Results 11,941 to 11,955 of 12551
Thread: Πώς αισθάνεστε τώρα;
-
30-12-2020, 20:08 #11941MarilouGuest
Το ξέρω ότι είναι το μόνο δύσκολο για εσένα ..
Για αυτό θα το λέω και θα το ξαναλέω γενικά σε όλους όσους θέλουν να είναι καλά ...
Θα το λέω να το ακούω και εγώ γιατί μια φορά δεν μίλησα δεν μιλήσαμε και αυτό ήταν ικανό για πολλά ...
Να μιλάμε ,να ζητάμε ,να διεκδικούμε σε όλα μας τα θέματα .
Κανένας και τίποτα να μην μας φυμωνει ,δεν έχει το δικαίωμα .
Ζητά κορίτσι μου αυτά που δικαιουσε και σου χρωστανε αλλά μόνο από τα σωστά άτομα ...
Και θα δεις η καινούργια χρονιά θα στα δώσει όλα ήδη άρχισε από τώρα !!
Κοίτα μόνο να τα κρατήσεις αλλιώς θα σε μπουφλισω αυτή την φορά και ας μου κρυφτείς πάλι ������
Η γιαγιά είναι ψυχοθεραπεία
- 30-12-2020, 20:17 #11942
30-12-2020, 20:40 #11943MarilouGuestΔεν θα σε αφήσω εγώ αυτή την φορά να το ξέρεις κακομοίρα μου γιατί ώρες ώρες ,αν σε πιάσει αυτή η ενοχική σου πλευρά τα δίνεις όλα μια και τα καταστρέφεις και όχι τίποτε άλλο αλλά καταστρέφεις και ότι καλό έχεις δίπλα σου ρε γαμωτο..
Άντε τα σκουπίδια να τα πάρει μακρυά σου όπως λες ,αλλά όχι μαζί με αυτά να φύγουν και όλοι οι υπόλοιποι!
Θα δυναμώσεις ρε συ το ακούς ? Αντράκι θα γίνεις και εκεί που πρέπει ..
Όπως παλεψες και κατάφερες και νικησες κάποια πράγματα έτσι θα παλεύεις και για τα δεδομένα ..
Αλλά να θυμάσαι σε ένα γάμο σε μια σχέση οποία είναι αυτή ,είτε ερωτική είτε γονιού και παιδιού τίποτα και ποτέ δεν είναι δεδομένο ...
Θα μαχαισε και θα ζητάς αυτά που δικαιουσε και αν δεν τα παίρνεις μόνο τότε καντα όλα λαμπογιαλο, μαζι σου θα είμαι !
Άσε σου είπα ,σου χρωστάει ρε συ κάποιος εκεί πάνω και άρχισε και σε ξεχρεωνει .Γιατί σε άτομα που δεν κουβαλάνε κακία μέσα τους αυτό γίνεται ..
Ξεκίνησε με την μαμά σου που πριν ένα χρόνο ποιος να το φανταζόταν όλο αυτό και συνέχισε με τα γνωστά ...
Και εγώ μην στεναχωριέσαι εδώ θα είμαι γιατί ότι και να έγινε αξίζει ρε φουστη μου ..
Αξίζει για μια οικογένεια που ξανασμιξε ,
Για δύο παιδιά που Παναγία μου θα έχουν και τους δύο γονείς τους μαζί αγαπημένους ,
για έναν φίλο που με άκουσε και τώρα πλέον είναι καλά χωρίς χειρουργείο και χωρίς επώδυνες θεραπείες ,
για μια μανουλα που πάλευε με την αρρωστοφοβια της και τώρα πλέον είναι πολύ καλά και χαίρετε τα παιδιάκια της και για μια ακόμη ψυχή που επιτέλους κατάλαβε ότι οι γονείς μας ότι και να λένε, το λένε για το καλό μας τις περισσότερες φορές και φέτος τις γιορτές είναι όλοι μαζί ...
Για όλους αυτούς εγώ θα μείνω σε πείσμα πολλών ,γιατί το γουστάρω ρε φίλε αυτό με γεμίζει ...
Και εσύ τυχερή είσαι αρκεί να το δεις ������
30-12-2020, 21:36 #11944
31-12-2020, 09:13 #11945MarilouGuestΚαλημέρα !!
