Mprabooooooooooooooooooooooooooo κοριτσια!!!!!!!!!!!!!! Ετσι δυνατα!!! Αμε πως δε δικαιολογουνται οι διακυμανσεις στο βαρος. Κι εμενα ειχε σημερα αλλα προς τα πανω :P 103.6 αλλα με περιοδο ;)
Printable View
Mprabooooooooooooooooooooooooooo κοριτσια!!!!!!!!!!!!!! Ετσι δυνατα!!! Αμε πως δε δικαιολογουνται οι διακυμανσεις στο βαρος. Κι εμενα ειχε σημερα αλλα προς τα πανω :P 103.6 αλλα με περιοδο ;)
Ετσι έτσι σκίζουμε!!
Καλημέραααα! 117,3 :D
Καλημέρα!Λύθηκε το μυστήριο των κατρακυλούντων κιλών!!Έχει χαλάσει η ζυγαριά :D .Θα αλλάξω μπαταρίες και ελπίζω να φτιάξει.
Καλημερα 102.5
Λοστ δεν το πιστευω χαχαχαχ νομιζα που εφαγες λιγο εκεινες τις μερες επεσε
Κοίτα, ή από το πρωί που ζυγίστηκα έχασα άλλα δύο κιλά,οπότε είμαι εξαίρετο παράδειγμα στα χρονικά της διαιτολογίας ή όντως χάλασε η ζυγαριά :P
Να αλλάξεις μπαταρίες να δεις ;)
Καλημέρα! 116,7 σήμερα :D
Καλημέρα.Και μπαταρίες άλλαξα και τις έβγαλα για όλο το βράδυ ,μπας και φτιάξει,τίποτα :( .Είμαι χωρίς ζυγαριά :(
Αν ειναι απο τις καλές τσέκαρε μηπως ισχύει καμιά εγγύηση, αλλιώς γρηγορα για καινουρια! Και προσεχε μην χάσεις τον έλεγχο όσο δεν έχεις ζυγαριά!!
ωχ ρε γμτ χωρις ζυγαρια? Εγω δε μπορω σε διαιτα καθολου χωρις κι ας μη ζυγιστω. Πχ σημερα δε τολμησα :spin: Ομως ξερω οτι ειναι εκει, κι οταν θα νιωσω οτι πηρα 219871:spin: κιλα επειδη εφαγα παραπανω θα με βαλει στον ισιο δρομο...
Αυριο ζυγισμα :crazy:
Σκαρλετ χιλια μπραβο!!
Ευχαριστω :)
Καλημέρα, 116,7.
Skalrlet! Καλημέρα μπράβο και πάλι! Κικιτσα αλλαξες μπαταριες στη ζυγαρια? Αρχιζω κι γω απο αυριο ζυγισματα :blush:
Ευχαριστώ και πάλι :)