογω συμπεριφορας και αποψεων, ή οτι ηταν φανερο λογω στοιχειων στον σερβερ;

Banned
    Εφόσον παραδέχεσαι ότι δεν μπορείς να είσαι ακριβοδίκαιος τι στο διάολο σε βάλανε διαχειριστή;

Super Moderator
    ....αλά βλεπεις τον μονιμο πελατη τον χαιδευουμε......
    Ποιος πελάτης;;;;
    Το φόρουμ είναι μακράν η πιο προβληματική και ζημιογόνα υπηρεσία του PSYCHOLOGY.GR
    και με αφορμή το μήνυμα σου, θα αποκαλύψω -και δεν έχω πρόβλημα να το κάνω- ότι έχουν -σχεδόν- μπει τίτλοι τέλους στο φόρουμ και θα ανακοινωθεί προσεχώς η ημερομηνία κατά την οποία θα κλείσει. (90% οριστική απόφαση, αρκεί να συνεχιστεί για λίγο ακόμη το μπάχαλο και η διοίκηση να κάνει την αποφάση οριστική).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pinkrose17 View Post
    Τόσες φορές που απευθύνθηκα σε σένα μέσω σχολιασμού γιατί δεν μίλησες,και το έκανες τώρα;Είναι ξεκάθαρα κάποια πράγματα,και δεν χωρούν αμφισβήτηση.Η κλίκα υπάρχει είτε το δέχεσε είτε όχι.Και αυτή η κλίκα αποτελείται από ταραξίες οι οποίοι μπήκαν εδώ μέσα έχοντας ως μοναδικό στόχο να κάνουν προπαγάνδα.Φύγαν κάποια άτομα εξαιτίας τους(αποδείξη;γιατί τόσα μέλος έχουν μείνει ανενεργά εδώ και χρόνια),και πολλά είναι ένα βήμα πριν το κάνουν.Εφόσον το κάνατε κωλοχανιο,να το χαίρεστε.Όταν κάποια στιγμή πέσουν και καταγγελίες για ιντερνετικό μπουλιγκ σε ψυχικά αδύναμα άτομα τότε να δω τι θα πεις!!
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 11-06-2024 at 12:58.

Super Moderator
    Τόσες φορές που απευθύνθηκα σε σένα μέσω σχολιασμού γιατί δεν μίλησες,και το έκανες τώρα;Είναι ξεκάθαρα κάποια πράγματα,και δεν χωρούν αμφισβήτηση.
    Δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο, αν θέλεις κάνε αναφορά σε μήνυμα που θεωρείς ότι παραβιάζει τους κανόνες και να είσαι βέβαιος/η ότι θα το δω. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα κάνω ότι ζητάς στο μήνυμα σου. Θα το δω και θα κρινω κατά περίπτωση.

Η κλίκα υπάρχει είτε το δέχεσε είτε όχι.Και αυτή η κλίκα αποτελείται από ταραξίες οι οποίοι μπήκαν εδώ μέσα έχοντας ως μοναδικό στόχο να κάνουν προπαγάνδα.
    Δεν σε καταλαβαίνω, τι προπαγάνδα γίνεται; Βοήθησε με να καταλάβω.

Όταν κάποια στιγμή πέσουν και καταγγελίες για ιντερνετικό μπουλιγκ σε ψυχικά αδύναμα άτομα τότε να δω τι θα πεις!!
    Οταν βλέπω απειλές... γυαλίζει το μάτι μου!
    Έχεις κάνει -θα υποθέσω- και καταγγελίες σε facebook, instagram, tiktok... ??
    Τι, όχι???
    Γιατί???

(όταν απαντήσεις στο 1. τι όχι και 2. στο γιατί, κάτι θα έχει μάθει για εαυτό σου και την προσωπική ανάπτυξη σου).

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 11-06-2024 at 12:25.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μια ερωτηση ΑΕΟΝ.
    μας ειπες οτι με την ανοχη σου (την οποια μετανοιωσες) ξαναμπηκε εδω κανοντας την κινεζα και παραμενει μεχρι σημερα, με ψευδη στοιχεια το μελος νεμο/ μαριλου/ ντιντι/ και λοιπες συνεργαζομενες ψευτικες προσωπικοτητες.

αυτο σημαινει, οτι την καταλαβες οπως εμεις, λογω συμπεριφορας και αποψεων, ή οτι ηταν φανερο λογω στοιχειων στον σερβερ;
    Για μένα γιατί δεν λες τίποτα;Μήπως έχω και εγώ πολλαπλά προφίλ;Και εγώ υποστηρίζω τα ίδια πράγματα που αναφέρει το συγκεκριμένο άτομο.

Senior Member
    Ποιος πελάτης;;;;
    Το φόρουμ είναι μακράν η πιο προβληματική και ζημιογόνα υπηρεσία του PSYCHOLOGY.GR
    και με αφορμή το μήνυμα σου, θα αποκαλύψω -και δεν έχω πρόβλημα να το κάνω- ότι έχουν -σχεδόν- μπει τίτλοι τέλους στο φόρουμ και θα ανακοινωθεί προσεχώς η ημερομηνία κατά την οποία θα κλείσει. (90% οριστική απόφαση, αρκεί να συνεχιστεί για λίγο ακόμη το μπάχαλο και η διοίκηση να κάνει την αποφάση οριστική).
    Λοιπόν, δεν ξέρω αν θα εισακουστώ γιατί καταλαβαίνω ότι είμαι μόνο ένας άνθρωπος κι ότι για να σκέφτεστε να το κλείσετε θα υπάρχει λόγος αλλά θέλω να σας ζητήσω να το ξανασκεφτείτε γιατί παίρνω σημαντική βοήθεια από εδώ στην καθημερινότητα μου... Επίσης είναι κρίμα να κλείσει μετά από τόσα χρόνια ύπαρξης και βοήθειας σε ανθρώπους με προβλήματα... Σαν αρχαίο μέλος που είμαι, κάτι παραπάνω ξέρω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν υπάρχει καμία κλίκα, και πως την εφηύραν ως δικαιολογία κάποια μέλη γιατί δε συμφωνούν με τις απόψεις άλλων μελών. Τα περισσότερα μέλη δε γνωριζόμαστε καν μεταξύ μας. Και εκείνα τα μέλη που μιλούν για κλίκες είναι αυτά που χτυπιούνται και προκαλούν διαρκώς για αντιδράσεις.

Όσο για τις ευαισθησίες και τα λεγόμενα για αυτοκτονικά σενάρια, αν ένα φόρουμ έχει τόσο μεγάλο κόστος στην ψυχική τους υγεία, τότε πρέπει να αποχωρήσουν και να αναζητήσουν επειγόντως γιατρό.