Εννοειται πως πηρα τα πάνω μου :D
Ελα ησουν και φαγωμενη δεν πειράζει ^_^
Printable View
Εννοειται πως πηρα τα πάνω μου :D
Ελα ησουν και φαγωμενη δεν πειράζει ^_^
Καλημερα! 116,7 :D
καλημέρα. 91,700
Μπραβο κοριτσια!! Παλι φαγωμενη ζυγιστηκα, το ξεχασα το πρωι. Αρχιζω παλι διαιτα γιατι 2 μερες τα εκανα (@&#*#&
ξεχασα 102.6
καλησπερα κοσμεεεεεεεεεεε
τι ζυγισμα να κανω,,,,πηρα κιλακια...ειμαι 76:(
στα πιο πολλα που εχω φθασει ,,,ακομα κ οταν γεννουσα και στα 2 παιδια.....
Ελενα, ζυγισου! με ακριβεια, νηστικη, γυμνη πρωι. Αρχισε να ζυγιζεσαι. μη φοβασαι τη ζυγαρια, πρεπει να μπεις σε μια σειρα. Ελα αγαπη μαζι μπορουμε...
Είμαστε τοσα άτομα που προσπαθουμε ταυτοχρονα! Πάρε κουράγιο απο αυτό :D
Καλημέρα.Εμένα πάντως με βοηθάει πολύ,που γράφω εδώ την προοδό μου.Νιώθω ότι έχω παρέα στην προσπάθεια μου :) . 91,2 σήμερα.
Κι εμέναααα ^_^
117,5 σήμερα, αλλά δεν πτωούμαι. Καμιά κατακράτηση θα είναι απο τα σκατοφάγια που έφαγα χθες. Γιατι και οκ να είναι οι θερμίδες αν δεν ειναι καλή η ποιότητα δεν γινεται δουλειά :D
Καλημερα!!!
Καλημέρα. 92,500. Μα τι στο καλό είναι αυτό το παραπάνω κιλό μέσα σε μια μέρα;Δεν μπορεί να είναι λίπος!Τεσπα!Σήμερα πολύ σαλάτα και πιστεύω,αύριο,να επανέλθουμε!
Ναι κι εγώ μια απο τα ίδια τις τελευταιες μέρες. Κοιτα ίσως παίζει ρόλο τα ρούχα με τα οποία ζυγιζόμαστε, ή τίποτα κατακρατησεις αν έχουμε κλπ!
Εγώ σήμερα 117,9......-_-
καλημερα σας,τι κανετε??75 σημερις
Τι μα κάνουμε....προσωπικά απογοητευομαι αλλά προσπαθώ να κρατησω το mood ψηλα. Απο θεμα εβδμάδας είμαι στο μειον αλλά σε 2 μέρες πήρα ένα κιλό :(
Μπράβο σου για την απωλειά σου!!!!
Σκαρλετ εχω την αισθηση (ισως λανθασμενη) οτι με ειρωνευεσαι. Αν δεν κανεις αυτο και ειναι ειλικρινεις οι αποριες σου τοτε να σου υπενθυμισω οτι ζυγιζομαστε χωρις ρουχα και οτι το βαρος εχει διακυμανσεις απο ωρα σε ωρα, ποσο μαλλον απο μερα σε μερα. Ειναι υγρα. Αν δε σου κανει καλο το καθημερινο ζυγισμα (και οτι δε σου κανει καλο) δεν εισαι αναγκασμενη να το κανεις. Αρκετα πραγματα κανουμε στη ζωη μας που δε θελουμε, ας ειναι πιο ευχαριστη η διατροφη μας.