εμενα που ειναι ενταξει η ζυγαρια αλλα ξεχασα παλι? Δεν κοιμηθηκαμε το βραδυ + το πολυ πρωινο ξυπνημα (6) ε το ξεχασα. Θα ζυγιστω σε λιγο αλλα εχω φαει καλα και ειμαι με ρουχα!
Printable View
εμενα που ειναι ενταξει η ζυγαρια αλλα ξεχασα παλι? Δεν κοιμηθηκαμε το βραδυ + το πολυ πρωινο ξυπνημα (6) ε το ξεχασα. Θα ζυγιστω σε λιγο αλλα εχω φαει καλα και ειμαι με ρουχα!
Ε δεν πειράζει, να έχεις μια ιδέα τουλάχιστον :)
Καλημερα!
102.5 μετα το πρωινο και με πολυ νερο
τελικα γδυθηκα μπρρρρρρρρρρρ χαχαχαχα
Χαχαχα βρηκες κι εσύ μέρα να γδυθεις με τόσο κρύο!!! Εγω ζυγιστηκα σήμερα σε ένα φαρμακείο φαγωμένη και ντυμένη και με έδειξε 117,8.....σκατουλες. Αυτηρα πισω στο πρόγραμμα σημερα!
Καλημερα 103.3
Καλημέρα :) . 91,300
Καλημερρρρααααααααααααααα αααααααα χαθηκα, δουλευα πολυ, χρονος 0.
Ζυγισμα 101.5 πρωι πρωι (τεραστια χαρα!)
Εγώ πάλι χάλια.Είχα σταματήσει το καθημερινό ζύγισμα και εχθές που ζυγίστηκα,είμαι περισσότερο από τα 93 κιλά που είχα ξεκινήσει :(
αρχιζω απο αυριο καθε μερα ζυγισμα, τελειωνει σιγα σιγα η περιοδος. Ξαναμπαινω σε ρυθμο γιατι το παρακανα. Ειναι δυσκολα ειμαι μονη, δεν εχω βοηθεια, ειναι κι αρρωστο το μικρο. Τρωω βλακειες. Ζυγιζομαστε αυριο κι αρχιζουμε μαζι ΟΚ?
101.5 :starhit: καλημερα!!
ε αυτο δε το πιστευω, υπερφαγικο χθες, 101.6 σημερα! Τις προηγουμενες μερες το βαρος μου ηταν 102.5 συνηθως.
101-101.1 :tumble::blush::smirk::wow::spin: ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιι ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
μπράβο sweetoctober! συνέχισε έτσι!
ευχαριστωωωωω συνεχιζω συνεχιζω!!!!!!! Ω ειν ωραια στον παραδεισο :kiss::grin: αχ ας φυγω απο τα ρημαδια τα 100 δεν αντεχω αλλο!!!!!!!! Απο τοτε που γεννησα μονο μια φορα εφυγα, ειδα το 9 και ξαναγυρισα πανηγυρικα :grind:
Χθες εφαγα αργα το προβλεπομενο κατα τα αλλα βραδυνο κι επεσα για υπνο καπακι, κι ετσι το πρωι δε ζυγιστηκα. Ειμαι φουσκωμενη. Θα ζυγιστω αργοτερα η αυριο. Σημερα θα φαμε εξω το μεσημερι και πρεπει οπωσδηποτε να θυμηθω να ζυγιστω, γιατι αυριο θα εχω τα υπαρξιακα μου "παχυνα απο το φαγητο" :P