Κ εμείς στο σπίτι λέγαμε μα ο μικρούλης επέμενε ασε που δε χωρούσαμε με τόσα πιτσιρικακια!!αχ ήταν υπεεεεροχααααα!! Το καταευχαριστηθηκαν τα μικρούλα κ εμείς μαζι!!
Printable View
αγαπημενη μου διαχειριση μηπως σε παρακαλω πολυ θα μπορουσες να μου δωσεις μια εξηγηση γιατι εγινε πρασινο (κι) αυτο μου το ποστ ?
δεν εριξα καμια απολυτως βρισια, το μονο που ειπα ειναι για ζομπι που ενω σπουδαζουν εχουν χαρτια και το παιζουν υπερανω, δε μπορουν να γραψουν ουτε ενα επιχειρημα για να γινει κανονικη κουβεντα. δλδ ποσο πιο καταντια, να τις παρακαλαμε για να δωσουν ενα επιχειρημα της προκοπης ? αν σε πειραξε η λεξη ζομπι θα επρεπε να διαγραψεις και το ποστ της χρηστριας Joann λιγες σελιδες πισω...
στη δευτερη προταση ειπα στην ALIA απλα να φορεσει γυαλια μπας και δει τα υποτιθεμενα μπουνιδια που ανεφερε (του Κασιδιαρη). εγω δε τα ειδα ρε γμτ, δυο τρεις σφαλιαρες στον αερα ειδα μονο. τι απ'ολα αυτα αγαπημενη μου -και δημοκρατικη και δικαιη ακομα θελω να πιστευω- διαχειριση παραβιασε τους ορους χρησης ? ή μηπως πρεπει να λεω κι ευχαριστω που δε πηρα παλι προειδοποιηση ?
Καλά, είσαι σοβαρός τώρα, που θα κάτσει ολόκληρη διαχείριση να διαβάζει τα ποστ του καθενός για να βρει πού υπάρχει παραβίαση των όρων? Απλά βλέπει το report και σβήνει αβέρτα. Και μην παραπονιέσαι! Εμένα μου έσβησαν μήνυμα στο οποίο έγραψα ότι το ροζ είναι χρώμα κομμωτριών. Πάντως, η διαχείριση παίζει να είναι και κομμώτρια! Ε, εσύ ολόκληρο "ζόμπι" είπες, περίμενες ότι θα ξέφευγες έτσι εύκολα? Πάλι καλά να λες που δεν σε μπανάρισαν και διά παντός! Βεβαίως και πρέπει να πεις και ευχαριστώ και τάμα στη Μεγαλόχαρη να κάνεις, και αγιασμό, και ευχέλαιο, και τρισάγιο να την έχει ο Θεός πάντα καλά. Όχι, σβήσε το τρισάγιο. Αυτό κράτα το για όταν τα κακαρώσει (η διαχείριση πάντα, έτσι?).
Α, και σ' αυτό που ρωτάς, εγώ ούτε καν χαστούκια δεν είδα να βρίσκουν το στόχο τους. Πάντως, μια απόπειρα δολοφονίας έστω και διά χαστουκισμού από μυστικούς πράκτορες της CIA (που τελικά φανερώθηκαν) (γιατί είναι και βλάκες, συν τοις άλλοις) υπήρξε, δε μπορείς να πεις. Κατά τα άλλα, να μην ξανακάνεις χαζές ερωτήσεις στη διαχείριση και να μην την ενοχλείς για ψύλλου πήδημα. Αρκετά έχει στο κεφάλι της κάθε μέρα με τόσους που πρέπει να κοντρολάρει εδώ μέσα. Εντάξει?
Πάντως, αν θες τη γνώμη μου (που χέστηκες δηλαδή για τη γνώμη μου, αλλά εγώ επειδή είμαι δικτάτορας θα την επιβάλω) όσες φορές δεν μιλάς άσχημα, ή σβήσιμο τρως ή προειδοποίηση. Γιατί απλά, δεν είσαι ο εαυτός σου. Κι εδώ είναι ψυχολογικό φόρουμ και πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και κυρίως να είμαστε ο εαυτός μας. Αλλιώς οι διαφημιζόμενοι μπορεί να πάρουν τις διαφημίσεις τους και να πάνε αλλού. Κάπου που μόνον αλήθειες θα γράφονται από αληθινά αρρώστους. Για πάρτ' το αλλιώς λοιπόν...
