Τι σκέφτεστε; - Page 746
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 746 of 1532 FirstFirst ... 2466466967367447457467477487567968461246 ... LastLast
Results 11,176 to 11,190 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    σκεφτομαι οτι επρεπε να εχω ηδη φυγει για Χαλκιδα..μα πως να καταφερω να φυγω απο εδω με ολα αυτα που γινονται..δε βαριεσαι,δεν καταφερα να παω για τα γενεθλια του,θα ανεβω ομως για την επετειο μας..(10μερουλες).ειναι γελοιο,κατι τετοιες ωρες να χρειαζομαι μονο τα πεθερικα,κ τους δικους μου να μη θελω να τους δω ζωγραφιστους!!!!!!
    Να ξέρεις πως στην Αθήνα, έχεις ακόμη ένα άτομο που σε στηρίζει! Φιλάκια!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by VickyK View Post
    Να ξέρεις πως στην Αθήνα, έχεις ακόμη ένα άτομο που σε στηρίζει! Φιλάκια!!!
    Καρδουλα μου,με συγκινησες πολυ..Σε υπερ-ευχαριστω!!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    ?! δεν μπορω να το κουβαλαω αλλο μεσα μου! :)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Καρδουλα μου,με συγκινησες πολυ..Σε υπερ-ευχαριστω!!
    Τι ευχαριστείς? Σε καταλαβαίνω κ δε μπορώ να δεχτώ πως είσαι τόσο μικρή κ έχεις περάσει όσα έχεις περάσει! Δε το λεώ υποτιμητικά, εισαι παλικάρι ρε!

Senior Member
    Τι ευχαριστείς? Σε καταλαβαίνω κ δε μπορώ να δεχτώ πως είσαι τόσο μικρή κ έχεις περάσει όσα έχεις περάσει! Δε το λεώ υποτιμητικά, εισαι παλικάρι ρε!
    σε ευχαριστω ρε Βικακυ μου!!χαχα ναι ειμαι,μονο τα.....(@@) μου λειπουν κ μερικοι παραπανω ποντοι υψους:P
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    ?! δεν μπορω να το κουβαλαω αλλο μεσα μου! :)
    Πες το!!! βγάλ'το από μέσα σου!

Senior Member
    σε ευχαριστω ρε Βικακυ μου!!χαχα ναι ειμαι,μονο τα.....(@@) μου λειπουν κ μερικοι παραπανω ποντοι υψους:P
    χαχαχαχ!!!!! Ίσως όμως τα έχουμε κ ας μη φαίνονται... άλλωστε λένε τα ρασα δε κάνουνε το παπά!!!

Senior Member
    χαχαχαχ!!!!! Ίσως όμως τα έχουμε κ ας μη φαίνονται... άλλωστε λένε τα ρασα δε κάνουνε το παπά!!!
    Εχεις ενα point εδω!!εξαλλου τωρα που το ξανασκεφτομαι,αν με συγκρινω με μερικα ατομα της οικογενειας μου,πιο πολυ αντρας ειμαι εγω παρα αυτοι!!(ρε συ λες να εγινε λαθος??να προοριζομασταν για''αγορακια'' κ να προεκυψε σφαλμα??)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Το έχω σκέφτεί κ εγώ αυτό... αλήθεια! Ένας φίλος μου με λεει που κ που μπαμπα! Αφού μου λεει εσύ σηκώνεις όλα τα βαρη, αν δίνεις παλι κ λεφτά... γμσε τα!!! Είμασταν για ανδρες να γεννηθούμε!!!

Senior Member
    Το έχω σκέφτεί κ εγώ αυτό... αλήθεια! Ένας φίλος μου με λεει που κ που μπαμπα! Αφού μου λεει εσύ σηκώνεις όλα τα βαρη, αν δίνεις παλι κ λεφτά... γμσε τα!!! Είμασταν για ανδρες να γεννηθούμε!!!

