Είναι κανείς εδώ; - Page 200
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 200 of 323 FirstFirst ... 100150190198199200201202210250300 ... LastLast
Results 2,986 to 3,000 of 4842
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Έβλεπα μια ταινία που μου πρότειναν, "Το δέρμα που κατοικώ" αν την ξέρει κανείς κι είχε κάποιες σκηνές που με τάραξαν... Την έκλεισα, δεν θα τη συνεχίσω αλλά δεν μου πέρασε ακόμα η αναστάτωση...
    Εγω η μόνη ταινία που δεν την πολυαντεξα ηταν η τριλογία του Human centipede.

Φαντάζομαι αυτή που είδες δε θα μου κάνει τίποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by JimNirou View Post
    Εγω η μόνη ταινία που δεν την πολυαντεξα ηταν η τριλογία του Human centipede.

Φαντάζομαι αυτή που είδες δε θα μου κάνει τίποτα.
    Δεν τις έχω δει αυτές που λες αλλά αν είναι αυτό που νομίζω (γιατί κάτι έχει πάρει το μάτι μου, νομίζω την αφίσα της ταινίας) καλύτερα...

Γενικώς αντέχεις να βλέπεις βίαιες και σκληρές σκηνές;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν τις έχω δει αυτές που λες αλλά αν είναι αυτό που νομίζω (γιατί κάτι έχει πάρει το μάτι μου, νομίζω την αφίσα της ταινίας) καλύτερα...

Γενικώς αντέχεις να βλέπεις βίαιες και σκληρές σκηνές;
    Βλεπω αποκεφαλισμους ζωντανών ανθρώπων από καρτελ την ωρα που τρωω.

Σε βοηθησα?

Senior Member

Σε βοηθησα?
    Ναι, κατάλαβα... Τότε όντως δεν θα σε τάραζε η δικιά μου ταινία...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Marilou
    Guest

Σε βοηθησα?
    Την " Κολαση" εβλεπες ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Την " Κολαση" εβλεπες ?
    Gore videos απο το BestGore και άλλες σελίδες.

Έβαζε βίντεο απο τα καρτελ ναρκωτικών & ISIS που ηταν ότι ποιο σκληρό μπορεί να δει κάποιος.

Τωρα τελευταία προσπαθώ να μειώσω την εξάρτηση μου απο τις τσόντες και τέτοια βίντεο αναγνωριζοντας ότι αποτελούν πρόβλημα longterm.

Ολο αυτο (και αλλα που παραλειπω) με έχει κάνει να μην τρομάζω εύκολα.

Marilou
    Guest
    Gore videos απο το BestGore και άλλες σελίδες.

Έβαζε βίντεο απο τα καρτελ ναρκωτικών & ISIS που ηταν ότι ποιο σκληρό μπορεί να δει κάποιος.

Τωρα τελευταία προσπαθώ να μειώσω την εξάρτηση μου απο τις τσόντες και τέτοια βίντεο αναγνωριζοντας ότι αποτελούν πρόβλημα longterm.

Ολο αυτο (και αλλα που παραλειπω) με έχει κάνει να μην τρομάζω εύκολα.
    Αν εχεις netflix δες και την ταινια θα σου αρεσει ,η ωμή αλήθεια ολου αυτού...

Senior Member
    Νιώθω πολύ θλιμμένη και μόνη τώρα, είναι κανείς εδώ να μιλήσουμε λίγο; Δεν θέλω να βγω έξω, θέλω μόνο να μιλήσω με ανθρώπους που με καταλαβαίνουν...

Senior Member
    Νιώθω πολύ θλιμμένη και μόνη τώρα, είναι κανείς εδώ να μιλήσουμε λίγο; Δεν θέλω να βγω έξω, θέλω μόνο να μιλήσω με ανθρώπους που με καταλαβαίνουν...
    Τι έγινε καλε και τα βαψες μαύρα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Αν εχεις netflix δες και την ταινια θα σου αρεσει ,η ωμή αλήθεια ολου αυτού...
    Δεν έχω, εχω κατι άλλο όμως πολύ καλύτερο.

