Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 79
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 79 of 109 FirstFirst ... 2969777879808189 ... LastLast
Results 1,171 to 1,185 of 1630
    Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    συνεχως!!
    και ποναει...
    και ελεγα τωρα απο μεσα μου βρε αλεξανδρε μπας και σου θυμιζει τιποτα αυτο και δε το ξερεις? αλλα επειδη μαλον θα χρειαστω το μαντειο των δελφων για να μαθω πως θα συνενοηθουμε μαλονν ουτε και αυτο θα εβγαζε ακρη.εγω να σου πω βαρεθηκα τη φαγουρα με τα πμ αν θες στηλε εσυ.ετσι και αλλιως εμενα ο αυχενας μου ειναι οκ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Αν δεν γινότανε αυτό το σκηνικό μπορεί να γινότανε κάτι άλλο ή να μην γινότανε και τίποτε.Δεν ξέρεις πως μπορεί να έρθουν τα πράγματα.Πετυχημένος και έξυπνος άνθρωπος είναι αυτός που έχει μάθει να προσαρμόζεται ανάλογα τις συνθήκες που προκύπτουν στην ζωή του.Εσύ δεν έχεις μάθει να προσαρμόζεσαι και γιαυτό συνέχεια αποτυγχάνεις.
    Με λες χαζή εν ολίγης ?

Senior Member
    Στο σχολείο ήμουνα πολύ δημοφιλής και από τις πρώτες. Αυτό μπορεί να αλλάξει αργότερα στην ζωή???

Banned
    Xαζή όχι δεν είσαι.Ευέλικτη δεν είσαι.Ναι μπορεί να αλλάξει στην πορεία το πως είναι κάποιος στο σχολείο.Και προς το καλύτερο και προς το χειρότερο.

δελφίνι,βγες έξω και ζήσε..αξιοποίησε τις γνώσεις σου και το πτυχίο σου βρες μία δουλειά και ζήσε..δεν ξέρω αν υποφέρεις από κάποια διαταραχή πανικού ή αγοραφοβία που σε κρατάει μέσα στο σπίτι αλλά δες το αλλιώς και ζήσε..στείλε βιογραφικά συνέχισε τις προσπάθειες που κάνεις για να φτιάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση (για σένα και μόνο για σένα) και γράψ τους όλους..είμαι σίγουρη ότι κανένας δε θυμάται τίποτα..μόνο εσύ τα θυμάσαι και τα ανακυκλώνεις και βασανίζεσαι..οι υπόλοιποι απλά συνεχίζουν τη ζωή τους..πάτα στα πόδια σου..δεν έχεις κανέναν ανάγκη..και μαγκιά σου στην τελική καλά έκανες ο,τι έκανες..γιατί δεν το βλέπεις έτσι;άλλες μπορεί να το παίζανε γκόμενες με κάτι τέτοιο..χέστηκες να αποδείξεις στον καθένα τι είσαι..μη χαλάς άλλο τη ζωή σου για άτομα που δεν αξίζουν και που ποτέ δεν ήταν δίπλα σου επί της ουσίας..
    δες το εγωιστικά στην τελική..γίνε ο καλύτερος σου εαυτός..μόνο έτσι θα τους μπεις στο μάτι (αν σ ενδιαφέρει κάτι τέτοιο).
    αν και νομίζω πως έτσι και πάρεις μπρος, σίγα να μη σ ενδιαφέρει κανένας από δαύτους..
    και σόρυ που μπήκα στο θέμα σου αλλά είναι κρίμα να βασανίζεσαι έτσι..δεν αξίζει..
    σου εύχομαι ειλικρινά ό,τι καλύτερο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinakilg View Post
    δελφίνι,βγες έξω και ζήσε..αξιοποίησε τις γνώσεις σου και το πτυχίο σου βρες μία δουλειά και ζήσε..δεν ξέρω αν υποφέρεις από κάποια διαταραχή πανικού ή αγοραφοβία που σε κρατάει μέσα στο σπίτι αλλά δες το αλλιώς και ζήσε..στείλε βιογραφικά συνέχισε τις προσπάθειες που κάνεις για να φτιάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση (για σένα και μόνο για σένα) και γράψ τους όλους..είμαι σίγουρη ότι κανένας δε θυμάται τίποτα..μόνο εσύ τα θυμάσαι και τα ανακυκλώνεις και βασανίζεσαι..οι υπόλοιποι απλά συνεχίζουν τη ζωή τους..πάτα στα πόδια σου..δεν έχεις κανέναν ανάγκη..και μαγκιά σου στην τελική καλά έκανες ο,τι έκανες..γιατί δεν το βλέπεις έτσι;άλλες μπορεί να το παίζανε γκόμενες με κάτι τέτοιο..χέστηκες να αποδείξεις στον καθένα τι είσαι..μη χαλάς άλλο τη ζωή σου για άτομα που δεν αξίζουν και που ποτέ δεν ήταν δίπλα σου επί της ουσίας..
    δες το εγωιστικά στην τελική..γίνε ο καλύτερος σου εαυτός..μόνο έτσι θα τους μπεις στο μάτι (αν σ ενδιαφέρει κάτι τέτοιο).
    αν και νομίζω πως έτσι και πάρεις μπρος, σίγα να μη σ ενδιαφέρει κανένας από δαύτους..
    και σόρυ που μπήκα στο θέμα σου αλλά είναι κρίμα να βασανίζεσαι έτσι..δεν αξίζει..
    σου εύχομαι ειλικρινά ό,τι καλύτερο..
    Σωστά τα λες! Ευχαριστώ πολύ!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εσύ φταις γι' αυτό. Εσύ έκλεψες το γκόμενο της φίλης σου και βρίζεις τους άλλους ανθρώπους από το παλιό γι' αυτό και δεν σε θέλουν, χαζοί είναι;
    Κάποτε θα φταίμε και εμείς ΟΛΑ σωστά κανείς δεν τα κάνει σε αυτήν την ζωή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Στο σχολείο ήμουνα πολύ δημοφιλής και από τις πρώτες. Αυτό μπορεί να αλλάξει αργότερα στην ζωή???
    Oχι , δεν αλλαζει , αλλα μενει σε λανθανουσα κατασταση ,και τωρα εσενα σεχει παρει απο κατω , αμα παρεις τα πανω σου , θα ξαναβγει ο καλος εαυτος , εμενα που δεν με παιρνει απο κατω , δημοφιλης ημουν , δημοφιλης εμεινα ...................απο καπου ναρχισεις ξεχνα το παρελθον , ανηκει εκει που ανηκει , στο περελθον , ξεχασμενα ολα , κανε μια καινουρια αρχνη , ξεκινωντας απο την βελτιωση της εμφανισης σου ..................και βλεπουμε , μην αρχισεις ομως για τους παλαιομερολογιτες , αυτοι ανηκουν εκει που ανηκουν , στο παλαιο ημερολογιο , εσυ ανηκεις στο 2016 .........αστειακι .....

