Originally Posted by
olgaki1975
Εμένα μια συμμαθήτριά μου, την οποία όλοι την είχανε για πολύ κακό χαρακτήρα και χαμελέωντα και είχε ίσα με 35 ολοκληρωμένες σχέσεις πήρε αρχιτέκτονα και την αγαπάει. Εγώ δεν την πολυσυμπαθώ αλλά μπορεί να κάνω και λάθος και να αξίζει η κοπέλα. Πάντως είχε αυτό που λένε καλό τυχερό. Στο λύκειο ήτανε ένα κακάσχημο τερατάκι μαύρο και χοντρό δλδ εγώ μπροστά της ήμουνα θεά παίζει και να με ζήλευε (μπορεί και να μην με συμπαθούσε ούτε και αυτή) το καταλάβαινα από την συμπεριφορά της. 'Ητανε και κακή μαθήτρια του 14. Ένα μπάζο με όλα τα κακά πάνω της. Το χειρότερο κορίτσι! Όταν τελείωσε το σχολείο πήγε στο εξωτερικό να σπουδάσει αγγλική φιλολογία, οι γονείς της έσταξαν φράγκα πολλά.
Και δεν είναι η μοναδική περίπτωση που ξέρω , και άλλες αντιπαθητικές και κακάσχημες παντρευτήκανε και πήρανε τα καλύτερα παιδιά που εγώ δεν τις έδινα καμμία σημασία. Οι οποίες μάλιστα ήτανε και στα αζήτητα λόγω εμφάνισης γιατί ήτανε άσχημες. Εγώ ήμουνα όμορφη κοπέλα αλλά άμυαλη και δεν περίμενα ότι δεν θα παντρευόμουνα το είχα δεδομένο ότι θα παντρευτώ και με ζητούσανε μικρή πολλά παιδιά.