Originally Posted by
katerinaki123
Αν και οπως ειδες δεν ηθελα να ανακατευτω, αφου με ρωτας ευθεως και συμφωνα με αυτα που εχω γραψει για μενα, θα σου πω ακριβως τι σκεφτομαι. Δε με προσβαλες με κανενα ποστ σου... Το οτι προτεινες (δεν ξερω αν ειναι η σωστη λεξη) να πιω κι εγω κανενα τσιγαρακι για να ταιριαζω με τον αλλον, πραγματικα μου φανηκε ανοητο (χρησιμοποιω επιεικη χαραρακτηρισμο). Εγω ειμαι 32 και θελω να πιστευω πως εχω ακομα μυαλο μεσα στο κεφαλι μου. Σκεψου ομως να ημουν κανενα καψουρεμενο κοριτσακι και να εδινα σημασια σε αυτο που ειπες; Να πηγαινα δηλαδη να πιω μαυρο για "δεσω" με το αγορι μου. Το θεωρεις απιθανο οτι θα μπορουσε να συμβει; Και που ξερεις αν, μετα το χασισακι, το κοριτσακι δε δοκιμαζε και λιγη κοκα γιατι αυτο θα την "εδενε" ακομα πιο πολυ με το αγορι της; Το σκεφτηκες αυτο..; Δε σου λεω πως ειχε αυτη την προθεση, αλλα το σκεφτηκες;
Η αληθεια ειναι επισης πως σε ενα ποστ σου ειπες καποια πραγματα για μενα που ηταν υπερβολικα... Και δε σου κρυβω, πως πολλα απο αυτα που μου εγραψες, τα ακουσα απο τον ανθρωπο που αναφερομαι. Δεν ειμαι μεσα στο κεφαλι σου για να ξερω με ποιο σκεπτικο μου τα γραψες, αλλα οταν αυτα ειπωθηκαν απο το πρωην μου, φυσικα και τα πηρα ως "πεσιμο". Οποτε δικαιολογημενα καποιος σκεφτηκε πως εκεινη τη στιγμη προσπαθεις να με προσεγγισεις, θεωρωντας πως ειμαι ευαλωτη. Ειναι πολυ ευκολο δηλαδη να παρεξηγηθουν αυτα που μου γραψες, ακομα κι αν δεν ειχες εσυ αυτη την προθεση. Σκεψου το λιγακι αυτο...
Οσο για την κλικα που συνεχως αναφερεις, προσωπικα δεν βλεπω κατι τετοιο, αλλα ακομα κι αν υπαρχει δε με νοιαζει καθολου. Πιστευω πως αυτο που εσυ θεωρεις κλικα ειναι ανθρωποι που τυχαινει να εχουν ιδιες αποψεις, ιδιο σκεπτικο. Το οτι διαφωνουν μαζι σου δε σημαινει οτι σου κανουν πολεμο. Αυτο που καταλαβα ειναι πως εχεις μια ταση να θεωρεις πως μονο εσυ εδω μεσα εχεις καποιο προβλημα και οι υπολοιποι θελουν να σου κανουν κακο. Δε νομιζω, απο αυτα που διαβασα πως θελει καποιος να σε πληγωσει! Καμια φορα ξερεις, επειδη εχουμε περασει πολλα, πληγωνομαστε απο μονοι μας και κατηγορουμε εμεις τους αλλους, Αλλωστε εχεις μιλησει κι εσυ ασχημα για καποιους εδω μεσα, εχεις σκεφτει αν τους πληγωσες κι εσυ; Ολοι εδω μεσα εχουν καποιο προβλημα και μπαινουν και γραφουν. Αναφερεις πως εισαι ενας ανθρωπος με πολλα προβληματα που προσπαθει να βελτιωσει τη ζωη του και να πανε ολα καλα. Χρησιμοποιησε τις εμπειριες σου με τροπο που θα ηθελες εσενα να σου μιλησει καποιος πριν μπλεξεις με οτιδηποτε. Και αν καμια φορα παρασυρθεις και γραψεις κατι που θεωρηθει πως δεν ειναι καλο, πριν αρχισεις να επιτιθεσαι, σκεψου κανενα μισαωρο μηπως οντως εγραψες αθελα σου κατι που δεν επρεπε. Προσπαθησε δηλαδη να δεις πως, οπως ολοι μας, ετσι κι εσυ κανεις σε καποια πραγματα λαθος. Αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι ηταν αυτο που δεν ηταν "καλο", ζητησε διευκρινησεις. Δε νομιζω να σου τις αρνηθεις καποιος/α. Οταν λοιπον σου επισημαινει καποιος κατι, μην το βλεπεις ως επιθεση, αλλα ως κινητρο να σκεφτεις πιο βαθεια καποια πραγματα ακομα και για σενα. Αυτο κανω κι εγω! Και να δεις που θα νιωσεις καλυτερα! Εγω σου ευχομαι να εισαι καλα και πραγματικα πιστευω πως ολοι εδω μεσα θα χαρουν αν γραψεις πως νιωθεις ομορφα!
Μη βιαστεις να απαντησεις σε αυτα που σου εγραψα. Εχε μονο υποψη σου πως ειναι καλοπροαιρετα.
Τελος, θα ηθελα πολυ να μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω και να μην ασχοληθω ποτε με αυτο το ατομο, αλλα φυσικα δεν μπορω να το κανω. Οποτε σκεφτομαι να εκμεταλευτω αυτην την εμπειρια προς οφελος μου και να καταλαβω καλυτερα καποια πραγματα για μενα.