θέλω να κόψω επικοινωνία ευγενικά... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 131
    Senior Member
    Quote Originally Posted by κοπέλα93 View Post
    γεια σας.....
    θα ηθελα να με βοηθησετε με ενα θεμα που με απασχολει τελευταια.
    θελω να κοψω επικοινωνια με μια κοπελα,την οποια θεωρω ναι μεν εναν καλο ανθρωπο,τη θεωρω ''φιλη'' αν και δεν εχουμε γνωριστει ποτε απο κοντα.
    ακουστε πως εχει και αν θελετε μου λετε γνωμες..''γνωριστηκαμε'' απο ενα φορουμ στο οποιο ημουν εγγεγραμμενη πριν 2 ακριβως χρονια,εκει γνωρισα κι αλλα 2 ατομα με τα οποια εχω βρεθει απο κοντα.(δεν ειμαι τωρα στο φορουμ και δε συνηθιζω να κανω παρεες απο φορουμ απλως τοτε ετυχε)με αυτην δεν ετυχε να βρεθουμε,για ασχετους λογους.τεσπα να μην τα πολυλεω..η κοπελα με βοηθησε πολυ σε μια δυσκολη φαση της ζωης μου,μια σχεση,και ενω αρχικα λεγαμε διαφορα συζητουσαμε με τις ωρες,μετα αρχισε να αλλαζει η συμπεριφορα της,η οποια δε μου αρεσε προφανως.απο τοτε μιλαμε..2 χρονια περασαν..

τι με ενοχλει τελευταια μιλαει πολυ για τον εαυτο της και δεν σχολιαζει/ακουει πολλα απο αυτα που της λεω για μενα,αντιθετα λεει ενα πχ.ε δεν πειραζει θα περασει ή καλη επιτυχια και αλλα διαφορα,νιωθω σα να μην θελει να ασχοληθει ή να μην τη νοιαζει πλεον πολυ.ενω παλια το εκανε,τωρα οχι.τωρα τελευταια επισης νευριαζει ευκολα πχ μου λεει ''θα φας μπαν'',ή ''θα μπεις στους περιορισμενους'',προφανως κατι την πειραζει ή αλλιως το λεει οντως για πλακα,δεν ξερω.
    επισης,κατι που με ενοχλει ειναι οτι αργει να μου απαντησει πραγμα που δεν εκανε προηγουμενως ειδικα στις αρχες,πχ στελνω μια ταδε ωρα απανταει αμεσως και το επομενο μηνυμα ενω το στελνω αμεσα δηλαδη το επομενο λεπτο,απανταει μετα απο 3ωρ.5ωρ ή την επομενη μερα.αυτο το τελευταιο πολυ συχνα,δεν ξερω γιατι.γινεται παντα να εχει τοση δουλεια; :/ και ενω βλεπω πως ειναι μεσα και πχ δημοσιευει διαφορα..εμενα δεν μου απανταει. γενικοτερα κοιταει την ψιλο-παρτη της και λεει τα δικα της ολη αυτη την ωρα που μιλαμε,και δεν καθεται να ακουσει αυτα που λεω ή απανταει ψιλοαδιαφορα.να σημειωσω και το πιο σημαντικο--> της στελνω σχεδον παντα εγω (για να μην πω παντα) πχ.τι κανεις πως περνας,ανοιγω γενικα κουβεντα και μια φορα ειχα κανει το τεστ να μην της στειλω για ενα μηνα για να δω αν στειλει και δεν εστειλε.απο εκεινη τη μερα μαλωσαμε γιατι δεν αντεχα αλλο να μην της πω τι με ενοχλει..την συμπαθω παρα πολυ αλλα με ενοχλουν αυτα.ειπωθηκαν διαφορα..τεσπα.αυτα κυριως με πειραζουν

τι μου αρεσει σε αυτην μου αρεσει που κανουμε πλακες,ειμαστε στον ιδιο επαγγελματικο τομεα (αυτη με περνα καποια χρονια),ακουμε την ιδια πανω κατω μουσικη και γενικα ειναι ανθρωπος με διαφορα ενδιαφεροντα και αυτο με τραβαει στην παρεα της.εχουμε πει τα εσωψυχά μας,με ειχε βοηθησει παρα πολυ μου ειχε συμπαρασταθει και για ολα αυτα νιωθω οτι της χρωσταω χαρη.θα ηθελα να γινει φιλη μου και στην πραγματικοτητα,δηλαδη να συναντηθουμε και να κανουμε παρεα κλπ γιατι τη συμπαθω πολυ (ενταξει δεν ξερεις πως εξελισσονται οι παρεες και για να γινει φιλη θελει να κανουμε καιρο παρεα κλπ δεν γινονται ετσι οι φιλιες...αυτη μενει μακρια ομως και δεν το βλεπω.τεσπα αν μεναμε κοντα θα ηθελα να ειναι φιλη μου...)
    ειναι τελειως διακριτικη,υπομονετικη,θα σου σταθει θα σε καθησυχασει κλπ θα σε συμβουλεψει και διαφορα αλλα.