Ειδες??αλλη μια φορα που η ''φυση'' αναλαμβανει δραση..σου λεει μιας κ ολοι οι αλλοι ειναι αχρηστοι,καποιος πρεπει να ειναι δυνατος κ να τα αναλαμβανει ολα!!κ τοτε γεννηθηκαμε εμεις!(πως λεμε''κ τοτε εγενετο φως''??καπως ετσι:P)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Ειδες??αλλη μια φορα που η ''φυση'' αναλαμβανει δραση..σου λεει μιας κ ολοι οι αλλοι ειναι αχρηστοι,καποιος πρεπει να ειναι δυνατος κ να τα αναλαμβανει ολα!!κ τοτε γεννηθηκαμε εμεις!(πως λεμε''κ τοτε εγενετο φως''??καπως ετσι:P)
    Χαχαχαχχα..... Γυναίκες με κάτι @@@δια ΝΑΑΑΑ!!!! Αορατα μεν... αλλά πολύ ευαίσθητες ρε συ... Δεν είμαι αυτό που δείχνω εγω... Είμαι αρκετά ευαίσθητη κ γι αυτό συνήθως κλαίω μόνη, να μη με βλεπει κανείς!

Senior Member
    Χαχαχαχχα..... Γυναίκες με κάτι @@@δια ΝΑΑΑΑ!!!! Αορατα μεν... αλλά πολύ ευαίσθητες ρε συ... Δεν είμαι αυτό που δείχνω εγω... Είμαι αρκετά ευαίσθητη κ γι αυτό συνήθως κλαίω μόνη, να μη με βλεπει κανείς!
    χαχαχα εετσιιιι!!θελετε να μιλησουμε για μεγεθος??κοπιαστε!!:P
    κ εγω ειμαι παααααααρα πολυ ευαισθητη(δεν ξερω αν ειναι καλο αυτο),αλλα γινομαι ακομα πιο ευαισθητη με τα ατομα που αγαπαω κλπ..γενικα ομως ειμαι κ παααρα πολυ σκληρη(θα εκπλαγεις απο το ποσο σκυλα μπορω να γινω,οταν νιωθω οτι ο αλλος με εκμεταλλευεται,δεν με υπολογιζει,μου κανει κακο)!!η Μερκελ δεν ειναι τιποτα μπροστα μου:P
    Γενικα ειμαι με τα φεγγαρια μου..ωρες ωρες παθαινω μπλακ αουτ..η πολυ ευαισθητη θα ειμαι(μεχρι αηδιας)η' τελειως παγοκολωνα-σκυλα!!βεβαια αυτο εξαρταται κ απο τα ατομα που εχω διπλα μου κ πως με κανουν να νιωθω
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Κι εγώ το ίδιο ακριβώς, αλλάζω τελείως όταν νιώθω ότι πανε να με πατήσουν ειδικά άτομα που δεν εχουμε σχεση ή δεν είναι κοντινά μου, γιατί με τα κοντινά άτομα υπάρχει θεμα αλλά κ παλι γίνομαι σκληρή!

Senior Member
    Κι εγώ το ίδιο ακριβώς, αλλάζω τελείως όταν νιώθω ότι πανε να με πατήσουν ειδικά άτομα που δεν εχουμε σχεση ή δεν είναι κοντινά μου, γιατί με τα κοντινά άτομα υπάρχει θεμα αλλά κ παλι γίνομαι σκληρή!
    Δυστυχως εγω εχω θεμα κ με τα κοντινα..το βλεπω καπως ετσι''οκ οι εξω,ειναι ξενοι κοιτανε την παρτη τους.αλλα κ εσεις ρε μ@λ@κες??''ε οχι!!!!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    έχεις δίκιο ρε αγάπη... αυτό είναι το χειρότερο! Αρα να μην έχουνε παράπονο ή απαίτηση να φερθούμε καλά, αφού αυτοί μας κ'άνουνε ετσι!!!