Έλα μέρα που είναι σήμερα μόνο χαρούμενες σκέψεις κοριτσάκι μου !!
Να είμαστε καλά να χαιρόμαστε και να μας χαιροντε οι δικοί μας άνθρωποι και να είμαστε γερές και δυνατές να καμαρώνουμε τα παιδάκια μας μωρέ ,αυτά να είναι καλά και θα είμαστε και εμείς !!!!
Χρόνια μας πολλά και καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας !
Να τα πω να τα πω ?
31-12-2020, 09:25 #11946
31-12-2020, 09:44 #11947MarilouGuestΈτσι είμαστε εμείς τα μικρά κοριτσάκια πρωί πρωί ξεκινάμε
Και εμένα θέλω να μου το πει αυτό το γλυκό σου πλασματακι ,φέτος από το πρωί με βιντεακια μου τα λένε τα ανήψια μου και τα παιδιά των φίλων μας ..
Πολύ παράξενη αίσθηση η φετινή πραγματικά πρωτόγνωρη για εμάς .....
Από τον μικρό την γλύτωσες ? Είναι αντράκι αυτός και κάνει τον βαρη???
Θυμάμαι και τα δικά μου ξυπνούσαν αξημερωτα ακόμα στους υπνοσακους ήταν επεπρναν τα τρίγωνα τους και ερχόταν πρωί πρωί στο κρεβάτι μας και μας ξυπνούσαν !!!
Τι ωραία χρόνια !!!Και ας σηκώνουν με ημικρανία από τα τρίγωνα μέσα στα αυτιά μου !!
Δεν ξεπληρωνονται αυτά με τίποτα !!!
Σήμερα πριν φύγουμε για το γραφείο μπήκα εγώ στα δωμάτιά τους με το τρίγωνο και τους ξύπνησα ...
Μια σας και μια μου τους λέω ,τι νομιζεται μόνο εσείς θα μας κάνατε καψωνια χαχα!
Μετά έφυγα τρέχοντας φυσικά για ευνόητους λόγους
31-12-2020, 09:59 #11948
Χαχαχαχα άσε γιατί εφιάλτης μου έχει γίνει αυτό το τρίγωνο. Μου τη δίνει στον εγκέφαλο. Αλλά και τι να κάνω? Το άντεξα και για φέτος
Από τον μικρό γλίτωσα τα κάλαντα, το τρίγωνο σκέτο το λουστηκα πρωί πρωί.
Δεν με λυπούνται αυτά τα παιδιά.
Και εμένα οι ανιψιες μου από την οθόνη μου τα είπαν.
Πάντως όταν σταματήσουν να μου τα πουν θα κάνω αυτό που εκανες εσύ σήμερα. Μου έδωσες ιδέαΕύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
31-12-2020, 10:43 #11949MarilouGuestχαχαχ Θεος ο μικρος την λατρευω αυτη την ηλικα μωρε και ας γκρίνιαζα και εγω καποιες φορες....ειδικα ο τροπος που μιλανε πεθαίνω!!
Αν μεγαλωσει ακομα πιο πολυ ο μικρος σου θα δεις απο βραδύς θα κανουν σχεδια με την αδελφη του απο που θα ξεκινήσουν να λενε τα καλαντα ,θα κανουν και διαχωρισμό σε ποιες πολυκατοικιες θα πανε γιατι φυσικα παει με αυτα που τους δίνανε και φυσικα τι δωρο θα παρουν σε εμενα μονο ,την μανουλα για την πρωτοχρονια χαχαχα!
Του μπαμπα το δωρο το αφηναν σε εμενα παντα αλλα ηταν το μυστικο μας
Βεβαια δεν ξερω εκει κατω τα πραγματα ειναι λιγο περιεργα αλλα εμας εδω πανω αυτο το κανουν με ανεση τα παιδια ,προς το παρόν τουλαχιστον ,ενα απο τα καλα της επαρχιας !