αλλα εγω νιωθω οτι δεν μπορω να συνεχισω ετσι.αυτα τα πραγματα με ενοχλουν.ψιλοαδιαφορια του τυπου ''ε μωρε σιγα ας μιλαμε για τα προβληματα μας κατι σαν συμβουλευτικη,να λεμε και τις πλακες μας να περναει η ωρα αλλα μεχρι εκει''...ξερω δεν γινονται απο τη μια στιγμη στην αλλη οι παρεες αλλα δεν μου δειχνει οτι θελει να κανουμε και παρεα.
    αλλωστε εφοσον ειμαστε μακρια δε νομιζω πως θα κανουμε και ποτε παρεα (αρκετα μακρια)..μια κοπελα μου ειχε πει ''τι ειχες και τι εχασες'' η οποια τη γνωριζει την κοπελα αυτη.δεν ξερω ρε παιδια πειτε μια γνωμη.το να ξεκοψεις ειναι μια επωδυνη διαδικασια..μετα μπορει να το μετανιωσω αλλα και ετσι δε βγαζει πουθενα!

φιλιά!!:)
    ας αρχισουμε απ τα ευκολα:

οπως μας τα λες, αν αυτο που θελεις ειναι να ξεκοψεις χωρις καυγαδες και παρεξηγησεις, ειναι το πιο ευκολο πραγμα στο κοσμο.
    εφοσον και ενα μηνα να μην της στειλεις,ουτε στελενι ουτε ενοχλειται, εφοσον σχεδον παντα στελνεις πρωτη, ΑΠΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ!
    ποσο πιο απλο ? :)
    αν σε ψαξει, παρολο που δεν το συνηθιζει, εχεις δυο επιλογες. η συνεχιζεις την επικοινωνια αυτου του τυπου που εχετε μεχρι τωρα, αφηνοντας ομως την πρωτοβουλια κυριως σε εκεινην, η με καποιο πιο μοιρασμενο τροπο (μη στελνεις συνεχεια εσυ)
    η της λες πολυ απλα, οτι εσυ θελεις μια πραγματικη γνωριμια και μια πραγματικη φιλια αν σας προκυψει κι οχι μια τεοια επικοινωνια.
    αυτες τις δυο επιλογες εχεις καλη μου. το να την υποχρεωσεις να θελει οτι κι εσυ απο την επικοινωνια αυτη, δεν ειναι επιλογη. αυτη θα αποφασισει για την δικη της πλευρα...

τα δυσκολα τωρα:

απ οτι μας λες, η επικοινωνια ξεκινησε με πολλη χαρα και η συμπεριφορα της ΑΛΛΑΞΕ.
    κρατα το αυτο και ψαξτο περισσοτερο. αυτο ειναι το κλειδι του θεματος σου.

για να αλλαξει συμπεριφορα απο ιδανικη σε ενοχλητικη, ειναι βεβαιο οτι εχει στραβωσει.
    ειτε εκανες κατι που την ενοχλησε και δεν το εχεις συνειδητοποιησει ειτε οτι την ενοχλησε ειτε οτι το εμαθε, ειτε, που ειναι και το πιθανοτερο, γνωριζοντας σε καλυτερα, καποια χαρακτηριστικα της συμπεριφορας σου η της προσωπικοτητας σου δεν της ταιριαξαν και πηρε αποστασεις.
    αν το κατι ηταν συγκεκριμενο περιστατικο, θα πρεπει να ηταν παρα πολυ χοντρο για να μη στο πει και να αποφασισει μονομερως να απομακρυνθει.αν ηταν κατι μικρο, θα στο ελεγε για να το λυσετε. απο την αλλη, αν ηταν κατι τοσο χοντρο, θα εκοβε πληρως και θα σου απαγορευε την επικοινωνια.
    πιθανολογω λοιπον, οτι εχει να κανει με κατι στην προσωπικοτητα σου που δεν της ταιριαζει για περισσοτερη παρεα.
    ε τι να κανεις γι αυτο? δεν μπορεις να αρεσεις σε ολους. ψαξε ατομα που ταιριαζετε περισσοτερο για πιο στενες φιλιες και απο την συγκεκριμενη η απομακρυνσου κι εσυ η κρατα μια επαφη στα πλαισια του χαζολογηματος.δεν ειναι καθε γνωριμια η επικοινωνια και φιλια. καποιες γνωριμιες, πολυ συνειδητα μπορει να τις κραταμε σε επιπεδο απλης επικοινωνιας και οχι στενης σχεσης. με αυτα που μας λες, για την φιλη σου καπως ετσι ειναι η δικη σας γνωριμια και δειχνει να στο εχει ξεκαθαρισει απολυτα αυτο.