Banned
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Κάποτε θα φταίμε και εμείς ΟΛΑ σωστά κανείς δεν τα κάνει σε αυτήν την ζωή.
    Ετσι είναι Δελφίνι.Κανείς δεν είναι τέλειος σε αυτή την ζωή.Αλλά μερικοί κάνουν χοντρές βλακείες και μετά από κάποιο διάστημα,στέκονται και πάλι στα πόδια τους και συνεχίζουν την ζωή τους και άλλοι κλαίγονται για μια ζωή και δεν ξανασηκώνονται ποτέ...
    Εσύ είσαι αυτή που θα επιλέξεις σε ποια κατηγορία ανθρώπων θέλεις να ανήκεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinakilg View Post
    είμαι σίγουρη ότι κανένας δε θυμάται τίποτα..μόνο εσύ τα θυμάσαι και τα ανακυκλώνεις και βασανίζεσαι..οι υπόλοιποι απλά συνεχίζουν τη ζωή τους
    Σωστό αυτό που λές όμως εκείνη τα θυμάται και τ' ανακυκλώνει γιατί εκείνη αισθάνεται η θιγμένη της υπόθεσης. Οι άλλοι τι έπαθαν;; Αυτός ήταν ο κύκλος της. Εκεί ήθελε να είναι αρεστή κι αποδεκτή. Ήταν μια μορφή διαπόμπευσης όπως και να το κάνουμε. Η κοπέλα βρέθηκε ξαφνικά δαχτυλοδειχτούμενη. Δεν είναι και λίγο το σόκ. Δυστυχώς η δημόσια εικόνα για τους περισσότερους ανθρώπους είναι πάρα πολύ σημαντική. Η κοπέλα ένιωσε ότι στοχοποιείται κι αυτό κλόνισε το ψυχισμό της. Προφανώς η ίδια είχε κάποια ευαισθησία στο χαρακήρα της και ήρθε το γεγονός και την ενεργοποίησε/πυροδότησε. Η αντίληψη ότι σημασία στη ζωή είναι να έχεις το σεβασμό των άλλων είναι πολύ ισχυρή στην εποχή του φαίνεσθαι. Ας μην το παίζουμε υπέράνω και βάζω τον εαυτό μου μέσα σ' αυτό. Ας σκεφτούμαι πως θα ένιωθε ο καθένας αν το σκύλευαν και τον απομόνωναν. Πως θα αισθανόταν αν ένιωθε να τον κουβεντιάζουν κι έβλεπε περίεργες συμπεριφορές και εκφράσεις.

