Results 106 to 120 of 200
Thread: Καλο Παιδι αλλα Μισανθρωπος.
-
29-04-2012, 01:55 #106
Τα δυσάρεστα νέα είναι, ότι όσοι έχουν φύγει εξωτερικό, αντιμετωπίζουν τα ίδια και χειρότερα από δω και μιλάμε π.χ. για γιατρούς γνωστούς μας, ΄
που επειδή θέλουν να παραμείνουν αξιοπρεπείς ξαναγύρισαν στο Ελλάντα!
Μετά πως να ταιριάξεις με γυναίκα, όταν θες να ζεις απομονωμένος και χωρίς κοινωνικές επαφές, κάτι που είναι απαραίτητο για να μπορεί ο άλλος
να ισορροπεί. Μ' άλλα λόγια η κάθε κοπέλα θέλει τις φίλες της, τις βόλτες της κ.λπ. εσύ αυτά δεν τα εγκρίνεις πως να ταιριάξεις με κάποια;Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
- 29-04-2012, 02:03 #107
ε τωρα γενικευεις εσυ, κατι που με εχεις κατηγορισει οτι κανω στο παρελθον. καταρχην δεν εχω προβλημα με το να εχει καποια φιλες, αρκει να μη με χεζει γι'αυτες. καταδευτερον δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι ξερεις. ουτε ολες οι γυναικες. ετσι εχεις κι αντικοινωνικες, εχεις και πολυ κοινωνικες, εχεις και καποιες που ειναι στη μεση. σιγουρα λοιπον δε ταιριαζω με τις πολυ κοινωνικες που θελουν να ειναι ολη μερα εξω. τουλαχιστον οχι εδω αθηνα. στην αθηνα δεν εχω λογο να κυκλοφορω τοσο, δεν συχναζω σε μπαρακια, κλαμπακια, μπουζουκομαγαζα και λοιπα σκυλαδικα. και δε μου αρεσει και το περιβαλλον, υπερβολικα πολυ φασαρια και καυσαεριο εδω που ζω. δεν ειμαι εναντιον της εξοδου γενικα, απλα δεν γουσταρω πολυ κοσμο. προτιμω λιγους και καλους. και καναν σινεμα πχ, βολτες στη θαλασσα ή ταξιδια αλλου, και τετοια.
29-04-2012, 02:09 #108
ΚΕΝΟ μου το χάλασες γιατί περίμενα ότι θα νευριάσεις και θάχαμε αντιπαράθεση!
Λοιπόν είπες την καλύτερη ατάκα γι' απόψε! Σινεμά, βόλτες στην θάλασσα κ.λπ.
Αυτά λοιπόν μέχρι να βρεις την κατάλληλη, κάντα με τον εαυτό σου και τότε που ξέρεις!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
29-04-2012, 02:12 #109
μα δε ψαχνω πλεον κοπελα. ουτε θελω σχεση. και δε καταλαβαινω γιατι η συζητηση καθε φορα παει εκει.
το εγραψα και στο αλλο θεμα οτι δεν εχω δικο μου χωρο, δεν εχω κατι αλλο να προσφερω, οποτε η κοπελα μου ειναι επιπλεον βαρος.
εκτος αν θελει η ιδια να ειναι μαζι μου τοσο πολυ, κι εχει υπομονη να με ανεχτει. οποτε ας το ξεκινησει και στη πορεια βλεπουμε.
μεχρι τοτε προτιμω να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
29-04-2012, 02:21 #110
αν δεν ήθελες σχέση, δεν θα γκρίνιαζες όλη την ώρα και με έμμεσα υπομονούμενα περί μοναξιάς, αδιαφορίας των γυναικών κ.λπ.