και λιγο food for thought:
    μας λες ποσο αξιολογη και υπομονετικη ειναι, ποσο χρησιμη σου φανηκε η στηριξη της σε κρισιμες φασεις της ζωης σου η των σχεσεων σου, και μαλιστα οτι νοιωθεις και ευγνωμων!!!
    η ιδια ωφεληθηκε ποτε απο εσενα , τις συμβουλες σου και τις γνωμες σου/ την στηριξες σε κατι?μηπως ητο να ξεκιναςει να σου μιλαει για τον εαυτο της μολις σε βλεπει και να μην σε καλοακουει ηταν μια αντιδραση στο προηγουμενο διαστημα που ενοιωσε να μην παιρνει κατι, αλλα μονο να δινει???? ε?????
    οι φιλιες ειναι αμφιδρομες σχεσεις κοπελα και οπως και οιε ρωτικες σχεσεις, αν ειναι να συμβουν, συμβαινεουν αμοιβαια , απροσκοπτα και με χαρα κι απ τις δυο πλευρες.
    οταν μια σχεση δεν τραβαει, δεν εχει νοημα ουτε να επιμενεις ουτε να νοιωθεις παραπονο. πας για αλλα, πιο ταιριαστα, ομορφα και λουλουδατα ;)

Banned
    οπως μας τα λες, αν αυτο που θελεις ειναι να ξεκοψεις χωρις καυγαδες και παρεξηγησεις, ειναι το πιο ευκολο πραγμα στο κοσμο.
    εφοσον και ενα μηνα να μην της στειλεις,ουτε στελενι ουτε ενοχλειται, εφοσον σχεδον παντα στελνεις πρωτη, ΑΠΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ!
    ποσο πιο απλο ? :)
    Ναι το ξερω αυτο πρεπει να κανω ακομη κι αν αυτη η συμπεριφορα δεν ειναι ''εγω''.δεν εχω αλλη λυση.δε θα εξηγηθω.βαρεθηκα να εξηγουμαι.αν ηθελε ας καταλαβαινε.εγω απλα θα απομακρυνθω και στο τελος θα σβησω.ΔΕ ΘΕΛΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΠΟΤΟΜΑ.αυτο που θα ηταν καλο να γινει ειναι να ξεκοψω αδιαφορωντας...

αν σε ψαξει, παρολο που δεν το συνηθιζει, εχεις δυο επιλογες. η συνεχιζεις την επικοινωνια αυτου του τυπου που εχετε μεχρι τωρα, αφηνοντας ομως την πρωτοβουλια κυριως σε εκεινην, η με καποιο πιο μοιρασμενο τροπο (μη στελνεις συνεχεια εσυ)
    ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ πιστεύετε πως είναι καλύτερο να κάνω;; να ανέχομαι και να κάνω πως δεν με ενδιαφέρει και να παίξω το παιχνιδι της ή να μην ασχοληθω καν και να εξαφανιστω;; γιατι οτι θα με πειραζει σιγουρα θα με πειραζει και θα συνεχισει αυτο.ο ανθρωπος δεν αλλαζει απο τη μια μερα στην αλλη.οσο με ενοχλει τωρα θα με ενοχλει και σε λιγο καιρο.και δεν μπορω να κρυψω τα συναισθηματα μου, δηλαδη ουτε να προσποιουμαι ουτε τιποτα.και αμα μου τη στριψει παλι θα της τα ξαναπω και θα γινουμε κωλος.αρα το να ξεκοψω κανει τα πραγματα πιο ευκολα και χωρις αλλες επιπλοκες.απο την αλλη οταν στειλει δεν μπορω να μην απαντησω καθολου,δηλαδη ουτε καν μονολεκτικα λες και εξαφανιστηκα απο προσωπου γης.γιατι εχει και το κιν μου κ αν ερθει εδω θα μου στειλει.δεν μπορει να μην απανταω πουθενα! πεθανα; θα το παρει το μηνυμα αλλα θα με θεωρησει εμενα μ@λακα οτι εγω ηθελα και ξεκοψα και θα με βριζει και πισω απο την πλατη μου.οχι οτι αυτο θα το ζησω δηλαδη την ξινιλα της μετα απο αυτο αλλα σιγουρα δε θελω να εχω τετοιες καταληξεις και εχθρους.ουτε ξινισματα ουτε τιποτα.μου στοιχιζουν στην ψυχολογια μου ολα αυτα και δε θελω να το περασω.
    οπως κι αυτη με θεωρει ξενη και δε με υπολογιζει,ετσι και εγω θα φερθω σα ξενη και δε θα δωσω εξηγησεις και θα εξαφανιστω.να κατσει μετα να ψαχνεται.γιατι ετσι ειναι αμα εισαι καλος σε πατανε αλλα αμα γινεις μ@λακας ψαχνονται.

