Results 106 to 120 of 143
Thread: Πώς αλλάζουν τόσο οι άνθρωποι;
-
31-03-2014, 11:19 #106
κατερινακι, εχω μια απορια αντιστοιχη με αυτη του ιωαννη.
και η ηλικια σου αλλα και η προσφατη αναλυση σου, δειχνουν οτι εισαι σε θεση να εχεις καταλαβει πολυ καλα τι συνεβαινε με την συμπεριφορα αυτου του ανθρωπου και με τα προβληματα του, τους λογους που ειχε τις οποιες αντιδρασεις, τους τροπους που προσπαθουσε να σε χειριστει κ.ο.κ..
πως γινεται να σε εχει ριξει τοσο αυτη η κατασταση και να αναρωτιεσαι τι δεν παει καλα με σενα και να σε απασχολει η απορριψη, αντι να αναρωτιεσαι γιατι δεν εφυγες μονη σου νωριτερα, η γιατι ασχοληθηκες εξ αρχης?
- 31-03-2014, 14:41 #107
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση μιας και δεν έχει σχέση με το αρχικό θέμα συζήτησης.
Last edited by Aeon; 01-04-2014 at 20:25.
31-03-2014, 20:58 #108
Το θεμα ειναι πως κι εγω εχω την ιδια απορια με εσας!!! Δεν μπορω να δωσω μια λογικη εξηγηση και φυσικα δε θα μπω στη διαδικασια να ψαξω ανοητους λογους για να με δικαιολογησω. Για αυτο αναρωτιεμαι οτι κατι δεν παει καλα με εμενα. Συνεχως σκεφτομαι γιατι δεν εφυγα ή γιατι ασχοληθηκα εξ αρχης κι αυτο δεν ειναι γιατι με απασχολει η απορριψη, γιατι με σουταρε αυτος δηλαδη και οχι εγω, δεν ειναι θεμα εγωισμου...
Παντως, δε νομιζω πως τοτε ημουν σε θεση να καταλαβω αυτα που καταλαβαινω τωρα... Γιατι αν τα καταλαβαινα, δεν θα αφηνα καταρχην τον εαυτο μου να αφεθει τοσο πολυ, ουτε θα εκλεινα τα ματια μου σε διαφορα, οπως εκανα.
Η μονη απαντηση που μου ερχεται στο μυαλο ειναι γιατι ειμαι ηλιθια. Πραγματικα, δεν εχω αλλη... Ειμαι μια ηλιθια που τοσα χρονια νομιζε πως δεν ηταν!! Και ολη αυτη η κατασταση με εχει ριξει ακριβως για αυτο... Αν εσεις αναρωτιεστε, που δεν με γνωριζετε, που δεν ξερετε τι εχω περασει και καταφερει στη ζωη μου, σκεφτειτε ποσες φορες αυτα τα γιατι περνανε απο το δικο μου μυαλουδακι...
Και θελω να λυθουν, γιατι με κανουν να νιωθω ασχημα με τον εαυτο μου. Και ειναι η πρωτη φορα που νιωθω ασχημα με μενα...
31-03-2014, 23:28 #109
βρε κατερινα πωες σου ειπα να πας να πιεις μαζι του?? σε ρωτησα αν το εχεις κανει κι επειδή μουυ εχουν στειλει μην.(συνονοματισου ,αλλα κι φυσικα δεν θα το αναιβαζα εδώ γτ. σεβομαι το ότι μου το εστειλαν προσωπικα)- αν θελει αυτή η κοπελα μπορει μονη της να αναφερει το μην που μου εστειλε- δεν το εχω πει σε κανενα ανθρωπο αυτό όχι εδώ μεσα αλλα πουθενα δεν ειπα σε καποιον να παει να πιει!!
Κατ/να αν τωρα εσυ νομιζεις πως εγω, θα σου την επεφτα από εδώ μεσα, επειδή εισιαι ευαλωτη η ότι άλλο εισαι μαλον κανεις λαθος. Σχετικα με την κλικα που αναφερα δε ξερω ποσο καιρο εισαι εδώ μεσα, αλλα με τον καιρο θα το καταλάβεις, βεβαια αν εσυ αρέσκεσαι να σου χαιδευουν τα αυτακιασου, να ακους ότι "" ναι κοπελια εχεις δικιο, ναι εισαι το θυμα, ναι αυτος φταιει κι εσυ του φερθηκες τελεια"" σορρυ, αλλα επειδή σε σεβομαι δεν θα μπορουσα να το κανω, πρωτα γτ. εδώ περα ακουμε μονο την γνωμησου!!! και είναι λογικο να μην μπορω να πιστεψω τυφλα οσα λες, αφου παντα σε ένα ζευγαρι όταν χωριζει η τσακονετε υπαρχουν 2 ιστοριες!! για αυτό σου την λεω !! ημαρτον!!! δεν σε ξερω !!ουτε θα σε μαθω πωτε!!!