έπειτα για να το ξεκινήσει κάποια όπως λες, χρειάζεται εσύ πρώτα να κοινωνικοποιηθείς, που θα σε βρει αλήθεια;
σινεμά, βόλτες λοιπόν ακόμα και μόνος σου με τον εαυτό σου, για να δείξεις έξω, ότι με σένα έχεις μια πολύ καλή σχέση κι έτσι να
σε πλησιάσει κι η άλλη που ίσως έχει και το σπίτι και τις αντοχές για να σε ανεχτεί!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
29-04-2012, 02:35 #111
μπορει να γκρινιαζω επειδη ειμαι γκρινιαρης. μπορει να γκρινιαζω για τις πρωην κι οσα εζησα. μπορει να γκρινιαζω επειδη δεν αντεχω να διαβαζω μαλακιες (γενικα οχι συγκεκριμενα). μπορει να γκρινιαζω και για λογους μοναξιας εκτος σχεσης.
δε καταλαβαινω γιατι νομιζεις πως μια σχεση τα καλυπτει ολα. ε οχι, δεν ειναι ουτε η λυση σε ολα μου τα προβληματα, ουτε κατι αλλο θεοσταλτο. μια σχεση ειναι ενας επιπλεον ανθρωπος μαζι σου. οκ μπορει να σου προσφερει αγαπη, στηριξη, παρεα και να σου καλυπτει τις αναγκες, αλλα αμα θελει σαν ανταλλαγμα τον ουρανο με τ'αστρα για κατι τετοιο, προτιμω να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να αυτοκτονω.
που θα με βρει ? οπου συχναζω. στο φεησμπουκ και το zoo! αν θελω να ειναι ταιριαστη. διαφορετικα αν ηθελα καποια μπαροβια πχ, θα ετρεχα σε μπαρ. λογικο δεν ειναι ?
δε ξερω τι κανουν στο νησι σου με το θεμα του φλερτ, εσυ ποσοι νομιζεις οτι φλερταρουν εκει εξω ? εδω αν δεν εχεις γνωστους να σου συστησουν, δε πας μπροστα.
σκεψου το και για τον εαυτο σου, θα ηθελες να σου τη πεσει ενας αγνωστος στο κεντρο της αθηνας καθως κυκλοφορεις ? και να σου μιλησει στα καλα καθουμενα δε θα τρομαξεις ? οποτε τι μαλακιες λεμε ?
29-04-2012, 10:52 #112
Τάδες λοιπόν ότι πολύ εύκολα όταν δεν θες να εμβαθύνεις και σε στριμώξουν, ρίχνεις κατ' ευθείαν το επίπεδο της συζήτησης στα πολύ χαμηλά!
Δυστυχώς, δεν μπορείς να συλλάβεις τα υψηλά μου νοήματα, γιατί εγώ είμαι του πνεύματος, ενώ εσύ της ύλης που το υπηρετεί!
Λυπάμαι για τις μικροαστικές σου αντιλήψεις ΚΕΝΟ, που είναι δείγματα συντηρητισμού και χαμηλής αυτοεκτίμησης.
Όσο κι αν χτυπιέσαι ν' αποδείξεις αφοριστικά το αντίθετο π.χ. πως το φταίξιμο για τα χάλια των σχέσεων είναι αποκλειστική ευθύνη
των γυναικών(άκρατος συντηρητισμός), εμένα, αλλά κι άλλους εδώ μέσα δεν μας πείθεις, ότι πίσω απ' την ακραία αυτή σου συμπεριφορά
κρύβεται ένας υπέρμετρος εγωισμός, που είναι κι η αιτία όλων σου των προβλημάτων.
Όσο ήθελες να κάνεις σχέση δεν ήταν παρά μόνο για να επιβεβαιωθείς και για ν' αποδείξεις για τους λόγους σου.. ότι φταίνε οι γυναίκες.
Πρώτ' απ' όλα χρειάζεται να συμφιλιωθείς εσύ, με την θηλυκή πλευρά της προσωπικότητάς σου.
Μ' άλλα λόγια όταν σου είπα π.χ. σχέση, δεν εννοώ για σένα την σχέση με τ' άλλο φύλο, αλλά πρωτίστως την σχέση με τον εαυτό σου!