απ οτι μας λες, η επικοινωνια ξεκινησε με πολλη χαρα και η συμπεριφορα της ΑΛΛΑΞΕ.
    κρατα το αυτο και ψαξτο περισσοτερο. αυτο ειναι το κλειδι του θεματος σου.
    για να αλλαξει συμπεριφορα απο ιδανικη σε ενοχλητικη, ειναι βεβαιο οτι εχει στραβωσει.
    ειτε εκανες κατι που την ενοχλησε και δεν το εχεις συνειδητοποιησει ειτε οτι την ενοχλησε
    αν κατι την ενοχλησε να το πει.ετσι λυνουν τις διαφορες τους οι αθρωποι.ειναι μεγαλη γυναικα και θα ειναι προβλημα της αν δε λεει τι την πειραζει ξεκαθαρα.
    αν εχει προβλημα μαζι μου ας το πει και εγω θα πω την γνωμη μου.αυτη τοσο καιρο ουτε ενα παραπονο.μαλλον δεν την νοιαζει καν ουτε το παραπονο γιατι μπορει να εχει αλλα σου λεει ''χεστηκα μωρε τι παραπονα να κανω τωρα σην ξενη; ποιος τη χεζει κι αυτην;'' το βλεπει πολυ απροσωπα και προβλημα της.εγω δεν ειμαι ετσι.ας κανει ο,τι νομιζει.
    και βαρεθηκα να παραπονιεμαι.δε θα ειμαι εγω ο μ@λακας που εχω παραπνα συνεχεια κι αυτη να βγαινει λαδι.που στην τελικη αυτη με κανει να εχω ''παραπονα'' αν κατι δε με πειραζε θα ηταν οκ.και προτιμω να λεω κατι παρα να το κραταω γιατι θα σκασω.αν ο αλλος δεν ασχολειται παλι δικο του θεμα.εμενα απλα με τραβηξε ως ανθρωπος αλλα αμα αυτη δε γουσταρει χεστηκα κι εγω.τοσο κοσμο εχει εξω.

γνωριζοντας σε καλυτερα, καποια χαρακτηριστικα της συμπεριφορας σου η της προσωπικοτητας σου δεν της ταιριαξαν και πηρε αποστασεις.
    αυτο να το παρω προσωπικα;; οχι δε θα το παρω.παρολο που αυτο κανω παντα. αν δεν με γουσταρει ως χαρακτηρα καλο δρομο να χει.
    και αλι εγω δεν μπορω να κανω κατι.ΑΑΑ..και αν ειχε τα κοτσια να ελεγε τι δεν της αρεσει.αυτη δεν κανει καν τον κοπο.προτιμησε να ειναι κοτα και να παρει αποστασεις.αλλα μαλλον μαντευω και παλι γιατι.γιατι δεν βρισκει το λογο να κατσει να παραπονεθει.το μονο κακο ειναι οτι αυτη η μια κοινη γνωστη μας ειναι στη μεση κι αν εγω δεν απαντησω για καιρο σε αυτην αλλα κραταω επαφη με την αλλη με την οποια δεν εχω κανενα προβλημα και δε με γραφει,θα το μαθει αυτη(''φιλη'') οτι μιλαω με την αλλη και θα δει οτι απομακρυνομαι απο αυτην και οτι δε γουσταρω.ειχαμε πει να βγουμε κ οι 3. και τι να κανω; να κανω οτι δεν υπαρχει απο τη στιγμη που ειναι στη μεση; γιατι αν ειναι να ξεκοψω απο αυτην θα πρεπει και με την κοινη γνωστη που δε φταιει σε τιποτα και δε με γραφει.

ναι μαλλον εχω πηρα πολυ αερα και αυτη εξ αρχης ηθελε να κρατησει αποστασεις.εγω δεν πηρα το μηνυμα και συνεχισα να το κανω αυτο.αυτη προσπαθησε και καλα να το δειξει και εγω δεν το καταλαβα. γιατι δε με ξεκοβει; γιατι δεν μου τη λεει; οπως ειπατε πριν ειτε εχει καποιο συμφερον ειτε ειναι απλως ευγενικη κ δε θελει να μου την πει ή και τα 2.για κοιτα συμπτωσεις που επεσαν μαζι..

και λιγο food for thought:
    μας λες ποσο αξιολογη και υπομονετικη ειναι, ποσο χρησιμη σου φανηκε η στηριξη της σε κρισιμες φασεις της ζωης σου η των σχεσεων σου, και μαλιστα οτι νοιωθεις και ευγνωμων!!!
    η ιδια ωφεληθηκε ποτε απο εσενα , τις συμβουλες σου και τις γνωμες σου/ την στηριξες σε κατι?μηπως ητο να ξεκιναςει να σου μιλαει για τον εαυτο της μολις σε βλεπει και να μην σε καλοακουει ηταν μια αντιδραση στο προηγουμενο διαστημα που ενοιωσε να μην παιρνει κατι, αλλα μονο να δινει???? ε?????
    οι φιλιες ειναι αμφιδρομες σχεσεις κοπελα και οπως και οιε ρωτικες σχεσεις, αν ειναι να συμβουν, συμβαινεουν αμοιβαια , απροσκοπτα και με χαρα κι απ τις δυο πλευρες.
    οταν μια σχεση δεν τραβαει, δεν εχει νοημα ουτε να επιμενεις ουτε να νοιωθεις παραπονο. πας για αλλα, πιο ταιριαστα, ομορφα και λουλουδατα ;)
    KAI BEBAIA THN ΣΤΗΡΙΞΑ.σε ο,τι λεει την παρηγορω και τη βοηθαω.κι αυτη εχει θεματα να λυσει και μου μιλαει και βοηθαω παντα με τον τροπο που και οπως μπορω.
    εχω δωσει.αν κουραστηκε ή βαρεθηκε ή ενιωσε οτι δινει και δεν παιρνει ή δε της αρεσει κατι στο χαρακτηρα μου αφου με γνωρισε καλυτερα ή δε θελει πολλα πολλα μαζι μου
    ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ.αλλα βεβαια.εφτασα εγω στο σημειο να το κανω εγω γιαυτην.ουτε αυτο δεν κανει.
    απανταει δειχνει ευθυμη και μια χαρα και οταν ερχεται η στιγμη και σε γραφει και θες να την κατηγορησεις για κατι που ΑΥΤΗ σε εκανε να νευριασεις παντα βγαινει λαδι και δεν εχω και αποδειξεις γιατι παντα μα παντα εχει καποια δουλεια και δικαιολογει τον εαυτο της. αντε πολλη υπομονη κανω κι εγω.βαρεθηκα.ενα καλο γραψιμο θελει.

