Originally Posted by
κοπέλα93
γεια σας.....
θα ηθελα να με βοηθησετε με ενα θεμα που με απασχολει τελευταια.
θελω να κοψω επικοινωνια με μια κοπελα,την οποια θεωρω ναι μεν εναν καλο ανθρωπο,τη θεωρω ''φιλη'' αν και δεν εχουμε γνωριστει ποτε απο κοντα.
ακουστε πως εχει και αν θελετε μου λετε γνωμες..''γνωριστηκαμε'' απο ενα φορουμ στο οποιο ημουν εγγεγραμμενη πριν 2 ακριβως χρονια,εκει γνωρισα κι αλλα 2 ατομα με τα οποια εχω βρεθει απο κοντα.(δεν ειμαι τωρα στο φορουμ και δε συνηθιζω να κανω παρεες απο φορουμ απλως τοτε ετυχε)με αυτην δεν ετυχε να βρεθουμε,για ασχετους λογους.τεσπα να μην τα πολυλεω..η κοπελα με βοηθησε πολυ σε μια δυσκολη φαση της ζωης μου,μια σχεση,και ενω αρχικα λεγαμε διαφορα συζητουσαμε με τις ωρες,μετα αρχισε να αλλαζει η συμπεριφορα της,η οποια δε μου αρεσε προφανως.απο τοτε μιλαμε..2 χρονια περασαν..
τι με ενοχλει τελευταια μιλαει πολυ για τον εαυτο της και δεν σχολιαζει/ακουει πολλα απο αυτα που της λεω για μενα,αντιθετα λεει ενα πχ.ε δεν πειραζει θα περασει ή καλη επιτυχια και αλλα διαφορα,νιωθω σα να μην θελει να ασχοληθει ή να μην τη νοιαζει πλεον πολυ.ενω παλια το εκανε,τωρα οχι.τωρα τελευταια επισης νευριαζει ευκολα πχ μου λεει ''θα φας μπαν'',ή ''θα μπεις στους περιορισμενους'',προφανως κατι την πειραζει ή αλλιως το λεει οντως για πλακα,δεν ξερω.
επισης,κατι που με ενοχλει ειναι οτι αργει να μου απαντησει πραγμα που δεν εκανε προηγουμενως ειδικα στις αρχες,πχ στελνω μια ταδε ωρα απανταει αμεσως και το επομενο μηνυμα ενω το στελνω αμεσα δηλαδη το επομενο λεπτο,απανταει μετα απο 3ωρ.5ωρ ή την επομενη μερα.αυτο το τελευταιο πολυ συχνα,δεν ξερω γιατι.γινεται παντα να εχει τοση δουλεια; :/ και ενω βλεπω πως ειναι μεσα και πχ δημοσιευει διαφορα..εμενα δεν μου απανταει. γενικοτερα κοιταει την ψιλο-παρτη της και λεει τα δικα της ολη αυτη την ωρα που μιλαμε,και δεν καθεται να ακουσει αυτα που λεω ή απανταει ψιλοαδιαφορα.να σημειωσω και το πιο σημαντικο--> της στελνω σχεδον παντα εγω (για να μην πω παντα) πχ.τι κανεις πως περνας,ανοιγω γενικα κουβεντα και μια φορα ειχα κανει το τεστ να μην της στειλω για ενα μηνα για να δω αν στειλει και δεν εστειλε.απο εκεινη τη μερα μαλωσαμε γιατι δεν αντεχα αλλο να μην της πω τι με ενοχλει..την συμπαθω παρα πολυ αλλα με ενοχλουν αυτα.ειπωθηκαν διαφορα..τεσπα.αυτα κυριως με πειραζουν
τι μου αρεσει σε αυτην μου αρεσει που κανουμε πλακες,ειμαστε στον ιδιο επαγγελματικο τομεα (αυτη με περνα καποια χρονια),ακουμε την ιδια πανω κατω μουσικη και γενικα ειναι ανθρωπος με διαφορα ενδιαφεροντα και αυτο με τραβαει στην παρεα της.εχουμε πει τα εσωψυχά μας,με ειχε βοηθησει παρα πολυ μου ειχε συμπαρασταθει και για ολα αυτα νιωθω οτι της χρωσταω χαρη.θα ηθελα να γινει φιλη μου και στην πραγματικοτητα,δηλαδη να συναντηθουμε και να κανουμε παρεα κλπ γιατι τη συμπαθω πολυ (ενταξει δεν ξερεις πως εξελισσονται οι παρεες και για να γινει φιλη θελει να κανουμε καιρο παρεα κλπ δεν γινονται ετσι οι φιλιες...αυτη μενει μακρια ομως και δεν το βλεπω.τεσπα αν μεναμε κοντα θα ηθελα να ειναι φιλη μου...)
ειναι τελειως διακριτικη,υπομονετικη,θα σου σταθει θα σε καθησυχασει κλπ θα σε συμβουλεψει και διαφορα αλλα.
αλλα εγω νιωθω οτι δεν μπορω να συνεχισω ετσι.αυτα τα πραγματα με ενοχλουν.ψιλοαδιαφορια του τυπου ''ε μωρε σιγα ας μιλαμε για τα προβληματα μας κατι σαν συμβουλευτικη,να λεμε και τις πλακες μας να περναει η ωρα αλλα μεχρι εκει''...ξερω δεν γινονται απο τη μια στιγμη στην αλλη οι παρεες αλλα δεν μου δειχνει οτι θελει να κανουμε και παρεα.
αλλωστε εφοσον ειμαστε μακρια δε νομιζω πως θα κανουμε και ποτε παρεα (αρκετα μακρια)..μια κοπελα μου ειχε πει ''τι ειχες και τι εχασες'' η οποια τη γνωριζει την κοπελα αυτη.δεν ξερω ρε παιδια πειτε μια γνωμη.το να ξεκοψεις ειναι μια επωδυνη διαδικασια..μετα μπορει να το μετανιωσω αλλα και ετσι δε βγαζει πουθενα!
φιλιά!!:)