Αυτά, δεν ξέρω γιατί δεν μπορείς να τα καταλάβεις και να ψαχτείς περισσότερο, δίνοντας έτσι και την εντύπωση του παράξενου.
Παρά το νεαρό της ηλικίας σου, έχεις γενικά λάθος αντιλήψεις, που σου δημιουργούν και ψυχολογικές συγκρούσεις.
Έχω παρατηρήσει όλ' αυτόν τον καιρό που είμαι εδώ μέσα, ότι αυτά που σ' απασχολούν είναι το άγχος σου κι η αγωνία σου για
το πως θα προκαλέσεις και θα κάνεις εντύπωση μ' αναφορές, που τους περισσότερους τους αφήνουν σε πληροφορώ αδιάφορους,
ενώ για σένα από την άλλη, κρύβουν χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι το πρόβλημά σου. Πάντως, ποτέ δεν σε κατηγόρησα για κάτι.., παρά μόνο όταν αρχίζεις
ν' αθυροστομείς κι η πρόθεσή μου είναι μόνο να σε βοηθήσω, να δεις πιό ανοιχτά κι αντικειμενικά τα θέματα για τα οποία, έρχεσαι σε σύγκρουση
και με τους άλλους είτε το επιδιώκεις, είτε όχι.Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
29-04-2012, 12:51 #113
Τρυκιμία εν κρανίω και πολλά νεύρα... και μάλιστα διακρίνεται και θυμός θα έλεγα.
Τεσπα, ο ΚΕΝΟ καλά γράφει οτι γράφει, η γενιά του πολυτεχνείου κατέστρεψε τα ίδια της τα παιδιά και το μέλλον τους. Εαν τωρα εσυ ή οι γονείς σου ή οι γονείς μου και κάποιοι άλλοι ήταν κορόϊδα και δεν βολεύτηκαν στο δημόσιο να φάνε κι αυτοί, αυτο δεν σημαίνει οτι η γενιά εκείνη ήταν αθώα. Κατα 50% και βάλε έτρωγε απο τα δανεικά, και ψήφιζε με μοναδικό γνώμονα το ατομικό βόλεμα σε μια πλαστή θέση του δημοσίου. Το υπόλοιπο 30% ψήφιζε με βάση ψευτοιδεολογίες, αρα ήταν τουλάχιστον κουτοί, και το υπόλοιπο 20% περίπου πλήρωνε τα λάθη της πλειοψηφίας (θύματα ή κορόϊδα δλδ). Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η εικόνα της γενιάς του πολυτεχνείου. Η αναφορά του ΚΕΝΟ δεν πιστευω οτι είναι προσωπική, παρ όλα αυτά εξαπολύεις επίθεση με νεύρα πάνω του επειδή σου είπε τα αυτονόητα, αυτα που όλοι οι νέοι σήμερα βιώνουμε.
Όσο για τις προηγούμενες γενιές, εντάξει είδαμε πόσα λούκια πέρασαν. Είσοδος σε μια αγορά εργασίας με ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, όπου με έναν μισθό ΣΥΝΤΗΡΟΥΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Και είδαμε πόσο πολύ δύσκολο ήταν για τα μέλη της προηγούμενης γενιάς να βρουν δουλειά... τοτε όποιος ήξερε δακτυλογραφία δήλωνε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ δακτυλογράφος και θεωρούταν προσόν. Δίπλωμα αυτοκινήτου τα ίδια. Ακόμα και το απολυτήριο Λυκείου ήταν προσόν (τοτε με απολυτήριο γυμνασίου έμπαινες μονιμος σε ΔΟΥ ή οπουδήποτε ήθελες στο δημόσιο, ακόμα και διευθυντής σε τράπεζα, αρκουσε μια επίσκεψη σε μια κλαδική). Είδες τι τραβηξε η κακομοίρα η γενιά του πολυτεχνείου? Πω πω κακουχίες ρε παιδί μου... τόσες οπου οι περισσότεροι σνομπάρανε ακόμα και θέσεις σε ΔΕΚΟ! Όταν σήμερα ο άλλος με 5 πτυχία στην πλάτη πάει και βάζει θεούς και δαίμονες για θέση σεκιουριτά με 5-6 κατοστάρικα το μήνα (και αν).