Banned
    Θα έλεγα όσο μπορείς, να μην ασχολείσαι άλλο με την ανάλυση της δικής της συμπεριφοράς και ψυχολογίας. Αλλά να εστιάσεις στο θέμα 'μεταξύ σας σχέση', που καθώς φαίνεται έχει κάνει τον κύκλο του. Τουλάχιστον σε αυτή τη μορφή. Αν βλέπεις ότι το μεταξύ σας δεν σε ικανοποιεί, κράτα αποστάσεις και ασχολήσου με αυτό που είπες πριν: πώς θα βρείς μια φίλη (αφού πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι περιμένεις από μια φιλία). Και...για την ακρίβεια, καλό θα ήταν να είναι 2-3 οι φίλες, όχι μόνο μία :) Στο διαδίκτυο μιλάς μόνο με αυτή την κοπέλα, μόνο με αυτήν πίστευες ότι έχεις κάτι να πεις? Εκτός ιντερνέτ τι γίνεται?

Banned
    Θα έλεγα όσο μπορείς, να μην ασχολείσαι άλλο με την ανάλυση της δικής της συμπεριφοράς και ψυχολογίας. Αλλά να εστιάσεις στο θέμα 'μεταξύ σας σχέση', που καθώς φαίνεται έχει κάνει τον κύκλο του. Τουλάχιστον σε αυτή τη μορφή. Αν βλέπεις ότι το μεταξύ σας δεν σε ικανοποιεί, κράτα αποστάσεις και ασχολήσου με αυτό που είπες πριν: πώς θα βρείς μια φίλη (αφού πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι περιμένεις από μια φιλία). Και...για την ακρίβεια, καλό θα ήταν να είναι 2-3 οι φίλες, όχι μόνο μία :) Στο διαδίκτυο μιλάς μόνο με αυτή την κοπέλα, μόνο με αυτήν πίστευες ότι έχεις κάτι να πεις? Εκτός ιντερνέτ τι γίνεται?
    δεν είναι ότι δεν έχω παρέα ή ότι είμαι δυστυχισμένη και μόνη και μπλα μπλα μπλα.
    όταν θέλω να βγω έχω παρέα.δεν έχω βγει ποτέ μόνη μου ούτε στην αγορά για ψώνια.
    παρέα υπάρχει.φίλοι ουσιαστικοί δεν υπάρχουν.οι γνωστοί οι συγγενείς και η οικογένεια είναι αυτοί οι άνθρωποι με τους οποίους είμαι δεμένη πιο πολύ.
    οι παρέες είναι απλώς για να βγαίνουμε ναι περνάμε καλά δε λέω αλλά οκ είναι αυτά τα επιφανειακά του κόσμου.να βγούμε να περάσουμε καλά,όχι κάτι παραπάνω.
    ε δεν ασχολούμαι άλλο μαζί της.άμα θέλει ας στείλει αυτή,θα απαντήσω τι να κάνω; είναι αγένεια διαφορετικά.
    απλώς δε θα απαντάω ως συνήθως,θα είμαι πιο επιφυλακτική και δε θα λέω αυτά που έλεγα.χαλαρά θα παίξω το παιχνίδι της με καλοσύνες κλπ όπως κάνει αυτή.τα πολύ επιφανειακά και με ευγένεια.Τελικά λάθος που θέλω να δεθώ με μερικούς.Ίσως αυτό πηγάζει από την απογοήτευσή μου από το να βρω ουσιαστικούς ανθρώπους,μεγάλη ιστορία και δικό μου θέμα.
    τέλος πάντων.θέλω να αποφύγω την αναστάτωση.θα το παίξω καλούλα και αδιάφορη όπως αυτή.τέρμα τα πολλά κολλητιλίκια γιατί δεν οδήγησαν πουθενά.από ότι βλέπω κρατάει όντως απόσταση.δεν ξέρω τι με τραβάει και μένα και πέφτω σε ηλίθιους και ηλίθιες κάθε φορά! αν είναι δυνατόν και δε δίνω ευκαιρίες σε ανθρώπους που το αξίζουν

Banned
    σήμερα μου είπε η κοινή γνωστή μας ότι με καλεί να βρεθούμε.δεν είπε τίποτα για τη φίλη και αν θα είναι στη συνάντηση.
    τουλάχιστον εξακριβώθηκε πως η 1 από τις 2 θέλει την παρέα μου.
    η ''φίλη'' σήμερα πάτησε λάικ.αλλά δεν έστειλα.κι ούτε θα στείλω,ό,τι και να γίνει.
    αυτή τη φορά το τεστ θα είναι οι 2 μήνες.αν δε στείλει τότε σίγουρα αδιαφορεί...όχι τώρα ότι δεν το ξέρω αλλά τότε θα το επιβεβαιώσω.

