'Αλλαξα αλλά τίποτα,με πρόδωσε!:bouncy: πρέπει να πάρω άλλη ,αλλά δεν ξέρω πότε θα μπορέσω.Και βρήκα και ευκαιρία να φάω παραπάνω.Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!!:dork:
Printable View
'Αλλαξα αλλά τίποτα,με πρόδωσε!:bouncy: πρέπει να πάρω άλλη ,αλλά δεν ξέρω πότε θα μπορέσω.Και βρήκα και ευκαιρία να φάω παραπάνω.Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!!:dork:
Συγκρατησου πατριωτη!!!
Καλημερα! 116,7 για τρίτη συνεχομενη μέρα, αλλά χαιρομαι πολύ γιατι περιμενα να εχω τρελές κατακρατησεις σημερα απο το χθεσινο αλκοολ!
Χαχαχαχα,έχεις δίκιο!Πρέπει να συγκρατηθώ!Quote:
Originally posted by Scarllet_D
Συγκρατησου πατριωτη!!!
Εγώ 117,9 σήμερα....Ο_ο τι σκατά;;;;;;;; Λογικά είναι οι κατακρατήσεις που περίμενα απο χθες....πφφφφφ.
Χαλασε κι η δικη μου ζυγαρια! Τι καλά αχαχαχαχαχα εκτός κι αν καταφερα απο χθες να βάλω 3 κιλά, και απο προχθες 5 ΧΔ
Γαμώτο και δεν με παίρνει οικονομικά να πάρω καινουρια τώρα :( Τι να κάνωωωωωω?????
Καλημέρα!Πλάκα κάνεις!!Χάλασε και η δική σου;Μα τι έγινε με τις ζυγαριές μας;
Ρε δεν ξέρω, αλλά νιώθω κενή χωρίς αυτήν αχαχαχαχα
Δεν προκειται να κανω μαλακίες και το ξέρω, αλλά νιώθω περιεργα να μην ξερω πως τα πάω..... και ειναι και ακριβές γκαμώτη >.<
Εσυ τι έκανες με την δική σου;;;
Βρε κοριτσια χαχαχαχα καλα θα αρχισω εγω ζυγισματα απο αυριο και θα ειμαι μονη? Καλε μη με αφηνετε μονηηηηηηη
Σκαρλετακι μπορεις να ζυγιζεσαι σε καποιο φαρμακειο, με το αζημειωτο βεβαια...........
Κοριτσια δεσμευομαι, απο αυριο αρχιζω διατροφη γιατι αφεθηκα πολυ. περασα δυσκολα, οχι οτι τωρα ειναι ευκολα, αλλα ας πουμε εκανα διαλειμμα. Αρχισα και γυμναστηριο σας το ειπα? :) :) :) Σημερα δε προλαβα.
Καλά έκανες κι εγώ ξαναξεκιναω απο αυριο γυμναστηριο :D
Ρε με την ζυγαριά τι θα κάνωωωω; Στο φαρμακειο η ηλεκτρονική θέλει 1? :( Με τόσα λεφτά αν κάνω κράτη ένα μήνα παίρνω καινουρια αχαχαχαχα
Θα δοκιμασω βασικα να αλλάξω μπαταρίες μπας και νιωσει, γιατι το πρωι με εδειχνε 121 και τώρα το απογευμα 58 αχαχαχαχα λέτε να εφτασα τόσο γρήγορα στον στόχο;; ΧΔ αχαχαχα
χαχαχαχα καλο καλο καλο
Καλό ή κακό, εμένα πάντως με βολεύει αχαχαχαχα
Καλημερα, 103.5 μετα απο ψωμαρες χθες βραδυ και ταχινι με μελι για γλυκο. Απο σημερα σε προγραμμα. Στεναχωρη εβδομαδα αλλα θα την παλεψουμε.
...και επανέρχομαι!Η ζυγαριά έφτιαξε,τουλάχιστον προς το παρόν. 90.7. Καλημέρα!!
Λες να επανέλθει κι η δικιά μου απο το πουθενά;; αχαχαχα