Originally Posted by
Marilou
Καλα κανεις γιατι εγω ακομα θυμαμαι την περιπετεια που καταπιε νομισμα ο κουμπαρας μου και στο παρατσακ γλυτώσαμε και τον πνιγμο και το χειρουργειο.....
Εκανα μαμ τατα μανουλα ..(κοινος εφαγα τα λεφτα μανουλα ,την μανουλα σου μέσα )
Απο τοτε κουμπαρα τον φωναζω και τον λεω θα στα δωσω προικα και τις ακτινογραφιες που φαινονται τα κερματα στην κοιλια σου αλλα και τα ιδια τα κερματα για να δει η καλη σου, τι καλο παιδάκι ησουν :p
Ε να την ακους την παλια κατι ξερει ;)Καλυτερο φαρμακο απο αυτο υπαρχει ,δεν νομιζω!!!
Ειναι καιρος να σε νταντευουν πλεον ,αρκετα περασες ,αντρα χρειαζονται στο πλαι τους οι γυναικες οχι μωρα να παιδιαριζουν και εκεινες να προσπαθουν να τα μεγαλωσουν ,αν θες παιδι κανεις δικο σου και μαλιστα εκει να νταντευεις οσο θελεις!!
Αντρα ομως δυσκολα βρισκεις ,βλεπεις τι κυκλοφορει ....
Οπως και μητρικη αγκαλια ρε συ ,οσο χρονων και να εισαι την θες κακα τα ψεματα ,οσο και να θες να λες οτι εισαι ανεξαρτητος και δυνατος ,αυτο ειναι κατι αλλο,ειναι λιγο πεισματαρες ορισμενες αλλα οταν ερχεται η ωρα τους στα ξεπληρωνουν και με το παραπανω ...Κομματι τους εισαι ,αιμα τους ειναι δυνατον να σε αφησουν ετσι οταν σε βλεπουν οτι τις εχεις πραγματικη αναγκη?
Ετοιμασου ερχεται και η σειρα σου ...εγω παντως εχω και ζωολογικο κηπο ,ειδικα απο αλογα ,πηγασους ,πονυ και οτι αλλο υπαρχει στο ζωικο βασιλειο αλλα και απο playstasion 1 ,2,3,4, το 5 με το που ειδα την τιμη και μετα απο το πρώτο εγκεφαλικο του ειπα οτι θα το παρει και για Πρωτοχρονιατικο δωρο , αν περασει τωρα που θα δωσει το profincency και μου φερει και ενα γενικο το πολυ 19 (μην βαρας το λεω γιατι τετοιες ειναι οι δυνατοτητες του ,απλα δεν θελω να τεμπελιαζει λογο της καταστασεις)
Μου ειπε ενα πολλα μου βαζεις και του λεω πολλα ζητας ,αρα πολλα θα φέρεις ...Αλλιως το καλοκαιρι ειναι κοντα και εγω και ο πατερας σου εχουμε μπολικη δουλεια ωστε να ερθεις να δουλεψεις κανονικα το 12ωρακι σου και να παρεις οχι μονο play αλλα και οτι αλλο θες με τον μισθο σου....
(ξερω ειμαι απονη μανα αλλα πιστευω τα εκτιμανε καλυτερα ετσι και οτι θα τον βοηθησει ολο αυτο :cool:)