Βικακυ μου,μου αρεσε πολυ το τραγουδι:) Σε ευχαριστω παρα πολυ(οχι μονο για το τραγουδι),μα για ολα..(ξερεις εσυ).Πως εισαι σημερα?
Printable View
Γκουφυυυυυυυ! Ηρθες πάλιιιιιιι??? :D
Tους στίχους
"Πέρασε σήμερα μπροστά μου με το σκύλο της
και μου γαβγίσανε κι οι δυο ειρωνικά"
και πόσο καλή είμαι και στο να παραλλάζω στίχους
χεχε!
Καλύτερα από ψυχολογικής άποψης, έλυσα κ τις παρεξηγήσεις που σου έλεγα με το φίλο μου κ νιώθω λίγο ανεβασμένη. Ακόμη κρυωμένη είμαι, από τη μια δουλειά στην άλλη... κ όλο μιλάω στα τηλ. Μη με ευχαριστείς, είπαμε οσο μπορούμε θα στηρίζουμε η μια την άλλη... Εσύ πες μου πως είσαι με τα τρεξίματά σου? Η γιαγιάκα? Ξεκουράστηκες λίγο? Πες μου οτι έφαγες κιόλας!!!
χαιρομαι που εισαι καλυτερα!ευτυχως οι παρεξηγησεις λυνονται(ειτε μικρες ειτε μεγαλες).Πηρες κανενα φαρμακο για το κρυωμα?εγω σημερα δεν ειμαι καλα..καθολου ομως.(εκτος οτι με εχουν τρελανει)εχω κ τις μαυρες μου,κ τωρα επιασα κ γραφω στιχους μηπως κ ξεφυγω λιγο...Η γιαγια ειναι οπως κ χθες,με τη διαφορα οτι γκρινιαζει ακομα περισσοτερο κ δεν παλευεται!!!!!γενικα δεν παλευονται,ολοι μερα τσακωνονται(η γιαγια με τον αδερφο μου)για μαλακιες κ μου εχουν σπασει τα νευρα!!!ευτυχως ξεκουραστηκα σημερα,ηταν πιο χαλαρη η κατασταση απο αποψη ευθυνων κ υποχρεωσεων τουλαχιστον..σημερα εφαγα κιολας:P εκανα γεμιστα(παρολο που δε μου πολυαρεσουν τα εφαγα)..εσυ τι εφαγες?πως πηγε η δουλεια?με τους αλλους τους πονους εισαι καλυτερα??
Για το κρύωμα όχι δε πήρα κάτι, μόνο ρακόμελα πίνω κ νομίζω λειτουργεί! Οι άλλοι πόνοι ευτυχώς καλυτέρεψαν! Δεν έχω φάει κάτι ακόμη, αυτό περιμένω, να σχολάσω να πάω να φάω, να ετοιμαστώ κ να πάω στην άλλη δουλειά. Νομίζω πως από τους στίχους σου κ τα τραγούδια που είδα, καταλαβαίνω γιατί είσαι στις μαύρες σου. Τι να πω κοριτσάκι μου, σε τέτοιες περιπτώσεις ειλικρινά τα λόγια πέφτουν στο πάτωμα! Το μόνο που θα πω, άθλιο κ σπαστικό, που κι εγώ όταν το ακούω τρελαίνομαι... είναι πως ο χρόνος γιατρεύει πληγές! Συγγνώμη που δε ξέρω τι άλλο να πω, μακάρι να είμασταν κοντά, να περνούσαμε καλύτερα!
Κάπως έτσι είναι, σα νόμος της φύσης... δε ξέρω πως να το εξηγήσω, ίσως δε φεύγει τελείως ο πόνος, απλά δε πονάς τόσο νομίζω, δε ξέρω... από ανάλογες περιπτώσεις ότι γνωρίζω!
σκεφτομαι πως σε λενε Γιωργο "Γερμανο" Γερμενη και παιζεις σε μπλακ μεταλ συγκροτημα (κι οχι ντεθ μεταλ οπως ειπαν οι αγραμματοι στα καναλια) με τα παιδια απ'το λυκειο. παιζετε αρκετα χρονια και γινατε γνωστη μπαντα, κυκλοφορειτε δισκους και χωνετε και νορβηγους μεσα. μεχρι που εκλεγεσαι βολευτης και λες το εγερθητι. αυτο ηταν εγινες φιρμα σουπερσταρ και σε καλεσε μεχρι κι ο Θεμος! εκτος απ'τον Καιαδα και το μουστακι του Γιαννη του Λαγου, ξεχωριζουμε και Ηλια Κασιδιαρη τον street fighter γεωπονο -δωσε πονο- που γραφει και λογοτεχνηματα. ειναι ακριβως αυτο που θελουν ολες για να νιωσουν λιγο ζωντανες μεσα τους. μετανιωσα πραγματικα που δεν ανηκα Χρυση Αυγη να κατεβαινα κι εγω μαζι τους, γιατι και λεφτα προσφερουν, και γκομενακια αγρια, και δημοσιοτητα, και φυσικα αλληλεγγυη! εχω τουλαχιστον δευτερη ευκαιρια να τους ψηφισω τελη ιουνιου.