"όσες φορές δεν μιλάς άσχημα, ή σβήσιμο τρως ή προειδοποίηση. Γιατί απλά, δεν είσαι ο εαυτός σου. Κι εδώ είναι ψυχολογικό φόρουμ και πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και κυρίως να είμαστε ο εαυτός μας. Αλλιώς οι διαφημιζόμενοι μπορεί να πάρουν τις διαφημίσεις τους και να πάνε αλλού. Κάπου που μόνον αλήθειες θα γράφονται από αληθινά αρρώστους. Για πάρτ' το αλλιώς λοιπόν...".
Απλά πηγαίο, κορυφαίο και δε μπορείς να το... επαναδιαπραγματευτείς κιόλας!...:)...
(... εσύ τώρα τί θέλεις και του ανοίγεις τα μάτια;... για να αρχίσει τα λεκτικά μπουνίδια και να μας πάρει όλους ο γερο - διάβολος εδώ χάμω;... δε μας φτάνει δλδ ο Σαμαράς που θα κάνει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας, θέλεις νά 'χουμε και τον Κενό να μας βαράει αλύπητα;... για σκέψου όλα αυτά τα μαύρα σημαδάκια να σκάνε πάνω στη μούρη σου... να μη ξέρεις από πού θα σού 'ρθει;... εμένα κάποτε μου την έφερε πισώπλατα ένας φορουμικός Μπάμπης... με βρήκε μια περισπωμένη στην κασίδα και πάρτη κάτω την κυρία, αμέ!... Γκούφη σοβαρέψου γιατί με αυτά που γράφεις θα μας μαγκώσει ο Π.Ο.Υ. ... ακούς εκεί να είμαστε ο εαυτός μας, λολ!...)
Άσχετο, αλλά γιατί ιδρώνουν τα χέρια μου αφού έκανα το ρημαδομπότοξ;... γιατρέ ληγμένο φάρμακο μου έβαλες;... εμ δε φταις εσύ, εγώ φταίω που δε το αγόρασα απ' τη Βουλγαρία και κάθομαι και το χρυσοπληρώνω... ά σικτίρι, και δε ξέρω πώς θα πιάσω την τσάπα τώρα το φελέκυ μου μέσα!... μπαν πότε θα φάω;...:)...
Το πόση σχέση έχει και γιατί ο χρυσαυγίτης που κατά το 90% η φρασεολογία του είναι φασιστικό και σεξιστικό ντελίριο
με την πολύ μεγαλύτερης ηλικίας "κυρία" ή κύριο της ιδίας ιδεολογίας
-το πρότυπο δεν είναι πάντα η κυράτσα με το τσεμπέρι που κατεβαίνει
στις πορείες για να μην καταργηθεί η αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες,
αν και καμιά φορά είναι και αυτή-
είναι κάτι που έχει απασχολήσει αναλυτές και ίσως θα έπρεπε να δοθεί κάποια σημασία
στους λόγους της ταύτισης αυτής.
Εεεε μαρκέλα, πού είσαι;
Έχεις φάει πολύ βρισίδι από τραμπούκους που άνοιγες διαλόγους μαζί τους
και διαβάζαμε κατεβατά γεμάτα πρασινίλες -ευτυχώς-
αλλά δε θα 'πρεπε να το πάρεις σοβαρά!
Aν και το να μην παίρνεις μέρος στο γαϊτανάκι της γελοιότητας,
δείχνει ότι είσαι αξιοπρεπής!
Καμιά φορά όταν τσαντίζομαι τρομερά
φωνάζω σ' αυτούς που με νευριάζουν:
You are zombies, You are zombified
zombies! zombies! zombies!
να ας πουμε τωρα, η χρηστριουλα απο πανω δινει χειροτερους χαρακτηρισμους απο αυτους που εγραψα χτες (το ζομπι). αλλα η διαχειριση στ'αρχιδακια της και σιγα μη πειραξει αυτο το ποστ. και η αδιαφορια αγαπημενη μου διαχειριση ξερεις εμενα μου δειχνει οτι εισαι εναντιον. δε νοιαζεσαι εσυ, πως περιμενεις να νοιαστω κι εγω και να σεβαστω μετα αυτον τον χωρο ? οταν δε σεβεσαι εσυ πρωτη τα μελη που σου κανουν τη χαρη και τον επισκεπτονται ? πιο ελευθερα γινεται συζητηση στο hiphop.gr που εχει παιδακια για moderators παρα εδω μεσα που κανετε πρασινα οτι δε συμφωνειτε, για να βγει κακος ο αλλος μετα, δηθεν οτι βριζει. πραγματικα αυτου του ειδους η φιμωση ειναι για λυπηση. ειμαι κι εγω μαλακας που παιρνω στα σοβαρα χρηστριες που ξερω οτι δε μπορουν να κανουν κουβεντα, και τις δινω ευκαιριες μπας κι εχουν κατι να μου πουν. αλλα που, αφου ειστε οτι σας πλασαρουν.