Αυτο που έχω παρατηρήσει σε μεγαλυτερους είναι οτι δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι παίζεται σήμερα στην αγορά εργασίας, έχουν την λανθασμένη πεποίθηση μέσα τους οτι είναι το ίδιο με προηγούμενες δεκαετίες...Forbidden dreams
29-04-2012, 13:05 #114
εχεις διαβασει καθολου ιχνος απο αυτα που εχω γραψει στο θεμα και ειδικα στη Χριστινα ? αν ναι, τοτε δε θα ελεγες αυτες τις μαλακιες που λες, αλλα θα παραδεχοσουν οτι η κοινωνια εχει προβλημα ολοκληρη, οι σχεσεις ειναι προβληματικες, κι οχι δε φταιει μονο ο KENO που ζει στην αθηνα.
σιγα μην αγχωνομαι αν θα κανω εντυπωση και πως μου απαντησε ο καθενας. ποσο χρονων εισαι βρε μαρκελα και λες κατι τετοιο, ειναι δυνατον να εξαρτιεμαι τοσο απ'την απαντηση του καθενα, λες και δεν εχω αλλα δικα μου προβληματα εκει εξω, ειναι μονο το φορουμ ?
seriously get a life εκει στο νησακι, γιατι πολυ την ψωνισες, εσυ του πνευματος κι εγω της υλης. εισαι ολη την ωρα εδω μεσα και πλασαρεις το τελειο προφιλ λες και ζεις τη τελεια ζωη σχολιαζωντας μονο τα προβληματα των αλλων. τακτικη που εχουν ακολουθησει στο παρελθον ολες οι γνωστες κυρατσες (δεν αναφερω nicknames, ειναι γνωστες).
29-04-2012, 13:34 #115
Αν και μετα τις εκλογες δεν αλλαξει τιποτα μου φαινεται πως κι εγω θα χασω καθε ελπιδα οτι μας αξιζει κατι καλυτερο απο αυτο που ζουμε.Προσωπικα αυτη την φορα θα σπασω την παγια θεση μου υπερ της αποχης και θα παω να ψηφισω μπας και......αν και δεν ειδα ποτε το λογο γιατι πρεπει να μπω στα γραναζια του συστηματος που σωνει και καλα πρεπει να σε βαλει προβατο στο κοπαδι.Ωστοσο αυτη την φορα νομιζω ειναι απαραιτητο κι αν παλι βγουν οι ιδιοι....τι να πω,αναρωτιεμαι ολος ο κοσμος περναει χαλια,τοσα νεα παιδια βλεπω εδω μεσα να θελουν να αυτοκτονησουν ή να εγκαταλειψουν την ελλαδα,πολλοι ειμαστε ανεργοι και μετραμε και την δεκαρα αλλοι πραγματικα δεν εχουν να φανε και τους βλεπεις ξαφνικα απο μια χαρα ανθρωπους να εχουν χτικιασει....γιατι ρε παιδια δεν κουνιεται φυλλο,τι συμβαινει?
29-04-2012, 13:53 #116
Το να εγκαταλείψεις την Ελλάδα δεν είναι ντε και καλά κακό, κακό είναι να σέρνεσαι μια ζωή και να πετάς τα χρόνια σου στα σκουπίδια. Αν κάποιος έχει ευκαιρίες-προοπτικές να εξελιχθει εξω και να φτιάξει την ζωή του, για ποιο λόγο να κάτσει Ελλάδα, να κάνει τι? Εγω είμαι της άποψης ότι όπου γής πατρίς.