Ασε μου λεει ο ανηψιος μου ,θεια εγω σου ειπα τα καλαντα αλλα αγκαλιτσα και φιλακι πως θα παρω?(φυσικα εννουσε και το δωρο του η φατσουλα μου αλλα το εφερε απ εξω απ εξω το μουτρο)
Του λεω φετος αγαπη μου δεν θα εχει ουτε αγκαλιτσα ουτε φιλακι αλλα μην στεναχωριεσαι εχω συνενοηθει με τον Αγ.Βασιλη και μαζι με το δικο του δωρο το βραδυ θα αφησει και τα δικα μας και ειδικα φετος ο θειος σου λεω κουραστικε παρα πολυ για να το ετοιμάσει γιατι ειναι και τεραστιο μιας και δεν θα ειμαστε κοντα να κάνουμε τεραστιες αγκαλιτσες !
Αν δεις ρε φιλη πως ελαμψαν τα ματακια του κατευθειαν ,δεν υπαρχει αυτο το παιδικο ...πιο πολυ γι αυτα στεναχωριεμαι αυτες τις μερες που ενταξει εμεις εχουμε καποια αντίληψη να καταλαβουμε οτι ολο αυτο γινεται για το καλο μας ,αλλα σε αυτα τι να εξηγησεις και τι να καταλαβουν ...
Περιττό να σου πω μετα τι διαλογος ξεκινησε ...και αφου ειναι τοοοοοοσο μεγαλο πως θα μπει απο την καμιναδα ?Και δεν θα κουραστουν οι ταραζοι(τάρανδοι),να του αφησω περισσοτερο μπισκοτα και γαλα ?
Και να φωναζει και την μαμα του να μην αναψει σήμερα καθόλου το τζακι για να χωρέσουν τα δωρα και να μην καει ο καημενούλης ...
Δεν υπαρχει αυτη η ηλικια μπορει να παθανουν λιγο τα νευρα σου αλλα ζει στα φιλη γιατι πραγματικα θα τα ψαχνεις ..
Φετος τα Χριστουγεννα μαζι με τα δωρα των παιδιων τους ειχα σε ενα φακελο και ολα τα γραμματα που γραφαμε καθε γιορτες και υποτιθετε τα επερνε ο Αγ.Βασιλης ...
Δεν ξερεις πως γιναμε ...αφησαμε τα δωρα και μιλουσαμε γι αυτα ,ειδικα φετος η κορη μου την βλεπω εχει αλλαξει παρα πολυ ,η σχολη την εχει ωριμασει αποτομα και αρχισε και καταλαβαινει τι πραγματικα εχει αξια ,ουτε τα δωρα ουτε τα χρηματα ,αλλα αυτες οι στιγμες τους μενουν να το ξερεις και μπορει να τα θεωρουμε αυτονοητα και χαζα αλλα οταν μεγαλωσουν θα καταλαβουν πραγματικα την αξια τους .Γι αυτο να κανεις τα παντα οπως και να εισαι ,εχεις δεν εχεις κεφια ,εισαι δεν εισαι καλα,καντα ολα στην ακρη αυτες τις μερες για χαρη τους !
Αυτα θα τους μεινουν στο τελος !
Και αφου λοιπον σου εδωσα ιδεα σου δινω και μια συμβουλη ,οταν με το καλο το κανεις και εσυ να φροντισεις τριγύρω τους να μην υπαρχουν ουτε κινητά, ουτε παντόφλες και γενικα βαρια αντικειμενα ,μονο κανα μαξιλαρακι ,αλλιως βαλε κρανος και μπες για τους γνωστους λογους
31-12-2020, 11:09 #11950
Χαχαχαχα βλέπω προσέχεις το γύρω περιβάλλον πριν μπεις στο δωμάτιο, για βαριά αντικείμενα
Εγώ είμαι ακόμα σε φάση που προσέχω τι έχει κάτω, μη πατήσω κανένα αυτοκινητάκι και γκρεμοτσακιστω. Όχι ότι δεν το έχω πάθει, αλλά λέμε τώρα
Τις προάλλες πάτησα έναν δεινοσαυρο και μου λέει η δικιά μου "πάρε το στηθοσκοπιο σου και καντον καλά, αλλιώς πάρε μου άλλο ίδιο"
40 ευρώ έκανε. Το διακινδυνευεις?
Όντως οι αναμνήσεις και τα γράμματα μένουν. Και εγώ τα κρατάω για ενθύμιο.