Senior Member
    ......

ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ πιστεύετε πως είναι καλύτερο να κάνω;; να ανέχομαι και να κάνω πως δεν με ενδιαφέρει και να παίξω το παιχνιδι της ή να μην ασχοληθω καν και να εξαφανιστω;; γιατι οτι θα με πειραζει σιγουρα θα με πειραζει και θα συνεχισει αυτο.ο ανθρωπος δεν αλλαζει απο τη μια μερα στην αλλη.οσο με ενοχλει τωρα θα με ενοχλει και σε λιγο καιρο.και δεν μπορω να κρυψω τα συναισθηματα μου, δηλαδη ουτε να προσποιουμαι ουτε τιποτα.και αμα μου τη στριψει παλι θα της τα ξαναπω και θα γινουμε κωλος.αρα το να ξεκοψω κανει τα πραγματα πιο ευκολα και χωρις αλλες επιπλοκες.απο την αλλη οταν στειλει δεν μπορω να μην απαντησω καθολου,δηλαδη ουτε καν μονολεκτικα λες και εξαφανιστηκα απο προσωπου γης.γιατι εχει και το κιν μου κ αν ερθει εδω θα μου στειλει.δεν μπορει να μην απανταω πουθενα! πεθανα; θα το παρει το μηνυμα αλλα θα με θεωρησει εμενα μ@λακα οτι εγω ηθελα και ξεκοψα και θα με βριζει και πισω απο την πλατη μου.οχι οτι αυτο θα το ζησω δηλαδη την ξινιλα της μετα απο αυτο αλλα σιγουρα δε θελω να εχω τετοιες καταληξεις και εχθρους.ουτε ξινισματα ουτε τιποτα.μου στοιχιζουν στην ψυχολογια μου ολα αυτα και δε θελω να το περασω.
    οπως κι αυτη με θεωρει ξενη και δε με υπολογιζει,ετσι και εγω θα φερθω σα ξενη και δε θα δωσω εξηγησεις και θα εξαφανιστω.να κατσει μετα να ψαχνεται.γιατι ετσι ειναι αμα εισαι καλος σε πατανε αλλα αμα γινεις μ@λακας ψαχνονται.

αν κατι την ενοχλησε να το πει.ετσι λυνουν τις διαφορες τους οι αθρωποι.ειναι μεγαλη γυναικα και θα ειναι προβλημα της αν δε λεει τι την πειραζει ξεκαθαρα.
    αν εχει προβλημα μαζι μου ας το πει και εγω θα πω την γνωμη μου.αυτη τοσο καιρο ουτε ενα παραπονο.μαλλον δεν την νοιαζει καν ουτε το παραπονο γιατι μπορει να εχει αλλα σου λεει ''χεστηκα μωρε τι παραπονα να κανω τωρα σην ξενη; ποιος τη χεζει κι αυτην;'' το βλεπει πολυ απροσωπα και προβλημα της.εγω δεν ειμαι ετσι.ας κανει ο,τι νομιζει.
    και βαρεθηκα να παραπονιεμαι.δε θα ειμαι εγω ο μ@λακας που εχω παραπνα συνεχεια κι αυτη να βγαινει λαδι.που στην τελικη αυτη με κανει να εχω ''παραπονα'' αν κατι δε με πειραζε θα ηταν οκ.και προτιμω να λεω κατι παρα να το κραταω γιατι θα σκασω.αν ο αλλος δεν ασχολειται παλι δικο του θεμα.εμενα απλα με τραβηξε ως ανθρωπος αλλα αμα αυτη δε γουσταρει χεστηκα κι εγω.τοσο κοσμο εχει εξω.

αυτο να το παρω προσωπικα;; οχι δε θα το παρω.παρολο που αυτο κανω παντα. αν δεν με γουσταρει ως χαρακτηρα καλο δρομο να χει.
    και αλι εγω δεν μπορω να κανω κατι.ΑΑΑ..και αν ειχε τα κοτσια να ελεγε τι δεν της αρεσει.αυτη δεν κανει καν τον κοπο.προτιμησε να ειναι κοτα και να παρει αποστασεις.αλλα μαλλον μαντευω και παλι γιατι.γιατι δεν βρισκει το λογο να κατσει να παραπονεθει.το μονο κακο ειναι οτι αυτη η μια κοινη γνωστη μας ειναι στη μεση κι αν εγω δεν απαντησω για καιρο σε αυτην αλλα κραταω επαφη με την αλλη με την οποια δεν εχω κανενα προβλημα και δε με γραφει,θα το μαθει αυτη(''φιλη'') οτι μιλαω με την αλλη και θα δει οτι απομακρυνομαι απο αυτην και οτι δε γουσταρω.ειχαμε πει να βγουμε κ οι 3. και τι να κανω; να κανω οτι δεν υπαρχει απο τη στιγμη που ειναι στη μεση; γιατι αν ειναι να ξεκοψω απο αυτην θα πρεπει και με την κοινη γνωστη που δε φταιει σε τιποτα και δε με γραφει.