Τωρα το τι συμβαίνει που ρωτάς σηκώνει ανάλυση, σε γενικές γραμμές πάντως είναι τα αποτελέσματα της γενιάς του πολυτεχνείου, η οποία έμαθε να ζει με δανεικά και να θεωρεί οτι εργασία είναι να κωλοβαρας σε μια θεση γραφείου στο δημόσιο σφραγίζοντας άχρηστα χαρτιά και παίρνοντας αριθμούς πρωτοκόλου. Αυτό είναι το πρότυπο εργασίας στην "παραγωγική" Ελλάδα. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Λάβε υπ όψην και το οτι ο Ελληνικός λαός είναι στην πλειοψηφία του χαμηλοτάτου επιπέδου όσον αφορά τρόπο σκέψης, αντίδρασης και κοινωνικής συμπεριφοράς (παρτάκηδες όσο δεν πάει, συλλογική συνείδηση υπο του μηδενός), συνυπολόγισε και την επιρρέπεια στην κομπίνα και έδεσε το γλυκό...
Βέβαια υπάρχουν και άλλοι παράγοντες όπως νομισματικοί κτλ, αλλα κατα κανόνα πιστευω οτι αυτο που μας έφαγε σαν λαός είναι ο παρτακισμός και η έλλειψη ανατροφής στο μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας μας. Ευρωπαίοι πάντως ΔΕΝ είμαστε σαν λαός, είμαστε αυτο που μας ορίζει η γεωγραφική μας θέση. Άσε δε που αντι να εξελίσουμε τα καλά απ έξω πιάνουμε και υιοθετούμε τα χειρότερα...Forbidden dreams
29-04-2012, 14:25 #117
Σιγουρα και δεν ειναι κακο να εγκαταλειψεις την Ελλαδα αρκει αυτο να γινεται απο επιλογη κι οχι γιατι η ελλαδα σε διωχνει.Τωρα γι αυτα που λες για την ποιοτητα μας σαν λαος συμφωνω απολυτα.Μεχρι προσφατα,δεν ξερω τωρα γιατι εχω κλειστει σπιτι,μας ελειπε ακομα και η στοιχειωδης, τυπικη, ανθρωπινη ευγενεια που ειναι καθαρα θεμα ανατροφης.Δεν θα αναφερθω για την σταση μας απεναντι σε πιο ευαισθητα θεματα οπως ο εθελοντισμος,η φιλοζωια,η βοηθεια και υποστηριξη των εξαρτημενων ατομων ή των αδυναμων κοινωνικων ομαδων.Εκει ειμασταν παντα τελειως αδιαφοροι....μιλουσες για κοινωνικες ευαισθησιες και σε κοιτουσαν σαν ηλιθιο,εξωγηινο ον.Νυχια,ακριβα ρουχα και γκομενους οι γυναικες....αμαξια,λεφτα,γκο μενες οι αντρες.....για ουσιαστικες ανθρωπινες επαφες ουτε λογος.(φυσικα παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν οι εξαιρεσεις).Πραγματικα εφτασα κι εγω σε καποια στιγμη να πιστευω πως περνουμε οτι μας αξιζει....κι οταν μου λεγανε υπαρχει ελπιδα με τον Γιωργακη να τους λεω χαιρεκακα....δεν πειραζει φατε κι αλλη φολα για να πατε πιο κατω μπας και ξεκουνηθει το μυαλο.Λυπαμαι πολυ.....κι εγω τους Ελληνες δεν μας εχω σε μεγαλη εκτιμηση....ωστοσο τωρα τα πραγματα ειναι οριακα και ο καθενας παιζει το τομαρι του.....κι ομως παλι ενα μεγαλο,αμετακινητο ΤΙΠΟΤΑ.
