Να ξέρεις πως στην Αθήνα, έχεις ακόμη ένα άτομο που σε στηρίζει! Φιλάκια!!!
Printable View
?! δεν μπορω να το κουβαλαω αλλο μεσα μου! :)
Το έχω σκέφτεί κ εγώ αυτό... αλήθεια! Ένας φίλος μου με λεει που κ που μπαμπα! Αφού μου λεει εσύ σηκώνεις όλα τα βαρη, αν δίνεις παλι κ λεφτά... γμσε τα!!! Είμασταν για ανδρες να γεννηθούμε!!!
χαχαχα εετσιιιι!!θελετε να μιλησουμε για μεγεθος??κοπιαστε!!:P
κ εγω ειμαι παααααααρα πολυ ευαισθητη(δεν ξερω αν ειναι καλο αυτο),αλλα γινομαι ακομα πιο ευαισθητη με τα ατομα που αγαπαω κλπ..γενικα ομως ειμαι κ παααρα πολυ σκληρη(θα εκπλαγεις απο το ποσο σκυλα μπορω να γινω,οταν νιωθω οτι ο αλλος με εκμεταλλευεται,δεν με υπολογιζει,μου κανει κακο)!!η Μερκελ δεν ειναι τιποτα μπροστα μου:P
Γενικα ειμαι με τα φεγγαρια μου..ωρες ωρες παθαινω μπλακ αουτ..η πολυ ευαισθητη θα ειμαι(μεχρι αηδιας)η' τελειως παγοκολωνα-σκυλα!!βεβαια αυτο εξαρταται κ απο τα ατομα που εχω διπλα μου κ πως με κανουν να νιωθω
Κι εγώ το ίδιο ακριβώς, αλλάζω τελείως όταν νιώθω ότι πανε να με πατήσουν ειδικά άτομα που δεν εχουμε σχεση ή δεν είναι κοντινά μου, γιατί με τα κοντινά άτομα υπάρχει θεμα αλλά κ παλι γίνομαι σκληρή!
έχεις δίκιο ρε αγάπη... αυτό είναι το χειρότερο! Αρα να μην έχουνε παράπονο ή απαίτηση να φερθούμε καλά, αφού αυτοί μας κ'άνουνε ετσι!!!