καλα πιο πολλες νηστειες εκανα οταν δεν το υποσχομουν...οχι ουτε σημερα δε καταφερα να κανω νηστεια!
Λοιπον απο αυριο δε θα προδιαγραφω, αλλωστε κανει ο ανθρωπος σχεδια κ ο Θεος γελα!
Printable View
καλα πιο πολλες νηστειες εκανα οταν δεν το υποσχομουν...οχι ουτε σημερα δε καταφερα να κανω νηστεια!
Λοιπον απο αυριο δε θα προδιαγραφω, αλλωστε κανει ο ανθρωπος σχεδια κ ο Θεος γελα!
Αχ ρε κοριτσια τι παθαμε ολες? Να πω κι εγω την αμαρτια μου? Χτες εφαγα πρωτο γευμα (ηπια δηλαδη) στις 11, εφαγα στις 2 το ρυζακι μου και μετα επειδη ημουν εκτος σπιτιου δεν εφαγα. Γυρισα αργα λεω τελεια, νηστεια απο τις 2, εκανα και το περπατημα μου, τελεια. Αν και τελικα επρεπε να ειχα φαει κατι... Γιατι το βραδυ αργα, στις 10-11 δεν κρατιομουν, εβαλα στο νου μου εκεινη τη σοκολατιτσα στο ψυγειο (μικρη αλλα η νηστεια εσπασε :( )...και την εφαγα....... Ενω αν ετρωγα το σαντουιτσακι μου στις 7 οπως ελεγε η διαιτα μου δε θα επεφτα στον πειρασμο της σοκολατας.... Ευτυχως δε νιωθω τοσες τυψεις οσο αλλες φορες... Ξυπνησα, ειπα νεα μερα και συνεχιζουμε.... Σημερα θα τα καταφερουμε badgirl !
καλημέρα καλημέρα! και πως να μην είναι καλή η μέρα αφού σήμερα σταματάει η δουλειά ως την Τρίτη, γιούπι!
να σας πω τον πόνο μου;; αχ με συγκινείτε που όλοι αδημονείτε να με ακούσετε :P !!
τρεις μέρες νηστεία και δεν έχασα τίποτα.... δε ξέρω τί κάνω λάθος. Τρώω 9-4, κάνω το αερόβιο περπάτημα μου αλλά η ζυγαριά μουλάρωσε! πρωι τρωω 2 φετες κασερι light με ντοματούλα σε 2 φετες του τοστ ολ.άλεσης και 1 φλ γάλα. ενδιάμεσα φρούτα,αποξηραμένα και φρεσκα ή καμια μπάρα δημητριακών, κανα γιαουρτάκι με παξιμαδι και κατα τις 4 παρα το μεσημεριανό μου το οποίο είναι προσεγμένο.ούτε τηγανητό ούτε με λιπαρά.πχ χθες εφαγα ενα φλ φασολια με λιγη φετα μιλνερ και μπολικο κουνουπιδι με 1 κουτ. γλ. λαδι. γενικά πάνω από 1200-1400 θερμίδες δεν παίρνω με τίποτα. τί να πω. καμιά γνώμη;;
BOMO μου μηπως θα επρεπε να τρως κανενα κρεατικουλι???? (αν και νηστεια ξερω...)
κανε υπομονη....! εγω τον πρωτο καιρο αν δεις πισω εν εχανα τπτ για βδομαδες και ειχα πεσει παρα πολυ!!!! τωρα πηρα επιτελους καπως μπρος...!!!!!!!!!!!!!!!!
υπομονη και μη το βαζεις κατω!!!!!!! σιγα σιγα θα πετυχουμε!
η ομαδα παει τεελεια!!!! βλεπω το καλοκαιρι να κανουμε θραυση!!!!
Βομο μου μολις συνελθει ο οργανισμος σου απο την προηγουμενη διαιτα των 500 θερμιδων
κ μολις ισορροπησεις παλι διατροφικα θα αρχισεις να χανεις...
να ξερεις οτι ως δια μαγειας δεν γινεται τιποτα κ τα κιλα που θα χασεις θαναι απο προηγουμενες προσπαθεειες κ οχι με μια μερα σωστης διατροφης...
Σωστα, δωσε λιγο χρονο στον οργανισμο σου και το κυριοτερο, μη ζυγιζεσαι τοσο νωρις. Μια φορα τη βδομαδα!
κοριτσια αποψε κατι εγινε, κατι καταφερα...
πηρα βραδυνο γευμα οπως το ηθελα, με καλυψε κ θερμιδικα αλλα κ ποιοτικα,
στις 9, κ μετα πηγα σε γιορτη κ δεν εφαγα τιποτα!
πολυ απλα δε πεινουσα, αχ τι ωραιο συναισθημα να μη τρως συναισθηματικα!
ειπα δε πειναω ευχαριστω κ το εννοουσα!
ηπια 2 σοδες κ μια χαρα περασα, δεν ειχα ορεξη για κρασι...
α εφαγα ενα τοσοδουλι κρακερακι, να μου αλλαξει τη γευση απο την τσιχλα...
δε μετραω φυσικα νηστεια απο τοτε αλλα απτις 9...
απο αυριο ουτε κρακερακι μετα την ωρα του βραδυνου διοτι αν δεν ημουν δυνατη ψυχολογικα θα τα πλακωνα ολα...
Καλο μηνα σε ολα τα κοριτσακια!
Καλο μηνα σε ολες!!!!!!!