29-04-2012, 15:05 #118
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
[QUOTE]Καλά το κατάλαβες, πολλά νεύρα και θυμός γιατί μόλις είχα γυρίσει απ' το μεροκάματο
και είχα τα δικά μου.
Τεσπα, ο ΚΕΝΟ καλά γράφει οτι γράφει, η γενιά του πολυτεχνείου κατέστρεψε τα ίδια της τα παιδιά και το μέλλον τους.
κι ούτε τσουβαλιάζω τους ανθρώπους σ' όποια γενιά και ν' ανήκουν σ' ένα σακί.
Εαν τωρα εσυ ή οι γονείς σου ή οι γονείς μου και κάποιοι άλλοι ήταν κορόϊδα και δεν βολεύτηκαν στο δημόσιο να φάνε κι αυτοί, αυτο δεν σημαίνει οτι η γενιά εκείνη ήταν αθώα.
επειδή δε βολευτήκαμε στο δημόσιο
κι αυτό δείχνει και τις απόψεις σου,
ότι όσοι δεν κοιτάνε να βολευτούν είναι κορόιδα
και προσωπικά θεωρώ κατινιά να πιάνεις στο στόμα σου
ανθρώπους που ούτε τους ξέρεις.
Ούτε σου απευθύνθηκα, ούτε σου έχω απευθυνθεί ποτέ.
Κατα 50% και βάλε έτρωγε απο τα δανεικά, και ψήφιζε με μοναδικό γνώμονα το ατομικό βόλεμα σε μια πλαστή θέση του δημοσίου. Το υπόλοιπο 30% ψήφιζε με βάση ψευτοιδεολογίες, αρα ήταν τουλάχιστον κουτοί, και το υπόλοιπο 20% περίπου πλήρωνε τα λάθη της πλειοψηφίας (θύματα ή κορόϊδα δλδ). Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η εικόνα της γενιάς του πολυτεχνείου.
και όσοι δεν κοίταξαν να βολευτούν...
ε... κοίτα να βολευτείς και να μη σε πιάνουν κορόιδο...
Η αναφορά του ΚΕΝΟ δεν πιστευω οτι είναι προσωπική, παρ όλα αυτά εξαπολύεις επίθεση με νεύρα πάνω του επειδή σου είπε τα αυτονόητα, αυτα που όλοι οι νέοι σήμερα βιώνουμε.
και απευθύνθηκα αποκλειστικά σ' αυτόν κι όχι σε σένα.
Αυτο που έχω παρατηρήσει σε μεγαλυτερους είναι οτι δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι παίζεται σήμερα στην αγορά εργασίας, έχουν την λανθασμένη πεποίθηση μέσα τους οτι είναι το ίδιο με προηγούμενες δεκαετίες...
εγώ σταματώ γιατί δεν έχω άλλο χρόνο να γράψω
γιατί πάω για μεροκάματο ό,τι ώρα μου σφυρίξουν!
Δεν έχω χρόνο να καλλιεργώ συμμαχίες στο forum,
ούτε να διορίζομαι αυτεπάγγελτος συνήγορος κανενός!
Αλλά ούτε θα γίνω ο σάκος του μποξ σας!
Άντε, παιδιά, καλή ξεκούραση....
29-04-2012, 15:28 #119
ρε ΚΕΝΟ το προηγούμενο ποστ μου λοιπόν ήταν για να δεις μια και το ζήτησες και να εστιάσεις στα θετικά αν γίνεται..
λίγη άνοιξη να δεις κι εσύ ρε στην μονίμως χειμωνιάτικη ψυχή σου!
και παρ' ότι και μουρλός και νευρικός και κυρίως δαιμονισμένος(Θεός φυλάξοι!).., εγώ η ψωνισμένη Κυριακάτικα ασχολούμαι μαζί σου..