ναι μαλλον εχω πηρα πολυ αερα και αυτη εξ αρχης ηθελε να κρατησει αποστασεις.εγω δεν πηρα το μηνυμα και συνεχισα να το κανω αυτο.αυτη προσπαθησε και καλα να το δειξει και εγω δεν το καταλαβα. γιατι δε με ξεκοβει; γιατι δεν μου τη λεει; οπως ειπατε πριν ειτε εχει καποιο συμφερον ειτε ειναι απλως ευγενικη κ δε θελει να μου την πει ή και τα 2.για κοιτα συμπτωσεις που επεσαν μαζι..
    .....
    απο οσα μας εχεις μεταφερει, προσωπικα εχω βγαλει το συμπερασμα οτι ΔΕΝ εχει διαφορες μαζι σου, απλα αδιαφορει χωρις να σε αντιπαθει.
    δλδ, δεν εχει αντιρρηση για μια χαλαρη επικοινωνια μονο διαδικτυακη, αν και οποτε βολεψει, αλλα οχι κατι παραπανω.
    απ οσα λες, αυτο δεν σε καλυπτει και χαλιεσαι.
    δεν πιστευω λοιπον οτι παιζει καποιο παιχνιδι ωστε να το παιξεις κι εσυ. ετσι θελει να επικοινωνησει μαζι σου, ετσι επικοινωνει.
    εαν ειχες κι εσυ την δικη της συμπεριφορα, θα ειχε νοημα ΜΟΝΟ αν μπορουσες να το δεις οντως τοσο χαλαρα οσο εκεινη κι οχι αν προσποιηθεις και μεσα σου να βραζεις!
    επειδη αυτο εμφανως ΔΕΝ μπορεις να το κανεις εσυ, γιατι βλεπεις διαφορετικα την σχεση σας, να μην το κανεις καθολου.
    δεν εχει νοημα να το κανεις σαν "παιχνιδι" οπως λες, οχι μονο γιατι εσυ στο μεταξυ θα χαλιεσαι και θα υποφερεις (που ειναι και το πιο βασικο) αλλα και γιατι δεν μπορεις να "παιξεις" καποιον που αδιαφορει.κι αυτο ισχυει και σε ερωτικες σχεσεις. οταν ο αλλος ειναι αδιαφορος, τα "παιχνιδια" τα παιζεις μονος σου, χωρις συμπαικτη... ο αλλος κανει την ζωουλα του, οπως την γουσταρει ;)
    για να καταλαβεις, εσυ μπορει να σκεφτεσαι οτι την τιμωρεις οταν της φερεσαι ετσι κι εκεινη μπορει να ειναι ανακουφισμενη γιατι εξαρχης ΤΕΤΟΙΑ επικοινωνια ηθελε μαζι σου κι οχι κατι πιο κολλητο...

που καταληγουμε?
    οτι εσυ πρεπει να κανεις κατι που δεν σε χαλαει.
    εφοσον το να εισαι χαλαρη οπως εκεινη τελικα θα σε χαλασει, απομακρυνσου.
    αν οντως σε ψαξει ομως, εφοσον δεν θελεις απλα να μην απαντας, μπορεις να της εξηγησεις πολυ απλα και συντομα τον λογο της εξαφανισης σου. γιατι να μαλωσετε? δεν το καταλαβαινω!

για τα κοτσια, θα διαφωνησω επισης. αν το προβλημα της ειναι οτι δεν της αρεσει ο χαρακτηρας σου, γιατι να κατσει να σου πει "εισαι ετσι κι αλλιως κι αλλιωτικα κι εγω δεν θελω μια κοπελα σαν εσενα για φιλη μου". αυτο θα ηταν προσβολη.
    γιατι να σε προσβαλει ωστε να ειπωθει ξεκαθαρα η αληθεια? πολυ καλυτερα που απομακρυνεται... το εχω κανει κι εγω ξερεις, και την καταλαβαινω...
    Last edited by Remedy; 09-02-2014 at 12:53.

Banned
    Κουράστηκα να νοιαζομαι για τους άλλους!!!
    Αν θέλει να φύγει ας φύγει. θα βρω αλλους ανθρώπους.

Senior Member
    Κουράστηκα να νοιαζομαι για τους άλλους!!!
    Αν θέλει να φύγει ας φύγει. θα βρω αλλους ανθρώπους.
    για τον εαυτο σου νοιαζεσαι καλη μου, οχι για τους αλλους. δικες σου προθεσεις και επιθυμιες θελεις να πραγματοποιησεις.και οι αλλοι το ιδιο κανουν, μην νομιζεις...
    ακριβως αυτο να κανεις. συμφωνω απολυτα!