Οσο για την κριτικησου προς εμενα , δεχτη κι εχεις δικιο ότι πρεπει να σκεφτόμαστε οσα λεμε, πιστεψε με εχω φαει λεφτα κι χρονο σε διαφορες ψυχοθεραπείες πανω σε όλα αυτά. Αν εσενα κατερινα σου αρεσει η γουστάρεις οσους σου λενε λογια που θες να ακουσεις , με αποτέλεσμα να συμφωνεις μαζι τους σαν με προσβαλουν μαλον θα ηταν καλο να σκεφτεις κι εσυ πριν γραψεις, δεν βλεπω πουθενα να λες κατι σε οσες προσβαλουν την ασθενειαμου!!!!! δεν βλεπω πουθενα αγαπητη κατερινα να παραπονιεσαι που γραφουν με σκοπο να με στεναχορισουν οσο μπορουν, δεν βλεπω να αναφέρεις κατι όταν ειρονευοντε η χαιροντε με το πρόβλημα μου!! αληθεια μημπος δεν τα ειδες?? τωτες σορρυ.
τελος , ένα από τα λαθημου προς εσενα ηταν ότι σε μπερδευα, νομιζα ότι εισουν μικρη ότι εισουν 20 ,αφου δεν εισαι ηταν λαθοςμου να σου γραφω ότι θα μαθεις με το καιρο, εισαι μεγαλη κοπελα κι γνωρίζεις τι θα κανεις!! άλλες κοπελες στην ηλικιασου εχουν παιδια κι καταφερνουν να δουλευουν ταυτόχρονα!! - για εμενα αυτές οι κοπελες είναι πραγματικα η πιο αξιολογες γυναικες στην εποχη μας - είναι απολυτα φυσιολογικο να πρεπει να φυγεις από μια τετοια σχεση!!κατά την γνωμημου επρεπε ειδη να ηταν παρελθον!! αληθεια γτ. τοσο καιρο δεν ιχες ξεμπερδεψει?? μου κανει εντυπωση που αφου σου φερθηκε τοσο χαλια εσυ εισα τοσο ερωτευμενη μαζι του!! τι να πω? εχεις δικιο κι είναι λαθοςμου ότι δεν την ψαχνω πρωτα, πριν γραψω κατι, εχεις δικιο αλλα πιστεψεμε δεν εχω την χαρα να μου περησευει χρονος να ψαχνω το τι παιζει εδώ μεσα!! δεν κανω τον πολύ;ασχολο!! αλλα είναι ετσι ο καιρος αυτος που ζω , που δεν εχω την ευκερια να την ψαχνω!!
παρα τα οσα λες για μενα, παρα το ότι δεν δεχεσαι τελικα -όπως ελεγες στην αρχη, ότι θελεις να σου τα λενε στα ισια, κι χωρις κοληματα- παρολα αυτά ευχομαι η ζωησου να είναι ομορφη να εισαι τυχερη στις σχεσεις κι σε κάθε τι αλλο
31-03-2014, 23:41 #110
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 01-04-2014 at 20:01.
01-04-2014, 04:11 #111
Πανου..Ειπες και μπουρδοσαχλες αθελα σου,οπως ολοι λεμε κατα καιρους δεν διεκδικει κανεις το αλαθητο του παπα εδω μεσα..Αν εισαι σε φαση απεξαρτησης και μπραβο σου θα επρεπε να γραφεις διαφορετικα πραγματα μιας και εισαι γνωστης αυτης της κολασης και οχι "να κανετε κανενα τσιγαρο μαζι" κτλ..
Καλο μηνα σε ολους.
01-04-2014, 13:30 #112
antimnimonio: ):),ειπα σχετικα με αυτο. τηε ειπα οτι μπερδευτικα. μου χει ερθει μην -κι μπορειτε να ρωτησετε τους διαχηρηστες να το επιβαιβεοσουν-μου χει ερθει μην που μου ελεγε καποια κοπελα οτι πινει το αγορι της κι οτι εχει πιει μαζιτου. μαλιστα με ρωταγε λεπτομεριες. αυτος ηταν ο λογος που της το ειπα ειρονικα.
πιστευω οτι οποιος εχει καταλαβει τι ρολο βαραω τι γνωμη εχω για τις ουσιες δεν θα ελεγε οτι παρακινω καποιον να πιει. ουτε στον εχθρομου δεν ευχομαι να περασει αυτο που περασα εγω!
τελος θα θελα καποια μερα. ετσι για το ξεκαρφομα να δω τις αντιστοιχες αιευσθησιες κι για το βρησιδι που εχω φαει. θα θελα να δω την ισορροποια της κρισης σας να με αποστομοσει αλλα μεχρι τωρα βλεπω οτι μονο εμενα ξερετε να κρινετε δικαια η οχι αφου παραδεχομαι οτι δεν επρεπε να γραψω καποια πραματα στην κατερινα456, αλλα. ..αλλάα...που ειναι η καθαρη σκεψη σας?ο αντικοιμενικος σας λογος οταν η κλικα με κραζει, κοροιδευει την ασθενειαμου. η χαιρετε με τις δυσκολιες που παιρνω? προσωπικα νιωθω οτι δε μπορω πλεον να αναφερομαι σε συναισθηματισμουςμου εδω μεσα δεν μπορω να ξανα γραψω το αν ειμαι χαλια μεσαστην ψυχημου ουτε κι τις μελαγχολιεςμου αφου ξερω οτι θα πεταχτουν κι ειτε θα με κοροιδρψουν ειτε θα κανουν παρτυ με το που δουν οτι νιωθω ασχημα. κι φυσηκα δεν θα υπαρξει κανενα ατομο απο τους χρηστες του φορουμ που να τους αναφερει τους ορους αυτου.