Μένεις στην επιφάνεια τελικά και τα εξετάζεις όλα πολύ επιδερμικά. Δεν λέω σε προκάλεσα, αλλά το έκανα γιατί εσύ με το θέμα σου ζητάς να βοηθηθείς! Αν γίνεται..Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
29-04-2012, 15:35 #120
Κατα πρώτον κούλαρε λιγάκι πριν γράψεις, γιατι το χεις χάσει τελείως. Όταν γράφεις σε μια αγορά ιδεών (=φόρουμ), τότε να μάθεις να ακους και τις απαντήσεις των υπολοίπων μελών επι αυτών που γράφεις, ασχέτως που απευθύνονται. Εαν αυτα που γράφεις δεν επιθυμείς να σσχολιάζονται απο τους άλλους, τοτε στειλε ΠΜ στο ΚΕΝΟ να συνδιαλλέγεστε πριβε.
Κατα δεύτερον, δεν απευθύνθηκα αποκλειστικά στους δικούς σου και μάθε οτι στον γραπτό λόγο γράφουμε με παραλληλισμούς και μεταφορές, με σκοπο να δειξουμε το πρόβλημα ΚΑΙ ΟΧΙ να προσβάλλουμε συγκεκριμένα προσωπα τα οποία φυσικά και δεν γνωρίζουμε.
Όποιος ΑΚΟΜΑ πιστευει σε ιδεολογίες, δεν είναι απλά κορόϊδο αλλα ΜΑΚΑΚΑΣ ! Και αν δεν το πήρες χαμπάρι, πίσω απο τις διάφορες ψευτοιδεολογίες εδω και 30 χρόνια παίχτηκαν όλες οι βρωμιές και το κάψιμο των νέων γενεών, δλδ ο αφανισμός του μέλλοντος αυτου του λαού. Τέλος, δεν υπάρχει πιο πούστικο πράγμα απο το να κρυβεις την σαπίλα και την βρωμιά με ομίχλη ιδεολογίας !
Είπα, γράφεις δημοσίως σε μια αγορά ιδεών. Αυτο που διέκρινα είναι οτι εξαπέλυσες επίθεση πάνω σε απόψεις του ΚΕΝΟ, οι οποίες απόψεις είναι στα χείλη της μεγάλης πλειοψηφίας της νέας γενιάς σήμερα, η οποία και καλλείται να πληρώνει τα φέσια των ιδεολογικών παραληρημάτων και του φαγοποτιού των προηγούμενων γενεών.
Επίσης το προσκλητικό οξύθυμο ύφος σου φαίνεται ξεκάθαρα, όταν ενω ο ΚΕΝΟ δεν σου έδωσε κανένα δικαίωμα βγήκες και του έγραψες "και σιγά μη σου δώσω κι αναφορά σ' εσένα και στον κάθε βλάκα!" Εμένα παρ οτι δεν μου πέφτει λόγος, θα βγω να σου πω οτι με τον τρόπο που γράφεις προκαλείς άγρια, γιατι διοχετεύεις νεύρα πάνω σε ανθρώπους που ουτε τους ξέρεις, ούτε σου έδωσαν κανένα δικαίωμα να τους βρίζεις.
Σταμάτα λοιπόν να ασχολείσαι με βλάκες, και πήγαινε ασχολήσου με την μελέτη καμιάς ιδεολογίας της αριστεράς-δεξιάς κτλ (στο εξωτερικό αυτα έχουν πεθάνει εδω και 2 δεκαετίες, εδω στο Αφρικανισταν ακόμα χρησιμεύουν ως εργαλεία ναρκωσης αφελών, ωστε να ασχολούνται με θεωρητικοαρλούμπες και να μην κοιτάνε το πλιάτσικο και την νομή δημοσίου χρήματος δίπλα τους). Μετα σας φταίνε οι πολιτικοί, και οχι εσείς που τους εκλέγετε για να κονομάνε απο τα δανεικά οι βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, ΔΕΚΟτζήδες των 5.000€/μήνα και λοιπές συμμορίες φεσώνοντας τα παιδιά και τα εγγόνια σας.Forbidden dreams