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    για τον εαυτο σου νοιαζεσαι καλη μου, οχι για τους αλλους. δικες σου προθεσεις και επιθυμιες θελεις να πραγματοποιησεις.και οι αλλοι το ιδιο κανουν, μην νομιζεις...
    ακριβως αυτο να κανεις. συμφωνω απολυτα!
    Τόσο αδιάφορη είμαι για αυτην; δεν το καταλαβαίνω που δε στέλνει-

Senior Member
    Τόσο αδιάφορη είμαι για αυτην; δεν το καταλαβαίνω που δε στέλνει-
    καλε που να ξερω? γιατι δεν ρωτας την ιδια?

Banned
    καλε που να ξερω? γιατι δεν ρωτας την ιδια?
    Σιγά μην την παρακαλάω.
    Φφφφφφ

Senior Member
    Σιγά μην την παρακαλάω.
    Φφφφφφ
    that s the spirit ;)

Banned
    that s the spirit ;)
    Ποιό spirit? Να μην παρακαλας ;;

Banned
    Εγώ γενικά παραδεχομαι οτι είναι δικό μου πρόβλημα αυτό---->με πειράζει όταν ο άλλος δεν απαντάει η αργεί η οτι με γράφει όταν μιλάω. οτι σεν σχολιάζει αυτά που λέω. Εκείνη την ωρα νευριαζω κ νιώθω οτι με γράφουν κ δε μου δίνουν σημασία. φτανωστο σημείο να θυμωνω να παρεξηγουμαι κ να μη δίκαιολογω τον άλλον για αυτό που κάνει. νευριαζω κ πιστεύω οτι είναι δίκαιο εκείνη την ωραία αυτο που νιώθω αλλά μόλις περνά η ωρα κ το ξεχναω λέω τι κάθομαι και μετριάζεται για τέτοιο λογο κ παρεξηγουμαι ;; μονη μου χαλιεμαι και όταν μαζευτούν πολλά περιστατικά τέτοια που νιώθω οτι με γράφουν τότε ξεσπαω κ το κάνω γνωστό στον άλλον αυτό που με ενοχλεί μπας κ σταματήσει να με πειράζει.γίνεται φασαρία επειδή πραπονιεμαι κ μετα με λένε παρανοϊκή κ παρεξηγησιαρα. κι οτι εγώ τα βλέπω αλλιως

Senior Member
    Ναι, είναι δικό σου το πρόβλημα και είναι έντονο πρόβλημα.
    Τόσες σελίδες θέμα και δεν λες να χωνέψεις το απλό, απλούστατο, ότι θέλουμε δεν θέλουμε, κάποιοι δεν θα μας δώσουν τη σημασία που θα θέλαμε να μας δώσουν. Για πολλούς λόγους που συχνά έχουν να κάνουν με μας και κάποιες φορές όχι.
    Αφού λοιπόν σκας τόσο πολύ γι' αυτό, κάτσε και ψάξε γιατί σε πειράζει τόσο και αν αξίζει τον κόπο να σε πειράζει τόσο.
    Για κάποιον που δε δίνει τόση βαρύτητα, απλά το προσπερνάει κάτι τέτοιο ως φυσιολογικό να συμβαίνει με κάποιους ανθρώπους.
    Και μη περιμένεις πάντα ο άλλος να σου εξηγήσει γιατί ξεκόβει, ίσως δεν θέλει να σε πληγώσει, ίσως δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να σου πει.
    Επειδή το έχω κάνει αρκετές φορές, να αραιώσω ή να ξεκόψω από άτομα που μπορεί κάποιο διάστημα να έκανα πολλή παρέα, στις περισσότερες περιπτώσεις απλά δεν μου ταίριαζε πλέον η παρέα αυτών των ατόμων. Μπορεί να μη μου έκαναν τίποτα απολύτως.
    Τι θα μπορούσα λοιπόν να πω σ' ένα τέτοιο άτομο, βαριέμαι πλέον να βγαίνω μαζί σου;
    Και είναι φυσικό να συμβεί αυτό σε διάφορες σχέσεις, γιατί σαν άνθρωποι αλλάζουμε και εξελισσόμαστε, οπότε κάποια πράγματα που μας έφεραν κοντά σε κάποιους ανθρώπους μπορεί να μην έχουν πλέον τόση σημασία στη ζωή μας.
    Αν πάλι σου συμβαίνει συχνά με πολλούς ανθρώπους προσπάθησε να καταλάβεις τι μπορεί να κάνεις εσύ λάθος, ώστε να το διορθώσεις.
    Αν σε απασχολεί τόσο, κάνε την αυτοκριτική σου και ρώτα κάποια άτομα που εμπιστεύεσαι τι μπορεί να απομακρύνει κάποιους από σένα.
    Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ, παρακολουθώντας το θέμα, είναι ότι αναμασάς τα ίδια και τα ίδια.
    Εμένα για παράδειγμα κάτι τέτοιο θα με κούραζε σε έναν άνθρωπο.

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast