wellcome back badddddd
περισσσοτερο απο περιεργια το κανω, αλλαπλεον δεν επιρεαζομαι. Ζυγισμα Κυριακη πρωι, μετα τον πρωινο καφε, ετσι το εχω εφαρμωσει!!!!! Την Κυριακη παλι! για να εχουμε κ αγωνια για το αποτελεσμα. Λογω των τηγανητων πατατων που τσακισα χθες, σημερα και αυριο θα κανω τις 2 πρωτες μερες του λιποτοχ (χυμοι δλδ, λαχανικα, φρουτα και τα φακελακια μονο ομως) και βλεπουμε.
Σημερα λοιπον
πρωι (μετα απο 13 ωρες νηστεια)
ροφημα λιποτοχ (αν και εκανα βλακεια γιατι θελει πολυ καλο χτυπημα και εγω το εκανα σε σεικερ και η μιση σκονη εμεινε, αλλα τι να κανουμε....
θα συνεχισω μεχρι το σχολασμα με χυμους *εχω 2 κουτακια 250ml με 3 φρουτα και 1 πορτοκαλι.
μεσημερι και βραδυ σαλατουλα αλλα οχι με τοσα πολλα καλουδια που βαζω συνηθως.... + 1 φακελακι μεσημερι κ ενα βραδυ
η διατροφη των 2 πρωτων ημερων λεει
πρωινο
1 φακελακι
1 μεριδα φρουτα + αλλη μιια σε μεγαλη πεινα
μεσημερι
1 φακελακι
1 κουπα λαχανικων (εννοοει κουπα καφε πχ?)
βραδυ
1 φακελακι
1 κουπα λαχανικων
παρα πολυ λιγα ξερω, αλλα θα το κανω για 2 μερες, για αποτοξυνωση της παταταςςςςςςςςςς
και σημερα λεω επιτελους να παω γυμναστηριο, εχω τρελη δουλεια αλλα πρεπει να παω κ εκει.... εχω ηδη 4 μερες απουσια....!
μετα το Πασχα ξεκιναω μαζι με τη θεια μου και κολυμπι! πιστευω θα βοηθησει πολυ περισσοτερο απο το γυμνστηριο