Quote Originally Posted by novia35 View Post
    Σωστό αυτό που λές όμως εκείνη τα θυμάται και τ' ανακυκλώνει γιατί εκείνη αισθάνεται η θιγμένη της υπόθεσης. Οι άλλοι τι έπαθαν;; Αυτός ήταν ο κύκλος της. Εκεί ήθελε να είναι αρεστή κι αποδεκτή. Ήταν μια μορφή διαπόμπευσης όπως και να το κάνουμε. Η κοπέλα βρέθηκε ξαφνικά δαχτυλοδειχτούμενη. Δεν είναι και λίγο το σόκ. Δυστυχώς η δημόσια εικόνα για τους περισσότερους ανθρώπους είναι πάρα πολύ σημαντική. Η κοπέλα ένιωσε ότι στοχοποιείται κι αυτό κλόνισε το ψυχισμό της. Προφανώς η ίδια είχε κάποια ευαισθησία στο χαρακήρα της και ήρθε το γεγονός και την ενεργοποίησε/πυροδότησε. Η αντίληψη ότι σημασία στη ζωή είναι να έχεις το σεβασμό των άλλων είναι πολύ ισχυρή στην εποχή του φαίνεσθαι. Ας μην το παίζουμε υπέράνω και βάζω τον εαυτό μου μέσα σ' αυτό. Ας σκεφτούμαι πως θα ένιωθε ο καθένας αν το σκύλευαν και τον απομόνωναν. Πως θα αισθανόταν αν ένιωθε να τον κουβεντιάζουν κι έβλεπε περίεργες συμπεριφορές και εκφράσεις.
    Απολυτως λογικη η αντιδραση του περιγυρου,δεδομενου οτι πηρε τον γκομενο της φιλης της και εβρισε απροκλητα ολο τον κοσμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Απολυτως λογικη η αντιδραση του περιγυρου,δεδομενου οτι πηρε τον γκομενο της φιλης της και εβρισε απροκλητα ολο τον κοσμο.
    Μάλιστα... ηθικολόγοι του κ*λου. Ο καθένας να κοιτάει την καμπούρα του. Το «απρόκλητα» απο που το συμπεραίνεις;; Και καλά, η φίλη της με το δίκιο της, οι άλλοι;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Ετσι είναι Δελφίνι.Κανείς δεν είναι τέλειος σε αυτή την ζωή.Αλλά μερικοί κάνουν χοντρές βλακείες και μετά από κάποιο διάστημα,στέκονται και πάλι στα πόδια τους και συνεχίζουν την ζωή τους και άλλοι κλαίγονται για μια ζωή και δεν ξανασηκώνονται ποτέ...
    Εσύ είσαι αυτή που θα επιλέξεις σε ποια κατηγορία ανθρώπων θέλεις να ανήκεις
    Εγώ είμαι από αυτούς που έκαναν χοντρές βλακείες, κατά την γνώμη σου????

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Το ότι πήρα τον γκόμενο της φίλης μου , λες να το ξέρανε όλοι??? Και είναι κάτι που συνηθίζεται, είναι συχνό φαινόμενο. Το ότι έβρισα, ε και αυτό ας μου το συγχωρέσουνε .....τι χριστιανοί είναι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by novia35 View Post
    Μάλιστα... ηθικολόγοι του κ*λου. Ο καθένας να κοιτάει την καμπούρα του. Το «απρόκλητα» απο που το συμπεραίνεις;; Και καλά, η φίλη της με το δίκιο της, οι άλλοι;;
    Σιγά μωρέ με ποιο δίκαιο? Μάλλον καλό της έκανα αυτηνής.

Page 79 of 109 FirstFirst ... 2969777879808189 ... LastLast