Originally Posted by
μαρκελα
Τάδες λοιπόν ότι πολύ εύκολα όταν δεν θες να εμβαθύνεις και σε στριμώξουν, ρίχνεις κατ' ευθείαν το επίπεδο της συζήτησης στα πολύ χαμηλά!
Δυστυχώς, δεν μπορείς να συλλάβεις τα υψηλά μου νοήματα, γιατί εγώ είμαι του πνεύματος, ενώ εσύ της ύλης που το υπηρετεί!
Λυπάμαι για τις μικροαστικές σου αντιλήψεις ΚΕΝΟ, που είναι δείγματα συντηρητισμού και χαμηλής αυτοεκτίμησης.
Όσο κι αν χτυπιέσαι ν' αποδείξεις αφοριστικά το αντίθετο π.χ. πως το φταίξιμο για τα χάλια των σχέσεων είναι αποκλειστική ευθύνη
των γυναικών(άκρατος συντηρητισμός), εμένα, αλλά κι άλλους εδώ μέσα δεν μας πείθεις, ότι πίσω απ' την ακραία αυτή σου συμπεριφορά
κρύβεται ένας υπέρμετρος εγωισμός, που είναι κι η αιτία όλων σου των προβλημάτων.
Όσο ήθελες να κάνεις σχέση δεν ήταν παρά μόνο για να επιβεβαιωθείς και για ν' αποδείξεις για τους λόγους σου.. ότι φταίνε οι γυναίκες.
Πρώτ' απ' όλα χρειάζεται να συμφιλιωθείς εσύ, με την θηλυκή πλευρά της προσωπικότητάς σου.
Μ' άλλα λόγια όταν σου είπα π.χ. σχέση, δεν εννοώ για σένα την σχέση με τ' άλλο φύλο, αλλά πρωτίστως την σχέση με τον εαυτό σου!
Αυτά, δεν ξέρω γιατί δεν μπορείς να τα καταλάβεις και να ψαχτείς περισσότερο, δίνοντας έτσι και την εντύπωση του παράξενου.
Παρά το νεαρό της ηλικίας σου, έχεις γενικά λάθος αντιλήψεις, που σου δημιουργούν και ψυχολογικές συγκρούσεις.
Έχω παρατηρήσει όλ' αυτόν τον καιρό που είμαι εδώ μέσα, ότι αυτά που σ' απασχολούν είναι το άγχος σου κι η αγωνία σου για
το πως θα προκαλέσεις και θα κάνεις εντύπωση μ' αναφορές, που τους περισσότερους τους αφήνουν σε πληροφορώ αδιάφορους,
ενώ για σένα από την άλλη, κρύβουν χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι το πρόβλημά σου. Πάντως, ποτέ δεν σε κατηγόρησα για κάτι.., παρά μόνο όταν αρχίζεις
ν' αθυροστομείς κι η πρόθεσή μου είναι μόνο να σε βοηθήσω, να δεις πιό ανοιχτά κι αντικειμενικά τα θέματα για τα οποία, έρχεσαι σε σύγκρουση
και με τους άλλους είτε το επιδιώκεις, είτε όχι.