Τι σκέφτεστε; - Page 796
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 796 of 1532 FirstFirst ... 2966967467867947957967977988068468961296 ... LastLast
Results 11,926 to 11,940 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Αχ μαρεσουν τα παιδικα παρτυ!!!! Τουρτα με νεραιδουλες ή αυτοκινητακι (αναλογα το φυλο), μπαλονακια και μπομπιρακια να τρεχουν γυρω γυρω χαχαχαχαχαχ
    ΧαχΑ ακριβώς!!τρελαινομαι με τα παιδάκια :)
    Το καλύτερο μου είναι όταν τα ακούω να ξεκαρδιζονται στα γέλια μου δίνει απίστευτη χαρα!
    Ασε κ σήμερα του έχουμε ετοιμάσει τρομερό πάρτυ με όλους τους φίλους κ τους συμμαθητές του , τρέχουμε απο το πρωί σαν τις παλαβες με την αδερφή μου για να είναι όλα στην εντέλεια:)
    ΧΑχα wanna join us??είσαι ευπρόσδεκτη:p
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Oυυυ ερχομαι!! Φυλαξτε μου ενα μεγαλο κομματι τουρτα!!! Να τον χαιρεστε και να ειναι υγιης και ευτυχισμενος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Oυυυ ερχομαι!! Φυλαξτε μου ενα μεγαλο κομματι τουρτα!!! Να τον χαιρεστε και να ειναι υγιης και ευτυχισμενος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ευχαριστούμε πολυ :d
    ΧΑχα θα σου κράτησω θέση vIp:p
    Καλε όχι μόνο ένα κομμάτι θα σου κράτησω δυο( ΧΑχα όχι να το παινευτω αλλα εγω την έφτιαξαν την τούρτα-μπανάνα σοκολάτα που του αρέσει μα θα έχουμε απ'όλα,παγωτά σπανακοπιτακια τυροπιτακια λουκανικοπιτακια πίτσες-κ όλα σπιτικά εεεε;;:Ανοιξα φυλλο:p)ΧΑχα θα περάσουμε σούπερ, το πάρτυ θα γίνει σε παιδοτοπο θα έχουμε κ κλοουν(τους φοβάμαι λίγο αλλα οκ:p)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Αντε θα περασετε τελεια!!!! Γιατι σε παιδοτοπο ομως??? Δεν υπαρχει τπτ πιο ωραιο να γεμιζει το σπιτι με γελια και παιδικες φωνες!! Οι τοιχοι απορροφουν ολες αυτες τις δονησεις χαρας και το σπιτικο σας θα εκπεμπει και αυτο ζωντανια και χαρα!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    lol ποια κουβεντα ηθελα να πιασω?? Για το περιστατικο?? Μα εκει δε χωραει συζητηση, ειναι καταδικαστεο και τελος!! Βασικα η τοποθετηση μου ηταν ευρυτερη για τη θεση "αντρογυναιο" που χρησιμοποιησες αλλα εσυ παλι αρχισες το ντελιριο σου περι γυναικων και δε συμμαζευεται!! Τινγκα στο απωθημενο δηλαδη!!
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    επεστρεψα απο τη παραλια, θα παω κι αυριο. μηπως θελεις τωρα να δωσεις κανα επιχειριμα της προκοπης ή η παρεμβαση σου ηταν για να πουλησεις μουρη απλα ? καταδικαζουμε τη βια συμφωνω, το να πετας χαρτια στα ματια του αλλου ομως γιατι δε μετραει για βια ? ουτε το πουσταρια για λεκτικη βια και σεξισμο κατα των gay ? βλεπεις λοιπον που το παραμυθι της ισοτητας ειναι οτι σας συμφερει ?
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Εγω ΚΕΝΟ μονο αυτο εχω να σου πω... οταν ερθει ο καιρος πο θ αρχισεις να διαφωνεις με του Χρυσαυγιτες.. να φροντισεις να εισαι μακρυα τους... δεν δεχονται αντιπαραθεσεις παραμονο σφαλιαροπαραθεσεις... κ ας ευχηθουμε ολοι να μην συμβει ξανα αυτη την χωρα να εχει ολοκληροτικο καθεστως γιατι τοτε δεν θα μπορεις να τσαταρεις κ να εκφραζεσαι οπως γουσταρεις... Αυτα απο μενα κ δεν προκειτε να μπω σε διαδικασια συζητησης μαζι σου.
    δε με αφορα η λασπολογια και η προπαγανδα που κανει η καθεμια τρομοκρατημενη εδω μεσα. εχω γραψει πεντακοσες φορες οτι δεν ψηφιζω καν, και οτι ο λογος που υποστηριζω τη ΧΑ σε διαφορες συζητησεις ειναι επειδη αποτελει τη μειοψηφια κι ολοι γυρναν εναντιον της χωρις να ακουσουν καν τι προτεινει. απο εκει και περα η κουβεντα μας τωρα δεν ηταν τοσο πολιτικη, στ'αρχιδια μου δλδ τι πρεσβευει ο Κ(λ)ασιδιαρης και τι η Κ(λ)ανελλη, μιλουσαμε για ισοτητα. με προσβαλλει λοιπον εμενα, και πιστευω οτι ειναι αδικο, το να κοιταμε μονο τη μια πλευρα επειδη ετσι σας συμφερει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    επεστρεψα απο τη παραλια, θα παω κι αυριο. μηπως θελεις τωρα να δωσεις κανα επιχειριμα της προκοπης ή η παρεμβαση σου ηταν για να πουλησεις μουρη απλα ? καταδικαζουμε τη βια συμφωνω, το να πετας χαρτια στα ματια του αλλου ομως γιατι δε μετραει για βια ? ουτε το πουσταρια για λεκτικη βια και σεξισμο κατα των gay ? βλεπεις λοιπον που το παραμυθι της ισοτητας ειναι οτι σας συμφερει ?
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Με τετοιο στυλακι/υφακι δεν μπορεις να προχωρησεις σε συζητηση... (εχει τυχει αλλες φορες να συζητησουμε με αξιοπρεπεια αλλα τωρα δεεεν...)
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Με τετοιο στυλακι/υφακι δεν μπορεις να προχωρησεις σε συζητηση...
    το υφακι εσυ το ξεκινησες που νομιζεις οτι θα σε φοβηθω επειδη εχεις την ιδιοτητα του ψυχολογου. το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Οσο για το ποιος ξεκινησε μ'αυτο το υφακι ειναι ολοφανερο καθως τα γραπτα μενουν... I'm sorry...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Οσο για το ποιος ξεκινησε μ'αυτο το υφακι ειναι ολοφανερο καθως τα γραπτα μενουν... I'm sorry...
    ναι μενουν και δεν ειδαμε ακομα τα επιχειριματα σου. το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    εσυ που εισαι πολιτισμενη γτ μιλας ασχημα?

Senior Member
    ναι μενουν και δεν ειδαμε ακομα τα επιχειριματα σου. το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. .

Banned
    το μήνυμα τροποποιηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. !

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    εσυ που εισαι πολιτισμενη γτ μιλας ασχημα?
    Το αν ειμαι πολιτισμενη ή οχι λεω καλυτερα να μην το κρινω εγω...

Senior Member
    Ευτυχως που ειχα και τον πατερα μου με το πεντοκιλο το λαδι γιατι δεεεν :p