Κοριτσια να το πω κ εδω...επιβραβευτηκα σημερα με 82.1!!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το 82!!!!!!
εκανα κ νηστεια 14 ωρων παρακαλω! αι αμ μπακ, μτσεκ φοβου!!!
Σημερα τελευταιο γευμα 3 : 15, νηστεια ως αυριο πρωι.
Αν νιωσω την αναγκη ισως φαω φρουτα ταπογευμα, αλλα ως εκει.
Καλη ανασταση κοπελαρες κ πανω απολα με υγεια.
Εχω στεναχωρηθει πολυ, ολο προβληματα υγειας εχουν δικα μου προσωπα τελευταια...κ τωρα και ο πατερας μου...αμαν πια ολα ππριν το γαμο :(
Κι εγω τα παω σχετικα καλα τις τελευταιες μερες, ελπιζω να πασχα να ειμαι εξισου συγκρατημενη.,.,. Συγχαρητηρια για το 82 σου badgirl ! Υπομονη και επιμονη ! Ευχομαι να πανε ολα καλα με τον πατερα σου !
ki esy fairy moy! σευχαριστω για τις ευχες, ο,τι επιθυμεις κ συ φετος το Πασχα να σου τυχει!
πηρα τωρα ενα εσπρεσσο διπλο φρεντο (σκετο)
δεν πηρα καπουτσινο για να μετραει η νηστεια...
δεν ξερω γιατι νιωθω ττην αναγκη να μη φαω σημερα τιποτε αλλο...
μια που δε νηστεψα κανονικα ας νηστεψω με τον δικο μου τροπο λογω ημερας...
αλλωστε παιδια στη νηστεια δε πιστευω, τα λατρευω τα νηστισιμα, μονο τιμωρια δε θα ηταν για μενα να τρωω νηστισιμα...,
ομως θα παχαινα οπως καθε χρονο οποτε δε το εκανα...ας με συγχωρεσει ο Θεουλης...
εκανα νηστεια σημερα κ μετα βγηκα με παρεα κ εφαγα οσα δεν εφαγα εχθες (στο ιδιο μαγαζι).
Το παρηγορο ειναι οτι δεν εφαγα κ χθες κ σσημερα.
Αυριο ξημερωνει μι ακαινουργια ημερα κτλ κτλ
το μαθα το τροπαριο. Και το εφαρμοζω, δεν κοροιδευω. Οκ εφαγα, so what!
Next day please dear God!
αντε την ειδα αλλιως, την ειδα ροζ, την ειδα γενικως, εγω κ 7 θα δω κ θα τρωω που κ που βλακωδως κ ξανα στον αγωνα μετα...
Τοσα χρονια ετρωγα βλακειες τωρα θα με πειραξει ωστε να κανω βουλιμικα?
απο http://www.vita.gr/html/ent/825/ent.9825.asp
Τετη δες εδω:
Μηχανήματα αεροβικής άσκησης
Ελλειπτικό
Το ελλειπτικό τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να αποκτά τη θέση που του αρμόζει! Πρόκειται για ένα μηχάνημα που σχεδιάστηκε πριν από λίγα χρόνια ως ένα κράμα διαδρόμου, ποδηλάτου και stepper. Πατώντας στα πέδιλα του ελλειπτικού, κάνετε μια μεγάλη ελλειπτική κίνηση χωρίς καθόλου κραδασμούς.
Τι γυμνάζει Συγκεντρώνει τα πλεονεκτήματα του διαδρόμου, του ποδηλάτου και του stepper, γυμνάζοντας τις ίδιες μυϊκές ομάδες (μηρούς κυρίως), καθώς και γλουτούς (στην ανάστροφη κίνηση), ενώ δεν έχει καθόλου κραδασμούς που κουράζουν τα γόνατα και τους αστραγάλους.
Καύση θερμίδων Κατά μέσο όρο 8,8 θερμίδες ανά κιλό σωματικού βάρους την ώρα. Για παράδειγμα, ένα άτομο 70 κιλών θα κάψει 308 θερμίδες σε 30 λεπτά. Επιτυγχάνει, δηλαδή, πολύ καλή καύση, αντίστοιχη του τζόγκινγκ σε διάδρομο (που είναι 322 θερμίδες αντίστοιχα). Είναι, βέβαια, δύσκολο να υπάρξει απόλυτη αντιστοίχηση των εντάσεων στα δύο μηχανήματα, ώστε να υπάρξει και ακριβής σύγκριση των θερμίδων που καίγονται.
Χαιρετώ συσσωμο το φορουμ! καλή επιστροφή σε όσους επανήλθαμε σήμερα! βλέπω ότι σε γενικές γραμμές υπήρξε αυτοσυγκράτηση. Εύγε σας! Πριν τις διακοπές του Πάσχα παραπονέθηκα ότι σε 3 μέρες δεν έχασα τίποτα και σπεύσατε να με παρηγορήσετε ότι απλά χρειάζονται παραπάνω μέρες για να πάρω μπρός...τώρα που ξεσκίστηκα στο φαγητό τις 5 μέρες της άδειάς μου πόσες βδομάδες χρειάζονται για να συνέλθω;;; :P
έφαγα τα πάντα..τα πάντα όμως! και φυσικά η ζυγαριά έδειξε 2,5 κιλά πάνω..ελπίζω ένα μέρος να είναι κατακράτηση όμως.
Badgirl κοίτα μην αδυνατίσεις τόσο πολύ ώς το γάμο και ψάχνει να βρει την νύφη :)))
καλή διατροφική επάνοδο σε όλους!