Και φέτος ζητάνε και απλόχερα τα δικά μου γιατί έχουν 2 γιαγιάδες, 2 παππούδες. Νιώθουν τυχεροίΕύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
31-12-2020, 11:31 #11951MarilouGuestχαχαχα παλι καλα που σου ειπε φτιαξων και δεν σου εφερε κανα ταμπλετ να παραγγειλεις απ ευθειας αλλων
Α καλα τι lego και τι playmobil εχω πατήσει δεν λέγεται ,ειδικα αυτο το περουκινι απο τα playmobil με τα αγκαθακια ρε φιλε οταν το πατας σου ερχεται να βγαλεις κραυγή μεγαλυτερη και απο του γκοτζιλα....
Για το αυτοκινητακι μπορω ανετα να το κανω εικονα ,μπορω ανετα να σου πω και ποσο ποναει ο ποπος οταν σαβουριαζεσαι πατωντας το και μαλιστα να τον εχεις και απο πανω απο το κεφαλι σου να θες να το πνιξεις στην κυριολεξια και αυτο να σου λεει,πονας μανουλα μου?Αφου σου ειπα να προσεχεις και να μην τρεχεις μεσα στο σπιτι ...
Αντε εσυ να τον μαλώσεις.Απλα ξεχνας τον πονο σου και τον πλακωνεις στα φιλια χαχαχ!
Φετος νομιζω τα παιδακια σου κοριτσι μου θα εχουν οτι χρειαζονται για να αισθανονται ασφαλεια και ευτυχια !
Νομιζω ηρθε η ωρα να νοιωσεις και εσυ φετος οτι εχεις ολα αυτα που μαχαισε τοσο καιρό .Κοιτα να τα απολαυσεις στο έπακρο ,τα δικαιουσε ,παλεψες γι αυτα ,ματωσες στην κυριολεξια ,ζει στα και μην αφησεις τιποτα και κανεναν να σου τα χαλασει ή καλυτερα μην επιτρεπεις πλεον σε κανεναν να στα υποτιμα και στα χαλαει......
Γαιτι το λεω και το ξαναλεω για μ@λ@κ@@ς κανενας δεν χαλαει αυτο που μετο κοπο χτιζει ,στο τελος μονο καλο βγαινει ....
Δεν αξιζει πιστεψε με και στο κατω κατω οτι εγινε στο μυαλο μενει μονο εκει και απο εκει φευγει πολυ ευκολα τα ζησαμε και τα εχουμε πει ....
Αυτο που εχει σημασια ειναι τι υπαρχει και τι μενει στην καρδια .Αυτα αξιζουν και αυτα ειναι που εχουν διαρκεια ,αυτο να το θυμασαι παντα!
Απολαυσε και εσυ αποψε αγκαλιες απο ολους αυτους ,αλλωστε δεν χρειαζεται πλεον να τις ζητησεις τις εχεις γιατι να θυμασαι ,αλλαξες εσυ και οχι τοσο αυτοι
Αυτοι εκει ηταν και θα ειναι μονο για εσενα και μονο για να εισαι καλα !
Αυτο ηθελες ,να νοιωθεις εσυ επιτελους ασφαλεια και δυναμη ,τωρα που τα εχεις εκμεταλευσουτα και με την καλη και με την κακη εννοια !!!
31-12-2020, 11:32 #11952
Κοριτσια playstation 5 μην σας ζητήσουν γιατί θα πάθετε εγκεφαλικό όταν μάθετε την τιμή του, κατά τα άλλα όλα καλά!
31-12-2020, 11:35 #11953
31-12-2020, 11:45 #11954
Αυτο το μαγικό που αν ζητήσεις αγκαλιά σου τη δίνουν είναι ωραίο τελικά :P
Έχεις δίκιο. Πάμε παρακάτω με την καινούρια χρονιά.
Καλά, lego και playmobil τα έχω εξαφανίσει πρώτον για την σωματική μου ακαιραιοτητα και δεύτερον για να μην τα φάει ο μικρός και τρέχουμε.
Ελπίζω γενικά να επιζήσω και να μην ισχύει το "ή από πεσιμο ή από ...."Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
31-12-2020, 11:47 #11955