Ζούμε σε μια χώρα που ο φασισμός των αριστερών και "προοδευτικών"(εδώ γελάμε) δυνάμεων δεν έχει προηγούμενο.
Αλλίμονο σε όποιον τολμήσει να τους αμφισβητήσει ή απλά να κάνει ό,τι αυτοί, όντας "δεξιός".
Σε αυτούς όλα επιτρέπονται, να σπάνε, να βρίζουν, να απαξιώνουν, να ειρωνεύονται και να βρίσκονται μονίμως στο απυρόβλητο.
Και δεν ανήκω σε κανένα χώρο.
Είμαι ελεύθερη γι' αυτό μπορώ και κρίνω πολύ πιο αμερόληπτα από πολλούς "δημοκρατικούς και προοδευτικούς" πολίτες.
Γιορταζει σημερα η κολλητουλα μουυυυ, το λουλουδακι μου!!!!!! <3 <3 <3
Να μη σχολιάσω και λίγο σοβαρά, λολ;... ναι, έτσι είναι. Άλλωστε πρόσφατα - και εμμέσως πλην σαφώς - "κατηγορήθηκα" για... φασισμό. Από ανθρώπους που δεν έχουν υποστεί ρατσισμό όμως, το γνωστό έργο... παραφράζοντας λοιπόν το "πας μη Έλλην, βάρβαρος" - το οποίο γίνεται "ήξεις, αφήξεις" όποτε γουστάρουμε φυσικά - εγώ θα επιμένω στο "πας μη άνθρωπος, στα τσακίδια και σιγά μη κλάψει ο πλανήτης απ' την απώλεια"... δε ξέρω πόσοι είναι 41 ετών και δε ψήφισαν ποτέ κανένα κόμμα σε αυτή τη χώρα... και μετανιώνω για τη μία και μοναδική φορά - στις 6/5 δλδ - που έδωσα ψήφο σε κόμμα...
Έχω τεράστιο θυμό, δεν είμαι και καλά επειδή έχασα ένα ζώο που προσπάθησα να κρατήσω στη ζωή για 11 μέρες και καλύτερα να μη συνεχίσω...
... οι δρόμοι "καθαρίζονται" εδώ και πολλά χρόνια... κι από όποιο κόμμα θα έρθει στην εξουσία... και μόλις έγραψες το σοβαρότερο λόγο για την άρνησή μου να συμμετέχω σε αυτό το πανηγύρι... αλλά κρίμα που δεν είναι περισσότεροι οι συνάνθρωποι μου που απαιτούν να μη συμβαίνουν αυτά τα αίσχη...
Αν κάνεις πλάκα και δε το κατάλαβα, πάω πάσο... με την έννοια πως έχει καταντήσει "φυσιολογικό" το αρρωστημένο φυσικά... αν δε κάνεις πλάκα και απαντήσω σοβαρά, αποποιούμαι την ταμπέλα του "φιλόζωου" για τον απλούστατο λόγο πως η λέξη παραπλανεί ενώ στην ουσία παραπέμπει στο αυτονόητο... είσαι φίλος της ζωής, αγαπάς τη ζωή, απλά πράματα... σας τα έχω πρήξει υποθέτω, αλλά για μένα είναι το μεγαλύτερο κριτήριο... χμμ, μέτρο μέτρησης ίσως. Για όλες τις συμπεριφορές, νοημοσύνες, μαλακίες εν γένει... και θυμήθηκα τώρα και μια άποψη που εκφράστηκε κάποιες μέρες πριν... κάποιοι δε βάζουν στην ίδια θέση τους ανθρώπους με τα ζώα... οι άνθρωποι είναι κλάσσης ανώτεροι...
Τρίχες κατσαρές... οι άνθρωποι πάντα φοβόντουσαν την ανωτερώτητα των ζώων... και ο πιο κοντά στην "τελειότητα" φτιαγμένος, απλά φροντίζει και για ό,τι άλλο κινείται και αναπνέει... δε μπορεί να υπάρξει χωρίς αυτό...