Δηλαδή ο βλάκας είμαι εγώ που έκανα ένα λάθος. Εδώ άλλες πάνε με παντρεμένο.... Δεν νομίζω ότι όλα αυτά θα τα λέγανε έξυπνοι άνθρωποι και αν δεν σας έχει τύχει να μην μιλάτε παρακαλώ. Και στο κάτω κάτω υπάρχουνε και αδύναμοι άνθρωποι.
Printable View
Μπα δεν πρόκειται να πάρω κανέναν μπάρμπα. Είμαι εκλεκτική και μάλλον με ζηλεύανε για αυτό και με δουλέψανε έτσι. Ήθελαν να μου καταστρέψουν την ζωή γιατί ήμουνα ανώτερη από αυτούς και τους ξεπερνούσα σε όλα. Μάλλον ανύπαντρη θα μείνω έτσι που με κάνανε η αλητοπαρέα που έμπλεξα. Αυτή πήρε ένα χαβάνι και έκανε οικογένεια και 2 χαζόπαιδα.
Αχαχαχαχαχαχααχαχαχα λιωνω!!!! Εμ αυτο θα πει ανωτεροτητα...να εισαι πιο ομορφη πριν 20 χρονια...
στην γειτονια μας εχουμε εναν παλαβο, γυρω στα 50 ..μπαινει στα μαγαζια και κανει τσαμπουκαδες για να φαει ξυλο και βρισιδι.. σπάει τα νευρα των εμπόρων με την σμπεριφορα του, ριχνει στο πάτωμα εμπορευματα φωναζει ...για δεσιμο κανονικα!!..ο μονος τροπος να τον αποφυγεις ειναι να προσποιηθεις οτι δεν υπαρχει..μιλάμε χρειαζεσαι ατσαλένια νευρα.
αυτη ειαι η βιδα του ρε παιδι μου... γουσταρει μπινελίκι και κλωτσομπουνι διχως ελεος.
πηγε τις προάλλες στο ψαραδικο, πεταξε τα ψαρια στο πάτωμα.. η κοπέλα που εχει το ψαραδικο εκλαιγε και ετρεμε απο τα νευρα της...να την λυπάται η ψυχη σου... και αυτος ξεσπασε- ξεδωσε και εφυγε χαλαρα
Οχι ρε φιλε!!! Εβγαλες ΤΕΙ?????? Εχω συγκινηθει!!!! Κι εγω που εβγαλα πανεπιστημιο εχω 2 μεταπτυχιακα και κανω διδακτορικο τι πρεπει να θεωρω τον εαυτο μου? Να εχεις υποψη σου οτι αλλο μορφωση και αλλο παιδεια...και αλλο ηθικη και ανωτεροτητα...καπου τα εχεις μπερδεψει στο μικρο μυαλο σου..