Ο Νταλαρας λεει σε ενα τραγουδι
Ολοι μας εχουμε γραμμενο που το λενε πεπρωμενο και ο καθενας το παλευει οπως ξερει και μπορει..!!!
Printable View
Ο Νταλαρας λεει σε ενα τραγουδι
Ολοι μας εχουμε γραμμενο που το λενε πεπρωμενο και ο καθενας το παλευει οπως ξερει και μπορει..!!!
Ναι ουτε και γω μπορώ να χαλαρώσω. Δεν ξέρω πώς νιώθει κάποιος χωρίς άγχος. Οι γιορτές περισσότερο με αγχωνουν και με κουράζουν πάρα με ηρεμούν. Διακοπές μόνο 3-4μέρες κι αυτές μόνο αν πάω ταξίδι. Προτιμώ να δουλεύω τέτοιες μέρες. Σήμερα πέρασα τη μέρα στη δουλειά. Προτιμώ να πηγαίνω δουλειά πάρα κάτι άλλο.
Συμπάσχω...Το φετινό καλοκαίρι το πέρασα πιο πολύ σαν αγγαρεία παρά σαν ευκαιρία για χαλάρωση. Άμα έχεις σκέψεις να σε ταλανίζουν, δε νομίζω ότι σε βοηθάει η εποχή ή το μέρος που βρίσκεσαι ιδιαίτερα. Μόνο αν κάνεις πολλές δραστηριότητες μέσα στην ημέρα, κάπως ξεχνιέσαι αλλά είναι σα να βάζεις το πρόβλημα κάτω από το χαλάκι...Από φθινόπωρο σκέφτομαι να αλλάξω κάποια πράγματα στη ζωή μου μήπως και φτάσω πιο κοντά στην ευτυχία!
Ειναι το πρωτο καλοκαιρι που δεν εκανα κανενα μπανιο στην θαλασσα!
Το εριξα στην γυμναστικη!
Καλησπέρα παιδιά...
Θέλω να ρωτήσω κάτι... Τις τελευταίες μέρες είχα κάτι ενοχλήσεις στο στομάχι, τάση για εμετό και κάτι σαν καούρα... Έγκυος δεν είμαι... Είμαι όμως αρκετά αγχωμένη, υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό;
Καλησπέρα Μαριλού μου...
Δεν έφαγα κάτι ασυνήθιστο και το να κρυώσω με τόση ζέστη δύσκολο...
Πιο πολύ για ψυχοσωματικό μου κάνει γιατί το ένιωθα για λίγες μέρες που ήμουν εκτός πόλης... Από τη μέρα που γύρισα είναι καλύτερα αλλά ήθελα να ρωτήσω 1ον για να ξέρω αν μπορεί να φταίει το άγχος και 2ον επειδή παλιότερα είχα ένα μικρό έλκος κι ανησύχησα μήπως επανήλθε... Θα δω πως θα πάει και βλέπουμε...
Κρυονουνε κορίτσι μου και δεν το καταλαβαίνουμε .
Με αυτες τις θερμοκρασίες αυτές τις μέρες και με τα κλιματιστικά στο φουλ είναι πολύ εύκολο να την πατήσεις .
Παρακολούθησε το λίγες ακόμα μέρες ,δες πως θα πάει και αν συνεχίζει πήγαινε στο γιατρό να δούμε τι θα σου πει .
Περαστικά σου !
Αυτή είναι μια από τις στιγμές μελαγχολίας που με πιάνουν και δεν ξέρω πως να την αντιμετωπίσω γιατί δεν βρίσκω λύση στο πρόβλημα που την προκαλεί, στην έλλειψη εκείνου και των όσων μου έδινε... Και τι δε θα 'δινα για να γύριζε πίσω...
Ξέρω ότι και που το έγραψα δεν θ' αλλάξει κάτι αλλά με κάνει να νιώθω λίγο καλύτερα όταν εκφράζομαι, ξαλαφρώνω κάπως...
Θέλω να βάλω κι ένα τραγούδι που με εκφράζει... "Και τα δειλινά, μια φωνή μου ψιθυρίζει μυστικά δεν θα γυρίσεις πια"...
https://www.youtube.com/watch?v=3uSyeUdC5ko
Καλημερα κυκνακι μου !
Έβλεπα μια ταινία που μου πρότειναν, "Το δέρμα που κατοικώ" αν την ξέρει κανείς κι είχε κάποιες σκηνές που με τάραξαν... Την έκλεισα, δεν θα τη συνεχίσω αλλά δεν μου πέρασε ακόμα η αναστάτωση...
Gore videos απο το BestGore και άλλες σελίδες.
Έβαζε βίντεο απο τα καρτελ ναρκωτικών & ISIS που ηταν ότι ποιο σκληρό μπορεί να δει κάποιος.
Τωρα τελευταία προσπαθώ να μειώσω την εξάρτηση μου απο τις τσόντες και τέτοια βίντεο αναγνωριζοντας ότι αποτελούν πρόβλημα longterm.
Ολο αυτο (και αλλα που παραλειπω) με έχει κάνει να μην τρομάζω εύκολα.
Νιώθω πολύ θλιμμένη και μόνη τώρα, είναι κανείς εδώ να μιλήσουμε λίγο; Δεν θέλω να βγω έξω, θέλω μόνο να μιλήσω με ανθρώπους που με καταλαβαίνουν...
Και εγω δεν βλεπω ταινιες με υπερβολικη βια, splatter κλπ. Ενας τυπος με κουζινομαχαιρο να σκοτωνει εναν και μετα αλλον, μεχρι να τον σταματησουν. Βαρετο, μου προκαλει αποστροφη και προσπαθει να παιξει με τα συναισθηματα σου με τον πιο κλισε τροπο. Δεν ξερω τι ειδους ειναι η ταινια που ειδες, ειναι ευκολο να τις αποφυγεις.
Δεν θα ελεγα οχι σε θριλερ στυλ The Shining με τον Jack Nickolson. Αυτη η ταινια που ειδες (εψαξα google) φαινεται καπως ενδιαφερουσα παντως, τεσπα δεν ειναι στις προτιμησεις μου.
Κωμωδιες, επιστημονικης φαντασιας, φαντασιας γενικα οπως lord of the rings ειναι το φορτε μου, χωρις να απορριπτω αλλα ειδη, περαν αυτου που ανεφερα.
Δεν ξέρω, δεν νιώθω καλά από χθες και σήμερα είμαι χειρότερα... Βασικά ας πω τα όσα με ενοχλούν μπας και ξαλαφρώσω... Χθες είχα ραντεβού με την οδοντίατρο που φοβάμαι να πηγαίνω, κάθε φορά με πιάνει ταχυκαρδία το λιγότερο αλλά χθες με έπιασε σχεδόν κρίση πανικού κι ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα και το ακύρωσα...
Επίσης είμαι στις δύσκολες μέρες και κάθε μήνα αυτές τις μέρες η κατάθλιψη μου χειροτερεύει και μεγενθύνεται...
Γεια σου keep, πώς είσαι;
Εγώ αυτή την ταινία είδα, την έχεις δει;
https://www.youtube.com/watch?v=PeZZP5Nt4B8
Οχι το εγραψα οτι δεν την ηξερα. Φαινεται ενδιαφερουσα και με καλο σκηνοθετη, αλλα δεν καιγομαι να την δω.