Originally Posted by
katerinakilg
δελφίνι,βγες έξω και ζήσε..αξιοποίησε τις γνώσεις σου και το πτυχίο σου βρες μία δουλειά και ζήσε..δεν ξέρω αν υποφέρεις από κάποια διαταραχή πανικού ή αγοραφοβία που σε κρατάει μέσα στο σπίτι αλλά δες το αλλιώς και ζήσε..στείλε βιογραφικά συνέχισε τις προσπάθειες που κάνεις για να φτιάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση (για σένα και μόνο για σένα) και γράψ τους όλους..είμαι σίγουρη ότι κανένας δε θυμάται τίποτα..μόνο εσύ τα θυμάσαι και τα ανακυκλώνεις και βασανίζεσαι..οι υπόλοιποι απλά συνεχίζουν τη ζωή τους..πάτα στα πόδια σου..δεν έχεις κανέναν ανάγκη..και μαγκιά σου στην τελική καλά έκανες ο,τι έκανες..γιατί δεν το βλέπεις έτσι;άλλες μπορεί να το παίζανε γκόμενες με κάτι τέτοιο..χέστηκες να αποδείξεις στον καθένα τι είσαι..μη χαλάς άλλο τη ζωή σου για άτομα που δεν αξίζουν και που ποτέ δεν ήταν δίπλα σου επί της ουσίας..
δες το εγωιστικά στην τελική..γίνε ο καλύτερος σου εαυτός..μόνο έτσι θα τους μπεις στο μάτι (αν σ ενδιαφέρει κάτι τέτοιο).
αν και νομίζω πως έτσι και πάρεις μπρος, σίγα να μη σ ενδιαφέρει κανένας από δαύτους..
και σόρυ που μπήκα στο θέμα σου αλλά είναι κρίμα να βασανίζεσαι έτσι..δεν αξίζει..
σου εύχομαι ειλικρινά ό,τι καλύτερο..