01-04-2014, 14:43 #113
give us a break, dude....
01-04-2014, 15:50 #114
γιωργο πανου,ανοιξε δικο σ θεμα.εχει καταντησει ξεφτιλα.
01-04-2014, 19:35 #115
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 01-04-2014 at 20:02.
02-04-2014, 01:20 #116
02-04-2014, 08:59 #117
Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου δεν είσαι ηλίθια. Όπως σου είπα και στο άλλο νήμα έπεσες θύμα της κόκας και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Η κόκα δίνει στον άνδρα το αίσθημα της σιγουριάς. Δεν μασάς, εκπέμπεις αυτοπεποίθηση και το μυαλό λειτουργεί με πολλές στροφές. Τόσες πολλές που ακόμα και ο νόμος της της στροφικής κίνησης θα παραδιδόταν. Δηλαδή με το που σου την έπεσε και άρχισε να σου μιλάει και να του μιλάς ήξερε μέσα σε χρόνο dt τι ήθελες να ακούσεις και τι έπρεπε να σου δώσει για να σε κάνει δικιά του. Όπως καταλαβαίνεις το παιχνίδι για αυτόν ήταν πολύ εύκολο. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από αυτή τη παγίδα που έπεσες.Είναι τόσο καλά ενορχηστρομένα που δεν θα μπορούσες να αποτελείς εσύ την εξαίρεση του κανόνα από τη στιγμή που έμπλεξες μαζί του.
Πάει αυτός.... προχώρα μπροστά... ξέχασε τον γιατί δεν φταις πουθενά... ήταν κάτι πέρα από τις δυνάμεις σου...
02-04-2014, 09:11 #118
03-04-2014, 14:30 #119
Δηλαδη αυτος το πρωι επαιρνε κοκα για να αντεπεξελθει στην καθημερινοτητα του και το βραδυ χασις;; Και απο που λεφτα ρε παιδια;;;;;;;;;;;; Ουτε λεφτα για εναν καφε δεν ειχε! Ουτε για τσιγαρα! Ουτε για βενζινη!
Θα το ξεπερασω, αν και συνεχιζει να μου ειναι δυσκολο να με συγχωρεσω... Αλλα για να προχωρησω μπροστα πρεπει να τα αφησω ολα πισω μου. Αυτο σημαινει πως πρεπει να σταματησω απο τη δουλεια μου, γιατι κι εκει συνεχιζω να ειμαι στο ιδιο περιβαλλον. Και τωρα που εχω καταλαβει και παρατηρω καποια πραγματα ειναι ακομα ποιο δυσκολο. Για παραδειγμα, για ποιο λογο εξαφανιζονται για 5 λεπτα... Παλιοτερα, νομιζα πως πανε να πιουνε κανενα τσιγαρο, αν και μου φαινοταν περιεργο το οτι επεστρεφαν τοσο γρηγορα! Επισης, συνεχιζω και μαθαινω πραγματα και αυτο μου τη δινει. Ασε που κι αυτοι που μεχρι πριν λιγο με συμπαθουσαν, πλεον μου συμπεριφερονται διαφορετικα. Γιατι ο φιλαρακος μου εχει πλεον αλλη κοπελια, που ομολογω πως ταιριαζουν πολυ! Κι αυτη ερχεται καθε μερα εκει που δουλευω... Κανω σα να μην τρεχει τιποτα... Μιλαω, γελαω, γιατι δε θα τους κανω τη χαρη να ξερουν ποσο ρακος ειμαι... Αυτη τη στιγμη, πρεπει να ετοιμαστω για τη δουλεια μου. Αντε να δω τι θα δουν παλι τα ματακια μου! Δε θελω να παω, θελω να "εξαφανισω" τα παντα που εχουν να κανουν με αυτους τους ανθρωπους... Οχι μονο τον συγκεκριμενο, αλλα και ολα τα "φιλαρακια" που ειναι ακριβως ετσι... Νιωθω πως συνεχιζω να ζω σε ενα περιβαλλον που ειναι τοσο εξω απο μενα και αυτο με επηρεαζει αρνητικα... Πνιγομαι!!!!
03-04-2014, 14:35 #120
Εφοσον ειναι τοσο προβληματικος ρε συ κατερινακι πως την καμακωσε στο καπακι την καινουργια? μηπως ειναι πολυ ωραιο παιδι?