Πρόσβαση σε όλες τις ταινίες ασχέτως που προβάλλονται!

Senior Member
    Και εγω δεν βλεπω ταινιες με υπερβολικη βια, splatter κλπ. Ενας τυπος με κουζινομαχαιρο να σκοτωνει εναν και μετα αλλον, μεχρι να τον σταματησουν. Βαρετο, μου προκαλει αποστροφη και προσπαθει να παιξει με τα συναισθηματα σου με τον πιο κλισε τροπο. Δεν ξερω τι ειδους ειναι η ταινια που ειδες, ειναι ευκολο να τις αποφυγεις.

Δεν θα ελεγα οχι σε θριλερ στυλ The Shining με τον Jack Nickolson. Αυτη η ταινια που ειδες (εψαξα google) φαινεται καπως ενδιαφερουσα παντως, τεσπα δεν ειναι στις προτιμησεις μου.

Κωμωδιες, επιστημονικης φαντασιας, φαντασιας γενικα οπως lord of the rings ειναι το φορτε μου, χωρις να απορριπτω αλλα ειδη, περαν αυτου που ανεφερα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Τι έγινε καλε και τα βαψες μαύρα?
    Δεν ξέρω, δεν νιώθω καλά από χθες και σήμερα είμαι χειρότερα... Βασικά ας πω τα όσα με ενοχλούν μπας και ξαλαφρώσω... Χθες είχα ραντεβού με την οδοντίατρο που φοβάμαι να πηγαίνω, κάθε φορά με πιάνει ταχυκαρδία το λιγότερο αλλά χθες με έπιασε σχεδόν κρίση πανικού κι ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα και το ακύρωσα...
    Επίσης είμαι στις δύσκολες μέρες και κάθε μήνα αυτές τις μέρες η κατάθλιψη μου χειροτερεύει και μεγενθύνεται...

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Και εγω δεν βλεπω ταινιες με υπερβολικη βια, splatter κλπ. Ενας τυπος με κουζινομαχαιρο να σκοτωνει εναν και μετα αλλον, μεχρι να τον σταματησουν. Βαρετο, μου προκαλει αποστροφη και προσπαθει να παιξει με τα συναισθηματα σου με τον πιο κλισε τροπο. Δεν ξερω τι ειδους ειναι η ταινια που ειδες, ειναι ευκολο να τις αποφυγεις.

Δεν θα ελεγα οχι σε θριλερ στυλ The Shining με τον Jack Nickolson. Αυτη η ταινια που ειδες (εψαξα google) φαινεται καπως ενδιαφερουσα παντως, τεσπα δεν ειναι στις προτιμησεις μου.

Κωμωδιες, επιστημονικης φαντασιας, φαντασιας γενικα οπως lord of the rings ειναι το φορτε μου, χωρις να απορριπτω αλλα ειδη, περαν αυτου που ανεφερα.
    Γεια σου keep, πώς είσαι;

Εγώ αυτή την ταινία είδα, την έχεις δει;

Senior Member
    Οχι το εγραψα οτι δεν την ηξερα. Φαινεται ενδιαφερουσα και με καλο σκηνοθετη, αλλα δεν καιγομαι να την δω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Οχι το εγραψα οτι δεν την ηξερα. Φαινεται ενδιαφερουσα και με καλο σκηνοθετη, αλλα δεν καιγομαι να την δω.
    Ναι, σωστά, δική μου αφηρημάδα...

Βασικά αυτό που με τάραξε ήταν μια σκηνή βιασμού που είχε μιας κι έχω σχετικό ως ένα βαθμό ψυχικό τραύμα... Δεν ήξερα ότι είχε τέτοια μέσα, μου την πρότειναν για καλή και γι' αυτό έβαλα να τη δω...